FEMENINS BASE:
FESTA MAJOR A LA ROCA

El passat diumenge, amb motiu de la Festa Major en La Roca del Vallès, es van disputar diversos encontres de futbol femení entre els equips de la Penya Blanc i Blava de La Roca i el RCD Espanyol.

P.B.B. La Roca: 0 – RCDE Femení “C”: 5

El Femení “C” del RCD Espanyol va derrotar al conjunt local per 0-5 inaugurant el marcador Sandra de la Cruz al minut 6 de partit: Elena, Andrea Altmann, Anna Pascual, i Sara de penal, han estat les autores dels gols espanyolistes.

L’alineació espanyolista ha estat formada per: Dessiré, Judith, Andrea Rius, Sandra Anglada, Xènia, Andrea Altmann, Sandra de la Cruz, Anna López, Montse, Anna Pascual i Sara. També van jugar: Natalia Pinto (p), Ester, Ariadna, Elena, Andrea Cabrera, Mònica Bacter i Mònica López.

PBB La Roca: 2 – RCDE Juvenil Cadet: 7

El Juvenil Cadet espanyolista va vèncer també a la PBB de la Roca del Vallès. Mónica Bàcter va obrir el marcador als deu minuts de joc. La resta de gols pericos van ser obtinguts per Eulàlia, Jas, Maria, Sònia, Jas, i de penal Mònica.

PBB La Roca: 0 – RCDE Infantil-Aleví “B”: 8

Primer encontre de pretemporada del Infantil – Aleví “B” del RCDE que va ser molt superior a les locals de la Penya Blanc-i-Blava.

Golejades també a Sadrià

La resta del futbol base femení espanyolista va disputar encontres amistosos a la Ciutat Esportiva de Sadrià. L’Infantil A va derrotar 17-2 a la PBB de Viladecans en encontre jugat dissabte i les més petites, el Benjamí-Prebenjamí va derrotar 12-2 també a la P.B.B. de Viladecans.