diumenge, 20 d’abril del 2008

L'ESPANYOL S'EMPORTA EL DERBI DE FILIALS FEMENINS












RCD ESPANYOL B: 1 - UE L'ESTARTIT B: 0



El conjunt filial femení perico s’ha imposat aquest migdia per 1-0 a la UE l’Estartit en el derbi de filials del futbol femení català, en un partit bastant discret en el que les periques han estat superiors a les gironines en el segon temps.

Primer temps sense ocasions clares
Ambdós filials s’enfrontaven des de posicions ben diferents; el conjunt gironí després d’haver salvat amb claredat la categoria i instal·lat en el desè lloc i les espanyolistes amb la meta de quedar terceres a expenses del resultat del Sant Gabriel a Tortosa.

El joc no ha estat brillant ni molt menys. En l’encontre ha faltat ritme de joc, i les ocasions de perill han brillat per la seva absència en el primer temps. Només cal mencionar, un xut de Carol bastant fluix, un remat de Meri a les mans de la portera Irina, una bella coneguda del femení espanyolista, i un xut de Carol que ha aturat la guardameta gironina.

La golejadora perica ho ha intentat i en el 34’ ha llançat des de la frontal. Les ocasions clares no arribaven i tan sols una centrada al segon pal que Jessi s’anticipa quan Reche anava a connectar el remat dins l’àrea petita i un servei de cantonada tret per Debora que rebota davant Anna Torregrosa que es troba al primer pal i la pilota acaba sent refusada per una defensora sobre la mateixa línia de gol, han estat les oportunitats més diàfanes d’un Espanyol B bastant espès.

L’Estartit ha aconseguit marcar en una vaselina que ja el col·legiat havia invalidat per situació anti – reglamentaria.

Un gol de Carol dona els tres punts
La golejadora espanyolista es troba en un moment dolç, i avui ha tornat a mullar, quan en el 55, es fa amb una pilota dins l’àrea i després de dos retalls a la defensora visitant, xuta creuada al pal contrari sense que Irina pogués fer rés.

Una sortida de Andrea Carrillo, porta seriosos problemes ja que al rebutjar la pilota aquesta colpeja en la davantera centre gironina, i a punt és de significar l’empat.

Debora lesionada ha d’abandonar el terreny de joc en mig de les mostres de dolor de l’extrem espanyolista. Brenda que ha sortit en el segon temps, llença ben dirigit i Irina en dos temps evita el gol blanc i blau.

En aquests moments l’Espanyol B jugava millor i ha gaudit de les millors ocasions del matx. Ana Ríos també ha tingut l’ocasió però ha rematat als peus de la porter en comptes d’intentar superar a Irina mitjançant una vaselina.
Kenti ha estat apunt de marcar, gràcies al seu tret que buscant l’escaire s’ha marxat bastant ajustat. Després d’una cessió de Carol, Lara Gómez remata un pel massa alt per sobre el travesser.

L’Estartit ha posat emoció per lo ajustat del resultat i en els compassos finals del partit en mig de la pluja, Andrea Carrillo ha tingut que emprar-se a fons en el llançament d’una falta que la portera espanyolista ha enviat a còrner. Les de Titi Camúñez no han passat problemes ni angunies, però un gol sempre es una renda mínima i en qualsevol badada es podien anar dos punts. Al final, triomf perico en el darrer encontre de lliga. Ara, torneigs fins acabar la temporada.

Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol B: Andrea, Reche, Anna Jornet, Kenti, Sara, Elena, Carol, Lara, Anna Torregrosa, Meri i Debora
Substitucions: Brenda per Meri i Ana Rios per Anna T., m. 51, i Nerea per Debora, m. 72.

UE L’Estartit B: Irina, Rosa, Laura, Jessi, Carrelero, Arantxa, Natalia, Cristina, Voltios, Anne M. i Quintana. Suplents: Eva, Esther, Eloisi, i Chiqui.

Gol: 1-0: Carol, m. 55.

Àrbitre: Sergio Arnal Bebia, del comitè català.

Incidències: Poc públic en el camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. A la segona part la pluja ha estat la protagonista en determinades fases del partit. En la grada, l’expedició del Son Cotoner que aquesta tarda s’enfrontarà a la UE Rubí. Darrer encontre del campionat de lliga del femení B.


CLASSIFICACIÓ PRIMERA NACIONAL FEMENINA GRUP 3er.

CLASSIFICACIÓ FINALPJPTS PG PE PP GFGC
1 FC BARCELONA2668222212817
2 UD COLLERENSE265718359232
3 CE SANT GABRIEL265216468641
4 RCD ESPANYOL "B"265116377740
5 UEF LLEIDA264916197866
6 AA.VV.SON COTONER264614488146
7 GIRONA CF264313495443
8 TORTOSA-EBRE CFF2639123116266
9 CE EUROPA2639123116156
10 UE L'ESTARTIT "B"2632102144052
11 PENYA BLANC-BLAVA R.262682164292
12 CD BANYOLES 261341212270
13 UE RUBÍ267212325145
14 UE BREDA26505211193




6 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA AMICS
AMICS JOSEP MARIA, LLÀSTIMA QUE VAM QUEDAR 4, T'ENVIO LA CRÓNICA CEDIDA X MI,,PERQUÈ TENIA GANES D'ESCRIURE PERQUÈ LA
TEVA JA ESTAVA MOLT BÉ.
EL PARTIT VA COMENÇAR AMB UNA PRIMERA PART AMB MOLT POQUES OCASIONS DE GOL, EN QUE QUALSEVOL
PODRIA HAVER MARCAT.1 OCASSIONS CLARÍSSIMAS DE CAROL QUE LA PORTERA VA ATURAR EN 2 ESPECTACULAR ATURADES XUTS DE MERI I CAROL A LES
MANS DE LA PORTERIA , RECHE
I ANNA T. FORA X DEMUNT DE LA PORTERIA D'IRINA. I SOBRETAT UNA CLARÍSSIMA QUE LA PILOTA QUEDA MORTA AL COSTAT DE LA PORTERIA I NINGUNA LA FICA.VAN SER EL + DESTACAT, A + DEL GOL ANUL-LAT DE L'ESTATIT.
LES OCASIONS BLANC-I-BLAVES VAN ARRIBAR A LA 2 PART AMB XUTS FORA DE DÈBORA,QUE ES VA LESIONAR DESGRACIADAMENT AMB AQUESTA JUGADA.
I DE BRENDA A LES MANS DE LA PORTERA DE L'ESTATIT.XUT DE ANA RIOS ALS PEUS DE LA PORTERA, QUASI ES COLA UN GOL DESDE EL
CÒRNER SI NO FOS X UNA DEFENSA DE L'ESTATIT.EL GOL VA SER ESPECTACULAR DE CAROL QUE ES VA DESFER DE 2 JUGADORES VISITANTS I VA
LLENÇAR LA PILOTA X SOTA AL COSTAT DEL PAL.XUT DE BRENDA A LES MANS. LARA XUTA X DAMUNT DE LA PORTERIA,VA ACABAR AMB LES OCASIONS DE KENTI I DE ANNA TORREGROSSA X DAMUNT DE LA PORTERIA.
SALUTACIONS JOSE CARRERA

Anònim ha dit...

HOLA AMICS
BON ANIVERSARI NEREA ORUJ GARRIDO FELICITATS X TEUS 17 ANYS. ESPEREM QUE CONTINU�S MOLTS ANYS,
JUGANT AL NOSTRE EQUIP,
EL TEU 1 ANY HAS DEMOSTRAT QUE ETS UNA GRAN DEFENSA, ESPEREM QUE MARQUIS EL TEU PRIMER GOL
DE LA TEMPORADA I QUE SIGNIFIQUI QUE L'ESPANYOL B HA QUEDAT 3.
SALUTACIONS JOSE CARRERA

Anònim ha dit...

HOLA AMICS
BON ANIVERSARI ROSA.
FELICITATS X TEUS 54.ETS UNA MAGNÍFICA DEL-LEGADA DE L'ESPANYOL AMB EL TEU GRAN TREBALL, HEM QUEDAT
4 MERESCUDAMENT AMB LA VICTÒRIA D'AHIR X 1-0 ENFRONT L'ESTARTIT B. A + PORTES AMB ORGULL UN GRAN SENTIMENT PERICO. ESPEREM QUE CONTINUÏS MOLTS ANYS + AL NOSTRE EQUIP BLANC-I-BLAU, PERQUÈ ETS UNA AUTÈNTICA ESPANYOLISTA.
SALUTACIONS JOSE CARRERA

Anònim ha dit...

FELICITATS INFANTIL A FEMENÍ. FELICITATS CAMPIONES. ÉS CONFIRMA EL BON PLANTER QUE HI HA A L'ESPANYOL, DES D'ON SORTIRÀN FUTURES CRACKS X PRIMER EQUIP, JA ÉS EL 3 TÍTOL DE LA TEMPORADA, EL 3,4 I 5 EQUIPS BLANC-I-BLAUS HO HAN FET. A + MERESCUDAMENT PERQUÈ HAN TINGUT UN DIFERÈNCIA DE 217GOLS ENTRE A FAVOR I ENFRONT.LES PERIQUES TENEN
TO EL MÈRIT. ESPEREM QUE SORTIN GRAN SEGUIDORES ESPANYOLISTES.

Anònim ha dit...

FELICITATS INFANTIL A FEMENÍ. FELICITATS CAMPIONES. ÉS CONFIRMA EL BON PLANTER QUE HI HA A L'ESPANYOL, DES D'ON SORTIRÀN FUTURES CRACKS X PRIMER EQUIP, JA ÉS EL 3 TÍTOL DE LA TEMPORADA, EL 3,4 I 5 EQUIPS BLANC-I-BLAUS HO HAN FET. A + MERESCUDAMENT PERQUÈ HAN TINGUT UN DIFERÈNCIA DE 217GOLS ENTRE A FAVOR I ENFRONT.LES PERIQUES TENEN
TO EL MÈRIT. ESPEREM QUE SORTIN GRAN SEGUIDORES ESPANYOLISTES.

Anònim ha dit...

HOLA AMICS
EL FEMENÍ A PERICO HA
DEMOSTRAT QUE HA LLUITAT FINS AL FINAL X EL + AMUNT POSSIBLE. LES BLANC-I-BLAVES HAN OBTINGUT UNA GRAN VICTÒRIA ESPANYOL X 2 A 3 AMB 2 GOLS DE MARTA CUBÍ I 1 DE CAROL MIRANDA.
ESPEREM QUE EL SORTEIG ENS VAGI BÉ I QUE CONTINUEM A LA COPA DE LA REINA AMB
LA GRAN RATXA VICTÒRIOSA QUE PORTEM , LA MILLOR DE LA TEMPORADA 6 PARTITS ÚLTIMS GUANYATS.
SALUTACIONS JOSE CARRERA




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M