diumenge, 12 d’agost del 2012

L'ESPANYOL "B" I L'HOSPI, EMPATEN EN UN IGUALAT ENCONTRE (1-1)
















RCD Espanyol “B”: 1 - CE L’Hospitalet: 1

De més a menys.

L’Espanyol B i L’Hospitalet han empatat a un gol en partit jugat aquest vespre al camp primer de la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol. S’ha avançat l’equip blanc-i-blau, però abans de finalitzar el primer període els riberencs han neutralitzat l’avantatge local i han establert el que seria resultat final doncs en el segon temps, amb un joc força pobre, cap dels dos equips s’ha imposat i ha estat capaç d’anotar cap gol més.

L’Espanyol B no comptava ni amb Héctor ni amb Armero (convocats amb el primer equip a Saragossa), mentre que en els riberencs serien Manel, Ángel Sánchez i l’ex espanyolista Marc Pedraza els jugadors de baixa.

Després d’un primer xut de Morant que blocava el meta Craviotto, l’Espanyol s’avançaria als nou minuts de joc quan una escapada de Carles Clerc acaba amb una centrada que li cau a Merchán lliure de marca i amb un bon remat creuat supera al meta de l’Hospi i anota l’1-0. L’equip espanyolista podria haver augmentat l’avantatge si l’uruguaià Jorge hagués estat més precís quan després d’una molt bona jugada individual de Merchán, ha rebut de l’ex del Castilla en profunditat, però el seu remat fort però poc col•locat s’ha marxat per sobre el travesser.

L’equip espanyolista era el dominador del partit
, però a partir del quart d’hora la cosa ha començat a variar. En el 16’, avisa l’Hospitalet quan en una errada en línia de cobertura, el davanter centre Osado tot sol, ha superat amb una vaselina a Germán Parreño, però l’esfèrica sortosament s’ha estavellat al travesser, errant clamorosament el dorsal 7 Pedro Bilbao que ha rematat de primera recollint el refús de la fusta molt per sobre la porta espanyolista quan estava tot sol. La rèplica perica, un tret de Morant que ha sortit a còrner. En el 28’ Carles Clerc in extremis s’anticipa molt bé llençant-se a la gespa al tall quan Pedro Bilbao es decidia a afusellar al meta perico Germán.

A falta de set minuts pel descans, servei de cantonada des de l’esquerra de l’atac visitant. La pilota centrada és rematada primer per Valentín, i finalment a boca de gol dins l’àrea petita, Osado afusella Germán. El joc s’havia endurit i Fernández Pérez mostrà fins a tres cartolines en pocs minuts en aquest tram final del primer temps (dos als riberencs i una als pericos).

En el segon temps l’Espanyol va tenir en les botes de Merchán una gran ocasió quan després d’una bona mitja volta va rematar des de la frontal marxant-se el seu llançament un parell de pams per sobre el travesser. L’Hospi havia efectuat tres canvis (Osado s’havia retirat lesionat) i l’equip perico mantenia l’onze inicial. Altre cop ho provaria Morant sortint el seu remat desviat a còrner per Craviotto. L’Espanyol B dominava però amb poca profunditat.

En el 63, Raul Longhi decideix variar tot l’equip. El brasiler Elton en una bona acció individual en un contracop local, remata per sobre la porteria. El conjunt del Llobregat també ha tingut la seva oportunitat amb una rematada que s’ha marxat per sobre la porta d’Edgar i amb una jugada en la que l’ex Bakari s’ha mostrat molt lent i poc resolutiu dins l’àrea (cosa poc lògica en ell) i ha malbaratat l’ocasió.

L’equip espanyolista ha vist com en el 66' es tenia que retirar Paul Quaye lesionat, i tot i passar uns quants minuts sense que s’hagi recuperat jugant amb 10 homes, ha tingut que procedir-se a efectuar la darrera substitució amb l’últim home que restava a la banqueta, que no era altre que el jugador Arthur Daniel Irawan, que passà amb molt més pena que glòria pel Juvenil B i que ara efectua la pretemporada amb el filial. Com en el mig del camp tampoc Pablo de Castro ha estat massa encertat, l’equip espanyolista ha vist davallar el seu potencial i el seu joc a marxes forçades i poc hagut d’esforçar-se el conjunt visitant per neutralitzar a l’equip de Longhi que semblava jugar amb nou en comptes d’onze... I es que hi ha coses que costen d’entendre...

En els minuts finals en un còrner molt tancat s’ha hagut d’emprar a fons Edgar per rebutjar l’esfèrica altre cop per la seva línia de fons. El col•legiat també ha volgut ser protagonista i ha expulsat al tècnic espanyolista que li ha fet diverses observacions amb les seves decisions. Empat a un gol i continuen les proves d’aquest filial que tant costarà conjuntar...


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol B: Germán; Nacho Heras, De Amo, Ferran Monzó, Clerc; Fran Miranda, Mario Ortíz; Merchán, Morant, Jorge; i Pino.
En el minut 63 múltiple canvi: Edgar Badía, Lobato, Ivan Moya, Seguín, Aitor; Paul Quaye, Pablo de Castro; Miravent, Elton, Sales; i Cubillas. En el minut 71 Arthur Irawan per Paul Quaye.

CE L’Hospitalet: Craviotto, Peque, Valentín, Viale, Moyano, Pol, Pedro Bilbao, Corominas, Osado, Alberto Manga i Cirio.
Substitucions: Mousa, Alan, i Aday per Valentín, Pol i Osado, m. 46; Oliver, Hammouch, Javi Barranco i Bakari per Craviotto, Peque, Pedro Bilbao, i Corominas, m. 63.

Àrbitre: Alejandro Fernández Pérez, de la delegació de Barcelona, assistit en bandes per Huertas Vázquez i Ferrero Mansilla. Ha amonestat amb cartolines grogues als visitants Viale, m.16, Manga, m. 39, Moyano, m.44 i Alan, m. 52, i al local Fran Miranda, m. 34 i Ivan Sales, m.83. Ha expulsat al tècnic local Raul Longhi, m.75.

Gols: 1-0: Merchán, m. 9; 1-1: Osado, m. 38.

Incidències: Segon encontre amistós del filial espanyolista disputat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, i cinquè de la pretemporada que està duent a terme el conjunt de Raul Longhi. Camp primer. En la llotja entre altres, els màxims dirigents de l’entitat, Daniel Sánchez Llibre i Ramon Condal Escudé.



3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ayer fui a ver nuestro filial para conocer de primera mano todo lo acontecido este verano y la verdad y me duele mucho decirlo no voy a volver a verlos ningun partido mas, es muy triste ver a jugadores de 24 años con la camiseta de nuestro espanyol sin haber pasado antes por nuestro un tiempo admirado futbol base, es muy triste sentarme en la grada y no conocer a nadie de tu equipo, que visto lo visto todo lo que han fichado ni llega para nada a todos los que se han cargado, aqui no veo ningun jugador ni de lejos mejor que blazquez, ni que senent, ni que eric, ni que canal, ni que rufo, ni que canadell, y por supuesto ninguno que se le acerque a darder o zou. Se lo han cargado todo y ya pueden hacer campeones, que yo no me siento representado por este equipo bajo ningun concepto, y lo peor es que todos los socios que estabamos alli pensaban todos lo mismo, solo nos queda esperar que todos estos mangantes se vayan y dejen de hacer daño a nuestro espanyol, el daño hecho tardara muchos pero que muchos años en poder rehacerse. Que pena de filial.

Anònim ha dit...

Esto no es un filial para nada, un filial se nutre de jugadores formados en la cantera y aqui exepto 4 todos son trotamundos del futbol. La media de edad de nuestro filial es la mayor de todos los filiales de españa con diferencia, ademas de ser la que menos jugadores tiene formados en casa. ( Que penaaaaaaaaaaaaaa)

Anònim ha dit...


A mi lo que más me preocupa es el tema de Irawan, que va por el camino de convertirse en el nuevo Paul Quaye y debutar en el primer equipo sin merecerlo realmente... En cuanto, al equipo pues ya sabemos el tema por el que esta montado (comisiones y €€€€), pero dejando de lado eso, y siendo francos excepto Merchan y Elton yo no veo ninguno apto para el primer equipo y hablo solo de los nuevos fichajes.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M