dimarts, 14 de setembre del 2010

EL FEMENÍ "B", A PUNT
PER COMENÇAR LA LLIGA...

Foto d'arxiu:
Laura Carriba, protagonista amb dues dianes.



CE Europa: 2 - RCDE Femení "B": 3

El Femení B espanyolista va superar la darrera prova de pretemporada davant l’Europa, - un conjunt de la mateixa categoria- al Nou Sardenya de Gràcia en el marc del VIII Torneig “Caliu Gracienc” en plena Diada Nacional.

Els gols de Mónica i Laura Carriba (2) van servir per capgirar un marcador que es va posar advers en el minut cinc de joc quan el conjunt escapulat es va avançar amb un gol de Sónia Lorenzo. El darrer gol europeista aconseguit per la japonesa Asako, servia només per escurçar distàncies en el marcador, sense que el triomf se li escapés al filial espanyolista.

Diumenge, a les 16:00 hores, en el Camp Torres de Palau de Girona, l’equip de Carlos Gómez s’estrena al campionat de lliga de Primera Nacional enfrontant-se a tot un clàssic d’aquesta categoria, el Girona FC.




Fitxa Tècnica:

CE Europa: Sònia Llop, Alba, Juli, Lore, Eybis, Txiky, Sandra, Jenny, Sónia Lorenzo, Marina i Lorena.
També van jugar: Nerea, Teixi, Llure, Asako, Vane, Gisela i Vero.

RCD Espanyol “B”: Berta, Silvia Vila, Georgina, Sara, Andrea, Mónica, Linda, Brenda, Laura Carriba, Nacha, i Núria.
També van jugar: Elena, Eli Sivera, Carla, i Laura.

Gols: 1-0: Sónia Lorenzo, m. 5; 1-1: Mónica, m. 27; 1-2: Laura Carriba, m. 31; 1-3: Laura Carriba, m. 48; 2-3: Asako, m.69.

Incidències: VIII Edició del Torneig “Caliu Gracienc” disputat al Nou Sardenya de Gràcia, dissabte 11 de Setembre, disputant-se sobre la nova gespa del camp europeista.



Dades, fotos i més informació:




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M