dissabte, 21 d’abril del 2007

RESULTATS FUTBOL BASE I FEMENINS

El Cadet B, campió de lliga a Preferent grup segon
22-04SD Huesca - Espanyol B El Alcoraz, (Osca) 1-0
22-04 Juvenil B - CE ManresaCiutat Esportiva 2-2
21-04 Cadet A - Damm CFCiutat Esportiva 4-1
21-04Damm CF "B"- Cadet B Mpal de Horta 1-2
21-04Infantil A - Damm CF Ciutat Esportiva 2-1
22-04CF Riuprimer"A"- Infantil B

Mpal. El Rieral (Sta. Eulalia R.) 1-0

21-04Aleví A - CE EuropaCiutat Esportiva 6-1
22-04 Aleví A- FP Sánchez LlibreCiutat Esportiva 12:00 h. (Amistós)
21-04 Aleví B - Sant Gabriel "B"Ciutat Esportiva 2-3
21-04Benjamí A-AE Martorell Ciutat Esportiva 8-0
21-04 Benjamí B - CE Europa "A"Ciutat Esportiva 2-2
22-04Rocafonda "A"- Benjamí CMunicipal de Rocafonda, 4-2
21-04CF Badalona - Pre BenjamíMpal. Morera (Badalona), 0-2
.
22-04Femení A - SD LagunakCiutat Esportiva 12:30 h.4-0
22-04 CD Soledad - Femení BCE Son Malferit, (Ctra.de Manacor, Palma de Mallorca) 2-4
21-04 Cadet Femení-Caldes M.Ciutat Esportiva 10-0
21-04 CE Sant Gabriel- Inf.Femení A Camp J.L. Ruíz Casado 0-3.
22-04Infantil Fem. B - Igualada CFCiutat Esportiva 4-1

Partits entretinguts els que es vàrem disputar ahir al futbol base i femenins del RCD Espanyol.

En primer lloc la meva felicitació i la de tots els que seguim el futbol base, al conjunt de Ramón Guerrero, que al vèncer per 1-2 al Municipal d’Horta, es va proclamar campió del grup segon de Preferent Cadet, a falta de tres jornades per cloure el campionat.
¡Felicitats campions!



El Cadet es va desfer amb dificultats en el primer temps de la Damm, quart classificat, i només a la segona part van pogué sentenciar l’encontre i guanyar per el contundent 4-1 que va reflectir el marcador final.

Important (malgrat que al final potser no tindrà el premi necessari) el triomf del Infantil A, davant una Damm que semblava s’hi jugava la vida (esperem que contra el Barça ho intenti de manera anàloga), amb joc molt dur, i amb un pèssim arbitratge descaradament favorable als interessos...¿De la Damm?, ¿o del beneficiat d’una punxada blanc i blava?. El cas que a més d’anular un gol totalment legal, no va dubtar gens ni mica en assenyalar amb 0-0 un penal (crec que ho era) a favor de la Damm, que va suposar l’avantatge del conjunt visitant fins gairebé moments abans d’acabar el primer temps. I no em refereixo a aquestes dues jugades, si no a l’actitud en vers uns i altres en tot l’encontre. A la segona, un Espanyol molt imprecís, desbordat per els nervis de veure com se li escapa ja definitivament el títol, ho va intentar però sense fortuna, fins que a les acaballes de l’ encontre Gil, el protagonista del partit va marcar en una gran jugada individual el gol de la victòria que permet somniar encara en el títol, en el que tot depèn del gol-average general, llevat que els culés ensopeguin.

L’Aleví A, es va imposar sense dificultats al Europa per un contundent 6-1, on els Jaffar, Jack, Iu i companyia van fer un bon partit i golejar sense compassió al conjunt escapulat.

Diversa sort per els benjamins; victòria sense pal·liatius del Benjamí A davant l’Associació Esportiva Martorell i moltes dificultats per el Benjamí B, per pogué en dues ocasions empatar un partit que se li va posar coll amunt davant l’Europa “A”.

La cara negativa va ser el partit entre l’Aleví B, i el Sant Gabriel B, un equip que ocupa zona de descens i que en canvi va venir amb un equip totalment canviat a nivell esportiu i moralment (ignorem si n’hi havia jugadors del A, que juga a la mateixa categoria, grup primer)...La qüestió es que en un gran primer temps va adquirir un avantatge de 0-2 que feia presagiar el pitjor... La segona part, després de canvis en l’equip perico, van marcar dos gols i van errar cara a porta el que no està escrit en un parell d’ocasions molt clares a boca de gol, i en canvi en el llançament d’una falta el Sant Gabriel va marcar el definitiu 2-3

Per últim dir, que les jugadores del infantil A i del Cadet femení van obtenir triomfs contundents i van fer bons encontres.


El conjunt entrenat per Marta Cubí va assolir un important triomf a Sant Adrià, al Ruíz Casado en vèncer per 0-3 al conjunt del Sant Gabriel.

Per la seva part el Cadet d’ Albert Andrés, (a la segona part) va esclafar la resistència del Caldes de Montbui, aconseguint un guarisme de dos dígits, tot i que en el primer temps el marcador final va reflectir un 1-0 (Anna) però els gols de Helena (4), Eva(3) i Cris, Montse, van deixar el marcador final de 10-0, aconseguint un triomf just i en el que es va reflectir la superioritat del conjunt blanc i blau.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

st gabriel-inf.femení A
0-3 a favor de les periquites en un gran partit de les blanciblaves

Josep Maria ha dit...

Si es veritat, m'hon han dit, però he anat ràpid en possar-los i m'ho he deixat. Moltes Gràcies.!Una abraçada.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M