dissabte, 18 d’agost del 2012

EL JUVENIL "B" JUGARÀ DEMÀ
LA FINAL DEL VILA D'ARENYS EN VÈNCER AL CORNELLÀ

















(Mpal. d’Esports Bernat Coll d’Arenys de Mar; El Maresme: Josep Maria)


RCD Espanyol Juvenil “B”: 4 – UE Cornellà Juv. “B”: 1



Finalistas del Torneig d’Arenys de Mar.

El Juvenil “B” espanyolista s’ha classificat per jugar la final de la XXXVIII Edició del Torneig de Juvenils Vila d’Arenys que s’ha disputat aquesta tarda al Mpal. Bernat Coll d’Arenys de Mar amb motiu de les festes de San Roc. En la primera semifinal, la Damm CF, ha vençut en la tanda de penals després d’arribar amb empat a tres gols al final dels noranta reglamentaris.

Primers vint minuts de força igualtat en el terreny de joc, amb un primer xut llunyà del conjunt verd-i-blanc que aturà David Pedro sense problemes. Fou l’Espanyol qui tingué una molt bona acció als dotze minuts de joc quan dins l’àrea petita rebutjà un defensor anticipant-se a la rematada. Els del Baix Llobregat han tingut una bona oportunitat després d’una errada de Nicolás Pandiani que si be ha començat desencertat ha anat guanyant en confiança al llarg del partit. El remat creuat serà blocat per David Pedro sempre molt segur.

L’equip espanyolista es faria una mica més amb el control del joc amb el pas dels minuts. El davanter Jonathan Toledo després de dos interessants retalls deixant dos adversaris enrera, envia una passada en profunditat un pèl llarga a la que arriba abans el meta del Cornellà que Èric Gràcia.

Després d’un llançament de cantonada pentinada per un davanter, un defensor rebutja amb el cap dins l’àrea petita, i la continuació de la jugada porta una centrada que acaba a peus de Jonathan que en discutida i protestada posició que l’àrbitra considerà legal, dona la passada de la mort per Alfred que a boca de gol marca el primer dels espanyolistes.

Un minut després, l’Espanyol pogué fer el segon quan Eric en profunditat li dona mig gol a Jonathan que erra en l’u contra u davant el porter. A la pilota rebutjada, per ben poc no hi ha arriba Eric que seguia la jugada en lluita amb un defensor que finalment allunya el perill. Però tot i desaprofitar aquesta gran ocasió, l’equip de Sebastià Herrera elevaria a dos la diferència quan en el minut 30 mitjançant Jonathan ara si, marcaria de xut creuat dins l’àrea, entrant la bola ajustada a l’esquerra de la porta del Cornellà.

Kike que havia canviat de banda minuts abans del gol, a la seva natural de la dreta, col•locaria una centrada molt perillosa que s’ha passejat sense rematador per l’àrea. Eren els millors minuts dels espanyolistes que han pogut fer el tercer amb un xut que sortir a mig metre del pal dret després d’una bona jugada ben trenada. En altre contracop ben conduït, Kike acabaria malament la jugada jugant-se-la ell amb un remat que sortiria per sobre la porteria. Els cornellanencs tindrien la seva més clara ocasió de gol quan en un llançament de lliure directe a càrrec del dorsal tres, l’esfèrica toca en un defensor espanyolista, modifica lleument la seva trajectòria i obliga a David Pedro ha treure una mà prodigiosa, salvant el gol.

En el segon temps, quatre canvis d’inici en el conjunt perico. Presència en l’equip d’un jugador que està a prova en els juvenils espanyolistes (amb el 18) i que certament no ha aportat gaire al joc del mig camp. També ens ha sorprès veure altre cop a Grego, jugador que havia militat fa dues temporades al Cadet B entrenat llavors per José Luis García Martínez i que va passar sense pena ni glòria causant baixa a final d'aquella temporada. Ara, el de Sabadell, l’ha tornat a dur-lo a provar amb el Juvenil B.

Sigui pel que sigui, el Cornellà ha sortit en pla dominador en el segon temps i ha disposat de varies ocasions per reduir diferències: Al primer minut David Pedro tapant el pal curt, ha evitat el gol del 9 verd-i-blanc, amb una bona intervenció. Tres minuts després altre cop David Pedro respon molt bé davant una rematada molt perillosa.

Malgrat el total domini del Cornellà, Kike ha executat un lliure directe enganxat a banda esquerra, i ha sorprès llençant a porta. La pilota rebotant en un defensor acaba dins ajustada a l’esquerra. Era el 3-0.

El Cornellà no es rendiria i tres minuts després marcaria el seu primer gol amb un bon tret que superà a David Pedro per la seva esquerra. Un bonic gol. En el minut 68' l’Espanyol sentenciaria la semifinal quan després d’un ràpid contracop, Kike intenta centrar però un defensor molt desafortunadament erra i la pilota rebotada li cau dins l’àrea a Isaac Padilla que seguia la jugada, aprofita el regal ficant la bota davant la mitja sortida del porter i marca el darrer gol dels blanc-i-blaus.

En el darrer tram de partit amb tot decidit seria l’ex de Osasuna Baba Draman (que encara no he sabut observar que li van veure a l’hora de tenir en compta la seva incorporació tret de la seva desaprofitada alçada) qui tindria una bona opció dins l’àrea però s’entretingué excessivament i perdé l’ocasió.

La col•legiada del partit, assenyalà penal per mans del defensa central Lluis en el 76'. El llançament del màxim càstig acabà estavellant-se al travesser i la lluita posterior pel refús no ha estat aprofitada pel quadre del Baix Llobregat. La darrera ocasió del partit un servei de cantonada executat per Campu des de la dreta, tant tancat que l’esfèrica entre el porter i el travesser estigué a punt d’entrar dins, allunyant definitivament un defensor.

Demà a les 17:00 hores, Fundació Mataró – UE Cornellà en la lluita pel tercer i quart lloc i la gran final a les 19:00 hores, RCD Espanyol - Damm CF.


RCD Espanyol: David Pedro; Joel, Lluis, Nico Pandiani, Pablo; Moisés, Fortià; Alfred, Éric Gràcia, Kike; i Jonathan.
Substitucions: Grego, Isaac Padilla, dorsal 18, i Draman per Fortià, Alfred, Èric Gràcia, i Jonathan, m. 46; Pol Agustí (ps), Aaron, Alex, Campu, i Patrick per David Pedro, Joel, Pablo, Moisés, i Kike, m. 70.


Gols: 1-0: Alfred, m 28; 2-0: Jonathan, m. 31; 3-0: Kike, m. 57; 3-1, m. 60; 4-1: Isaac, m. 68.

Incidències: Semifinals del Torneig de Juvenils Vila d’Arenys disputat en el Mpal. d’Esports Bernat Coll en una tarda vespre extremadament calorós. Des del minut 61, es jugà amb il•luminació artificial.











RCD MALLORCA vs RCD ESPANYOL
A UNA HORA INDIGNA PER UN PARTIT DE FUTBOL


Aquesta nit a una hora indigna d’un partit de futbol de la que injustament alguns qualifiquen com la millor lliga del mon, l’Espanyol obrirà el foc d’una temporada que s‘enceta plena d’incògnites i amb un fort desencís tal com mostra la gran quantitat de socis que no han renovat els seus abonaments.

Serà a les 23:00 hores en el Iberostar Estadio de Palma de Mallorca davant el Real Club Deportivo Mallorca. El partit tindrà entre aspectes, el morbós de veure a Javi Márquez amb la samarreta del conjunt balear i a Sergio Tejera amb la de l’Espanyol després del seu pas pel conjunt mallorquinista.

Els 19 convocats per Mauricio Pochettino han sigut els següents:
Cristian Álvarez, Kiko Casilla, Galán, Javi López, Forlín, Raúl Rodríguez, H. Moreno, Capdevila, Víctor Álvarez, Víctor Sánchez, Tejera, C. Gómez, Verdú, Albín, Wakaso, Rui Fonte, C. Alfonso, Álvaro, i Thievy.

El tècnic balear Joaquín Caparrós ha convocat per aquest encontre als següents jugadors:
Calatayud i Aouate com a porters, Antonio López, Nunes, Kevin, Ximo i Bigas com a defenses, Joao, Pina, Pereira, Nsue, Javi Márquez, Martí, Alfaro i Marc Fernández com a migcampistes i a Tomer, Víctor i Abdón com a davanters. Es queden fora de la llista per lesió Arizmendi i Álvaro, mentre que Sergi Enrich i Miño son baixes per decisió tècnica.

El col•legiat encarregat de xiular el partit serà Alberto Undiano Mallenco del comitè tècnic navarrès. Estarà auxiliat en bandes per Roberto Díaz Pérez del Palomar i Jesús Calvo Guadamuro, del col•legi basc i andalús respectivament.


COMENTARI:
EL CAS HÉCTOR OBRE UNA ESQUERDA
ENTRE ELS DIRIGENTS DEL PRIMER EQUIP I ELS DEL FUTBOL BASE


Foto d'arxiu.




La darrera cacicada de José Luis Garcia Martínez.

Saltava la noticia el passat dijous en el twitter del periodista Agustín Gómez. Ràpidament saltaven les alarmes dins la gent que seguim el futbol base. El màxim responsable fàctic i munyidor de tot el que està passant a la pedrera espanyolista, José Luis García Martínez, ja n’havia fet una altre...

Aplicant la fulla de ruta (de manera conscient, o inconscient per les pròpies circumstàncies de les seves decisions) de com carregar-se la pedrera espanyolista, havia donat un altre pas per demostrar-nos a tots que el que està passant a Sadrià és molt greu i mereix ja una resposta de les persones més elevades que regeixen els destins de l’entitat.

Havia decidit prescindir d’Héctor Rodríguez, únic jugador de camp que ha pujat al filial des del juvenil doble campió. L’altre dels que finalitzaven edat juvenil, era el porter Germán Parreño. El motiu, la falta de fitxes lliures després de la seva nefasta gestió al front del filial amb 15 fitxatges la major part d’ells totalment desafortunats en quant a edat, progressió i qualitat per que algun dia puguin jugar al primer equip. Per cert, Arthur Irawan tindrà fitxa?... Si l’acaba tenint, tots els pericos accionistes hauríem d’exigir-ne responsabilitats doncs si els juvenils titulars campions no poden pujar per què un juvenil de darrer any que no jugava més que estones de manera anecdòtica al juvenil B si pot...

Naturalment, ja teníem més que clar els que més o menys seguim el tema, que si es trencava la corda, aquesta no es trencaria pel cantó dels seus fitxatges (de José Luis García), sinó que continuaria sacrificant a tots aquells que han mamat espanyolisme des de petits i han anat pujant per les diverses divisions inferiors de l’entitat. S’ha de moure el mercat, i els que ja estan aquí doncs no... això...

En el cas d’Héctor la línia vermella travessada és molt més greu. Es tracta del capità del millor juvenil (en quant a resultats, doncs no vull entrar en comparances amb altres grans juvenils passats) de tota la història del RCD Espanyol. A més, va ser l’autor del únic gol que va donar el títol a Borriana. Anecdòtic si es vol, però 11 temporades al nostre club mereixen quelcom més que a un jugador li comuniquin un 14 d’agost que no compten amb ell i que l’intentaran cedir a un altre club, amb l’excusa que ja hi havia tres defensors centrals dretans a l’equip i que ell era el darrer en relació a les preferències dels tècnics.

El divorci entre el primer equip i aquest autèntic cacic amb el seu home de palla que tenim en el futbol base, recolzat i admirat pel vicepresident esportiu Germán de la Cruz i Camarillas, queda més que patent ja que al mateix temps que s’està decidint prescindir d’ell procedint a una cessió, el tècnic del primer equip (responsable últim junt amb Planes i el Consell de tot el que està succeint a l’entitat) l’havia convocat pel primer equip a varis entrenaments. Quan al jugador se li comunica aquesta decisió, coincideix en el temps amb els pares del jugador de vacances, fet que els obliga a tornar el més ràpidament possible.

La decisió sorprèn inclòs a tercers dins l’Espanyol B, i no totes les persones que composen la part dirigent de l’equip estaven al corrent del tema. Un important càrrec del propi filial intercedeix al assabentar-se amb sorpresa del tema. Casado en una reunió amb els pares del jugador admet aquesta possibilitat d’anar cedit Héctor oferint al mateix temps la seva paraula que en la propera temporada seguirà Héctor al club (?). Em pregunto com es pot donar garanties de res a un any vista en el futbol sinó és una manera de cercar una excusa per endolcir l’agre decisió presa per altre persona...

Mentre, el jugador estava mantenint una entrevista amb Pochettino, i el segon tècnic del primer equip, de la que segons les meves fons, podia treure’s les conclusions que caminaven per diferents senders la direcció esportiva del primer equip i la del futbol base.

Quan ahir els dos Cristians se’ls hi dona fitxa del primer equip, les coses donen un tomb. Llavors se li obren les portes de bat a bat al de Bellvitge per pogué continuar al filial. Son cridats per Casado jugador i representant a una reunió a la Ciutat Esportiva en el que se li exposa al jugador que podrà tenir fitxa al filial però que naturalment serà amb els criteris esportius mencionats i exposats a l’anterior reunió. Es a dir, que el jugador parteix com a tercer central dretà i per tant disposarà (sempre en principi doncs al futbol mai saps el que pot succeir) de molts pocs minuts.

Amb aquest panorama, es prenen un compàs d’espera per decidir-ne com és resoldrà el tema i serà el propi Héctor assessorat pels seus, qui tindrà que prendre la darrera decisió. El tema segueix força complicat. Veurem com acaba, però ja denota prou la gravetat de la situació al futbol base espanyolista.

Es simplement vergonyós el que està succeint al nostre futbol base. Jugadors com Bonilla, Gil, Canadell (cedit), Rufo, o inclòs ara Héctor, no els hi ha servit de res fer la millor temporada d’un juvenil espanyolista. Per un motiu o altre, s’ha donat preferència a jugadors totalment aliens al nostre futbol base, amb edats elevades, i amb una política totalment contraria a la que s’havia mantingut (i alabat pels mateixos que ara recolzen l’actual), que era pujar jugadors per sobre de la seva edat per avançar-ne el seu procés formatiu.

Quan es parla que l’important és fer una bona classificació a Segona B se’ls hi hauria de caure la cara de vergonya. Com poden variar tant en tant poc temps en el que haurien de ser els postulats nuclears de la política esportiva d'una entitad. Un filial és per formar jugador per pujar al primer equip i més en una institució tant necessitada d’això per motius econòmics i per que històricament sempre s’han conquerit els millors èxits amb equips en els que els jugadors de la pedrera eren els principals abanderats. Que millor en Segona B que en Tercera? Doncs si, però no a qualsevol preu i menys optant més per resultats que per formació.


divendres, 17 d’agost del 2012


SIMAO SABROSA, QUE COMPLIRÀ 33 ANYS EN OCTUBRE, SIGNA PER DUES TEMPORADES.


CRISTIAN ALFONSO TAMBÉ TINDRÀ FITXA DEL PRIMER EQUIP



Cristian Alfonso també tindrà fitxa del primer equip. Mentre Cristian Gómez lluirà el dorsal 23, el davanter portarà el 24.


Cristian Alfonso López va nèixer a Barcelona el 2 de Maig de 1989. Començà a les catergories inferiors de La Florida per passar al CE L'Hospitalet. L'estiu del 2002 el va incorporar l'Espanyol al seu futbol base com a infantil. Al club perico romandria dues temporades per tornar al futbol base del quadre riberenc on finalment va arribar al primer equip. La temporada passada va jugar al filial blanc-i-blau després del seu fitxatge per l'entitat espanyolista, i va disputar 80 minuts en 6 partits de lliga amb el primer equip, així com dos partits de Copa duent el dorsal 41. Aquest estiu ja havia realitzat la pretemporada amb el primer equip.

CRISTIAN GÓMEZ, AMB DORSAL AL PRIMER EQUIP


Cristian Gómez García, (L'Hospitalet del Llobregat 27/07/1989, 1,81m. d'alçada) tindrà dorsal del primer equip. El jugador procedent del CE L'Hospitalet, va disputar amb el número 42 a l'esquena 942 minuts a 1a. Divisió en 19 partits dels que en 10 ocasions ho va fer sortint en l'onze titular. Va marcar un gol (davant el Valencia a l'Estadi RCDE) i va rebre 4 cartolines grogues. Va debutar amb el primer equip a Anoeta (0-0) estavellant una canonada al travesser de la porteria basca.


dijous, 16 d’agost del 2012

AIXÍ MARXEN LES PRETEMPORADES

PRIMER EQUIP R.C.D. ESPANYOL

 
DATA
HORARIVALCAMP /  PARTIT.RESULTAT
18 J20:00CF PALAMÓSMPAL. PALAMÓS. AMISTÓS 0-3 (D. Nieto 2, Wakaso)
21 J19:00U.E. OLOTMPAL. OLOT. TORNEIG SANT ANIOL1-3 (P.p, Álvaro, Sergio G.)
26 J19:00PERALADAMPAL. PERALADA. AMISTÓS0-2 (Tejera, C.Alfonso)
31 J 19:00CLUB GIMNÀSTIC NOU ESTADI TARRAGONA. AMISTÓS1-2 (Álvaro, C.Alfonso)
3 A21:45MONTPELLIER HSCESTADI RCDE. CIUTAT DE BARCELONA2-0 (Rui Fonte, Forlín)
8 A22:00C.E. SABADELLNOVA CREU ALTA. AMISTÓS0-1 (Víctor Álvarez)
11 A
21:15
REAL ZARAGOZALA ROMAREDA. MEMORIAL C. LAPETRA1-1 Verdú (5-4*Zarag.  pen)


R.C.D. ESPANYOL "B":

 
DATAHORARIVALCAMPRESULTAT i GOLEJADORS
28 JUL18:30U.D. TARADELLMPAL. RIBES DE FRESER 3-1 (Armero 2, Aitor)
2 AGO19:00REUS DEPORTIU C.F.CIUT. ESP. DANI JARQUE2-1 (pròp. porta, Pino)
5 AGO18:30C.F. VILANOVAALUMNES OBRERS1-3 (Jorge, Pino, Armero)
9 AGO19:00U.E. LLAGOSTERAMPAL. LLAGOSTERA1-2 (Pino, Arroyo)
12 AGO18:30C.E. L'HOSPITALETCIUT. ESP. DANI JARQUE 1-1 (Merchán)
15 AGO20:00C.E. EUROPANOU SARDENYA0-0 (3-5) guanya Esp.B pen
18 AGO19:00PALAMÓS C.F.MPAL. PALAMÓS-
19 AGO19:00C.D. MONTCADANOU MPAL. FERRERIA-


R.C.D. ESPANYOL JUVENIL "A":

DATAHORARIVALCAMPRESULTAT
1 A19:00YASU HIGH SCHOOL (JAP)C. ESP. DANI JARQUE7-1 (Jafar, Mamadou, Maxi, Jafar, Jafar, Domi, Kilian)
4 A19:00A.E.C. MANLLEUC. ESP. DANI JARQUE1-2 (Kilian)
11 A19:00C.F. MONTAÑESA (3a.D)C. ESP. DANI JARQUE0-1
12 A19:00U.E. VILASSAR MARXEVI RAMON1-3 (Moha, Albarrán, Kike)
18/19S/CTORNEIG CHAUSSEA'S CUPESTADE BRABOIS, BOULIGNE, FRANÇA -
.......
     



R.C.D. ESPANYOL JUVENIL "B":

 
DATAHORARIVALCAMPRESULTAT.
--Equip canadencC. ESP. DANI JARQUE8-0
4 AGO10:30GAVÀ C.F. (3a.Div.)C. ESP. DANI JARQUE0-2
5 AGO19:30U.E. SANT ANDREUNARCÍS SALA4-2 (Torito, Eric Gracia)
8 AGO19:00C.E. PREMIÀ (Juv.A)C. ESP. DANI JARQUE1-0 (Isaac Padilla)
11 AGO10:30ATLANTIC BARCELONETAC. ESP. DANI JARQUE 6-0 (Alfredo, Jonathan, Eric Gràcia, Isaac Padilla, Fortià, Adrián Rivas)
14 AGO19:00GAMBA OSAKA C. ESP. DANI JARQUE1-2 (Campu)
18 AGO19:00U.E. CORNELLÀTORNEIG ARENYS MAR-
19 AGO-Damm o MataróTORNEIG ARENYS MAR-
22/23 A  TORNEIG CIUD. LOGROÑO.
.......



R.C.D. ESPANYOL FEMENÍ "A":

 
5 A18:00GIRONA F.C.FONTEJAU, GIRONA2-6 (Sara S., Ari, Debora, Eli, Mary Paz 2)
11 A17:00NÀSTIC - E.F. VALLS EL VILAR, VALLS0-2 (Sara Serna, Meseguer)
18 A19:00U.E. L'ESTARTITMPAL. L'ESTARTIT 
...    


L'ESPANYOL "B" VENÇ ALS PENALS,
PERÒ SEGUEIX SENSE CONVÈNCER (0-0)







(Nou Sardenya de Gràcia, Barcelona: Josep Maria)



CE Europa: 0 (3) – RCD Espanyol “B”: 0 (5)

Campions del Vila de Gràcia, en un molt dolent partit.

L’Espanyol “B” s’ha fet amb el torneig Vila de Gràcia disputat en el Nou Sardenya, al imposar-se en la tanda de penals al conjunt organitzador del torneig, el C.E. Europa. Els noranta minuts reglamentaris han finalitzat amb empat a zero i han sigut un autèntic suplici poder aguantar el pèssim joc realitzat pel quadre entrenat per Raul Longhi. El conjunt escapulat s’ha mostrat molt innocent davant, però ha jugat més i millor que l’Espanyol B i per joc hagués sigut el just guanyador. Els espanyolistes no han tingut ni una sola ocasió clara de gol en tot el partit.

El primer contratemps pels de Gràcia ha arribat als primers instants de partit quan el dorsal sis Iván Álvarez ha hagut d’abandonar el terreny de joc lesionat. La primera ocasió ha sigut de les més clares i s’ha decantat pel quadre local. Cebri remata creuat dins l’àrea tot sol, i Edgar Badía salva el gol cantat, rebutjant providencialment.

El joc ha sigut poc vistós i cap dels dos equips ha fet mèrits per avançar-se en el marcador tot i que l’equip local ho ha intentat amb un xut bombejat del capità Delmàs que s’ha marxat per sobre, un xut de Guzmán ben blocat per Edgar (26’) i altre jugada individual de Diego amb rematada final que ha aturat el meta espanyolista més fàcil aquesta que l’anterior. L’única ocasió dels espanyolistes (avui amb la segona indumentària) ha sigut un lliure directe molt perillós que ha sortit a un metre del pal dret.

En els darrers minuts, un xut llunyà de Guzmán que bloca Edgar i un llançament bombejat a càrrec de Delmàs, que ha anat a estavellar-se a la part superior de la xarxa.

L’equip espanyolista no ha xutat entre els tres pals en cap ocasió. Totalment penós l’espectacle ofert i els sis euros que els pericos han hagut de pagar per veure tant depriment demostració. Només en els darrers minuts del primer temps, una bona acció individual del brasiler Elton que ha intentat ficar una passada en profunditat per Sales, però massa llarga ha arribat primer el meta Rafa que tot i fer-se un embolic amb l’esfèrica, ha acabat aturant en dos temps.

I en el segon temps, més del mateix. Tot i que semblava que en els primers instants l’Espanyol B sortia amb un ritme més elevat, ràpidament s’ha vist que entre la poca convicció cara a porta dels locals i el nul joc ofensiu dels visitants, el marcador era molt més que difícil que experimentés cap canvi.

Es més, amb el pas dels minuts seria l’Europa qui controlaria més que el seu rival i en diverses fases del partit tancaria a un Espanyol B sense idees, molt espès davant un conjunt de Tercera Divisió. Joan Jordán ha salvat llençant-se al tall dins l’àrea una enverinada centrada quan ja estava a punt Guzmán per afusellar Edgar. El còrner l’ha llençat Guzmán i entrant des de darrera, el defensor Víctor Duran rematant de cap picant la bola a la gespa ha pogut sorprendre a un Edgar que ben col•locat i amb reflexes s’ha fet amb la pilota.

En el tram final de partit, l’Europa ha dominat més i ha estat a punt de donar l’ensurt. Varies pilotes perdudes per Paul Quaye i per De Castro han estat a punt de costar molt car. En defensa, i amb la seguretat d’Edgar, l’Espanyol B s’ha fet fort aguantant el marcador fins arribar als penals. Amb tot, una centrada des de la dreta s’ha passejat perillosament per l’àrea petita espanyolista i un greu error defensiu ha fet que Gatell fent-se amb la bola en zona d’atac col•loqués una centrada a la que no ha arribat per centímetres Epitié. Si hagués arribat, a bon segur podríem parlar ara d’altre marcador ben diferent. L’equip espanyolista torno a repetir, no ha tingut ni una sola ocasió de gol en tot el partit, sense xutar entre els tres pals en cap ocasió. Molt lamentable doncs, la imatge donada.

En la tanda de penals, al menys l’efectivitat ha sigut del 100% i els cinc llençadors (Clerc, Morant, Jorge, Joan i Heras) han encertat de ple. També els local han anotat els tres primers llançaments, però Gatell ha fallat enviant a un pam de la creueta el seu tret. Dissabte serà a Palamós i diumenge a Montcada i Reixac. De moment, més d’un soci ja es preguntava avui en veu alta, si pagava la pena seguir veient aquest equip...



Fitxa tècnica:
CE Europa:
Rafa Leva, Edgar, Víctor Duran, Cano, León, Iván Álvarez, Roberto Camacho, Guzmán, Cebri Queralt, Delmàs, i Diego.
Substitucions: Mañosa per Iván Álvarez, m. 4; Eloi Mir per Rafa Leva, m. 46; Rovira per Diego, m. 46; Epitié i Gatell per Cebri i Camacho, m. 63; Alberto González i Lara per Delmàs i Víctor Durán, m. 65. Entrenador: Pedro Dólera.

RCD Espanyol B:
Edgar Badía; Lobato, Ivan Moya, Ferrán, Aitor; Seguín, Fran Miranda; Merchán, Elton, Ivan Sales; i Cubillas.
Substitucions: Jorge per Elton, m. 50; Morant i Joan Jordán per Merchán i Fran Miranda, m. 52; De Amo i Jafar per Ferrán i Cubillas, m. 62: Nacho Heras, Carles Clerc, i Paul Quaye, per Lobato, Aitor i Seguín, m. 67: De Castro i Maxi per Moya i Ivan Sales, m. 82. Altres suplents: Germán, Pino, Marío Ortíz i Arthur. Entrenador: Raul Longhi.

Àrbitre:
Pau García Fuster, de la delegació de Barcelona, assistit en bandes per Carlos Varela i Raúl Martínez. Ha mostrat cartolines grogues a Fran Miranda, Guzmán, m. 69; De Amo, m. 86 i Paul Quaye, m. 88.

Penals:
0-1: Clerc, gol; 1-1: Lara, gol; 1-2: Morant, gol; 2-2: Epitié, gol; 2-3: Jorge, gol; 3-3: Rovira, gol; 3-4: Joan Jordán, gol; 3-4: Gatell, al travesser; 3-5: Nacho Heras, gol.

Incidències:
XVIII Trofeu Vila de Gràcia disputat al Nou Sardenya en un calorós vespre. En la llotja, presència del President del RCD Espanyol, Ramon Condal, i del Vicepresident esportiu Germán de la Cruz qui assegurava als socis pericos abans d’entrar al recinte que veurem un gran equip... De moment el joc exhibit contradiu aquest desig. La senyora més gran dels socis europeistes, María Cinta López, ha sigut l’encarregada de lliurar a Edgar Badía el trofeu, davant els presidents Guillaume De Bode i Ramon Condal. Era la tercera participació perica al torneig. Anteriorment, havia perdut la de 2003 (3-2) i guanyat la de 2001 (1-3). Junt a la Gramenet ocupa l’Espanyol B el segon lloc en el palmarès, amb dos trofeus darrere del conjunt europeista amb set titols.

També en el Nou Sardenya hem vist a l’ex jugador i campió de Copa, Sergio González que no s’ha volgut perdre les evolucions del seu germà que ha jugat en el tram final del partit amb el quadre local. També en el conjunt escapulat, Cebri Queralt i Roberto Camacho, jugadors que han passat pel filial espanyolista fa bastants temporades. Des del minut 40 s’ha jugat amb il•luminació artificial. Per part perica, han jugat els juvenils Jafar i Maxi per primer cop aquesta pretemporada amb el filial.

dimecres, 15 d’agost del 2012

COMENTARI:
QUE FA ARTHUR IRAWAN EN EL PLANTER DEL FILIAL?



Paga Irawan per romandre a l’Espanyol?

No, no es cap broma pesada, ni estem a 28 de desembre. Aquesta pregunta totalment “pertinent” ve donada com a conseqüència de veure a les darreres hores com el RCDE a través del seu web oficial ha mostrat als seus lectors internautes la composició de la plantilla del seu filial. Per tant si hi ha alguna errada, ho serà del club. En aquesta relació de futbolistes hi és present el jugador indonesi que es va incorporar en les files espanyolistes el novembre passat. Llavors es va dir que s’incorporava “un jove talent” “una jove promesa del futbol indonesi”...

“De aquellos polvos, estos lodos”...

Com bé diu la dita castellana, precedents d’històries “rares” en el passat també n’hi ha hagut. Algunes han transcendit als mitjans, altres han sigut públiques, i altres no. Situacions radicalment diferents, però sempre amb un denominador comú: El nepotisme, l’amiguisme, els interessos inconfessables i la poca seriositat en una entitat no oblidem, centenària, fundadora de la lliga i doble subcampiona d’Europa.

Un d’aquells primers casos va ser anecdòtic si voleu... Sense cap tipus d’importància, però deixava entreveure per on anirien en el futur a Can Perico els trets ... Em refereixo quan es va alinear a un dels fills del President del RCDE en un partit de veterans inaugurant l’estadi de Cornellà-El Prat, sense que un hagi pogut encara esbrinar quan dimonis va jugar aquest senyor amb l’Espanyol.

Altre exemple ja més concret del futbol base, quan el màxim responsable va acceptar incloure com a torna en l’operació de la renovació d’un bon jugador del futbol base espanyolista al seu germà que era benjamí. El problema va ser quan l’entrenador que li pertocava acceptar-lo en el seu equip va considerar que no tenia suficient nivell i es va negar en rotund, en un exemple d’honradesa i professionalitat, jugant-se el seu propi càrrec i el seu futur dins l’entitat. Després d’una moguda impressionant es va sortir el tècnic amb la seva i encara a dia d’avui, a empentes i rodolons amb tot el que ha succeït darrerament, continua en la seva tasca formativa entre nosaltres.

Un exemple més curiós és el d’altre nen que per ser nebot de qui és dins l’entitat (i això és molt) te que romandre una i altre temporada (les dues darreres, al menys senceres, enguany ja veurem) en el nostre futbol base, encara que molt poques vegades hagi estat convocat, moltes menys hagi jugat, i quan ho ha fet hagin sigut molts pocs minuts i de manera testimonial. El no comptar gens pels tècnics, no li impossibilita promocionar per edat de categoria i passar-ne a una de superior per la raó esmentada anteriorment. Ser família de qui és. El noi, accepta la seva situació de bon gust i si és perico, doncs deu estar eternament agraït i s’ho de passar bomba amb els companys i celebrant victòries i títols amb un club com l’Espanyol. Tot un honor i com a bon nano, el felicito doncs té una gran sort que no tots els pericos la tenen i res més lluny en el meu ànim pogué perjudicar-lo gens en absolut.

No cito noms d’aquests casos, doncs no ho considero oportú. No intento com dic perjudicar a tercers sinó demostrar com exemple certes actituds al nostre club. Naturalment son afirmacions verídiques i amb noms i cognoms que prefereixo ometre de manera voluntària però que si disposo.

De moment això son simples anècdotes en comparació amb el cas que ens ocupa. L’Espanyol incorpora a Arthur Daniel Irawan el novembre passat tal com primerament deia. Va ser presentat pel Conseller Delegat Joan Collet i tret d’algun amistós, (Juvenil B – Melbourne Football Stars) la seva presència en els terrenys de joc s’ha de remuntar al 29 de gener de 2012. El migcampista indonesi nascut segons admet el propi club en 1993 (juvenil de darrer any), hauria de jugar al Juvenil "A". (Així constava a la relació de jugadors del juvenil A 2011/12 que podeu veure al web oficial del RCDE). Però el seu escàs nivell per adaptar-se a un equip com el de Poyatos en plenitud de ritme disputant les més exigents competicions, feia molt poc recomanable que romangués en aquell equip donat la poca aportació que podia reportar al col•lectiu.

Arriba la jornada 19 de Lliga Nacional Juvenil en que l’Espanyol Juvenil B de Fran Navarro visita el Mpal. de Santa Coloma de Gramenet. Ja s’havia iniciat la segona volta i la classificació no era massa bona que diguem ocupant el quadre perico la setena plaça. Davant tenia l’Espanyol la Grama, cuer de la categoria. Irawan va debutar de titular sent substituït al descans amb resultat de 2-0 favorable als colomencs que acabarien vencent per un rotund 3-0. No va tenir diguem un afortunat debut amb un dia per oblidar de tot l’equip. El web oficial del RCDE li va dedicar un extens reportatge (30 línies) en el que entre altres frases d’elogi i esperança en el futur d’aquest jugador deia:


...“Irawan va sortir en l'onze titular i va jugar la primera mitja part. El indonesi va jugar per davant de la defensa i va completar un partit bastant correcte encara que el marcador final fos advers. El polivalent futbolista no va desentonar i va realitzar una bona tasca en el centre del camp encara que no va poder evitar la derrota del seu equip”...

La segona aparició, va ser al camp del Sant Andreu (jornada 22ena). En aquesta ocasió el jugador indonesi va jugar 53’ de titular i l’Espanyol que guanyava 0-2 amb ell al camp va finalitzar vencent 0-3 al Narcís Sala. La tercera aparició en partit de lliga fou la jornada 23ena. a la Dani Jarque davant el Mollet. L’Espanyol guanyava 2-1 al marcar Mamadou el que semblava gol del triomf al 84, i un minut després va sortir l’indonesi. El partit va acabar amb empat a dos gols, jugant oficialment 4’ minuts.

A la Floresta, (jornada 26ena), va participar amb el triomf perico (1-3) sortint els darrers vuit minuts de joc. Dotze minuts va disputar a Sadrià davant la UE Figueres en el triomf 3-1 davant el quadre empordanès. Els espanyolistes vencien 2-1 en el moment de sortir ell.

Al maig passat, el tècnic del primer equip sorprenent a tothom se’l enduia en un entrenament amb el primer equip. El Web oficial del RCD Espanyol deia lo següent:

“...El jugador indonesi, que es va incorporar al futbol base espanyolista a principis d'aquesta temporada, està fent molts progressos des que va fitxar pel RCD Espanyol. Al seu país, Irawan compta amb un gran nombre de seguidors i és un dels futbolistes amb més projecció”...

Finalment va disputar els primers 45 minuts de l’Espanyol – AE Prat de la penúltima jornada de lliga, amb resultat desfavorable d’1-2. En el segon temps l’Espanyol va salvar, sense ell, un punt empatant a dos gols.

Al campionat de Catalunya la seva aportació també va ser nul•la i per tant, aquest és tot el seu bagatge per pogué fer la pretemporada amb el filial espanyolista, i inclòs temptejant amb fer-se amb una fitxa del filial. Fet aquest que seria molt greu. Ho seria per que en cas que Mauricio Pochettino considerés que o bé algun dels Cristians (es comenta que l’Espanyol ha de fer efectiu quantitats importants si tenen fitxa al primer equip tal com resava el contracte quan es van incorporar al conjunt perico) per un o altre motiu, o inclòs el propi Thievy, és millor que tinguin fitxa amb el filial i així pugui disposar d’ells quan vulgui al primer equip i quan no poden fer-ho amb el filial, no hi hauria cap fitxa disponible en el filial. Que farien llavors?

Recordem que en el filial s’han efectuat 15 fitxatges. Germán i Héctor disposarien de dues més. (17). Romanen de la passada temporada Edgar, Clerc, Víctor Álvarez i Jorge. Total 21 fitxes de les 22 que es poden inscriure. Es pot justificar llavors que Irawan tingui fitxa?... Té alguna justificació de caire esportiu (amb el seu bagatge aportat i el seu escàs nivell futbolístic) que aquest jugador no hagi causat baixa com altres juvenils que finalitzaven l’etapa juvenil (Bonilla, Gil), altre cedit (Canadell) i altre que s’ha deixat marxar amb contracte com Rufo?.


Tots aquests jugadors citats eren puntals del juvenil que va completar LA MILLOR TEMPORADA de tota la història d’un juvenil del RCDE. Irawan no era ni tan sols suplent al Juvenil B, doncs en mitja lliga tan sols va anar convocat en sis ocasions tal com hem demostrat. Per tant, em pregunto: De qui és fill aquest noi? Paga per romandre a l’Espanyol? Si això fos cert (no ho vull ni pensar-ho), quan paga? podria jugar qualsevol noi perico fill de pericos a l’Espanyol B, superant la quantia? Per que no em puc creure que ni Pochettino, ni Planes, ni García Martínez ni Casado siguin tant incompetents com per no veure que un jugador que no juga al juvenil B pugui fer-ho mesos després a Segona B. No m’ho puc creure...


dimarts, 14 d’agost del 2012

AGENDA

.
14/20  AGOST
AGENDA FUTBOL BASE
DATAHORA
EQUIP
 RIVAL
 PARTIT / CAMP
15 AGO20:00Espanyol BC.E. EuropaTorneig Vila de Gràcia. Nou Sardenya
18 AGO19:00Espanyol BC.F. Palamós Amistós. Mpal. de Palamós.
19 AGO19:00Espanyol BC.D. MontcadaAmistós. Nou Mpal. La Ferrería, Montcada i R. 
17/20 AS/CJuvenil "A" Genk, Metz, Nancy, Olímpic Marsella, Souchaux, Lodz Torneig Chausseas Cup. Boulingny, França
14 AGO19:00Juvenil "B"(1-2)  Gamba OsakaAmistós. Ciutat Esportiva Dani Jarque
18 AGO19:00Juvenil "B"U.E. CornellàTorneig Arenys de Mar. Mpal. Arenys Mar
19AGO17:00 o 19:00Juvenil "B"CF Damm o CE MataróTorneig Arenys de Mar. Final o 3r 4rt lloc
....
18 AGO19:00Femení "A"U.E. L'EstartitAmistós. Mpal. L'Estartit
18 AGO19:00Femení "B"FC Cerdanyola VallèsAmistós. Mpal. La Bòbila. Cerdanyola


COMENTARI: ÁLVARO VÁZQUEZ, PEDRES A LA PRÒPIA TEULADA



Complicat tema per abordar. Era una promesa que parlaria d’aquest tema i no me’n amago pas tot i que resulta bastant escabrós fer-ho. Anem a posar-hi fil a l’agulla. A bon segur serà també una patata més que calenta pel Consell i de difícil solució...

Estic segur que potser molts deuen afegir una important eximent al seu indefensable comportament com és el del personatge que té de representant. Josep Maria Orobitg, persona “non grata” a Can Perico, no deixa de ser en el fons el seu assessor en temes esportius. Però estem parlant d’una persona ja major d’edat i per tant les seves decisions son això; seves. Amb tota la responsabilitat i conseqüències d’una persona adulta major d’edat i privilegiada com és un futbolista d’elit que mai pot excusar-se en la tasca d’un representant que en darrer terme, farà el que ell desitgi.

Varies coses queden clares d’aquest assumpte. Primer de tot que el RCD Espanyol SAD no va gaire al dia en els pagaments de primes i en el cas que ens ocupa de fitxes. Cosa que mai se’ns informa als accionistes, doncs en les Juntes Generals d’Accionistes, tot son bones paraules del gens preocupant estat dels números i com les tensions de tresoreria no son més que simples anècdotes dins un pla de negoci i un balanç perfectament controlat i sense cap dificultat que posi en perill la pròpia viabilitat de la societat a curt i mitjà termini. Per què el club té l’obligació moral d’estar al dia en els pagaments i si no ho pot estar per motius justificats, al menys intentar tractar-ho i negociar-ho de la manera més adient amb els jugadors per evitar-se’n problemes futurs. I aquests han de ser conscients del greu moment que viu la societat espanyola i del que el mon del futbol no pot ser aliè. Moltes vegades es comporten aquests professionals com uns nens malcriats que no son conscients de les enormes dificultats que tenen les entitats per pogué satisfer les seves exigents fitxes, sous, i fins i tot primes que moltes vegades cobren no se sap a compte de què.

Dit això, la conducta d’Àlvaro Vázquez és segons la meva modesta opinió de la que a bon segur més d’un potser no n’estarà d’acord ja que estem en una societat que idolatra als futbolistes, senzillament impròpia d’un jugador sorgit de la pedrera del nostre club. Una actitud totalment indecent d’algú que hauria d’estimar mínimament aquests colors i aquest escut que l’ha permès jugar a la màxima categoria del futbol espanyol. Per que ja està bé que els jugadors que tant exprimeixen als clubs tinguin la paella pel mànec. Per que signen contractes que als dos partits que fan bons, ja son paper mullat i volen augments de sou i temps els hi falten als seus representants per anunciar a les entitats suculentes ofertes de tercers, la major part de les vegades tant falses com les promeses electorals dels polítics. Per què si fracassen i donen un dolent rendiment te’ls has de menjar amb patates i poques vegades acaben ells perdent. Sempre qui té les de perde és l’entitat.

En aquest cas, la denuncia sobre la pròpia entitat, i el fet en si de no voler renovar (DONCS NO VOL RENOVAR SINÓ S’ATENEN A LES SEVES CONDICIONS), quan ja només li manca un any de contracte, dona encara més símptoma de gravetat a la situació. Igual que ell es troba Joan Verdú i Cristian Álvarez. Son casos diferents... En tot cas, només ell va presentar denuncia...

El problema moltes vegades a aquest club, és que és el propi club qui trenca els seus propis postulats. Si es fixa un sostre salarial, ha de ser d’obligat compliment per a tots, o en el seu defecte si hi ha alguna excepció, té que ser la figura de l’equip. Un Osvaldo per entendre’ns. Però que les excepcions siguin Dátolo o Colotto !, per posar un exemple que tots ho entenguin... I aquestes situacions malauradament es repeteixen massa sovint a l’Espanyol.

Moltes vegades es nega a alguns jugadors el que se’ls hi dona a altres que aporten menys a l’equip. No hauria de ser aquest el cas, doncs el davanter badaloní, encara no ha demostrat res que li doni dret a demanar importants quantitats a l’hora de renovar. Altre cosa hauria de ser Joan Verdú, que ara per ara és qui aporta les gotes de qualitat suficients a l’equip per que aquest pugui ser mínimament considerat. Però de moment, Álvaro tan sols ha aportat les males maneres d’un representant que ja ens va fer passar per la pedra amb el cas Tello entre altres, una denuncia que ens mostra on va ser capaç d’arribar per forçar la situació per fotre el camp a preu de saldo, posant al club en seriós risc de supervivència, de no haver estat retirada (la denuncia).

La solució és complicada. Deixar-lo a la grada una temporada sense anar ni convocat com a exemple per la resta de jugadors que no vulguin renovar assumint el cost (esportiu i econòmic) que comporta, o esperar una darrera oferta i desempallegar-se de qui s’ha mostrat indigne per vestir més aquesta samarreta. Ara per ara, amb la nòmina de davanters sota mínims i esperant els anunciats fitxatges que mai arriben, seguirà en plantilla i comptant per Pochettino, però si no renova, quelcom s’haurà de decidir abans de la data final del 31 d’agost. Hi ha límits que no es deurien mai ultrapassar. I Álvaro ho ha fet. Amb jugadors i representants així, no necessitem enemics; ja els tenim dins.

dilluns, 13 d’agost del 2012

CALENDARIS:
FEMENÍ "B"; SEGONA DIVISIÓ FEMENINA

SEGONA DIVISIÓ FEMENINA - GRUP III


Primera Volta ............ Segona Volta

Jornada: 1 - Data: 09/09/2012 Jornada: 14 - Data: 09/12/2012

U.E. VIC - ESCOLA F. BONAIRE
C.F. BADALONA - R.C.D. ESPANYOL "B"
CERDANYOLA DEL VALLES F.C. - U.D. L´ESTARTIT
C.D. TRANSPORTES ALCAINE "B" - GIMNÀSTIC DE TARRAGONA
C.D. SAN GABRIEL "B"- F.C. BARCELONA "B"
CLUB LLEIDA ESPORTIU - U.E. SANT ANDREU
GIRONA F.C. - C.F. LLORET


Jornada: 2 - Data: 16/09/2012 ... Jornada: 15 - Data: 16/12/2012

ESCOLA F. BONAIRE - GIRONA F.C.
R.C.D. ESPANYOL "B" - U.E. VIC
U.D. L´ESTARTIT - C.F. BADALONA
GIMNÀSTIC DE TARRAGONA - CERDANYOLA DEL VALLES F.C.
F.C. BARCELONA "B" - C.D. TRANSPORTES ALCAINE "B"
U.E. SANT ANDREU - C.D. SAN GABRIEL "B"
C.F. LLORET - CLUB LLEIDA ESPORTIU



Jornada: 3 - Data: 23/09/2012 .... Jornada: 16 - Data: 13/01/2013

ESCOLA F. BONAIRE - R.C.D. ESPANYOL "B"
U.E. VIC - U.D. L´ESTARTIT
C.F. BADALONA - GIMNÀSTIC DE TARRAGONA
CERDANYOLA DEL VALLES F.C. - F.C. BARCELONA "B"
C.D. TRANSPORTES ALCAINE "B" - U.E. SANT ANDREU
C.D. SAN GABRIEL "B" - C.F. LLORET
GIRONA F.C. - CLUB LLEIDA ESPORTIU



Jornada: 4 - Data: 30/09/2012 ... Jornada: 17 - Data: 20/01/2013

R.C.D. ESPANYOL "B" - GIRONA F.C.
U.D. L´ESTARTIT - ESCOLA F. BONAIRE
GIMNÀSTIC DE TARRAGONA - U.E. VIC
F.C. BARCELONA "B" - C.F. BADALONA
U.E. SANT ANDREU - CERDANYOLA DEL VALLES F.C.
C.F. LLORET - C.D. TRANSPORTES ALCAINE "B"
CLUB LLEIDA ESPORTIU - C.D. SAN GABRIEL "B"


Jornada: 5 - Data: 07/10/2012 Jornada: 18 - Data: 27/01/2013

R.C.D. ESPANYOL "B" - U.D. L´ESTARTIT
ESCOLA F. BONAIRE - GIMNÀSTIC DE TARRAGONA
U.E. VIC - F.C. BARCELONA "B"
C.F. BADALONA - U.E. SANT ANDREU
CERDANYOLA DEL VALLES F.C. - C.F. LLORET
C.D. TRANSPORTES ALCAINE "B" - CLUB LLEIDA ESPORTIU
GIRONA F.C. - C.D. SAN GABRIEL "B"


Jornada: 6 - Data: 14/10/2012 ..... Jornada: 19 - Data: 03/02/2013

U.D. L´ESTARTIT - GIRONA F.C.
GIMNÀSTIC DE TARRAGONA - R.C.D. ESPANYOL "B"
F.C. BARCELONA "B" - ESCOLA F. BONAIRE
U.E. SANT ANDREU - U.E. VIC
C.F. LLORET - C.F. BADALONA
CLUB LLEIDA ESPORTIU - CERDANYOLA DEL VALLES F.C.
C.D. SAN GABRIEL "B" - C.D. TRANSPORTES ALCAINE "B"


Jornada: 7 - Data: 28/10/2012 .... Jornada: 20 - Data: 17/02/2013

U.D. L´ESTARTIT - GIMNÀSTIC DE TARRAGONA
R.C.D. ESPANYOL "B" - F.C. BARCELONA "B"
ESCOLA F. BONAIRE - U.E. SANT ANDREU
U.E. VIC - C.F. LLORET
C.F. BADALONA - CLUB LLEIDA ESPORTIU
CERDANYOLA DEL VALLES F.C. - C.D. SAN GABRIEL "B"
GIRONA F.C. - C.D. TRANSPORTES ALCAINE "B"


Jornada: 8 - Data: 04/11/2012 .... Jornada: 21 - Data: 24/02/2013

GIMNÀSTIC DE TARRAGONA - GIRONA F.C.
F.C. BARCELONA "B" - U.D. L´ESTARTIT
U.E. SANT ANDREU - R.C.D. ESPANYOL "B"
C.F. LLORET - ESCOLA F. BONAIRE
CLUB LLEIDA ESPORTIU - U.E. VIC
C.D. SAN GABRIEL "B" - C.F. BADALONA
C.D. TRANSPORTES ALCAINE "B" - CERDANYOLA DEL VALLES F.C.


Jornada: 9 - Data: 11/11/2012 .... Jornada: 22 - Data: 03/03/2013

GIMNÀSTIC DE TARRAGONA - F.C. BARCELONA "B"
U.D. L´ESTARTIT - U.E. SANT ANDREU
R.C.D. ESPANYOL "B" - C.F. LLORET
ESCOLA F. BONAIRE - CLUB LLEIDA ESPORTIU
U.E. VIC - C.D. SAN GABRIEL "B"
C.F. BADALONA -C.D. TRANSPORTES ALCAINE "B"
GIRONA F.C. - CERDANYOLA DEL VALLES F.C.


Jornada: 10 - Data: 18/11/2012 .... Jornada: 23 - Data: 10/03/2013

F.C. BARCELONA "B" - GIRONA F.C.
U.E. SANT ANDREU - GIMNÀSTIC DE TARRAGONA
C.F. LLORET - U.D. L´ESTARTIT
CLUB LLEIDA ESPORTIU - R.C.D. ESPANYOL "B"
C.D. SAN GABRIEL "B" - ESCOLA F. BONAIRE
C.D. TRANSPORTES ALCAINE "B" - U.E. VIC
CERDANYOLA DEL VALLES F.C. - C.F. BADALONA


Jornada: 11 - Data: 25/11/2012 .... Jornada: 24 - Data: 17/03/2013

F.C. BARCELONA "B" - U.E. SANT ANDREU
GIMNÀSTIC DE TARRAGONA - C.F. LLORET
U.D. L´ESTARTIT - CLUB LLEIDA ESPORTIU
R.C.D. ESPANYOL "B" - C.D. SAN GABRIEL "B"
ESCOLA F. BONAIRE - C.D. TRANSPORTES ALCAINE "B"
U.E. VIC - CERDANYOLA DEL VALLES F.C.
GIRONA F.C. - C.F. BADALONA


Jornada: 12 - Data: 02/12/2012 ..... Jornada: 25 - Data: 14/04/2013

GIRONA F.C. - U.E. SANT ANDREU
C.F. LLORET - F.C. BARCELONA "B"
CLUB LLEIDA ESPORTIU - GIMNÀSTIC DE TARRAGONA
C.D. SAN GABRIEL "B" - U.D. L´ESTARTIT
C.D. TRANSPORTES ALCAINE "B" - R.C.D. ESPANYOL "B"
CERDANYOLA DEL VALLES F.C. - ESCOLA F. BONAIRE
C.F. BADALONA - U.E. VIC


Jornada: 13 - Data: 06/12/2012 ...... Jornada: 26 - Data: 21/04/2013

U.E. SANT ANDREU - C.F. LLORET
F.C. BARCELONA "B" - CLUB LLEIDA ESPORTIU
GIMNÀSTIC DE TARRAGONA - C.D. SAN GABRIEL "B"
U.D. L´ESTARTIT - C.D. TRANSPORTES ALCAINE "B"
R.C.D. ESPANYOL "B" - CERDANYOLA DEL VALLES F.C.
ESCOLA F. BONAIRE - C.F. BADALONA
U.E. VIC - GIRONA F.C.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M