dissabte, 18 de setembre del 2010

TRIOMF MÍNIM (1-0), PERÒ
SUFICIENT PER SUMAR TRES PUNTS





















EL JUVENIL "A" GOLEJA A DOMICILI A LA SD HUESCA (0-5). ESPANYOL - DAMM, SERÀ LA FINAL DE LA X EDICIÓ DEL JOAN BABOT AL MPAL. DE LES PLANES DE SANT JOAN DESPÍ. EN SEMIFINALS, ELS ESPANYOLISTES VAN DERROTAR A LA SELECCIÓ DE SANT JOAN (1-2) I L'EQUIP CERVESER 5-2 AL CORNELLÀ. EL CADET "A" GUANYA 4-1 A SADRIÀ, UN AMISTÓS DAVANT EL MOLLET.



RCD Espanyol: 1 – CD Almería: 0

Un gol de Callejón, dona el segon triomf a Cornellà - El Prat

Efectivament, José Callejón ha marcat; i el seu gol ha servit per que el conjunt de Mauricio Pochettino hagi sumat els tres punts en un partit molt discret, en el que s’ha millorat defensivament, i els blanc-i-blaus han sigut millors que els andalusos tot i l’ajustat del marcador final.

Ha sorprès Pochettino amb l’alineació d’Ivan Alonso en la punta d’atac, quedant Sergio García, Callejón i Luis Garcia com a integrants de la segona línia d’atac. Kameni, com no podia ser d’altre manera –malgrat la progressiva millora evident de Cristian Álvarez com a porter – ha continuat sota pals malgrat la golejada de Vila-real.

El partit ha començat amb insults d’una part de la grada cap a Iturralde. Jo no se si arriba a ser contraproduent aquest tema, la qüestió es que el col•legiat d’avui tot i no influir en el resultat tampoc ha estat massa sensible amb els colors blanc-i-blaus... Altre que també s’ha endut la cridòria del respectable, ha estat l’ex jugador Crusat, qui ha protagonitzat les primeres incursions de perill del partit.

Una pilota perduda per Javi Márquez al 8’ ha provocat la ràpida cavalcada per banda del menut extrem del conjunt andalús, i la seva perillosa centrada ha estat interceptada llançant-se en planxa Víctor Ruiz a córner.
La rèplica espanyolista una falta llençada suau superant la tanca a càrrec de Luis García i el remat de Ivan Alonso ha acabat sent aturada per Alves.

Tocats han quedat els homes més compromesos en tasques de contenció com son Forlín i Duscher al veure cartolina groga tots dos en els minuts 21’ i 22, però sortosament i amb molta més precaucions, han pogut acabar l’encontre sense veure una segona targeta.

El partit es desenvolupava sense ocasions de gol, amb lluita al mig del camp, quan Sergio García ha estat a punt d’aprofitar-se un mal refús amb el peu del meta visitant, però ha fet un mal control. Per part visitant, una centrada de Ortiz no ha arribat per ben poc Piatti en l’àrea petita de càstig espanyolista.

Els darrers minuts del primer temps han sigut de domini espanyolista intensificant l’atac i disposant de varies jugades de perill com una recuperació de pilota després d’una errada defensiva andalusa, que ha acabat amb un xut des de fora de l’àrea de Ivan Alonso que ha rebutjat el meta Alves. Seguidament l’Espanyol ho ha tornat a provar amb un xut que ha sortit un metre del pal dret, fora. Un remat desviat de cap de Ivan Alonso en el 43’ i una passada en profunditat en l’afegit de Víctor Ruiz a Callejón, que xuta amb potència però de nou el meta visitant es llueix, han estat les jugades més perilloses en aquest darrer tram del primer temps. L’Almería mitjançant un servei de cantonada de Bernadello rematat de cap per Silva, per sobre el travesser, ha posat la por en el cos a la parròquia espanyolista i una rematada que ha tret amb una bona intervenció Carlos Kameni.

Gol de Callejón

El davanter de Motril ha aprofitat una pilota refusada d'un servei de cantonada que li ha caigut als peus; no s’ho ha pensat, i ha deixat anar un autèntic obús, des de la frontal, que ha entrat sorprenent al meta Alves.
Ivan Alonso s’ha hagut de retirar lesionat, deixant el seu lloc a un irregular Verdú, que no acaba d’explotar malgrat la seva qualitat.

Sergio García ha pogut sentenciar el partit, quan Luis García (molt lluitador durant tot l’encontre) ha habilitat en profunditat per que Sergio ficant la bota lo just avançant-se i superant al meta, rematés sortint l’esfèrica fora desviada.

Kameni es llueix amb una prodigiosa intervenció, però la jugada estava ja prèviament invalidada per posició anti-reglamentària del davanter visitant. L’Espanyol mica a mica replega posicions i és l’Almería qui porta el control del partit, tot i que sense crear problemes a la cobertura espanyolista i deixant espais per que els de Pochettino puguin aprofitar algun contracop. Però en un parell d’ells, Joan Verdú no està massa afortunat...
Sergio García xuta al 70’ una pilota que li cau al seu abast, sortint a mig metre del pal esquer. També Callejón ha pogut marcar el segon quan aprofitant-se d’una greu errada de Carlos García, xuta a trencar, i Alves es llueix de nou evitant el gol.

Els darrers minuts del partit han tingut com a protagonista a Dátolo; molt actiu, ha fet unes quantes jugades en les que ha deixat empremta de la seva classe, amb fàcil regat en un pam de terreny. També seu ha estat un xut a porta, que millor oblidar... La darrera acció, una centrada de Dátolo que Carlos García molt oportú ha tallat salvant al seu equip del remat franc de Callejón dins l’àrea tot sol.

Tot i que l’Almería ha obert línies en la recta final del matx (jugant amb tres defenses), intentant aconseguir l’empat, l’Espanyol s’ha defensat bé, i no ha patit cap tipus d’angúnies serioses en la reraguarda i Kameni no ha hagut d’emprar-se a fons, tret d’una acció que ha acabat amb un refús de Víctor sobre pròpia porta, que ha sortit fora.

Importants aquests tres punts, en un partit no gaire bo en quant a joc, però que deixa constància de la força de l’equip al nou Estadi, i eleva la moral cara al molt difícil compromís del dimarts al Bernabeu.




Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Kameni (7), Galán (7), Forlín (6), Víctor Ruiz (7), David García (6), Duscher (6), Javi Márquez (6), Callejón (8), Luis García (8), Sergio García (5) i Ivan Alonso (4).
Substitucions: Verdú (5) per Ivan Alonso, m. 49; Dátolo (7) per Sergio García, m. 72; Javi López (s.q.) per Callejón, m. 89.

Almería: Diego Alves, Jakobsen, Carlos García, Marcelo Silva, Ortiz, Vargas, Bernardello, Mo, Piatti, Crusat i Ulloa.
Substitucions: Corona per Marcelo Silva i Valeri per Piatti, m.72; Nieto per Mo, m.87

Àrbitre; José Antonio Teixeira Vitenes, germà de Fernando. Pertanyent al comitè territorial càntabre, debuta enguany a la màxima categoria. Ha mostrat cartolines grogues a Silva, m. 16, Forlín, m. 21, Duscher, m. 22, Carlos García, m.61, Sergio García, m. 65, i Ulloa, m. 93

Gol: 1-0: Callejón, m. 47.

Incidències: 24.345 espectadors s’han donat cita a l’Estadi del RCD Espanyol de Cornellà-El Prat, en encontre corresponent a la tercera jornada de lliga. Tarda ennuvolada, temperatura suau.

ALEXIA PUTELLES I SARA MÉRIDA,
FAN HISTÒRIA AMB LA SELECCIÓ ESPANYOLA



Espanya Sub-17: 2 – Brasil Sub-17: 1

Per primer cop a la història una selecció femenina espanyola arriba a unes semifinals d’un mundial

Amb Alexia Putelles i Sara Mérida com a principals referents pericos d’aquesta selecció, Espanya va assolir les Semifinals d’un Mundial femení per primer cop a la història. Desprès del revés que va significar que la selecció absoluta de Quereda quedés a les portes de disputar el mundial absolut, les noies de Jorge Vilda, han fet història. Primer sent campiones d’Europa, i ara, arribant per primer cop als quarts de final on es trobava esperant tot un os: Brasil.

I altre cop les dues espanyolistes van disputar tot l’encontre sencer. I una d’elles, Alexia va ser decisiva en la jugada del primer gol espanyol, amb incursió per l’esquerra i assistència a Raquel Pinel que marca.

En el segon temps, una errada de la meta brasilera pressionada per les jugadores espanyoles en el llançament de porta en curt, i Calderón recupera una pilota d’or que acaba amb el segon gol del combinat espanyol.

Ivana Andrés posa emoció al partit al marcar en pròpia porta a catorze minuts del final del partit, ajustant el marcador al 2-1 que acabaria sent definitiu i posant a Espanya en les semifinals del Mundial Femení Sub-17. El rival de les espanyoles, serà la República de Corea -que s’ha desfet en quarts de Nigèria-, el proper dimarts 21 de setembre en l’Estadi Larry Gomes d’Arima, a partir de les 16:00 hores.

divendres, 17 de setembre del 2010

DAVID FERNÁNDEZ DESTITUÏT?
POLÈMICA EN L'ALEVÍ "B"...

Foto d'arxiu. David Fernández.

Volem saber!

Darrerament s’estan perdent les formes en nostre futbol base en masses temes. Independentment de que s’estigui o no d’acord amb el projecte i idees del senyor Antonio Morales, el que sembla més que clar, que les formes no son les més adequades en més d’una ocasió en els darrers temps.

La nova polèmica està servida. Volem que el club ens expliqui què es el que ha succeït amb David Fernández, tècnic del RCD Espanyol en les darreres sis temporades, i que s’ha guanyat un prestigi dins el nostre futbol base no sol a Catalunya sinó inclòs fora de les nostres fronteres -amb el seu equip benjamí ha conquerit prestigiosos torneigs com els darrers disputats a Itàlia-.
El Benjamí A va conquerir les dues darreres lligues i va aconseguir el campionat de Catalunya Benjamí, al marge de que com a persona contava amb l’aquiescència de gairebé tothom.

Ara, i per assumptes que han de saber-se i s’han d’aclarir, ha deixat de comptar amb el recolzament del màxim dirigent del futbol base espanyolista. Existeix la versió de que no va acceptar certa imposició del seu cap – coordinador d’alevins- , a l’hora de tenir en plantilla un jugador que ell pensava no tenia suficient nivell per jugar al RCDE, però que sembla ser s’havia de tenir en plantilla, per evitar-ne que marxés un germà d’aquest jugador que pertany a altre equip de superior categoria del futbol base del RCDE.

Com és lògic molts mitjans controlats per qui tots sabem, callen... Aquí volem saber i per tant preguntem per que se’ns digui i se’ns doni una versió creïble del que està passant al nostre futbol base, al menys en aquest cas... Que es desmenteixi, s’aclareixi, o es ratifiqui aquesta versió. El fet es greu i potser un precedent de futur, massa perillós ...


ACTUALITZACIÓ DELS
PLANTERS DE JUVENILS

LA PROMOCIÓ DEL 92TEMPORADA 2010/11BAIXES
Nom i cognomsLloc i Data NaixementDemarcació. Equip 09/10 i 10/11
ELOI Mir BañerasLleida, 11/05/92Porter. Fitxa per la Damm CF
Antonio Domènec Horcas "TOTI"Barcelona, 20/02/92Mig Esq. Cedit Damm 09/10 Fitxa Cornellà
Carles MUR AmigóBarcelona, 28/07/92 Mitja p.dret. Fitxa per Gramanet Juv. A
Cristian F. Martín González "CHICHA"Tenerife, 22/04/92Mitja Punta. Fitxa per l'Alzira
PABLO Saranavoa DenizLas Palmas, 19/12/92Davanter. Fitxa UD Las Palmas
Marc NIERGA MartíGirona, 15/04/92Davanter. Fitxa per Zaragoza Juv. A
Xavier MONTCUSÍ Gambús Barcelona, 06/02/92Migcentre / lateral. LESIONAT
...
..CONTINUEN AL CLUB
EDGAR Badía GuardiolaBarcelona, 12/02/92Porter. Juvenil A / RCDE B
ALBERT Blázquez RoblesBesalú, 21/01/92Lateral dret. Juvenil A / RCDE B
Jordi AMAT MaasCanet de Mar, 21/03/92Def. Central. RCDE B / 1er.Equip
ADRIÀ Blanchart DomènecArenys de Mar, 19/03/92Def cen/ lat.dret. Juvenil A
Carles CLERC MartínezBarcelona, 21/02/92 Lat. Esq. Juvenil A
José Antonio Ruiz López "PIRULO"Los Barrios CAD, 17/04/92Mitja punta. Juvenil A
PAU Senent CalencoGuardamar del Segura, 03/05/92Mig/ Mitja p. RCDE B
GABRIel López PérezMataró, 14/08/92Migcentre. Juvenil A
RUBEN Moráguez ComajuánGirona, 26/01/92Dav. Cedit Damm i Montcada 09/10 Juvenil A.
B. Koulossa THIEVY GuivanneFRA., 13/05/92Davanter. Fitxat del Strasbourg. Draft 2010
Maurici ALFARÀS AltésBarcelona, 22/04/92Defensa. Fitxat del CE Europa
Jean Badjy Raymond StutzSchitigueim, FRA,16/02/92Defensa. Fitxat del RC Strasbourg



LA PROMOCIÓ DEL 93TEMPORADA 2010/11BAIXES
Nom i cognomsLloc i Data NaixementDemarcació.
Marc MOLINA MuniesaBarcelona, 25/01/93Defensa Central. Fitxa Gramanet Juv A
JAIME Contreras RoblesMálaga, 23/04/93Lateral dret. Fitxa per R. Betis Juv.A
JORGE Martínez ValverdeBadalona, 07/08/93Migcentre. Fitxa per Badalona
AleJANDRO López RíosMálaga, 17/03/93Mitja p. Cedit 09/10 Puerto Malagueño. Fitxa pel Málaga juvenil A
XAVI Solé MartíSabadell, 06/03/93Davanter. Cedit 09/10 JabacTerrassa. Fitxa per Gramanet Juv.
ANTONIO Montserrat CabreraSabadell, 19/01/93Mig esquerre.
ALEX García MoyanoBarcelona, 28/11/93Extrem.
...
..CONTINUEN AL CLUB i juguen al
GERMÁN Parreño BoixElx, 16/02/93Porter. Juvenil A
Alejandro BONILLA AndrésSaragossa, 04/02/93Def. Central. Juvenil A
HÉCTOR Rodríguez RamosL'Hospitalet, 11/07/93Def. Central. Juvenil B
VÍCTOR G. Álvarez DelgadoBarcelona, 14/03/93Lateral/extrem esquerre. Espanyol B
Sergi DARDER MollArtá, Palma M.22/12/93Migcentre. Espanyol B / Juv A
Henry Madubuko CHIMEZIENIG., 08/07/93Mig. Fitxat Escola RCDE Nigeria. Draft 2010 Juvenil B
GIL Muntades CamprubiVic, 25/09/93Extrem. Juvenil A
Rubén Herráiz Alcaraz "RUFO"Barcelona, 13/01/93Mitja punta. Juvenil B
Adrián VERDÚ ParreñoElx, 08/03/93Fitxat del Villarreal. Extrem. Juvenil A
GERARD Muñoz NicolásGirona, 22/02/93Davanter. Juvenil A
ERIC López RoyoBarcelona, 01/04/93Extrem. Juvenil A
Juan Manuel Salas ORELLANACanàries.09/02/93Fitxat del Villarreal. Davanter. Juvenil A


LA PROMOCIÓ DEL 94TEMPORADA 2010/11BAIXES
Nom i cognomsLloc i Data NaixementDemarcació. Destí...
Jordi PIFArrer FerréLleida, 14/06/94Def.Central. Fitxa per UE Lleida
Oscar MEDINA CorralTerrassa, 08/04/94Davanter. Fitxa per la Damm
Carlos CASADO DomínguezBarcelona, 01/09/94Lateral dret. Fitxa per la Gramanet
Alex MESA RodríguezOlot, 03/06/94Migcentre. Fitxa per Girona FC
MANEL Royo CastellAlcanar, 28/02/94Migcentre Fitxa per Villarreal CF
JUANJOsé Serrano-De la Cruz VidalLleida, 17/01/94Migcentre. Fitxa Aston Villa (ANG)
...
CONTINUEN AL CLUB.Demarcació. Estan jugant al....
PAU López Sabata Girona, 13/12/94Porter. Juvenil A / B
AUGUST Conesa LozanoFigueres, 04/04/94Porter. Juvenil B
JOSE Pereira BetancorArrecife, 10/05/94Porter. Juvenil B
Oscar ARROYO FontGirona, 01/02/94Lateral Dret. Juvenil A
Carlos ALBARRÁN SanzBadalona, 15/01/94Lateral Dret. Juvenil B
José Manuel RÍOS MartínezTerrassa, 15/02/94Defensa Central. Juvenil A
AITOR Granados RamosSabadell, 29/12/94 Lateral Esq. Juvenil B
Albert MIRAVENT SansBellveí del Penedès, 14/06/94Mitja Punta. Juvenil A
Luciano Donato Egea "LUCHO"ARG., 21/01/94Extrem. Juvenil B
Luis VIOQUÉ JuradoMálaga, 26/09/94 Mitja Punta/ Extrem. Juvenil B
Adrián RUIZ CalvetBarcelona, 18/03/94Davanter. Juvenil B
JAVI Pérez HernándezEsplugues Ll., 17/02/94Davanter. Juvenil B
PABLO de Castro PecinoAlgeciras, 25/04/94Davanter. Juvenil A
Pablo SAN JUAN DelgadoValencia, 20/06/94Fitxat UDAlboraya.Defensa. Juvenil A
Brian TRIVIÑO Escribano11/08/94Fitxat del Valencia. Davanter. Juvenil A
KILIAN Grant Carvalheira18/05/94Fitxat Cadet A Girona. Dav. Juvenil A/B
Guillem ROQUET ArboixSant Vicenç de Torelló, 05/10/94Fitxat Vilassar de Mar. Juvenil B

dijous, 16 de setembre del 2010

ELS DARRERS FITXATGES
DEL JUVENIL ESPANYOLISTA



Juan Manuel Salas Orellana, canari nascut el 9 de febrer de 1993. Davanter centre procedent del Villarreal CF, va debutar al camp del Poblense jugant els darrers vint minuts, i la jornada passada davant la Juventud Sallista va ser titular jugant el primer temps, sent substituït al descans després d’un debut bastant discret.



Kilian Grant Carvalheira, es un mitjapunta nascut el 18 de maig de 1994, que l’anterior temporada jugava al Cadet “A” del Girona FC, en Divisió d’Honor. Va debutar amb l’Espanyol sent titular en la derrota del Juvenil B a Sadrià davant el Gavà en la jornada inaugural, i en la darrera jornada va jugar part del segon temps amb el Juvenil A espanyolista.


Els darrers fitxatges en incorporar-se a la disciplina espanyolista son:

Maurici Alfaràs Altés; defensa nascut a Barcelona el 22 d’Abril de 1992, procedent del CE Europa de Lliga Nacional.

Jean Badjy Raimond Stutz, defensa nascut a Schitingueim, (França), el 16 de febrer de 1992, procedent del RC Strasbourg francès.


GOLEJADORS

PRIMER EQUIP .ESPANYOL "B" .JUVENIL "A".
OSVALDO2ÁLVARO VÁZQUEZ3GIL1
DÁTOLO1MANU MOLINA1BONILLA1
..LUCAS PORCAR1MIRAVENT1
..DANI NIETO1SERGI DARDER1




JUVENIL "B".FEMENÍ "A"...
PEDRO1ERIKA1..
JAFFAR1SANDRA VILANOVA1..
..WILLY1..


dimecres, 15 de setembre del 2010

CLASSIFICACIONS FUTBOL BASE

CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL, Grup 3r.

.

CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

C.F. DAMM

4

2

1

1

0

6

1

2

F.C. BARCELONA

4

2

1

1

0

5

1

3

R.C.D. MALLORCA

4

2

1

1

0

4

1

4

R.C.D. ESPANYOL

4

2

1

1

0

4

2

5

U.E. LLEIDA

4

2

1

1

0

3

1

6

C.F. BADALONA

4

2

1

1

0

4

3

7

U.D. CORNELLÀ

3

2

1

0

1

6

5

8

GIRONA F.C.

3

2

1

0

1

4

4

9

C.D. SAN FRANCISCO

3

2

1

0

1

2

2

10

GIMNÀSTIC DE TARRAGONA

3

2

1

0

1

3

4

11

A.E.C. MANLLEU

3

2

1

0

1

3

6

12

U.D. POBLENSE

1

2

0

1

1

2

3

13

JUVENTUD SALLISTA

1

2

0

1

1

2

4

14

C.E. L'HOSPITALET

1

2

0

1

1

0

3

15

S.D. HUESCA

1

2

0

1

1

1

6

16

U.D. At. GRAMANET

0

2

0

0

2

3

6



CLASSIFICACIÓ LLIGA NACIONAL JUVENIL Grup 7è.

.

CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

C.F. GAVÀ

6

2

2

0

0

5

1

2

U.E. CASTELLDEFELS

4

2

1

1

0

5

2

3

C.F. DAMM "B"

4

2

1

1

0

4

2

4

F.C. BARCELONA "B"

4

2

1

1

0

3

1

5

C.E. MERCANTIL

4

2

1

1

0

3

2

6

C.F. CAN VIDALET

4

2

1

1

0

2

1

7

U.D. At. GRAMANET "B"

3

2

1

0

1

4

2

8

GIRONA F.C. "B"

3

2

1

0

1

4

3

9

U.E. SANT ANDREU

3

1

1

0

0

3

2

10

R.C.D. ESPANYOL "B"

3

2

1

0

1

2

3

11

U.D. CORNELLÀ "B"

1

1

0

1

0

0

0

12

C.E. L'HOSPITALET "B"

1

2

0

1

1

4

5

13C.F. REUS DEPORTIU1201123
14A.E. PRAT1201113

15

C.E. EUROPA

1

2

0

1

1

2

5

16

FUND.P. ESP. MATARÓ

1

2

0

1

1

2

5

17

TERRASSA F.C.

1

2

0

1

1

0

3

18

C.F. MOLLET U.E.

0

2

0

0

2

3

6

FEMENINS BASE:
FESTA MAJOR A LA ROCA

El passat diumenge, amb motiu de la Festa Major en La Roca del Vallès, es van disputar diversos encontres de futbol femení entre els equips de la Penya Blanc i Blava de La Roca i el RCD Espanyol.




P.B.B. La Roca: 0 – RCDE Femení “C”: 5

El Femení “C” del RCD Espanyol va derrotar al conjunt local per 0-5 inaugurant el marcador Sandra de la Cruz al minut 6 de partit: Elena, Andrea Altmann, Anna Pascual, i Sara de penal, han estat les autores dels gols espanyolistes.

L’alineació espanyolista ha estat formada per: Dessiré, Judith, Andrea Rius, Sandra Anglada, Xènia, Andrea Altmann, Sandra de la Cruz, Anna López, Montse, Anna Pascual i Sara. També van jugar: Natalia Pinto (p), Ester, Ariadna, Elena, Andrea Cabrera, Mònica Bacter i Mònica López.


PBB La Roca: 2 – RCDE Juvenil Cadet: 7

El Juvenil Cadet espanyolista va vèncer també a la PBB de la Roca del Vallès. Mónica Bàcter va obrir el marcador als deu minuts de joc. La resta de gols pericos van ser obtinguts per Eulàlia, Jas, Maria, Sònia, Jas, i de penal Mònica.



PBB La Roca: 0 – RCDE Infantil-Aleví “B”: 8

Primer encontre de pretemporada del Infantil – Aleví “B” del RCDE que va ser molt superior a les locals de la Penya Blanc-i-Blava.


Golejades també a Sadrià

La resta del futbol base femení espanyolista va disputar encontres amistosos a la Ciutat Esportiva de Sadrià. L’Infantil A va derrotar 17-2 a la PBB de Viladecans en encontre jugat dissabte i les més petites, el Benjamí-Prebenjamí va derrotar 12-2 també a la P.B.B. de Viladecans.



Més informació: http://espanyolbasefemeni.spaces.live.com
br>

LA PRETEMPORADA DEL BENJAMÍ "B"

Diumenge 12 de Setembre de 2010

TRIANGULAR DE CALELLA


CF Calella "B": 1 - RCDE Benjamí "B": 5
(Dereck 1. Ilaix 2, Lucas 1, Gerard 1)


CF Calella "A": 0 - RCDE Benjamí "B": 3
(pròpia porta 1, Gerard 1, Oriol 1)



Dissabte 11 de Setembre de 2010

TERCERS EN EL TORNEIG DE BENJAMINS DEL SINGUERLIN


Fase de Grups:

U.D. At. Gramenet: 0 - RCD Espanyol: 0
Tanda de penals: UD At. Gramenet 3 - RCD Espanyol 1

RCD Espanyol: 2 - U.E. Cornellà: 1
(Oriol 1, Ilaix 1)

RCD Espanyol: 0 - Granollers EC: 2


Partit 3r. i 4rt. Lloc:

RCD Espanyol 1 - FC Barcelona 1
(Gol: Raul)
Tanda de penals: RCD Espanyol: 4 - FC Barcelona: 3



Diumenge 5 de Setembre de 2010.

PRIMERA VICTORIA


RCD Espanyol: 2 - C. E. Vila Olímpica: 1
(Toni 1, Lucas 1)



Dissabte 4 de Setembre


PRIMER AMISTÓS DE LA TEMPORADA

RCD Espanyol: 1 - U.D.At. Gramanet: 4
(Oriol)



dimarts, 14 de setembre del 2010

EL FEMENÍ "B", A PUNT
PER COMENÇAR LA LLIGA...

Foto d'arxiu:
Laura Carriba, protagonista amb dues dianes.



CE Europa: 2 - RCDE Femení "B": 3

El Femení B espanyolista va superar la darrera prova de pretemporada davant l’Europa, - un conjunt de la mateixa categoria- al Nou Sardenya de Gràcia en el marc del VIII Torneig “Caliu Gracienc” en plena Diada Nacional.

Els gols de Mónica i Laura Carriba (2) van servir per capgirar un marcador que es va posar advers en el minut cinc de joc quan el conjunt escapulat es va avançar amb un gol de Sónia Lorenzo. El darrer gol europeista aconseguit per la japonesa Asako, servia només per escurçar distàncies en el marcador, sense que el triomf se li escapés al filial espanyolista.

Diumenge, a les 16:00 hores, en el Camp Torres de Palau de Girona, l’equip de Carlos Gómez s’estrena al campionat de lliga de Primera Nacional enfrontant-se a tot un clàssic d’aquesta categoria, el Girona FC.




Fitxa Tècnica:

CE Europa: Sònia Llop, Alba, Juli, Lore, Eybis, Txiky, Sandra, Jenny, Sónia Lorenzo, Marina i Lorena.
També van jugar: Nerea, Teixi, Llure, Asako, Vane, Gisela i Vero.

RCD Espanyol “B”: Berta, Silvia Vila, Georgina, Sara, Andrea, Mónica, Linda, Brenda, Laura Carriba, Nacha, i Núria.
També van jugar: Elena, Eli Sivera, Carla, i Laura.

Gols: 1-0: Sónia Lorenzo, m. 5; 1-1: Mónica, m. 27; 1-2: Laura Carriba, m. 31; 1-3: Laura Carriba, m. 48; 2-3: Asako, m.69.

Incidències: VIII Edició del Torneig “Caliu Gracienc” disputat al Nou Sardenya de Gràcia, dissabte 11 de Setembre, disputant-se sobre la nova gespa del camp europeista.



Dades, fotos i més informació:

L'ALEVÍ "A" FINALISTA A SANT JAUME

L’Aleví “A” espanyolista va fer front a varis compromisos de pretemporada aquest cap de setmana.


Torneig Sant Jaume d'Enveja

Dissabte, va viatjar a terres de l’Ebre per disputar un mini torneig a Sant Jaume d’Enveja. L’equip espanyolista va derrotar per 0-15 al conjunt local, la UE Sant Jaume d’Enveja classificant-se per la final on esperava el Villarreal CF que havia golejat a l’Amposta CF per 1-9.

Al igual que el primer equip, l’Aleví espanyolista va sucumbir en la final (1-2) davant el conjunt castellonenc en un encontre caracteritzat pel dolent arbitratge i amb la falta de punteria cara a porta com un dels factor principals de la derrota.



Amistós a Roda de Ter

Diumenge va viatjar a terres de l’Osona, concretament a Roda de Ter per disputar un amistós contra l’equip infantil “A” del Roda de Ter, jugant-se amb la modalitat de F-7. El partit va tenir clarament color blanc-i-blau, ja que els de Sadrià van derrotar 4-12 al conjunt osonenc.


INAUGURACIÓ DEL LOCAL SOCIAL
DE LA PBB DE VILANOVA I LA G.



Fotos cedides per Mª Neus.


ACTES SOCIALS: Inauguració seu social de la P.B.B. Vilanova

Tal com indicàvem a l’ agenda social, entre els esdeveniments d’aquest cap de setmana passat, hi estava la inauguració oficial de la seu social de la P.B.B. de Vilanova i la Geltrú.

Divendres al vespre, al Carrer Jardí i amb presència de l’Alcalde de la ciutat, Sr. Joan Ignasi Elena, del Regidor d’Esports, sr. Salvador Becerra, així com un regidor i diputat del Parlament de Catalunya, el sr. Santi Rodríguez, es va dur a terme l’acte d’inauguració de la nova llar dels pericos de Vilanova i la Geltrú.

Per part del club, el Conseller Sr. Malet, Xavi Andreu director de comunicació i imatge, i el membre del cos tècnic del primer equip, Toni Borrell, fill del conseller Borrell i veí de la ciutat vilanovina. En representació de la Federació Catalana de Penyes del RCDE, el senyor Jose Ma. García Planas.




Foto cedida per Mª Neus.

La Penya Blanc-i-Blava de Vilanova i la Geltrú va ser present en l’ofrena floral que amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya va tenir lloc dissabte al migdia, davant el monument a Francesc Macià en la capital del Garraf.


dilluns, 13 de setembre del 2010

AGENDA

CANVI D'HORARIS DEL SABADELL -CADET B i DEL SANT IGNASI-FEM. JUV-CADET


AGENDA FUTBOL BASE

16/19 de Setembre 2010

DATA

EQUIP

RIVAL

PARTIT / CAMP

HORA

16 SETEspanyol "B"Academia ZicoAmistós. Ciutat Esp. Sadrià11:00
19 SETEspanyol "B"C.F. MontañesaLliga. Ciutat Esportiva Sadrià12:00
18 SETJuvenil "A"S.D. HuescaLliga. Inst. San Jorge (Osca)16:00
19 SETJuvenil "B"C.E. L'HospitaletLliga. Ciutat Esportiva Sadrià10:00
18 SETCadet "A"CF Mollet UEAmistós. Ciutat Esp. Sadrià12:00
18 SETCadet "B"C.E. Ciudad CooperativaAmistós. C. Cooperativa, Sant Boi16:00
19 SETCadet "B"C.E. Sabadell FCAmistós. Poliesportiu Olimpia, Sabadell10:45
18 SET Infantil "A"Sel. St. Joan Despí Damm - CornellàTorneig Joan Babot. Mpal. Les Planes, Sant Joan Despí19:00
19 SETInfantil "A"3r 4rt lloc / FinalTorneig Joan Babot. Mpal. Les Planes, Sant Joan Despí.10:30 12:30
17/18/19 SInfantil "B"R.MAD, ATH B., ATMAD, FCB, Sporting, Valladolid, Osasuna.Torneig Miranda de Ebro. Mpal. Miranda de Ebro.S/C
18 SETAleví "A"U.E. LleidaAmistós. Ciutat Esp. Sadrià14:30
19 SETAleví "A"UD At. GramanetAmistós. Ciutat Esp. Sadrià 12:00
18 SETAleví "B"At. FC. Sant JustAmistós. Mpal. St. Just Desvern12:30
19 SETAleví "B"UD.Unificaciò LlefiàAmistós. Mpal. Llefià, Badalona14:00
.....
18 SETBenjamí "A"CE Vila OlímpicaAmistós. Ciutat Esp. Sadrià 14:30
19 SETBenjamí "A"UD. Cassà, Girona, Lloret Blanes, Caldes, Banyoles... Torneig UD Cassà. Mpal. Cassà de la SelvaS/C
19 SETBenjamí "B"E.F.B. GuissonaAmistós. Mpal. Guissona12:30
18 SETPreBenjamí CD MasnouAmistós. Ciutat Esp. Sadrià12:00
19 SETPreBenjamí E.F.B. Guissona Amistós. Mpal. Guissona11:30
.....
19 SETFemení "A"U.D. CollerenseSuperlliga. Can Caimari. Coll d'En Rabasa. (Palma de M.)11:30
19 SETFemení "B"Girona FCLliga. Mpal. Torres de Palau, Girona16:00
19 SETFemení "C"A.E. Salle PremiàAmistós. Camp La Salle Premià12:00
18 SETFem. Juv-CadetEsportiu Sant IgnasiAmistós. Col·legi Sant Ignasi (Sarrià)15:30
18 SETFem. Inf.-AlevíRCDE - Europa RCDE-St. Gabriel ...Torneig Vall del Congost. Aiguafreda.11:45 13:05 ...
19 SETFem. Benjamí-PreB. FC Cerdanyola del V.Amistós. Cerdanyola del Vallès10:00




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M