dimarts, 14 de setembre del 2010

INAUGURACIÓ DEL LOCAL SOCIAL
DE LA PBB DE VILANOVA I LA G.



Fotos cedides per Mª Neus.


ACTES SOCIALS: Inauguració seu social de la P.B.B. Vilanova

Tal com indicàvem a l’ agenda social, entre els esdeveniments d’aquest cap de setmana passat, hi estava la inauguració oficial de la seu social de la P.B.B. de Vilanova i la Geltrú.

Divendres al vespre, al Carrer Jardí i amb presència de l’Alcalde de la ciutat, Sr. Joan Ignasi Elena, del Regidor d’Esports, sr. Salvador Becerra, així com un regidor i diputat del Parlament de Catalunya, el sr. Santi Rodríguez, es va dur a terme l’acte d’inauguració de la nova llar dels pericos de Vilanova i la Geltrú.

Per part del club, el Conseller Sr. Malet, Xavi Andreu director de comunicació i imatge, i el membre del cos tècnic del primer equip, Toni Borrell, fill del conseller Borrell i veí de la ciutat vilanovina. En representació de la Federació Catalana de Penyes del RCDE, el senyor Jose Ma. García Planas.




Foto cedida per Mª Neus.

La Penya Blanc-i-Blava de Vilanova i la Geltrú va ser present en l’ofrena floral que amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya va tenir lloc dissabte al migdia, davant el monument a Francesc Macià en la capital del Garraf.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M