dissabte, 21 d’abril del 2007

RESULTATS FUTBOL BASE I FEMENINS

El Cadet B, campió de lliga a Preferent grup segon
22-04SD Huesca - Espanyol B El Alcoraz, (Osca) 1-0
22-04 Juvenil B - CE ManresaCiutat Esportiva 2-2
21-04 Cadet A - Damm CFCiutat Esportiva 4-1
21-04Damm CF "B"- Cadet B Mpal de Horta 1-2
21-04Infantil A - Damm CF Ciutat Esportiva 2-1
22-04CF Riuprimer"A"- Infantil B

Mpal. El Rieral (Sta. Eulalia R.) 1-0

21-04Aleví A - CE EuropaCiutat Esportiva 6-1
22-04 Aleví A- FP Sánchez LlibreCiutat Esportiva 12:00 h. (Amistós)
21-04 Aleví B - Sant Gabriel "B"Ciutat Esportiva 2-3
21-04Benjamí A-AE Martorell Ciutat Esportiva 8-0
21-04 Benjamí B - CE Europa "A"Ciutat Esportiva 2-2
22-04Rocafonda "A"- Benjamí CMunicipal de Rocafonda, 4-2
21-04CF Badalona - Pre BenjamíMpal. Morera (Badalona), 0-2
.
22-04Femení A - SD LagunakCiutat Esportiva 12:30 h.4-0
22-04 CD Soledad - Femení BCE Son Malferit, (Ctra.de Manacor, Palma de Mallorca) 2-4
21-04 Cadet Femení-Caldes M.Ciutat Esportiva 10-0
21-04 CE Sant Gabriel- Inf.Femení A Camp J.L. Ruíz Casado 0-3.
22-04Infantil Fem. B - Igualada CFCiutat Esportiva 4-1

Partits entretinguts els que es vàrem disputar ahir al futbol base i femenins del RCD Espanyol.

En primer lloc la meva felicitació i la de tots els que seguim el futbol base, al conjunt de Ramón Guerrero, que al vèncer per 1-2 al Municipal d’Horta, es va proclamar campió del grup segon de Preferent Cadet, a falta de tres jornades per cloure el campionat.
¡Felicitats campions!



El Cadet es va desfer amb dificultats en el primer temps de la Damm, quart classificat, i només a la segona part van pogué sentenciar l’encontre i guanyar per el contundent 4-1 que va reflectir el marcador final.

Important (malgrat que al final potser no tindrà el premi necessari) el triomf del Infantil A, davant una Damm que semblava s’hi jugava la vida (esperem que contra el Barça ho intenti de manera anàloga), amb joc molt dur, i amb un pèssim arbitratge descaradament favorable als interessos...¿De la Damm?, ¿o del beneficiat d’una punxada blanc i blava?. El cas que a més d’anular un gol totalment legal, no va dubtar gens ni mica en assenyalar amb 0-0 un penal (crec que ho era) a favor de la Damm, que va suposar l’avantatge del conjunt visitant fins gairebé moments abans d’acabar el primer temps. I no em refereixo a aquestes dues jugades, si no a l’actitud en vers uns i altres en tot l’encontre. A la segona, un Espanyol molt imprecís, desbordat per els nervis de veure com se li escapa ja definitivament el títol, ho va intentar però sense fortuna, fins que a les acaballes de l’ encontre Gil, el protagonista del partit va marcar en una gran jugada individual el gol de la victòria que permet somniar encara en el títol, en el que tot depèn del gol-average general, llevat que els culés ensopeguin.

L’Aleví A, es va imposar sense dificultats al Europa per un contundent 6-1, on els Jaffar, Jack, Iu i companyia van fer un bon partit i golejar sense compassió al conjunt escapulat.

Diversa sort per els benjamins; victòria sense pal·liatius del Benjamí A davant l’Associació Esportiva Martorell i moltes dificultats per el Benjamí B, per pogué en dues ocasions empatar un partit que se li va posar coll amunt davant l’Europa “A”.

La cara negativa va ser el partit entre l’Aleví B, i el Sant Gabriel B, un equip que ocupa zona de descens i que en canvi va venir amb un equip totalment canviat a nivell esportiu i moralment (ignorem si n’hi havia jugadors del A, que juga a la mateixa categoria, grup primer)...La qüestió es que en un gran primer temps va adquirir un avantatge de 0-2 que feia presagiar el pitjor... La segona part, després de canvis en l’equip perico, van marcar dos gols i van errar cara a porta el que no està escrit en un parell d’ocasions molt clares a boca de gol, i en canvi en el llançament d’una falta el Sant Gabriel va marcar el definitiu 2-3

Per últim dir, que les jugadores del infantil A i del Cadet femení van obtenir triomfs contundents i van fer bons encontres.


El conjunt entrenat per Marta Cubí va assolir un important triomf a Sant Adrià, al Ruíz Casado en vèncer per 0-3 al conjunt del Sant Gabriel.

Per la seva part el Cadet d’ Albert Andrés, (a la segona part) va esclafar la resistència del Caldes de Montbui, aconseguint un guarisme de dos dígits, tot i que en el primer temps el marcador final va reflectir un 1-0 (Anna) però els gols de Helena (4), Eva(3) i Cris, Montse, van deixar el marcador final de 10-0, aconseguint un triomf just i en el que es va reflectir la superioritat del conjunt blanc i blau.

divendres, 20 d’abril del 2007

TORNA LUIS FERNÁNDEZ A MONTJUÏC



foto: el pais.com

En efecte i ho farà com a tècnic del Real Betis Balompié. El de Tarifa va deixar un bon record a la parròquia blanc i blava després de la curta però profitosa etapa en el conjunt perico en moments molt compromesos de la història del RCD Espanyol.

En una situació desesperada, va venir a intentar arreglar els mals que altres havien ocasionat, amb la seva curiosa i particular manera de viure el futbol i tot i que van ser molt polèmiques certes actituds (viatges continuats a França deixant durant la setmana penjat l’equip) i altres històries de ben segur oblidades per el pas inexorable del temps, i amb la perspectiva que dona el mateix, i malgrat la manera en que va sortir del club, avui dia la figura de Luis Fernández està valorada com a molt positiva, i sobre tot sintetitzada amb aquell famós partit davant el Real Murcia que tots recordareu.

Es va fer càrrec després del cessament de Javier Clemente (un més de la seva col·leció) un 2 de novembre de 2003 en perdre davant el Real Zaragoza 0-2 entrenat per Paco Flores que va deixar al conjunt perico tancant la taula de primera divisió amb només cinc punts. Va debutar amb derrota 1-0 a la Catedral, i la primera victòria va ser davant el Sevilla vuit dies després amb gol de Cyril Domoraud. Cinc derrotes consecutives van col·locar l’Espanyol a nou punts de la salvació i amb un panorama decebedor. Pràcticament ja ningú creia en la salvació, menys ell... I amb el triomf davant el Mallorca i els fitxatges posteriors de Ivan, Poche, Hadgi, i Raducanu amb aquell gol a Vila-Reial, van fer possible aquell miracle esportiu que era assolir la permanència amb "aquella cosa" que va dissenyar com a equip, Javier Clemente un cop més...

Llavors es va fitxar com a objectiu guanyar la meitat dels partits, i dues derrotes seguien a dues victòries, amb moments molt delicats (derrotes a Montjuïc davant el Betis, davant Racing 11-M, empat davant l’Albacete) i per l’altre cantó triomfs a Vila-Real, Vigo i Pamplona (sempre al fil del precipici) per arribar a les dues darreres jornades per sobre de la línia vermella que marcava el foc de l’infern.

Aquell 0-2 a la mitja part a Mallorca i la posterior remuntada liderada per cert personatge que no mereix sortir en aquest recordatori, van col·locar l’Espanyol a la situació crítica de tenir que guanyar (depenent de si mateix) el darrer encontre davant un Murcia super primat. La resta... el de sempre a aquest club. Molt desgast personal en un lloc que crema molt (la banqueta d’aquest club), poca motivació per seguir una temporada més dins l’estructura esportiva i econòmica que aquesta entitat patia i com no, les negociacions per renovar que no acaben gairebé mai fins que es fa pública la seva marxa; segur que això darrer us sona, ¿oi que si?...

Dades: 28 partits com a entrenador. 14 com a local , i 14 com a visitant.
Va guanyar vuit encontres a Montjuïc amb un empat i cinc derrotes. Total 25 punts.
Va perdre nou partits com a visitant amb un empat i quatre victòries. Total 13 punts.
Com es pot veure va complir fins el darrer dia el seu objectiu. Guanyar gairebé el mateix número de partits que de derrotes, i només dos empats... un a casa i un a fora.
Aquell 23 de maig, els gols de Tamudo i Lopo posaren punt i final a aquell patiment, malgrat no seria el darrer per salvar el coll...

RECORDANT NOSTRA HISTÒRIA

UNA MANETA HISTÒRICA

"Tintín" Márquez autor de tres gols aquella tarda a Sarrià.


Avui fa vint-i-un anys que l’Espanyol en un partit que tancava la lliga 1985-86, guanyava per 5-3 al FC Barcelona, en un partit que tots els pericos recordareu.

Era un 20 d’abril i sota les ordres de l’àrbitre Sánchez Molina Soto, l’Espanyol entrenat per darrera ocasió en partit de lliga per Xavier Azkargorta derrotava a l’etern rival que aleshores tenia com a tècnic a Terry Venables, i estava concentrat en cos i ànima per guanyar una Copa d’Europa que traumatitzaria a l’afecció culé després de sucumbir davant el Steaua de Bucarest a Sevilla.

Amb un hat trick de Bartolomé “Tintín” Márquez, un gol de Mauri i un de Pineda l’Espanyol va fer-li una maneta al totpoderós rival ciutadà.
Les alineacions de tal digna efemèrides eren les següents:

RCD Espanyol: N’Kono; Job, Iñaki (Zúñiga m.73), Gallart, Jaime; Diego Orejuela, Lauridsen, Marquez, Soler, Mauri (Orlando Giménez, m. 73), Pineda.

FC Barcelona: Amador; Gerardo, Moratalla, Alesanco, Manolo; Pedraza, Schuster, Urbano; Marcos (Calderé, m. 63), Carrasco (Clos, m. 45), Pichi Alonso.

Gols: 1-0 Márquez, m. 9, 2-0 Márquez, m. 24, 3-0 Mauri, m. 27, 3-1 Schuster, m. 55, 4-1 Márquez, m. 68, 4-2 Schuster –pen. m.81, 5-2 Michel Pineda, m. 88, 5-3 Pedraza m. 89.

Van veure targes grogues, Iñaki, Gallart, Diego Orejuela, Amador, Alesanco, Urbano, Pichi Alonso.

SEGONA SESSIÓ PERICONCURS. GPE MANIGUA.



Ahir es va celebrar la segona fase del Periconcurs que organitza la GPE Manigua, amb l’absència de membres del Consell d’Administració i del grup opositor.

Qui si que va tornar a estar present es la “no” consellera Anna Maria Fusté, i Joan Calero, President de l’Associació d’Esports Blanc i Blau.

Durant la sessió es va conèixer la trista noticia de la mort d’Elena Jiménez, esposa de César López, responsable de les botigues del RCD Espanyol. Descansi en pau.

En la primera ronda es van enfrontar per creuament tenint en compta la classificació de la primera jornada. En la segona ronda van ser per creuament entre els equips (sempre el de més punts amb el de menys) tenint en compta els punts obtinguts en la primera ronda d’ahir. Els punts totals obtinguts en les dues jornades donen la classificació final, de la que sortiran les semifinals entre els quatre primers.

El proper 2 de Maig es celebraran les semifinals entre els quatre equips que més punts han sumat en les diverses rondes, però en comptes de ser deu preguntes per partit seran vint i anirà augmentant el grau de dificultat progressivament fins a la gran final.

foto d'arxiu: GPE Manigua. L'equip que ha quedat en primera posició en les fases disputades.


SEGONA FASE1a RONDA
SARRIÀ NORD30COL·LECTIU 11525
JOSÉ MARÍA55PERICOS SABADELL 20
PERICOS NUMANTINOS 50PERICOS I PROU35
DESGAVELL ON TOUR 20L'ESCULLERA50
LOS TAMUDINHOS45LOS GERENTES35


SEGONA FASE2a RONDA
JOSÉ MARÍA40DESGAVELL ON TOUR 30
PERICOS NUMANTINOS 50PERICOS SABADELL 45
L'ESCULLERA35COL·LECTIU 11520
LOS TAMUDINHOS40SARRIÀ NORD25
PERICOS I PROU40LOS GERENTES25


CLASSIFICACIÓ FINAL 2ona. FASE
JOSÉ MARÍA265
PERICOS NUMANTINOS 250
LOS TAMUDINHOS240
L'ESCULLERA225
PERICOS I PROU185
SARRIÀ NORD180
COL·LECTIU 115140
DESGAVELL ON TOUR140
PERICOS DE SABADELL140
LOS GERENTES140


SEMIFINALS2-5-2007
JOSÉ MARÍAL'ESCULLERA
PERICOS NUMANTINOS LOS TAMUDINHOS

3/4 LLOC2-5-2007
.


FINAL2-5-2007
.



dijous, 19 d’abril del 2007

RCD ESPANYOL - SD LAGUNAK...

FALTEN TRES PARTITS PER GUANYAR LA SUPERLLIGA


foto d'arxiu: josep maria


Torna la Superlliga

Diumenge l’Espanyol disputarà un dels tres partits que li manquen per guanyar la Superlliga Femenina, cas que la decisió del CSDD sigui la definitiva per si de cas no punxa l’Athletic.

El conjunt de Santi Fernández s’enfrontarà a la SD Lagunak, cuer de la lliga, i amb moltes paperetes per perdre la categoria. Per les navarreses serà potser la darrera oportunitat depenent el que facin els altres equips implicats en el descens.

Fora de Barañaín, Lagunak solament ha guanyat a la Ciutat Esportiva Hans Gamper, i ha assolit empats amb els altres dos candidats a jugar-se les places de descens, Transportes Alcaine i Sporting Club Ceosa de Huelva. La resta dels desplaçaments del conjunt navarrès s’han saldat amb derrotes i algunes com a València contundents (13-2) o a Sevilla (6-1), o davant el Rayo (5-2), o a Bilbao (3-0). Queda evidenciat que el rendiment de Lagunak baixa molt fora del seu camp, motiu que no ha de servir per que hi hagi un excés de confiança, ja que com he dit es juguen la permanència i sortiran a per totes.

En aquests moments Lagunak es troba a quatre punts de la salvació, ocupa la darrera plaça de la classificació amb tretze punts i només ha guanyat tres partits al llarg del campionat (davant Alcaine i Oviedo com a local, i l’abans citat com a visitant), a més de quatre empats davant Híspalis i FC Barcelona com a local i els dos abans esmentats com a visitant. Setze derrotes contemplen el viacrucis particular del encara sots-campió de la Copa de la Reina.

En els enfrontaments com a local entre Espanyol i Lagunak ens hem de remuntar al 7 de març de 2004 a la jornada 19ena. on el equip català va guanyar per 3-1 al conjunt que havia accedit a la Superlliga aquella mateixa temporada.

Espanyol: Vero, Lara (Maite 65’), Mireia, Miriam, Ruth, Sandra, Berta, (Petit 80’), Raquel, Marta Cubí, (Gemma 55’) Goretti, Sara (Yoli 90’).
Lagunak; Maria, Marta, Maite (Ainara), Miriam, Marta, Elena, Mari Paz, Ane (Núria 66’), Erika, Estela (Ester 81’), Uxue.
Gols: 1-0 Raquel 10’, 2-0 Goretti 40’, 3-0 Sara 43’, 3-1 Erika 45’.

El segon enfrontament va ser la temporada 2004-05 en la que el conjunt ja entrenat per l’actual tècnic va patir molt per pogué empatar a un amb el conjunt de Barañaín en el cinquè minut d’afegit amb el gol de Marta Cubí, quan ja saltava la gran sorpresa amb el 0-1. Era la jornada quarta, (10-10-2004) i les dades eren les següents:

Espanyol: Cristina, Marisa, Yoli, Marta Torrejón, Míriam, Lara, (Ruht 82’), Raquel (Araceli, 46’), Laura Bestué (Silvia 80’), Goretti, Marta Cubí i Sara.
Lagunak; María, Marta, Maite, Carmen, Míriam, Proti (Txuki, 82’), Laura, Mari, Ani, (Mónica, 75), Estela (Ainara, 82’), i Uxue (Jaione 69’)
Gols; Estela 4’, Marta Cubí 95’.

La passada temporada , un 4-12-2005 corresponent a la jornada 11ena. l’Espanyol va guanyar per un còmode 5-1 amb les següents formacions;

Espanyol: Cristina, Ane, Olga (Mireia, m. 15), Miriam, Dolors (Marisa, m. 76), Lara, Clara (Sara, m. 62), Carol, Marta, Adriana (Llaura Falcés, m. 76) y Sara Serna.
Lagunak: María, Oihane, Carmen (Ainara, m. 72), Virginia (Marta, m. 46), Gemma, Maite, Nuria (Mari Paz, m. 46), Elena, Uxue (Sandra, m. 70), Laura y Tiara.
Gols 1-0 , m. 21: Adriana. 2-0 , m. 46: Sara. 3-0 , m. 55: Marta. 4-0 , m. 68: Adriana. 5-0 , m. 74: Adriana. 5-1 , m. 83: Mari Paz.


Recordem que Espanyol i Lagunak varen ser els finalistes de copa la passada temporada. Però lluny d’aquella fita, el conjunt navarrès ha patit molts imponderables al llarg d’aquesta temporada des de que perdés als penals la Copa de la Reina a Nazaret.

Primer, la jugadora que va errar el darrer llançament Tiara Calahorrano (tíbia i peroné) i Laura Beltran (lligament creuat), Virginia i Verónica, van patir lesions de gran importància que les han tingut fora dels terrenys de joc gairebé tota la temporada. A més d’aquell equip que es va enfrontar a les periques en la final no hi son ni Marta Ozcodi ni Nerea Fernández que es van retirar i Núria Zufiau se’n va anar a EE.UU, i la millor jugadora de totes, Mari Paz Azagra va signar per el Rayo Vallecano.

Durant la temporada ha tingut que donar minuts a joves jugadores del segon equip titulars del combinat sub 18 navarrès com Lerie, Irati, Amaia... Si tot això no fos prou, el tècnic Iosu Dominguez , adduint problemes personals, va dimitir hores abans de l’encontre que havia de jugar a las Veredillas davant Torrejón fa unes jornades. El va substituir Lydia Muruzabal.

A l’Espanyol hi juguen dues jugadores que ho havien fet a Barañaín, Carol i Anne, mentre que al conjunt navarrès hi ha velles conegudes dels afeccionats catalans, com Gemma Reñé, Carmen Arizcuren (ex Sabadell) o Ainhara Asurmendi

El Rival: Lagunak. Fundat el 1988 en la vessant femenina. Ha estat tres cops finalista de la Copa de la Reina, i campió de grup en primera nacional abans de crear-se la Superlliga.

Irene Sampietro, va vindre del T. Alcaine amb l'aval de ser campiona d'Europa Sub-19, formant part d'aquell equip on també hi eren Mariachi, Núria Zufiau, Anne Bergara, i Míriam Diéguez.
foto: diario de noticias. Navarra.

Plantilla

1 MARÍA Goñi Tolosa
13 María Sánchez Mina 'MARIATXI'
17AINARA Arsurmendi
3 CARMEN Arizcuren, Pérez
4 AINHOA Barberena
5 GEMMA Reñé Morera
6 MAYTE Roncal Eguaras
20 María GOÑI Saez
12 ANA Belén Bustamante Cazallas
10 ELENA Oset García
16 Beatriz Cañete Celaya* “Txuki”
7 OHIANE Gil Monreal
11 SANDRA Morillas Morales
18 IRENE Sampietro Guillén
24 EDURNE Iriarte Indavi
SARA Aldunate
19 RAKEL de Esteban Marín
14 JAIONE Gaskue Goñi
15 Amaia Mendioroz.
23 TIARA Calahorrano.
21 UXUE Astiz Arangoa
MARTA (fitxatge mercat d’hivern)

VEROnica Estañán. (lesionada)
VIRGINIA Pérez. (lesionada)
LAURA Beltrán (lesionada)

El col·legiat de l’encontre serà el senyor José Emilio Sánchez Aparicio.

CLASSIFICACIONS FUTBOL 7

CLASSIFICACIÓ BENJAMÍ PREFERENT GRUP 1er.

CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 FC BARCELONA 2675250117018
2 RCD. ESPANYOL 2567221215829
3 UD AT.GRAMANET-M.2662202411640
4 C. MERCANTIL 265317278565
5 C. GIMNÀSTIC MANRESA 265216467948
6 CE. MANRESA 264815388751
7 CF CUBELLES 264011786566
8 EF. GAVÀ 2535112124855
9 FP. E. TERRASSA FC 262877126187
10 EC GRANOLLERS262675144375
11 C. NATACIÓ TERRASSA 262675144880
12 ESCOLA F. SABADELL 252574143566
13 JÀBAC CA'N JOFRESA252581163481
14 E.F. PRAT BLAUGRANA 261543192993
15 MARTORELL ASSOC. ESPOR269302326120
16 UE .CASTELLBISBAL 268222224134


CLASSIFICACIÓ BENJAMÍ PREFERENT GRUP 2ón.



CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 UDA GRAMANET "B" 2664204210847
2 CD BLANES, "A"2660193411352
3 FP SANCHEZ LLIBRE "A"2655174511656
4 GRANOLLERS "B"2654173610254
5 CE EUROPA 265217189646
6 SANT CUGAT ESPORT, FC.265116088642
7 P.BARCELONISTA S. CELONI 2639123118476
8 MARTORELLES "A" 2639123115663
9 SANT GABRIEL"A" 2637121137274
10 RCD ESPANYOL "B" 2637114118186
11 FC BARCELONA "B"2635112136679
12 CF BADALONA "A"2634104125052
13 FUNDACIÓ PR. JÚPITER 2613412152133
14 CERDANYOLA MATARÓ "A"261132213799
15CE LLIÇÀ DE MUNT "A"2611322134105
16 FC. PALAU SOLITÀ I PLEG.269302334125


CLASSIFICACIÓ BENJAMÍ PRIMERA DIVISIÓ GRUP 5è.

CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 UE SANT ANDREU "A"2671232114125
2 ROCAFONDA C.F."A" 266019348844
3 RCD ESPANYOL "C"2653172712058
4 PREMIÀ DE DALT "A"265317279951
5 PREMIÀ C.D."A"245015548036
6 BLANES "B"264815387658
7 UE VILASSAR DE MAR "A" 274714589576
8 MASNOU AT. "A"263810886763
9 JUVENTUS AC. "A"2638115105058
10 UD AT.GRAMANET-M."D" 2636113127571
11 UD. CIRERA "B"2634111146664
12 VALLDEMIA MARISTES "A"2634111147577
13 MASNOU CD. "A"262271185371
14 CF BADALONA "B"2511322040107
15 CD MONOPOL "A"263032332120
16 CE ARENYS DE MUNT(retirat 2ªv)0000000


CLASSIFICACIÓ PRE BENJAMÍ GRUP 1er.

CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 RCD. ESPANYOL2163210125511
2 UAT.GRAMANET MILAN2053172118224
3 CF BADALONA2253172312620
4 SANT GABRIEL2242140813952
5 VILA OLÍMPICA. C.E.2039130710939
6 Pª .BARC. CINC COPES 203511278858
7 CF. LLOREDA 213210299254
8 FP CE JÚPITER 203110199480
9 U.E. SANTS19289199085
10 UNIFIC. BADALONA SUD2018601436101
11 CD CARMELO2012401637163
12 U.D. ALBINENSE-70207211722198
13 CE. Pª BARCEL. BARCINO207211726153
14 CE APA POBLE SEC20310199267


CAMPIONAT CATALUNYA CADET FEMENÍ

CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
FC BARCELONA13100130
CF BADALONA1310061
BASE VIC REMEI1310030
RCD ESPANYOL 1101022
F.. ESP. AT. VILAFRANCA1101022
UE RUBI1000103
FC TORROELLA1000116
CALDES DE MONTBUI10001013


CLASSIFICACIÓ COMPLEMENTARI BASE FEMENÍ. INFANTIL GRUP 1er.


CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
CE SANT GABRIEL1310050
RCD ESPANYOL1310031
CE SABADELL0000000
BELLAVISTA MILAN0000000
CF BADALONA1000113
ENFAF1000105


CLASSIFICACIÓ COMPLEMENTARI BASE FEMENÍ INFANTIL.GRUP 2ón

CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
CE EUROPA 1310070
RCD ESPANYOL1310063
CF IGUALADA1310020
CF MAURINA EGARA1000102
P. BLANC BLAVA ROCA1000136
CF CALDES DE MONTBUI1000107

dimecres, 18 d’abril del 2007

GOLEJADORS

PRIMER EQUIP ESPANYOL B JUVENIL A
TAMUDO10YAGÜE8XAVI 19
LUÍS GARCÍA 10ZAMORA6JESÚS B. 12
PANDIANI 3PALANCA 6QUIQUE 12
RIERA 3DE PABLOS5CHARLY9
CORO2 ÁNGEL5JOSÉ "CANARIO"8
JÔNATAS 2BUSSY3ALBERT GARCÍA 6
RUFETE1JUANMA3CARLOS RUÍZ2
COSTA 1FEDE1RICARD 2
MOISÉS 1PEDRAZA1JUAN1
DIDAC1GUILLEM S.1
JAVI MARQUEZ1FRAN 1
MIKEL1ZAMORA1
GUILLEM C.1
JESÚS GARCÍA1
VICTOR RUÍZ1
JUANJO 1



JUVENIL B CADET A CADET B
CHULI 12 ÁLVARO 32SANI 25
LUCAS 11 QUIQUE A. 22GABRIEL 17
LLUIS CROUS 11OSCAR SIELVA 14ROMÁN G. 9
SADDIK8 ÁNGEL M. 6 PABLO S. 9
SERGIO GINÉS 8ADRIÀ TUNEU 6EDU 7
ORIOL SANS6 ADRIÁN PEREZ5 ANTONIO 5
ALBERT M. 5 CABALLÉ 4 MIKI 4
MARC DE VAL 4 JULI 4 RAUL 4
CARLOS S. 3 MANU MOLINA 4GERARD 4
TONI C. 2 ALEX RODR. 3 ALEX. PLA 3
CURRO 2 JUANJO 2 ALBERT B. 2
GEORGE 1 ALBERT MOZO 2JORDI AMAT 2
JESÚS 1 ALVARO VEGA 1 JAN 2
ORIOL R. 1 BORJA GIRALT 1 XAVIER M.. 2
ENRIC 1



INFANTIL A INFANTIL B ALEVÍ A
JOAN ANGEL 18 OSCAR MEDINA 15 JAFFAR 18
RUFO 13ARTURO9JACK13
XAVI SOLÉ 11NESTOR T. 9JORDI CANO13
CRISTIAN 11 LUCHO 9 IU RANERA 12
IVAN GARCÍA8 CASADO 8 PACO 11
GIL 8ALEX 5 POL 10
XAVI LACAMBRA 6 AITOR 5 JUAN PABLO 8
DIEGO 6OSCAR. ARROYO 5 SERGIO G. 9
ALEIX 4ALBARRÁN3MARTÍ R.7
JORGE 4 CARLES 1 MIQUI 4
IVAN TRIPIANA 3 GERARD FONT 1 MARC G. 3
DAVID 3JOSÉ MANUEL 1 EDU 3
MARC MOLINA 1 XAVI 1 RAUL 2
HÉCTOR 1 SERGIO "COCO" 1 SERGIO COLL 2
AITOR 1 ORIOL VILÀ 2
CARLOS 1
YERAI 1



ALEVÍ B FEMENÍ A FEMENÍ B
ALEX MULA 18 ADRIANA 26R. CORRAL 14
ALBERT 11MARTA CUBÍ 14MARTA C. 12
GABRIEL 9 SARA 9KENTI 7
AITOR 8 CAROL 7DEBORA 6
PABLO 6 NOEMÍ 8RECHE 5
MIQUI POVEDA 6 TORREJÓN 6 ANNA T. 4
CARLOS M. 4 ANNE 1 NATALIA R. 4
MARC G. 3 AIDA 1 G. PACHECO 4
ROGER 2 RAQUEL CAB. 1 ANDRINO 3
NAVARRETE 2 R. CORRAL 1 SILVINA 2
DAVID V. 1 L. FALCES 1 CARME 2
PATRICK 1 MÍRIAM 1 TABY 2
GENÍS1 (Pròpia porta)2



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M