dissabte, 26 d’abril del 2008

L'EQUIP INFANTIL DERROTA AL NÀSTIC I ES FA AMB LA SEGONA PLAÇA

Foto de Fernando Corella.
Del que no es poden queixar els jugadors del Infantil A perico, és del suport i recolzament continuat de les mares periques que darrera la porteria animen amb els seus càntics a l’equip partit darrera partit .

RCDE INFANTIL “A”: 2 – CLUB GIMNÀSTIC DE TARRAGONA: 0

Triomf que pot valer la segona posició
Tots els que seguim el futbol base pensàvem a principi de temporada que el Infantil A estaria lluitant a hores d’ara per el títol de lliga; les coses no han estat així, i l’autèntica realitat és que l’equip esforçant-se fins el final no s’ha rendit ni ha perdut la il·lusió per seguir lluitant al menys per ser subcampió tot i l’excel·lent temporada del Nàstic de Tarragona.

El Nàstic no ha demostrat precisament la bona temporada que està fent i tot i que ha lluitat per endur-se un punt, això avui, no hagués sigut just, ja que als blanc i blaus han correspost les millors jugades de perill i un cop més la mala fortuna cara a porta ha fet patir en excés per la sort final del resultat.

Primera part molt ensopida i amb poques ocasions

Les primeres aproximacions espanyolistes han estat per banda esquerra a càrrec de Aitor, blocant el porter visitant al minut 6 en un xut creuat, i en jugada individual posteriorment sense que ningú culminés.

El Nàstic ha donat el primer ensurt en el minut tretze. Els tarragonins que van perdre en l’encontre d’anada s’han defensat bé, i han teixit una teranyina en la zona defensiva i mitja aprofitant-se de la lentitud en la circulació de la pilota a càrrec dels locals així com un excés d’individualisme en molts dels jugadors pericos.

La segona part molt millor, d’un Espanyol superior

El segon temps ha començat només centrar amb una de les poques ocasions en que els grana s’han pogut avançar en el marcador gràcies a un doble remat salvat in extremis primer per Sergio i després del refús per un defensor; al final la pilota ha acabat a mans del propi meta espanyolista.

Al minut tres de la represa, Lucho aprofita una molt bona passada en profunditat, controlant i creuant la pilota al esquer de la porteria tarragonina. Era l’1-0 i el partit es posava favorable a un Espanyol que fins llavors havia fet molt poc en atac per pogué guanyar l’encontre.

El gol obliga a obrir línies al Nàstic

Fet que aprofita els de Josep Oliver per portar molt perill al contracop al disposar de més espais.
Aitor xuta i el porter atura amb seguretat. Nestor poc encertat cara a gol, s’entreté massa en xutar després que una bona jugada d’Oscar que passa en profunditat i Lucho deixa passar la pilota per el ros extrem espanyolista.

Les ocasions han començat a sovintejar i algunes molt clares: En un servei de cantonada i després d’un embolic dins l’àrea petita no s’ha encertat amb la porteria i la pilota refusada ha estat engaltada sobre la frontal per Jacobs amb un tret fort però un pel alt.

De bella factura al minut 53, el gol de Lucho de preciós remat de cap a centre d’Oscar anul·lat per el col·legiat a instàncies del jutge auxiliar per suposat i discutit fora de joc.

Nestor tindrà l’ocasió més clara del partit en un ma a ma amb el porter visitant i acaba xutant als peus del meta, malbaratant l’ocasió per sentenciar el partit. Instants abans ja ho havia provat amb un llançament sobre la desesperada sortida del porter, marxant-se l’esfèrica per sobre el travesser.

Després de no sentenciar, toca patir
El darrer quart d’hora correspon a un domini bastant ample del conjunt grana: No es que es passés gaires angunies, però un gol es una mínima renda, i quan el Nàstic s’ha marxat descaradament per l’empat, i l’Espanyol no sortia amb la pilota degut a moltes pèrdues en la medul·lar, s’ha patit per el marcador.

Sergio s’ha hagut de llençar als peus del davanter centre visitant en una jugada de perill. Els minuts passaven lentament i l’Espanyol no sortia del camp propi. Lucho havia pogut fer el segon, però el remat rebota en les cames d’un defensor.

En l’afegit i costant-li molt, arriba la sentència
Centrada de Nestor des de la dreta, quan ja passaven tres minuts dels 70 reglamentaris, i Lucho engalta una volea que porta camí de gol, però el dorsal 6 dels tarragonins intercepta l’esfèrica quan ja el meta estava batut, i el refús el torna a agafar el propi jugador argentí perico i torna a rematar sent aquest cop el dorsal 2 qui torna a interceptar la rematada però aquest cop la pilota acaba endinsar-se a la porteria.

Al final, tres punts per els pericos, en un segon temps que han tingut ocasions de sobres per no passar problemes i avantatgen al Nàstic precisament en tres punts a falta que els tarragonins s’enfrontin a la Damm en partit ajornat.

RCD Espanyol: Sergio, Albarrán, Arroyo, José Manuel, Coco, Jacobs, Nestor, Didac, Lucho, Aitor i Oscar Medina.
Substitucions: Casado per Didac, i Angel per Aitor.

Gols: 1-0: Lucho, m. 38; 2-0: Lucho; m. 73.

Incidències: Tarda gairebé estiuenca; partit jugat en el camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià entre el segon i el tercer classificat de la Divisió d’Honor Infantil.