dijous, 24 d’abril del 2008

EL CADET, BRILLANT CAMPIÓ DE LLIGA.

El cadet campió de lliga. Els jugadors celebren el títol sobre la gespa del Camp de la Via Ferrea
Comencem pel principi: l'equip fa pinya abans del partit.

Edgar Badia es situa sota pals. El matx es a punt de començar.

El Cornellà posa la pilota en joc.

L'Espanyol es a punt de llençar un lliure indirecte a càrrec d'Enric.

En aquesta falta, ha aconseguit el gol el Cornellà.

Els locals han portat perill a pilota parada.

Fi de l'encontre. Triomf perico i títol de lliga.

Al final del matx, l'eufòria blanc i blava quedava ben palesa

Campions, Campions !!!

Roman Golobart no s'ha volgut perdre el partit, i posa per la camera de Sentiment Perico.

El jugador perico ara cedit al CE Europa, ben acompanyat.

Héctor Rodríguez, capità d'altre conjunt campió: El Cadet B.

(Camp Mpal. de la Via Ferrea, Cornellà; Josep Maria)

UE CORNELLÀ: 1 - RCDE CADET "A": 2

A la primera!.
A la primera oportunitat, el RCD Espanyol Cadet, ha conquerit ja de manera matemàtica el títol de campió de la Divisió D’Honor Cadet en vèncer aquest vespre per 1-2 a la UE Cornellà, remuntant en el segon temps el marcador advers d’1-0 en que s’ha arribat al descans.

Domini espanyolista, però el Cornellà dona el primer cop
Les primeres oportunitats han estat per els blanc i blaus que mitjançant Carles Clerc (avui ha jugat per davant de Saborit en banda esquerra), ha centrat amb molt de perill arribant Carles Clerc a la pilota passada i la cessió a Pau ha estat a punt de sorprendre al porter local.

Al minut tretze, una paret entre Gabri i Pablo, es avortada de nou pel porter del Cornellà, llençant-se als peus del jugador perico.

Només dos minuts després, el Cornellà llença una falta en el cantó dret del seu atac; la pilota centrada per el dorsal set, davant la badada defensiva es rematada i en primera instància Edgar Badia treu amb molts problemes però el rebuig es aprofitat inapel·lablement per un davanter local per fer el primer gol: Saltava la sorpresa en la Via Ferrea i el líder queia momentàniament, (recordem que no ha perdut cap encontre en tot el campionat).

Intenten refer-se
L’Espanyol mira de recuperar-se del cop rebut, i Xavi Montcusí envia una bona pilota en profunditat a Pablo però un cop més per molt poc arriba abans el meta local molt atent i encertat.

Una de les jugades més perilloses en el primer temps per part visitant ha estat protagonitzada per Gabri al marxar-se per la dreta del seu adversari i xutar buscant l’escaire, però sortint la pilota lleugerament per sobre el travesser.

En un contracop, el Cornellà ha portat molt perill en el minut 37, quan el dorsal 7 no arriba a connectar amb la pilota en la boca de gol després d’una centrada del davanter centre en funcions d’extrem.

La darrera jugada espanyolista ha estat una centrada passada de Mur al segon pal que Clerc recull abans que surti per línia de fons i torna a centrar i Gabri remata desviat en bona posició.

Una segona part molt diferent

Amb l’entrada d’Antonio (Ramonet ja havia fet entrar a Nierga en el 25 del primer temps), i la represa després d’un primer temps bastant millorable, coincideix amb un Espanyol ambiciós que en la seva primera ocasió blàzquez posa en profunditat en el vèrtex dret de l’àrea de càstig a Carles Mur i aquest de primera centra passat al segon pal on entrant com una bala, Marc Nierga remata al fons de la porteria cornellarenca.

Mentre, la rèplica dels locals té lloc, evitant Edgar Badia el gol del Cornellà al llençar-se i aturar en dos temps el remat del davanter local, dorsal 99 (si no es cap errada, portava aquest número).

Li donen la volta: Un gol que condueix al triomf final

Minut 49: Pilota en el cantó dret de l’atac espanyolista, semblava que no havia cap tipus de perill, però la lluita de Pau fa que al final la pilota acabi enviada a Carles Mur, que troba el forat necessari per creuar la pilota al segon pal lluny de l’abast del porter del Cornellà. Es deixa anar l’eufòria entre la parròquia blanc i blava en les grades.

L’Espanyol es troba en el seu moment de gràcia; en dues ocasions Pau Senent posa en problemes des de la cantonada amb dos serveis molt tancats, tret el primer per un defensor i el segon de punys per el meta. El tercer a la banda contraria per Antonio també crea problemes al porter que rebutja molt bé tot i el perill del llançament.

Els espanyolistes mica a mica es tiren enrera

Fet que acaba donant vida a un Cornellà que busca amb ganes l’empat, i un Espanyol que amb el pas dels minuts conserva el resultat favorable amb totes les seves forces però amb masses temors.

Una falta llençada per el dorsal 17 penjada al segon pal, i de nou el davanter centre local remata, aquest cop sortint la bola per sobre la porteria d’Edgar.

Jordi Amat en el 65’, evita el gol de l’empat després que un remat del conjunt del Baix Llobregat pràcticament ja es colava, rebutjant molt oportú.
El conjunt local porta perill en pilotes penjades al segon pal, i en llançaments a pilota parada.

Un dels pocs contracops pericos amb superioritat numèrica sobre els defensors portat per Miki, que cedeix a Blázquez es anul·lat pel col·legiat quan Chicha rematava tot sol per posició anti-reglamentaria.

Amb l’incertesa del marcador s’arriba als darrers instants i després de llargs minuts d’afegit i una darrera intervenció d’Edgar Badia en l’enèsima pilota bombejada per els locals, l’àrbitre indica la fi de l’encontre i els jugadors celebren amb la satisfacció desbordant un títol de lliga que tant per la manera en que s’ha conquerit (doble derrota als culés, dues jornades abans i cap encontre derrotats) i per que ve a posar fi a una hegemonia blaugrana en aquesta categoria en els darrers anys, mereix tot el reconeixement dels espanyolistes i en especial dels addictes al futbol base perico.
Felicitats a tots !.

RCD Espanyol: Edgar Badía, Albert Blázquez, Enric Saborit, Jordi Amat, José Carlos, Carles Mur, Gabri López, Xavi Montcusí, Pau Senent, Carles Clerc i Pablo Saranova.
Al minut 25, Marc Nierga substitueix a Pablo. Al segon temps (41’), Antonio Doménech ocupa el lloc de Clerc. Al minut 57, Mur i Nierga deixen el lloc a Miqui Mas i a Sani Bello-Mahama. Cristian “Chicha” per Pau, m. 73.

Gols: 1-0: m. 15; 1-1 Nierga, m. 43: 1-2 Carles Mur, m. 49.

Incidències: Camp de la Via Ferrea de Cornellà. Partit corresponent a la vint-i-vuitena jornada de lliga en encontre avançat degut a que els espanyolistes marxen de gira a Qatar. El conjunt de Ramon Guerrero es proclama campió a falta de dues jornades per acabar el campionat.

Felicitats a tots els components, cos tècnic i plantilla. inclosos els que per aquest partit no han estat convocats però han participat durant la temporada en el triomf: Eloi Mir, Josep Llorach, Edu Hernández, i el darrer incorporat Robin.