dissabte, 26 d’abril del 2008

L'EQUIP INFANTIL DERROTA AL NÀSTIC I ES FA AMB LA SEGONA PLAÇA


Foto de Fernando Corella.
Del que no es poden queixar els jugadors del Infantil A perico, és del suport i recolzament continuat de les mares periques que darrera la porteria animen amb els seus càntics a l’equip partit darrera partit .


RCDE INFANTIL “A”: 2 – CLUB GIMNÀSTIC DE TARRAGONA: 0

Triomf que pot valer la segona posició
Tots els que seguim el futbol base pensàvem a principi de temporada que el Infantil A estaria lluitant a hores d’ara per el títol de lliga; les coses no han estat així, i l’autèntica realitat és que l’equip esforçant-se fins el final no s’ha rendit ni ha perdut la il·lusió per seguir lluitant al menys per ser subcampió tot i l’excel·lent temporada del Nàstic de Tarragona.

El Nàstic no ha demostrat precisament la bona temporada que està fent i tot i que ha lluitat per endur-se un punt, això avui, no hagués sigut just, ja que als blanc i blaus han correspost les millors jugades de perill i un cop més la mala fortuna cara a porta ha fet patir en excés per la sort final del resultat.

Primera part molt ensopida i amb poques ocasions

Les primeres aproximacions espanyolistes han estat per banda esquerra a càrrec de Aitor, blocant el porter visitant al minut 6 en un xut creuat, i en jugada individual posteriorment sense que ningú culminés.

El Nàstic ha donat el primer ensurt en el minut tretze. Els tarragonins que van perdre en l’encontre d’anada s’han defensat bé, i han teixit una teranyina en la zona defensiva i mitja aprofitant-se de la lentitud en la circulació de la pilota a càrrec dels locals així com un excés d’individualisme en molts dels jugadors pericos.

La segona part molt millor, d’un Espanyol superior

El segon temps ha començat només centrar amb una de les poques ocasions en que els grana s’han pogut avançar en el marcador gràcies a un doble remat salvat in extremis primer per Sergio i després del refús per un defensor; al final la pilota ha acabat a mans del propi meta espanyolista.

Al minut tres de la represa, Lucho aprofita una molt bona passada en profunditat, controlant i creuant la pilota al esquer de la porteria tarragonina. Era l’1-0 i el partit es posava favorable a un Espanyol que fins llavors havia fet molt poc en atac per pogué guanyar l’encontre.

El gol obliga a obrir línies al Nàstic

Fet que aprofita els de Josep Oliver per portar molt perill al contracop al disposar de més espais.
Aitor xuta i el porter atura amb seguretat. Nestor poc encertat cara a gol, s’entreté massa en xutar després que una bona jugada d’Oscar que passa en profunditat i Lucho deixa passar la pilota per el ros extrem espanyolista.

Les ocasions han començat a sovintejar i algunes molt clares: En un servei de cantonada i després d’un embolic dins l’àrea petita no s’ha encertat amb la porteria i la pilota refusada ha estat engaltada sobre la frontal per Jacobs amb un tret fort però un pel alt.

De bella factura al minut 53, el gol de Lucho de preciós remat de cap a centre d’Oscar anul·lat per el col·legiat a instàncies del jutge auxiliar per suposat i discutit fora de joc.

Nestor tindrà l’ocasió més clara del partit en un ma a ma amb el porter visitant i acaba xutant als peus del meta, malbaratant l’ocasió per sentenciar el partit. Instants abans ja ho havia provat amb un llançament sobre la desesperada sortida del porter, marxant-se l’esfèrica per sobre el travesser.

Després de no sentenciar, toca patir
El darrer quart d’hora correspon a un domini bastant ample del conjunt grana: No es que es passés gaires angunies, però un gol es una mínima renda, i quan el Nàstic s’ha marxat descaradament per l’empat, i l’Espanyol no sortia amb la pilota degut a moltes pèrdues en la medul·lar, s’ha patit per el marcador.

Sergio s’ha hagut de llençar als peus del davanter centre visitant en una jugada de perill. Els minuts passaven lentament i l’Espanyol no sortia del camp propi. Lucho havia pogut fer el segon, però el remat rebota en les cames d’un defensor.

En l’afegit i costant-li molt, arriba la sentència
Centrada de Nestor des de la dreta, quan ja passaven tres minuts dels 70 reglamentaris, i Lucho engalta una volea que porta camí de gol, però el dorsal 6 dels tarragonins intercepta l’esfèrica quan ja el meta estava batut, i el refús el torna a agafar el propi jugador argentí perico i torna a rematar sent aquest cop el dorsal 2 qui torna a interceptar la rematada però aquest cop la pilota acaba endinsar-se a la porteria.

Al final, tres punts per els pericos, en un segon temps que han tingut ocasions de sobres per no passar problemes i avantatgen al Nàstic precisament en tres punts a falta que els tarragonins s’enfrontin a la Damm en partit ajornat.


RCD Espanyol: Sergio, Albarrán, Arroyo, José Manuel, Coco, Jacobs, Nestor, Didac, Lucho, Aitor i Oscar Medina.
Substitucions: Casado per Didac, i Angel per Aitor.

Gols: 1-0: Lucho, m. 38; 2-0: Lucho; m. 73.

Incidències: Tarda gairebé estiuenca; partit jugat en el camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià entre el segon i el tercer classificat de la Divisió d’Honor Infantil.

RESULTATS

CB OLESA ESPANYOL GUANYA (97-95) I ES CLASSIFICA PER EL PLAY OFF (8è)DESPRÉS QUE S'HAGI PRODUÏT LA CARAMOLA DESITJADA

27-4Espanyol B - UE Lleida Palanca, Jordi G., Baena3-1
22-4Juvenil B - Damm CFCiutat Esportiva4-4
24-4UE Cornellà - Cadet ANierga, Mur1-2
27-4Cadet B - UE CornellàIvan, Víctor, Gerard3-2
26-4Infantil A - Nàstic de TarragonaLucho (2)2-0
26-4AEC Manlleu - Infantil B Mpal. de Manlleu0-4
26-4CE L'Hospitalet - Aleví AGenís, Mula (2)0-3
27-4P. Barc. Sant Celoni - Benjamí AMpal.d'Esports S.Celoni 2-5
27-4CE Manresa - Benjamí BNou Mpal. Congost3-1
26-4Benjamí C - EF Prat BlaugranaCiutat Esportiva2-3
26-4Pre Benjamí A - CF MontañesaCiutat Esportiva19-0
26-4Femení C - Gladiador FCMaria Lluisa (4), Montse ...9-1
26-4Femení Cadet - Esc. Esp. At. VilafrancaDe la Fuente, Almann (2) i Marjori4-2
26-4Infantil Femení A - CF BadalonaCiutat Esportiva7-1
26-4CF Badalona B-Infantil Fem. BMónica (2), Nacha3-3

ESPANYOL-ZARAGOZA: MONTJUÏC, 17:00 H.

Demà , dins el projecte "L'Espanyol de Tots", Dia de Colombia.
Foto d'arxiu: Imatge de l'Espanyol-Betis, "Dia d'Equador"



Darrera oportunitat

El RCD Espanyo té demà a les 17:00 hores en l’Estadi Olímpic de Montjuïc la darrera oportunitat per intentar lluitar per la plaça que doni dret a jugar la Intertoto o qui sap si quelcom més, sempre i quan l’equip torni a agafar l’embranzida necessària tot i que per ara aquesta reacció costa imaginar-la.

Però com en el futbol mentre hi ha lliga hi ha esperança, l’Espanyol té la obligació de lluitar i donar una satisfacció a la massa social que ha recolzat l’equip a les dures i a les madures i que s’ha empassat espectacles tan poc edificants com els darrers encontres en el Olímpic per citar-ne alguns. A més, han de fer bo el punt aconseguit la darrera setmana en Can Culé i demostrar que per sobre de tot son professionals i es deuen a uns colors i a una afició independentment que les coses surtin millor o pitjor posteriorment.

Per aquest matx Valverde no podrà comptar amb Coro, i amb Ewerthon per condició contractual en la cessió, mentre que l’enèsim entrenador dels aragonesos, Manolo Vilanova, tindrà les baixes del central Ayala sancionat i de Diego Milito lesionat, al marge de Cuartero i Generelo que son baixa per lesions de llarga durada.

Valverde ha convocat als següents homes: Kameni, Lafuente, Chica, David García, Clemente, Valdo, Zabaleta, Luis García, Riera, Àngel, Moha, Rufete, Torrejón, Jarque, Moisés, Tamudo, Jonathan Soriano i Lola.


El conjunt de la capital aragonesa no estarà sol i tindrà el recolzament de nombrosos seguidors que estaran al costat de l’equip.

Cinquanta vegades s’han enfrontat ambdós conjunts a Barcelona. El bagatge és favorable als catalans amb 32 victòries, 12 empats i 6 derrotes (la meitat, al maleït Montjuïc). El primer enfrontament en lliga entre pericos i aragonesos va ser l’onze de febrer de 1940 a Sarrià i l’encontre va acabar amb triomf espanyolista per 2-0.

La primera victòria aragonesa data de 1961-62, temporada nefasta per els espanyolistes, i la darrera la passada 2006/07 que amb avantatge mínima dels visitants, Luis va empatar l’encontre en els darrers instants i l‘equip se’n va anar endavant a buscar la victòria i es va acabar perdent incomprensiblement en una errada tàctica...

El triomf més ampli va tenir lloc la temporada 1960-61 (5-0) amb les següents alineacions:
Espanyol: Joanet: Abel Hernández, Bartolí, Dauder; Sastre, Muñoz; Domínguez, Ribera, Indio, Aguirre i Camps.
Real Zaragoza: Yarza; R. Lapetra, Alustiza, Benitez, Isasi, José Luis, Miguel, Marcelino, Chapela, Duca i Lapetra. Els gos a parells aconseguits per Ribera i Indio, i Sastre.

Aquest guarisme també es va repetir la temporada 2000/01 amb Paco Flores a la banqueta, amb gols de Sergio, Velamazán en dues ocasions, Roger i curiosament el cinquè del seu germà Oscar. No va ser el gol d’Oscar García la nota pintoresca d’aquell partit; també va disputar un quart d’hora un dels “grans fitxatges” que ens ha obsequiat l’Espanyol al llarg de la història; el japonès Nishizawa. L’àrbitre d’aquest encontre va ser precisament el que demà xiularà el matx: Eduardo Jesús Iturralde González, del comitè basc.

Tornant al present, dir que com a visitant, el Real Zaragoza, és fins les hores el segon equip pitjor amb una victòria (a Almeria) i quatre empats (Athletic, Deportivo, Rácing, i Getafe). Ha marcat onze dianes i n’ha encaixat trenta dos.


El RCDE ha recomenat als que assistèixin a l'encontre que ho facin amb temps suficient ja que a més de disputar-se el partit Espanyol-Saragossa, es realitzaran a Montjuïc d'altres esdeveniments esportius, com el Harlem Globetrotters, a banda d'una celebració al Jardí Botànic. Com sempre...

PRESENTACIÓ DEL
4rt NÚMERO DE 23 PERICO







Tomàs Barris i Sánchez Llibre.

Sergio Fidalgo donant inici a l'acte

Domènec Gómez, un dels responsables de 23 Perico

Luis Caldeiro, habitual col·laborador de Fidalgo a Grada Perica i a 23 Perico.

Oscar Calvo, President de la Penya "Eternos Español"


Javier Saenz, Director General de la Fundació Privada del RCD Espanyol.

Daniel Sánchez Llibre.






La sala del Bar Everest, seu d'Eternos al Carrer Santuari.

Barris i Martín.

Dani signant i dedicant exemplars als assistents.


PRESENTACIÓ A LA SEU SOCIAL D'ETERNOS

Aquest divendres ha tingut lloc en la seu social de la Penya Eternos, en el barri del Carmel, la presentació oficial del quart número de la revista 23 Perico que dirigeix el polifacètic Sergio Fidalgo, (col·laborador del diari As, director de Grada Perica TV, i bloggero entre altres més coses).

A l’acte ha assistit el President del RCD Espanyol, Dani Sánchez Llibre, el conseller Antonio Martín Rosa, així com el Director General de la Fundació, Javier Saenz i com no, Jaume Martínez, i Xavi Andreu. Cal fer esment de la presència de Tomás Barris, mític atleta del RCD Espanyol, presidents i directius de diferents penyes (Incansables, GPE Manigua, Gràcia i Guinardó, Pericos Moteros, Perico Urbà, etc.), al marge de l’organitzadora de l’esdeveniment, Eternos, i diferents espanyolistes com la "no consellera" Anna Maria Fusté i Jordi Puyaltó.

L’acte oficial l’ha obert Sergio Fidalgo com a director de la revista, i a continuació els membres del consell de redacció, Luis Caldeiro i Domènec Gómez, i el President de la Penya Eternos Español, Oscar Calvo com amfitrió de l’acte.

En aquest exemplar, a part de les clàssiques seccions (com el baròmetre perico, amb les puntuacions d'enquestats a dirigents, jugadors, polítics en ver l’espanyol, mitjans de comunicació i periodistes), i articles d’opinió d’un ampli ventall de tot tipus de pensament i posició, cal destacar una entrevista amb Dani, sobre la seva vida i la seva etapa al front del club perico, els seus pensaments, opinions, etc.

Per que tal com ha fet esment Caldeiro, "tant si s’està d’acord o no amb la seva gestió, a la seva manera de portar l’entitat, el que queda clar és que Dani Sánchez Llibre ha marcat tota una època en la història del RCDE i que la seva presidència ha significat i significarà una part molt important dins de la història de l’entitat espanyolista que no es podrà comprendre sense entendre el que Dani ha supossat" en aquests anys de blancs i negres, de bons i de no tant bons moments.

Per part dels estaments oficials de l’entitat espanyolista, Javier Saenz ha pres la paraula en nom de la Fundació, Tomás Barris s’ha estès per explicar el moment que segons ell travessa el RCDE tan a nivell esportiu com social, i per acabar ha fet us de la paraula el President Sánchez Llibre (ja que Antonio Martín només ha saludat després de la insistència en que fes us de la paraula i ha cedit tot el protagonisme a Dani).

Els oradors han destacat la importància i l’esforç de treure una publicació a la llum pública, així com les dificultats de molts mitjans per pogué sobreviure i evitar la desaparició. Barris ha fet esment a la incorporació de nous mitjans espanyolistes al marge del diari As o de BiB, i s'ha felicitat per el moment esportiu dels darrers temps

Dani Sánchez Llibre i Antonio Martín han signat i dedicat exemplars de les revistes als presents que així ho han demanat i espontàniament l’acte s’ha acabat amb càntics de l’anterior himne del club, i frases de recordatori de nostres “benvolguts veïns”.

Amb un pica - pica i refrescs s’ha tancat l’acte que s’ha prolongat de manera extra oficial bastant més, ja que en totes les reunions d’espanyolistes, sempre hi ha l’interès en els presents de parlar sobre nostre club, conèixer a pericos, i en suma, passar una estona agradable amb l’Espanyol com a protagonista, en un marc agradable i amb bona sintonia que és el més important. Per patir, ja n’hi haurà temps diumenge...

divendres, 25 d’abril del 2008

SORTEIG COPA DE CAMPIONS



El Juvenil A del RCD Espanyol, començarà la seva participació en la XIV Copa de Campions de Clubs campions de Divisió d'Honor, el proper dia cinc de maig enfrontant-se a la UD Las Palmas, campió del grup sisè, a la localitat madrilenya de Comenar Viejo.

El conjunt de Josep Clotet ha quedat enquadrat dins el grup B, (de quatre equips), fet que obliga a jugar en format de semifinals. Això pot provocar que si no es supera la primera eliminatòria, s'hagi acabat el torneig pels perdedors. A l'altre grup, en canvi, es en format de lligueta de tres equips, i per tant el que compta és la suma de punts en els dos partits.


5 de maig:

(1) - GRUP A: 11.30 hores: Real Sociedad - R.Vallecano
(2) - GRUP B: 1a. Semifinal 17.00 h. RC Deportivo - Sevilla FC
(3) - GRUP B: 2a. Semifinal 19.30 h. UD Las Palmas - RCD Espanyol

7 de maig:

GRUP A: 19.00 hores: Partit perdedor (1) – Villarreal CF

9 de maig:

FINAL GRUP B: 17.00 hores: Partit vencedor (2) – Partit vencedor (3)
GRUP A: 19.30 hores: Partit vencedor (1) – Villarreal CF

11 de maig:

FINAL: 11.30 hores: Vencedor lligueta grup A – Vencedor final grup B



COPA S.M. EL REI DE JUVENILS


El sorteig dels vuitens de final de la Copa del Rei de juvenils ens ha deixat un enfrontament entre el RCD Espanyol i el Villarreal, campió del grup setè (grup en el que estava la Damm i el Barcelona). L'anada es jugarà a Vila-Reial el diumenge 18 de maig, i la tornada, a la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol, una setmana després, el 25.


Vuitens de final:
Real Sociedad - RC Deportivo
Real Valladolid - Real Club Celta
At.Osasuna - Real Zaragoza
Villarreal CF - RCD Espanyol
FC Barcelona - Real Madrid CF
UD Vecindario - Real Betis B.
UD Las Palmas - Sevilla FC
CD Tenerife - Rayo Vallecano

ACTES SOCIALS

Nou local social de la Penya de Sant Joan Despí.

La Penya de Sant Joan Despí inaugurarà aquest dissabte 26 d'abril (17.00 hores) el seu nou local social al carrer Samontà número 23 i hi assistirà l'Alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda. També assistiran els consellers Antonio Martín i José Luis Morlanes, així com representants de la Federació Catalana de Penyes de l'Espanyol.

La inauguració és el tret de sortida dels actes del XXV Aniversari de la Penya. El nou local és de cessió municipal i era una antiga guarderia. Té 135 metres quadrats repartits en dues sales de 60 metres, dos lavabos i traster. Una de les sales prestarà el servei de bar, i l'altra és una Sala d'Actes on hi caben més de 50 persones i compta amb dues pantalles gegants de 3 metres d'ample i 1.90 d'alt, per no perdre cap detall dels partits.

X Aniversari de la Penya Espanyolista de Bellvitge-L'Hospitalet

La Penya Espanyolista de Bellvitge-L'Hospitalet celebrarà el seu X Aniversari el proper dissabte 26 d'abril. L'acte tindrà lloc al Restaurant La Flama al Barri de Bellvitge a les 21.30 hores.

Al sopar hi assistiran els consellers Antonio Martín, Ramon Rius i l'exjugador de l'Espanyol, John Lauridsen, així com membres de la Federació Catalana de Penyes.

El preu del menú és de 45 euros i si necessiteu més informació o fer la seva reserva, poden telefonar al Sr.Lluís Rodilla (629.36.61.89).


Dia de Colombia.

Dins el Projecte L´Espanyol de Tots del Departament de Màrqueting Social i Nous Projectes, aquest diumenge s´organitza el Dia de Colòmbia coincidint amb el partit entre el primer equip i el Saragossa. Es preveu una destacada presència de colombians que resideixen a Catalunya que ocuparan el Gol Nord, entre la zona de la minigrada i la Curva Jove. Aquest esdeveniment està patrocinat per Coca-Cola, Estrella Damm i La Caixa.

Aquesta és una de les iniciatives del projecte destinat als nouvinguts a Catalunya perquè coneguin millor el nostre Club i potenciar la fidelització. Amb anterioritat ja es van celebrar els dies de Mèxic, Argentina i l'Equador.

A la llotja presidencial hi assistirà el vicecònsul de Colòmbia a Barcelona, Ramón Jaller Salleg.


rcdespanyol.com

dijous, 24 d’abril del 2008

EL CADET, BRILLANT CAMPIÓ DE LLIGA.

El cadet campió de lliga. Els jugadors celebren el títol sobre la gespa del Camp de la Via Ferrea
Comencem pel principi: l'equip fa pinya abans del partit.

Edgar Badia es situa sota pals. El matx es a punt de començar.

El Cornellà posa la pilota en joc.


L'Espanyol es a punt de llençar un lliure indirecte a càrrec d'Enric.


En aquesta falta, ha aconseguit el gol el Cornellà.

Els locals han portat perill a pilota parada.



Fi de l'encontre. Triomf perico i títol de lliga.

Al final del matx, l'eufòria blanc i blava quedava ben palesa

Campions, Campions !!!




Roman Golobart no s'ha volgut perdre el partit, i posa per la camera de Sentiment Perico.

El jugador perico ara cedit al CE Europa, ben acompanyat.

Héctor Rodríguez, capità d'altre conjunt campió: El Cadet B.

(Camp Mpal. de la Via Ferrea, Cornellà; Josep Maria)

UE CORNELLÀ: 1 - RCDE CADET "A": 2


A la primera!.
A la primera oportunitat, el RCD Espanyol Cadet, ha conquerit ja de manera matemàtica el títol de campió de la Divisió D’Honor Cadet en vèncer aquest vespre per 1-2 a la UE Cornellà, remuntant en el segon temps el marcador advers d’1-0 en que s’ha arribat al descans.

Domini espanyolista, però el Cornellà dona el primer cop
Les primeres oportunitats han estat per els blanc i blaus que mitjançant Carles Clerc (avui ha jugat per davant de Saborit en banda esquerra), ha centrat amb molt de perill arribant Carles Clerc a la pilota passada i la cessió a Pau ha estat a punt de sorprendre al porter local.

Al minut tretze, una paret entre Gabri i Pablo, es avortada de nou pel porter del Cornellà, llençant-se als peus del jugador perico.

Només dos minuts després, el Cornellà llença una falta en el cantó dret del seu atac; la pilota centrada per el dorsal set, davant la badada defensiva es rematada i en primera instància Edgar Badia treu amb molts problemes però el rebuig es aprofitat inapel·lablement per un davanter local per fer el primer gol: Saltava la sorpresa en la Via Ferrea i el líder queia momentàniament, (recordem que no ha perdut cap encontre en tot el campionat).

Intenten refer-se
L’Espanyol mira de recuperar-se del cop rebut, i Xavi Montcusí envia una bona pilota en profunditat a Pablo però un cop més per molt poc arriba abans el meta local molt atent i encertat.

Una de les jugades més perilloses en el primer temps per part visitant ha estat protagonitzada per Gabri al marxar-se per la dreta del seu adversari i xutar buscant l’escaire, però sortint la pilota lleugerament per sobre el travesser.

En un contracop, el Cornellà ha portat molt perill en el minut 37, quan el dorsal 7 no arriba a connectar amb la pilota en la boca de gol després d’una centrada del davanter centre en funcions d’extrem.

La darrera jugada espanyolista ha estat una centrada passada de Mur al segon pal que Clerc recull abans que surti per línia de fons i torna a centrar i Gabri remata desviat en bona posició.

Una segona part molt diferent

Amb l’entrada d’Antonio (Ramonet ja havia fet entrar a Nierga en el 25 del primer temps), i la represa després d’un primer temps bastant millorable, coincideix amb un Espanyol ambiciós que en la seva primera ocasió blàzquez posa en profunditat en el vèrtex dret de l’àrea de càstig a Carles Mur i aquest de primera centra passat al segon pal on entrant com una bala, Marc Nierga remata al fons de la porteria cornellarenca.

Mentre, la rèplica dels locals té lloc, evitant Edgar Badia el gol del Cornellà al llençar-se i aturar en dos temps el remat del davanter local, dorsal 99 (si no es cap errada, portava aquest número).

Li donen la volta: Un gol que condueix al triomf final

Minut 49: Pilota en el cantó dret de l’atac espanyolista, semblava que no havia cap tipus de perill, però la lluita de Pau fa que al final la pilota acabi enviada a Carles Mur, que troba el forat necessari per creuar la pilota al segon pal lluny de l’abast del porter del Cornellà. Es deixa anar l’eufòria entre la parròquia blanc i blava en les grades.

L’Espanyol es troba en el seu moment de gràcia; en dues ocasions Pau Senent posa en problemes des de la cantonada amb dos serveis molt tancats, tret el primer per un defensor i el segon de punys per el meta. El tercer a la banda contraria per Antonio també crea problemes al porter que rebutja molt bé tot i el perill del llançament.

Els espanyolistes mica a mica es tiren enrera

Fet que acaba donant vida a un Cornellà que busca amb ganes l’empat, i un Espanyol que amb el pas dels minuts conserva el resultat favorable amb totes les seves forces però amb masses temors.

Una falta llençada per el dorsal 17 penjada al segon pal, i de nou el davanter centre local remata, aquest cop sortint la bola per sobre la porteria d’Edgar.

Jordi Amat en el 65’, evita el gol de l’empat després que un remat del conjunt del Baix Llobregat pràcticament ja es colava, rebutjant molt oportú.
El conjunt local porta perill en pilotes penjades al segon pal, i en llançaments a pilota parada.

Un dels pocs contracops pericos amb superioritat numèrica sobre els defensors portat per Miki, que cedeix a Blázquez es anul·lat pel col·legiat quan Chicha rematava tot sol per posició anti-reglamentaria.

Amb l’incertesa del marcador s’arriba als darrers instants i després de llargs minuts d’afegit i una darrera intervenció d’Edgar Badia en l’enèsima pilota bombejada per els locals, l’àrbitre indica la fi de l’encontre i els jugadors celebren amb la satisfacció desbordant un títol de lliga que tant per la manera en que s’ha conquerit (doble derrota als culés, dues jornades abans i cap encontre derrotats) i per que ve a posar fi a una hegemonia blaugrana en aquesta categoria en els darrers anys, mereix tot el reconeixement dels espanyolistes i en especial dels addictes al futbol base perico.
Felicitats a tots !.



RCD Espanyol: Edgar Badía, Albert Blázquez, Enric Saborit, Jordi Amat, José Carlos, Carles Mur, Gabri López, Xavi Montcusí, Pau Senent, Carles Clerc i Pablo Saranova.
Al minut 25, Marc Nierga substitueix a Pablo. Al segon temps (41’), Antonio Doménech ocupa el lloc de Clerc. Al minut 57, Mur i Nierga deixen el lloc a Miqui Mas i a Sani Bello-Mahama. Cristian “Chicha” per Pau, m. 73.

Gols: 1-0: m. 15; 1-1 Nierga, m. 43: 1-2 Carles Mur, m. 49.

Incidències: Camp de la Via Ferrea de Cornellà. Partit corresponent a la vint-i-vuitena jornada de lliga en encontre avançat degut a que els espanyolistes marxen de gira a Qatar. El conjunt de Ramon Guerrero es proclama campió a falta de dues jornades per acabar el campionat.

Felicitats a tots els components, cos tècnic i plantilla. inclosos els que per aquest partit no han estat convocats però han participat durant la temporada en el triomf: Eloi Mir, Josep Llorach, Edu Hernández, i el darrer incorporat Robin.


BASE FEMENINS: EL CADET POT ASSEGURAR EL PRIMER LLOC DE GRUP


CLASSIFICACIÓ SEGONA DIVISIÓ CATALANA, GRUP 3er.


CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1RCD ESPANYOL "C"2159192012812
2CF ARGENTONA215216418724
3CE XAICA "B"214815337425
4AE LA SALLE PREMIÀ214313446526
5FC GLADIADOR213912355830
6P. BAR. ANGUERA "B" 213410464360
7AT. MASNOU212682113652
8UD LOURDES 211853132760
9CF SUSANNENC211334142882
10UE SANT ANDREU "B"211125141858
11BADALONA CF "B"201031162184
12CF BARCELONETA22613181284



FEMENINS BASE. FUTBOL 7


CLASSIFICACIÓ CADET COPAPJPTS PG PE PP GFGC
1 RCD ESPANYOL39300231
2 F. E. AT. VILAFRANCA3620189
3 AEC MANLLEU33102515
4 UE CAMPDEVANOL30003112
CLASSIFICACIÓ INFANTIL "A"PJPTS PG PE PP GFGC
1 RCD ESPANYOL2161201022711
2 ESCOLA ESP. GUINEUETA2156182114618
3 CF BADALONA2153172219322
4 PENYA BLANC BLAVA ROCA214013178467
5 ESCUELA F. BONAIRE213712188138
6 EF BARBERÀ ANDALUCIA213411187885
7 ENFAF212783107796
8 CE SANT GABRIEL "C"222480146579
9 CE EUROPA "B"2122711350102
10 UE VILASSAR DE MAR2111321627134
11 CF PALAUTORDERA "B"225121923192
12 AE LA SALLE PREMIÀ212021915222
CLASSIFICACIÓ INFANTIL "B"PJPTS PG PE PP GFGC
1 CD SANT GABRIEL236923003324
2 P. BARC. SANT CELONI2363210124658
3 CE SABADELL FC "B"2356182310711
4 UE SEVA235217159947
5 RCD ESPANYOL "B"23431418111101
6 CF BADALONA "B"2333103106486
7 C. BELLAVISTA MILAN2426821464117
8 CF AT. RIUDEPERES232372144193
9 CF OLÍMPIC LA GARRIGA2323721433131
10 CF BASE VICREMEI "B"232170163389
11 UD TARADELL2321631480144
12 CF PALAUTORDERA2312401938128
13 AT. BALENYÀ230002318257

FUTBOL 7: CLASSIFICACIONS

BENJAMÍ PREFERENT GRUP 2on.PJPTS PG PE PP GFGC
1 FC BARCELONA 2775 250 2 17027
2 RCD. ESPANYOL 2773 241 2 13336
3 SANT CUGAT ESPORT FC "B" 2762 202 5114 47
4 UD At. GRAMANET 2757 183 6 8447
5 CE EUROPA 2745 143 10 9477
6 UE SANT ANDREU 2743 127 8 9166
7 EC GRANOLLERS 2743 13 4 1077 71
8 CF BADALONA 2742 133 1169 70
9 CE SANT GABRIEL 2740 131 13 6457
10 JÀBAC C J - TERRASSA "B" 2736 106 11 8171
11 CD BLANES 2736 113 1378 68
12 Pª BARC. SANT CELONI 2725 74 1654 121
13 FP SÁNCHEZ LLIBRE 2723 65 16 5588
14 CE SABADELL FC 2716 44 1941 93
15 CF MARTORELLES 275 1 2 2423 156
16 UD CIRERA 272 0 2 2520 153
BENJAMÍ PREFERENT G. 1er. PJPTS PG PE PP GFGC
1 C. GIMNÀSTIC MANRESA 2777 2520 12439
2 CE MANRESA 2763 213 3 10944
3 UD AT. GRAMANET 2758 184 5 9646
4 FC BARCELONA "B" 2754 173 7 8757
5 UNIÓ FB JABAC I TERRASSA 2747 152 1085 58
6 ESCOLA F. GAVA 2741 125 10 7174
7 C. MERCANTIL 2740 124 1180 74
8 SANT CUGAT ESPORT FC 2734 97 1182 75
9 CF VILANOVA GELTRU 2734 10 4 1381 90
10 RCD ESPANYOL "B" 2731 87 12 7985
11 UE CASTELLDEFELS 2730 86 1364 80
12 UE SANT ANDREU "B" 2730 86 13 6581
13 EC GRANOLLERS "B" 2727 76 1466 95
14 MIRASOL-BACO UNIÓN CF 2724 80 19 49101
15 CF CUBELLES 2718 5 3 1951 109
16 ESCOLA F. SABADELL 278 2 2 2330 111
BENJAMÍ 1a. DIVISIÓ 1er. G. PJ PTS PG PE PP GF GC
1 RCD ESPANYOL "C" 2771 232 2166 36
2 UE SANTS 2770 231 3 17461
3 E. F. PRAT BLAUGRANA 2763 203 416744
4 AE PRAT 2763203 513143
5 CE SANT GABRIEL"B" 2758 191 7 11657
6 UE CORNELLÀ "B" 2758 191 7 12157
7 UD VILADECANS 2752 171 9 8848
8 FA ESPLUGUENC 2732 10 2 15101 137
9 FP CE JÚPITER 2731 10 1 1655 110
10 CE EUROPA "C" 2728 84 1566 106
11 UD AT. GRAMANET "C"272682 1763101
12 U AT. HORTA 2726 7 51541 107
13 CF BARCELONETA 2724 73 17 61129
14 SALESIANS BOSCO-HORTA "C" 2715 4 3 2046 139
15 UD POLVORITENSE LA MARINA 2713 41 2249 143
16 CF BUFALÀ 271 0 1 2532 159
PREBENJAMÍ GRUP 1er.PJPTS PG PE PP GFGC
1 RCD. ESPANYOL 2575 2500 42513
2 VILA OLIMPICA C. ESP. 2566 220 3 13332
3 CD SANT GABRIEL 2459 192 3 19253
4 UD AT. GRAMANET 2559 162 4154 58
5 CF BADALONA 2553 172 6139 56
6 ARRABAL-CALAF GRAMANET 2549 161 8115 69
7 UE SANTS 2535 112 12106 125
8 CF UNIFICACIÓN LLEFIÀ 2534 101 1494 112
9 CF LLOREDA 2434 11 1 1292 117
10 FC MARTINENC 2531 94 12 105149
11 CE P. BARC. BARCINO 2529 92 14103 144
12 PONT DE MARINA-SAGRADA F. 2522 71 1755 122
13 FP CE JÚPITER 2517 4 516 51144
14 CF MONTAÑESA 2513 4 120 44138
15 UNIFICACIÓ BADALONA SUD 258 2 2 2136 189
16 UNIFIC.CIUTAT MERIDIANA 2500 0 251 324



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M