divendres, 25 d’abril del 2008

ACTES SOCIALS

Nou local social de la Penya de Sant Joan Despí.

La Penya de Sant Joan Despí inaugurarà aquest dissabte 26 d'abril (17.00 hores) el seu nou local social al carrer Samontà número 23 i hi assistirà l'Alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda. També assistiran els consellers Antonio Martín i José Luis Morlanes, així com representants de la Federació Catalana de Penyes de l'Espanyol.

La inauguració és el tret de sortida dels actes del XXV Aniversari de la Penya. El nou local és de cessió municipal i era una antiga guarderia. Té 135 metres quadrats repartits en dues sales de 60 metres, dos lavabos i traster. Una de les sales prestarà el servei de bar, i l'altra és una Sala d'Actes on hi caben més de 50 persones i compta amb dues pantalles gegants de 3 metres d'ample i 1.90 d'alt, per no perdre cap detall dels partits.

X Aniversari de la Penya Espanyolista de Bellvitge-L'Hospitalet

La Penya Espanyolista de Bellvitge-L'Hospitalet celebrarà el seu X Aniversari el proper dissabte 26 d'abril. L'acte tindrà lloc al Restaurant La Flama al Barri de Bellvitge a les 21.30 hores.

Al sopar hi assistiran els consellers Antonio Martín, Ramon Rius i l'exjugador de l'Espanyol, John Lauridsen, així com membres de la Federació Catalana de Penyes.

El preu del menú és de 45 euros i si necessiteu més informació o fer la seva reserva, poden telefonar al Sr.Lluís Rodilla (629.36.61.89).


Dia de Colombia.

Dins el Projecte L´Espanyol de Tots del Departament de Màrqueting Social i Nous Projectes, aquest diumenge s´organitza el Dia de Colòmbia coincidint amb el partit entre el primer equip i el Saragossa. Es preveu una destacada presència de colombians que resideixen a Catalunya que ocuparan el Gol Nord, entre la zona de la minigrada i la Curva Jove. Aquest esdeveniment està patrocinat per Coca-Cola, Estrella Damm i La Caixa.

Aquesta és una de les iniciatives del projecte destinat als nouvinguts a Catalunya perquè coneguin millor el nostre Club i potenciar la fidelització. Amb anterioritat ja es van celebrar els dies de Mèxic, Argentina i l'Equador.

A la llotja presidencial hi assistirà el vicecònsul de Colòmbia a Barcelona, Ramón Jaller Salleg.


rcdespanyol.com




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M