dimarts, 14 de setembre del 2010

L'ALEVÍ "A" FINALISTA A SANT JAUME

L’Aleví “A” espanyolista va fer front a varis compromisos de pretemporada aquest cap de setmana.


Torneig Sant Jaume d'Enveja

Dissabte, va viatjar a terres de l’Ebre per disputar un mini torneig a Sant Jaume d’Enveja. L’equip espanyolista va derrotar per 0-15 al conjunt local, la UE Sant Jaume d’Enveja classificant-se per la final on esperava el Villarreal CF que havia golejat a l’Amposta CF per 1-9.

Al igual que el primer equip, l’Aleví espanyolista va sucumbir en la final (1-2) davant el conjunt castellonenc en un encontre caracteritzat pel dolent arbitratge i amb la falta de punteria cara a porta com un dels factor principals de la derrota.



Amistós a Roda de Ter

Diumenge va viatjar a terres de l’Osona, concretament a Roda de Ter per disputar un amistós contra l’equip infantil “A” del Roda de Ter, jugant-se amb la modalitat de F-7. El partit va tenir clarament color blanc-i-blau, ja que els de Sadrià van derrotar 4-12 al conjunt osonenc.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Realmente fue un arbitraje penoso, tanto que se pitó un penalti en contra del Villarreal inexistente además de numerosas faltas que no hacían más que interrumpir el partido, eso sí, siempre en contra del equipo castellonense. Por cierto, el desacierto de cara a puerta fue una jugada en que el balón dio en los palos y otra que salió escorada? Y las del Villarreal? Hay que saber asumir las derrotas y el Villarreal venció por la intensidad y lucha que pusieron sus chavales que en ningún momento bajaron los brazos y creyeron en sí mismos.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M