dilluns, 13 d’agost del 2012

FOLGAT TRIOMF DEL JUVENIL "B" (6-0)





















RCD Espanyol Juvenil “B”: 6 – C.D. Masnou “B”: 0


Triomf clar i just del Juvenil “B” davant el filial del conjunt maresmenc en encontre disputat el matí de dissabte a la Ciutat Esportiva. En realitat, el rival dels espanyolistes era l’Atlàntic Barceloneta Club Esportiu, que milita en el grup IV de la Tercera Catalana (grup del Maresme) i que juga els seus partits a El Masnou.

No va haver-hi color, doncs l’Espanyol Juvenil “B” va ser infinitament superior al seu rival com ho confirma el marcador final, curt encara si tenim en compta les ocasions clares de gol no transformades com entre altres, el llançament d’un penal. L’equip espanyolista tenia importants baixes com les de Maxi, Marc Navarro, Pau Belana, Víctor Gómez, Ivan Écija, i Kike, que es trobaven convocats per disputar el partit amb el Juvenil A davant la Montañesa al vespre. Per aquestes circumstàncies el migcampista Patrick ocupà un dels llocs de l’eix central de la cobertura perica junt al cadet Lluis. Altres com Nico, Marc Roca o el fitxat Alfred van ser baixa per lesió. A Carles Soria, “Torito” (foto 10ena amb la mà envenada) el vam veure corrent la banda, però com a jutge de línia en un amistós en que no hi van haver-hi àrbitres “professionals” de la FCF...

Amb tot, li va costar obrir la llauna al conjunt de Sebastià Herrera, doncs no va ser fins el minut 19 quan ho va fer amb un gran gol del canari Alfredo que va deixar anar un potent xut a l’escaire de la porta del Atlàntic Barceloneta.

Tan sols quatre minuts després, l’ex de la Damm Jonathan, rep en profunditat, s’escapa tot sol i davant la mitja sortida del meta visitant de vaselina el supera elevant a dos la diferència en el marcador. En el vint-i-set Isaac Padilla passaria en profunditat per Draman, qui molt malament en l’intent de driblar al porter erra l’ocasió però recull el refús Èric Gràcia qui marca de xut creuat esmenant l’errada del seu company.

L’Espanyol arrodoniria encara més el resultat aconseguint dos nous gols (30’ i 35’) abans del descans. El primer d’ells després d’una centrada de Jonathan des de l’esquerra que va ser perfectament rematada de cap per Isaac Padilla (també procedent del conjunt cerveser) al fons de la porteria del filial del Masnou. El cinquè gol perico va ser producte d’una jugada individual de Fortià Munts que culmina amb un remat per alt que s’allotja a l’escaire. Entre mig d’ambdós gols, Isaac Padilla va marcar quan el meta visitant va tocar però no va pogué rebutjar l’esfèrica després del seu remat i va acabar travessant clarament (un parell de pams) la línia de gol. El jutge auxiliar i l’improvisat àrbitre no ho van veure o van creure que el resultat ja era prou ample com per donar validesa a gols dubtosos, tot i que des de nostre zona es va veure ben clar que la pilota havia sobrepassat amplament la línia de meta.

En el segon temps l’equip espanyolista va aixecar parcialment el peu de l’accelerador. El calor era ja intens i insuportable, per tant era molt complicat mantenir el mateix ritme, i el resultat prou clar no deixava lloc a cap tipus de dubtes de la superioritat manifesta del conjunt local. A més, en el transcurs del segon període, les substitucions que va realitzar el quadre espanyolista, van ser jugadors cadets que encara no havien participat amb el Juvenil B i el seu equip encara no ha iniciat els entrenaments: Alex, Campu, Adrián Rivas i un noi a prova.

Tot i minvar el ritme, l’Espanyol va fer mèrits per ampliar el resultat. Eric Gràcia va disposar d’una claríssima ocasió per fer el sisè en un contra u amb el meta, en el que s’entreté, s’ho pensa i finalment estavella la seva rematada al cos del porter, finalitzant posteriorment Draman amb un remat força alt i allunyat.

Els blanc-i-blaus van pogué augmentar el compte golejador amb un xut amb intenció de Jonathan que va sortir per sobre el travesser, o en una gran ocasió de Moisés que tot sol va estavellar la pilota a la base del pal esquer i aquesta es va passejar sense acabar d’entrar per la línia de gol.

L’Atlàntic Barceloneta tan sols va disposar d’una jugada de perill en la que una volea va sortir per sobre la porta defensada per David Pedro. Als vint-i-vuit minuts del segon temps, Fortià rep penal al driblar al seu adversari dins l’àrea i aquest el fa caure fent-li la traveta. El llençarà el mateix autor del la jugada, però erra aturant-lo el porter amb l’ajut del pal esquer de la seva porta. Per tant persistia el mateix marcador de 5-0 sense cap gol més en el segon temps.

El cadet Campu va pogué fer el sisè, però amb el peu i amb molts reflexes ho va evitar el porter maresmenc. Finalment en els darrers instants del partit, després de controlar i donar-se mitja volta dins l’àrea el golejador del Cadet B del passat exercici Adrián Rivas, marca el gol que tanca la golejada espanyolista.



RCD Espanyol: David Pedro, Joel, Patrick, Lluis, Aaron, Alfredo, Isaac Padilla, Fortià, Draman, Èric Gràcia, i Jonathan.
Substitucions: Moisés per Alfredo, m. 46; Alex i Rafa per Isaac Padilla i Joel; 54; Campu i Adrián Rivas per Eric Gràcia i Draman; Alfredo per Jonathan, m. 78.

Gols: 1-0: Alfredo, m 19; 2-0: Jontahan, m. 24; 3-0: Eric Gràcia, m. 27; 4-0: Isaac Padilla, m. 30; 5-0: Fortià, m. 35; 6-0: Adrián Rivas, m. 88.

Incidències: Encontre amistós disputat en el camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque el matí de dissabte passat sota una calor sufocant.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M