dissabte, 18 d’agost del 2012

RCD MALLORCA vs RCD ESPANYOL
A UNA HORA INDIGNA PER UN PARTIT DE FUTBOL


Aquesta nit a una hora indigna d’un partit de futbol de la que injustament alguns qualifiquen com la millor lliga del mon, l’Espanyol obrirà el foc d’una temporada que s‘enceta plena d’incògnites i amb un fort desencís tal com mostra la gran quantitat de socis que no han renovat els seus abonaments.

Serà a les 23:00 hores en el Iberostar Estadio de Palma de Mallorca davant el Real Club Deportivo Mallorca. El partit tindrà entre aspectes, el morbós de veure a Javi Márquez amb la samarreta del conjunt balear i a Sergio Tejera amb la de l’Espanyol després del seu pas pel conjunt mallorquinista.

Els 19 convocats per Mauricio Pochettino han sigut els següents:
Cristian Álvarez, Kiko Casilla, Galán, Javi López, Forlín, Raúl Rodríguez, H. Moreno, Capdevila, Víctor Álvarez, Víctor Sánchez, Tejera, C. Gómez, Verdú, Albín, Wakaso, Rui Fonte, C. Alfonso, Álvaro, i Thievy.

El tècnic balear Joaquín Caparrós ha convocat per aquest encontre als següents jugadors:
Calatayud i Aouate com a porters, Antonio López, Nunes, Kevin, Ximo i Bigas com a defenses, Joao, Pina, Pereira, Nsue, Javi Márquez, Martí, Alfaro i Marc Fernández com a migcampistes i a Tomer, Víctor i Abdón com a davanters. Es queden fora de la llista per lesió Arizmendi i Álvaro, mentre que Sergi Enrich i Miño son baixes per decisió tècnica.

El col•legiat encarregat de xiular el partit serà Alberto Undiano Mallenco del comitè tècnic navarrès. Estarà auxiliat en bandes per Roberto Díaz Pérez del Palomar i Jesús Calvo Guadamuro, del col•legi basc i andalús respectivament.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M