dijous, 16 d’agost del 2012

L'ESPANYOL "B" VENÇ ALS PENALS,
PERÒ SEGUEIX SENSE CONVÈNCER (0-0)







(Nou Sardenya de Gràcia, Barcelona: Josep Maria)



CE Europa: 0 (3) – RCD Espanyol “B”: 0 (5)

Campions del Vila de Gràcia, en un molt dolent partit.

L’Espanyol “B” s’ha fet amb el torneig Vila de Gràcia disputat en el Nou Sardenya, al imposar-se en la tanda de penals al conjunt organitzador del torneig, el C.E. Europa. Els noranta minuts reglamentaris han finalitzat amb empat a zero i han sigut un autèntic suplici poder aguantar el pèssim joc realitzat pel quadre entrenat per Raul Longhi. El conjunt escapulat s’ha mostrat molt innocent davant, però ha jugat més i millor que l’Espanyol B i per joc hagués sigut el just guanyador. Els espanyolistes no han tingut ni una sola ocasió clara de gol en tot el partit.

El primer contratemps pels de Gràcia ha arribat als primers instants de partit quan el dorsal sis Iván Álvarez ha hagut d’abandonar el terreny de joc lesionat. La primera ocasió ha sigut de les més clares i s’ha decantat pel quadre local. Cebri remata creuat dins l’àrea tot sol, i Edgar Badía salva el gol cantat, rebutjant providencialment.

El joc ha sigut poc vistós i cap dels dos equips ha fet mèrits per avançar-se en el marcador tot i que l’equip local ho ha intentat amb un xut bombejat del capità Delmàs que s’ha marxat per sobre, un xut de Guzmán ben blocat per Edgar (26’) i altre jugada individual de Diego amb rematada final que ha aturat el meta espanyolista més fàcil aquesta que l’anterior. L’única ocasió dels espanyolistes (avui amb la segona indumentària) ha sigut un lliure directe molt perillós que ha sortit a un metre del pal dret.

En els darrers minuts, un xut llunyà de Guzmán que bloca Edgar i un llançament bombejat a càrrec de Delmàs, que ha anat a estavellar-se a la part superior de la xarxa.

L’equip espanyolista no ha xutat entre els tres pals en cap ocasió. Totalment penós l’espectacle ofert i els sis euros que els pericos han hagut de pagar per veure tant depriment demostració. Només en els darrers minuts del primer temps, una bona acció individual del brasiler Elton que ha intentat ficar una passada en profunditat per Sales, però massa llarga ha arribat primer el meta Rafa que tot i fer-se un embolic amb l’esfèrica, ha acabat aturant en dos temps.

I en el segon temps, més del mateix. Tot i que semblava que en els primers instants l’Espanyol B sortia amb un ritme més elevat, ràpidament s’ha vist que entre la poca convicció cara a porta dels locals i el nul joc ofensiu dels visitants, el marcador era molt més que difícil que experimentés cap canvi.

Es més, amb el pas dels minuts seria l’Europa qui controlaria més que el seu rival i en diverses fases del partit tancaria a un Espanyol B sense idees, molt espès davant un conjunt de Tercera Divisió. Joan Jordán ha salvat llençant-se al tall dins l’àrea una enverinada centrada quan ja estava a punt Guzmán per afusellar Edgar. El còrner l’ha llençat Guzmán i entrant des de darrera, el defensor Víctor Duran rematant de cap picant la bola a la gespa ha pogut sorprendre a un Edgar que ben col•locat i amb reflexes s’ha fet amb la pilota.

En el tram final de partit, l’Europa ha dominat més i ha estat a punt de donar l’ensurt. Varies pilotes perdudes per Paul Quaye i per De Castro han estat a punt de costar molt car. En defensa, i amb la seguretat d’Edgar, l’Espanyol B s’ha fet fort aguantant el marcador fins arribar als penals. Amb tot, una centrada des de la dreta s’ha passejat perillosament per l’àrea petita espanyolista i un greu error defensiu ha fet que Gatell fent-se amb la bola en zona d’atac col•loqués una centrada a la que no ha arribat per centímetres Epitié. Si hagués arribat, a bon segur podríem parlar ara d’altre marcador ben diferent. L’equip espanyolista torno a repetir, no ha tingut ni una sola ocasió de gol en tot el partit, sense xutar entre els tres pals en cap ocasió. Molt lamentable doncs, la imatge donada.

En la tanda de penals, al menys l’efectivitat ha sigut del 100% i els cinc llençadors (Clerc, Morant, Jorge, Joan i Heras) han encertat de ple. També els local han anotat els tres primers llançaments, però Gatell ha fallat enviant a un pam de la creueta el seu tret. Dissabte serà a Palamós i diumenge a Montcada i Reixac. De moment, més d’un soci ja es preguntava avui en veu alta, si pagava la pena seguir veient aquest equip...



Fitxa tècnica:
CE Europa:
Rafa Leva, Edgar, Víctor Duran, Cano, León, Iván Álvarez, Roberto Camacho, Guzmán, Cebri Queralt, Delmàs, i Diego.
Substitucions: Mañosa per Iván Álvarez, m. 4; Eloi Mir per Rafa Leva, m. 46; Rovira per Diego, m. 46; Epitié i Gatell per Cebri i Camacho, m. 63; Alberto González i Lara per Delmàs i Víctor Durán, m. 65. Entrenador: Pedro Dólera.

RCD Espanyol B:
Edgar Badía; Lobato, Ivan Moya, Ferrán, Aitor; Seguín, Fran Miranda; Merchán, Elton, Ivan Sales; i Cubillas.
Substitucions: Jorge per Elton, m. 50; Morant i Joan Jordán per Merchán i Fran Miranda, m. 52; De Amo i Jafar per Ferrán i Cubillas, m. 62: Nacho Heras, Carles Clerc, i Paul Quaye, per Lobato, Aitor i Seguín, m. 67: De Castro i Maxi per Moya i Ivan Sales, m. 82. Altres suplents: Germán, Pino, Marío Ortíz i Arthur. Entrenador: Raul Longhi.

Àrbitre:
Pau García Fuster, de la delegació de Barcelona, assistit en bandes per Carlos Varela i Raúl Martínez. Ha mostrat cartolines grogues a Fran Miranda, Guzmán, m. 69; De Amo, m. 86 i Paul Quaye, m. 88.

Penals:
0-1: Clerc, gol; 1-1: Lara, gol; 1-2: Morant, gol; 2-2: Epitié, gol; 2-3: Jorge, gol; 3-3: Rovira, gol; 3-4: Joan Jordán, gol; 3-4: Gatell, al travesser; 3-5: Nacho Heras, gol.

Incidències:
XVIII Trofeu Vila de Gràcia disputat al Nou Sardenya en un calorós vespre. En la llotja, presència del President del RCD Espanyol, Ramon Condal, i del Vicepresident esportiu Germán de la Cruz qui assegurava als socis pericos abans d’entrar al recinte que veurem un gran equip... De moment el joc exhibit contradiu aquest desig. La senyora més gran dels socis europeistes, María Cinta López, ha sigut l’encarregada de lliurar a Edgar Badía el trofeu, davant els presidents Guillaume De Bode i Ramon Condal. Era la tercera participació perica al torneig. Anteriorment, havia perdut la de 2003 (3-2) i guanyat la de 2001 (1-3). Junt a la Gramenet ocupa l’Espanyol B el segon lloc en el palmarès, amb dos trofeus darrere del conjunt europeista amb set titols.

També en el Nou Sardenya hem vist a l’ex jugador i campió de Copa, Sergio González que no s’ha volgut perdre les evolucions del seu germà que ha jugat en el tram final del partit amb el quadre local. També en el conjunt escapulat, Cebri Queralt i Roberto Camacho, jugadors que han passat pel filial espanyolista fa bastants temporades. Des del minut 40 s’ha jugat amb il•luminació artificial. Per part perica, han jugat els juvenils Jafar i Maxi per primer cop aquesta pretemporada amb el filial.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

La ultima: hector rodriguez tambien fuera, se queda sin ficha! Y nosotros sin hacer nada, asi nos va pericos.

Anònim ha dit...

NO ME LO PUEDO CREER
es verdad esta noticia ????y ahora nos cargamos a otro
EL PROXIMO QUIE SERA????

Anònim ha dit...

En fin, me huelo otra "gran temporada" del filial, con Longhi a la cabeza... Si es cierto lo de Hector Rodriguez es para alucinar, pero claro, no da comisiones...

Anònim ha dit...

No habra proximos porque ya no quedan mas¡ Pochettino a la cabeza junto con el gran planes y el garcia y el de la cruz ya han hecho limpieza general, ahora comisionessss y a pegar el timo otro añito. Que verguenza tengo que pasar cada dia trabajando con cules al ver todo lo que pasa en nuestro club y ellos todo el contrario, de los juveniles del año pasado que eran mucho peores que los nuestros y asi lo demostramos ganandoles todo lo que jugamos pues suben para jugar en segunda A a 6 de ellos, simplemente impresionante, esto si es apostar por la cantera.

Anònim ha dit...

Longui dimite y si no lo haces es por te se ve el plumero. Visca el Español no esto.

Anònim ha dit...

Una pregunta josep maria, donde marcha hector rodriguez? Y al final entre los juveniles que han terminado su etapa de juvenil y los del filal del año pasado, cuantos han quedado con ficha de filial esta twmporada? A mi me salen 3, los porteros german y edgar y clerk.

Josep Maria ha dit...

Veremos también que pasa con Víctor Álvarez. Está el caso también del jugador uruguayo Jorge que se incorporó al mercado de invierno pasado. Serían 4 + el caso de Víctor Álvarez.
Saludos,
del tema Héctor pronto habrá un comentario. no esta nada claro el tema.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M