dissabte, 19 de setembre del 2009

REVOLUCIÓ A LA LÍNIA D'ATAC
TRES GOLS... I TRES PUNTS !!! (2-3)

EL FILIAL ESPANYOLISTA EMPATA DAVANT L'ALACANT (1-1). EL INFANTIL "B" GOLEJA 3-0 AL REAL MADRID AL TORNEIG DE MIRANDA D'EBRE.

RC Deportivo: 2 - RCD Espanyol: 3

El RCD Espanyol ha obtingut el primer triomf en el campionat de lliga 2009/10 en vèncer a Riazor (on només quatre victòries havien somrigut al conjunt espanyolista al llarg de tota la història) per 2-3, amb gols de Callejón en rebre el refús del travesser després d’una rematada de cap de Pareja al servei de cantonada executat per Luis, un segon gol a càrrec del central argentí Forlín al rematar de cap una centrada de Callejón i tornar a posar l’Espanyol per davant després de l’empat gallec, i finalment el tercer de Verdú.
El segon gol dels locals ha servit per posar emoció a l’encontre i fer patir com sempre a la parròquia espanyolista que ha seguit l’encontre com bonament ha pogut.

Des d’aquí felicitem al conjunt espanyolista per fer-se amb aquest important triomf, per demostrar que la revolució en la línia d’atac (producte de les baixes o no...) ha donat els seus fruïts, i l’equip hagi pogut sumar els tres primers punts que l’allunyin del darrer lloc de la classificació després del difícil començament.

Per la coincidència de l’horari amb l’Espanyol B (que ha deixat escapar el triomf en la recta final de l’encontre davant l’Alacant en un dolent encontre) i la falta de cobertura d’Imagenio en segons quines zones, han impossibilitat pogué veure el canal Gol TV, i per tant ens impossibilita d’efectuar l’habitual crònica de l’encontre, remetem-me a la fitxa tècnica oficial del partit.



Fitxa Tècnica:
RC Deportivo: Aranzubia, Filipe, Ze Castro, Juca, Lopo, Adrián, Riki, Laure, Guardado, Valerón i Juan Rodríguez.
Substitucions: Pablo Álvarez per Riki, m. 59; Lassad per Valerón, m. 59; Mista per Adrián, m. 59.

RCD Espanyol: Kameni, Chica, David García, Nico Pareja, Forlín, Moisés, Verdú, Coro, Luis García, Callejón i Ben Sahar.
Substitucions: Javi Márquez per Ben Sahar, m. 63; Roncaglia per Verdú, m. 83; Marqués per Callejón, m. 86.

Àrbitre: Fernando Teixeira Vitienes, del comitè territorial càntabre. Ha amonestat amb cartolina groga a Mista, m. 87 per part local i a Callejón, m. 16, David García, m. 73 i Nico Pareja, m. 89 per part visitant.

Gols: 0-1: Callejón, m. 19; 1-1: Adrián, m. 28; Forlín, m. 43; 1-3: Verdú, m. 53; 2-3: Lassad, m. 76.

Incidències: Estadi de Riazor. Entre les curiositats de l’encontre, al minut 48 es va haver d’aturar el joc 80 segons per la posada en marxa de manera sobtada de dos aspersors de rec del terreny de joc.

L'ESPANYOL DISPUTARÀ DAVANT EL VALENCIA
LA FINAL DEL IX JOAN BABOT


(Mpal. de Les Planes, Sant Joan Despí, Baix Llobregat: Josep Maria)




Selecció de Sant Joan Despí: 0 – RCD Espanyol Inf. “A”: .3

Més problemes dels esperats...

Ha plantat cara la Selecció de Sant Joan Despí (combinat de jugadors del Levante Las Planas i el CF Sant Joan Despí, en edat cadet de primer any), al conjunt Infantil A del RCDE en un encontre no molt bo dels espanyolistes, que han patit de debò per poder-se anar als vestidors en avantatge al final del primer temps. Després, en el segon, amb un penal tant clar com innecessari, l’Espanyol ha sentenciat l’encontre i ha acabat imposant la seva superioritat tècnica, que en moltes fases de l’encontre a brillat per la seva absència.

Per que els nois (Cadets b) de la selecció local ha sortit molt lluitadora, disposada a no ser la típica ventafocs del torneig, i després de dues ocasions inicial de Jack (que ha rematat de cap fora als tres minuts quan es trobava en immillorable situació, i ha rematat malament dins l’àrea petita en una centrada), ha estat la Selecció la qui ha tingut les millors ocasions de gol. Concretament Ivan , ha gaudit d’una excel·lent ocasió que ha tingut en Latorre, la rèplica idònia amb una magnífica intervenció.

L’Espanyol ho intentava en accions individuals de Bochi per l’esquerra (amb bons detalles tècnics en l’u contra u), però sense acabar de culminar les jugades i d’arribar amb claredat a l’àrea local.
Eric Gómez ha posat la por al cos a la cobertura espanyolista quan s’ha marxat per cames per l’esquerra i veien lleugerament avançat Latorre, li xuta per dalt, responent el meta espanyolista de nou amb una excel·lent intervenció rebutjant a còrner amb molta agilitat amb la punta dels dits quan ja es cantava el gol local.

No aprofitades aquestes dues jugades i alguna que altre aproximació en la que ha mostrat les seves credencials el conjunt de Sant Joan, l’Espanyol s’ha anat fent amb el domini del joc, tot i que aquest ha estat molt travat, excessivament pel mig en certes jugades. Maxi ha rematat de cap un servei de cantonada servit des de l’esquerra, sortint l’esfèrica fregant el travesser.

Qui ha afinat quelcom més ha estat Mula, qui de fort tret ha estavellat la pilota en la mateixa fusta del travesser, en una fase clara ja de domini espanyolista. Una jugada de Jack per banda, acaba amb una centrada del espanyolista però Mula perd unes dècimes de segon precioses, i li acaben tapant el seu tret quan es trobava dins l’àrea ben col·locat.
Raul Márquez treu a còrner un xut ben dirigit dels espanyolistes junt a la base del pal.

Mula avança als espanyolistes
En ple domini espanyolista, una centrada acaba sent rematada de cap a boca de canó, el meta local toca el just per desviar lleugerament l’esfèrica, aquesta colpeja al travesser, i el refús el recull Mula, que de cap marca el primer, moments abans d’enfilar el camí dels vestidors.

En el segon temps, Jacint Magrinyà ha efectuat bastants canvis en l’equip, sortint nois de refresc. Cal destacar a Samper jugant de lateral carriler per l’esquerra, que ha format una bona associació amb Moha, jugador incorporat en la present campanya.
De Samper han nascut diverses jugades de perill en accions aïllades, que no han tingut conseqüències però han portat de bòlid la defensa local.

Al minut 44, la Selecció ha tingut l’empat a tocar; Raul Criado recupera una pilota perduda incomprensiblement en el mig camp espanyolista, passa en profunditat a David Lore, qui se’n va tot sol i encarant al meta espanyolista xuta potser un pèl precipitadament, i Latorre llençant-se a la seva esquerra atura el llançament del menut davanter local, que podia haver profunditzat més, però ja anava curt de forces.

L’Espanyol respon amb jugades individuals de Bochi, de Moha (superant en ambdós casos a dos adversaris), però un cop més no s’encerta en la darrera passada o centrada. Un xut d’Albert surt a menys de mig metre del pal tocat lleugerament per un defensor.
Una centrada de Patrick es passeja sense rematador.

Penal decisiu
Al minut 56, arriba la jugada clau que ha sentenciat el matx. Tot i ser protestat pels locals, el penal ha estat clar, dins de l’àrea (per molt poc) i sense cap necessitat ja que al desbordar el carriler dretà espanyolista penetrant en l’àrea dribla, i es derribat pel defensor David. La pena màxima l’executa perfectament Samper.

El meta local evita el gol enviant a còrner en el 61,d esprés d’un bon llançament. Una centrada de Samper acaba sent rematada per Moha al primer pal, ficant la cama forçadament, sortint la bola fora. Samper ho intenta des de la frontal però el seu tret es marxa per sobre el travesser tot i que per no gaire.

En el darrer minut de l’encontre (70’), Moha remata ficant el peu anticipant-se a la defensa local en un servei de cantonada llençat des de l’esquerra per Patrick.
Amb aquest resultat s’arriba a la fi de l’encontre.

L’Espanyol jugarà la final davant el Valencia CF que ha superat al Cornellà en l’altre semifinal.


Fitxa Tècnica:
Selecció de Sant Joan Despí: Raul Márquez; Adrián Fernández, Marc Fernández, Miguel Carro, Axel Ezquerro, David Fernández, Alex Barcia, Jorge Ulric, Eric gómez, Ivan Rico i Eduardo Castillo.

Sustitucions: En el m.36, David Campoy Didac Mula (ps.), Raul Criado i David Lore substitueixen a Axel, Raul Márquez, Ivan Rico i Eduardo Castillo; en el m. 46, Raul Fernández per Marc Fernández; Aleix Pérez per David Fernández, m. 53; i Christian Gutiérrez per Eric Gómez, m. 58. Seleccionadors: Vicente Pérez i Andrés Pérez.


RCD Espanyol: Latorre; Juba, Agustí, Pablo, Maxi, Genís, Torito, Alfredo, Jack, Mula i Bochi.

Segon Temps: Latorre; Juba, Maxi, Esteban, Samper, Patrick, Marc Roca, Albert, Bochi, Mula, i Moha. Entrenador: Jacint Magrinyà.

Àrbitre: Albert Gutiérrez Herraiz del comitè territorial català.

Gols: 0-1: Mulà, m. 33; 0-2: Samper (pen.), m. 57; 0-3: Moha, m. 70.

Incidències: Camp Municipal de Les Planes, Sant Joan Despí. Primera Semifinal del IX Torneig de Futbol Infantil Joan Babot, que organitza anualment la Penya Blanc i Blava de Sant Joan Despí.

Els espanyolistes han lluït la segona indumentària, la groga amb els municipis de Catalunya.

Presència de l’alcalde de la ciutat, Antoni Poveda, del Coordinador del futbol base del RCD Espanyol, J.Manel Casanova, del President de la UE Cornellà, sr. Gálvez, del President de la FCPE Alberto Ariza, de l’exjugador del RCD Espanyol, Iñaki Pérez entre altres. Matí molt fresc, acabant imposant-se el sol a mida que avançaven els minuts.


UD Cornellà: 0 – Valencia CF: 2

El conjunt valencià ha derrotat al conjunt del Baix Llobregat en la segona semifinal disputada al Mpal. de Les Planes, corresponent a la IX Edició del Torneig de Futbol Infantil Joan Babot.

El Cornellà ha gaudit de varies ocasions clares de gol que no ha sabut transformar en gol, i per contra el conjunt chè, a la primera ocasió que ha arribat amb perill no ha perdonat, mitjançant Zarzo. Un segon gol aconseguit pels valencians a càrrec de Ivan Signes en el darrer minut del primer temps, en una jugada en la que el meta Vidal tampoc no ha estat molt encertat –igualment que en el primer-, ha permès als valencianistes signar el que seria resultat definitiu i gaudir d’un segon període plàcid en el que el Cornellà ho ha intentat però la diferència en el marcador era un autèntic abisme gairebé impossible de superar. En els darrers minuts el Valencia ha pogut incrementar el compte amb un remat que s’ha estavellat al travesser.

Amb aquest resultat, demà a les 10:30 hores, la Selecció de Sant Joan Despí i el CE Cornellà disputaran la final de consolació, mentre que la gran final la disputaran Espanyol i Valencia a les 12:30 h. Entre mig d’ambdós partits, tindrà lloc la presentació dels equips de l’Escola de Fútbol Sala Blanc i Blava de Sant Joan Despí.

Fitxa Tècnica:
UD Cornellà: José M. Vidal, Pau Punzano, Sergio Gil, Richi García, Josep Salinas, Xavi García, Joan Gestí, Ivan López, Guille Sarmiento, Dorian Babunski, i Ramón Conde.

També, Xavi Eslava, Ivan García, Miquel Boira, Rubén Valero, David Bartomeus, Kilian Cañabate. Entrenador: Luis Miguel Zafra.


Valencia CF: Ivan Buigues; Loza, Juanjo Manresa, Rodri, J.C. Lázaro, Patou, Zarzo, Pérez, David Martínez, Raul Chulià i Andrés.
També: Corbalán, Cristian, Kevin, Tabet, Ivan Signes, Casti, Romy, Borja. Entrenador: Emerson Esteve.

Àrbitre: Devesa Pereiro.

Gols: 0-1: Zarzo, m. 21; 0-2: Ivan Signes, m. 34.

Incidències: Segona Semifinal del Torneig Joan Babot. Mpal. de Les Planes. Temperatura suau, lleuger aire bastant fresc, i el sol imposant-se clarament.

divendres, 18 de setembre del 2009

RAUL TAMUDO, NO HA ESTAT CONVOCAT
PEL DEPOR - ESPANYOL DE DEMÀ (18:00h.)



Juanjo Ciércoles i Javi López, convocats per Pochettino.



Mauricio Pochettino ha fet pública la llista de convocats que han marxat avui divendres per enfrontar-se demà a les 18:00 hores a Riazor davant el RC Deportivo de Miguel Ángel Lotina. Els 19 que han viatjar a la capital gallega son: Kameni, Cristian, Pillud, Chica, Nico Pareja, Forlín, Roncaglia, David García, Moisés, Verdú, Javi Márquez, Juanjo, Luis García, Iván Alonso, Coro, Callejón, Javi López, Ben Sahar i Fernando Marqués.

Curiosament han viatjat dos jugadors del filial (Juanjo Ciércoles i Javi López), quan precisament al haver sigut convocat 19, un jugador forçosament haurà de veure l’encontre des de la grada de Riazor. Si el descartat és un dels dos jugadors del filial, haurà perdut la possibilitat de jugar l’important encontre que el conjunt de Josep Clotet juga a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià davant l’Alacant a la mateixa hora i dia. Precisament en un equip, el filial perico que pateix també un allau de baixes (Luismi, Guillem Savall, Tai, Dani López i Chuli – aquest darrer per sanció -)

Sorprèn, tornant a la relació de convocats per Pochettino, que Raul Tamudo s’ha quedat a Barcelona juntament amb De la Peña (tocat en el partit davant el R. Madrid) i el japonès Nakamura (esquinç de primer grau en el lligament lateral intern del turmell esquerre). L’explicació a la no convocatòria del de Santa Coloma ha estat unes molèsties aquest matí ha notat als músculs isquiotibials de la cama dreta...

Per la seva part, Miguel Ángel Lotina ha convocat als següents jugadors: Laure, Juca, Aranzubía, Filipe, Guardado, Juan Rodríguez, Valerón, Lopo, Mista, Manu, Manuel Pablo, Adrián, Lassad, Pablo Álvarez, Sergio, Adrián López "Piscu", Riki i Ze Castro.

Fernando Teixeira Vitienes, del col•legi càntabre, serà l’encarregat de xiular l’encontre, que un cop més serà ofert per la petita pantalla només a través del canal Gol TV.

GOLEJADORS

PRIMER EQUIP (Lliga)ESPANYOL "B" (Lliga) JUVENIL "A"(Lliga )
..LUISMI1ÁLEX RODRÍGUEZ2
..GUILLEM CREUS1TELLO1
...MARC CABALLÉ1
...PERE1
...JORDI AMAT1



FEMENÍ A (Lliga)FEMENÍ "B" (Lliga) FEMENÍ "C" (Lliga)
PAMELA CONTI3ALEXIA3

SARA NAVARRO

1
MERY1ELI SIVERA1ANNA PASCUAL1
MÍRIAM1BRENDA1
MARTA CORREDERA1EVA1
RAQUEL CORRAL1
MARTA TORREJÓN1
KENTY1
SILVIA MESEGUER1

dijous, 17 de setembre del 2009

PLANTILLES FEMENINS (1):
AIXÍ QUEDA EL FEMENÍ "A"

RCD ESPANYOL

FEMENÍ "A"

TEMPORADA 2009/10

.
Nom i cognomsTemp. Proc.Data i lloc naixement, demarcacióSituació
MARIA JOse Pons Gómez(1) UD LevanteSabadell, 08/08/84 POR1er. E.
MARINA Marimón Robert(3) FCBBarcelona, 05/10/88 POR1er. E.
ANE Bergara Artieda(5) SD LagunakBera Bidasoa, N., 03/02/87 LAT D/ C.1er. E.
ROCÍO Serrano Manday (7) Div. Inf. RCDEBarcelona, 24/05/91 DEF D/E.1er. E.
MÍRIAM Diéguez De Oña(8) Sant GabrielSta.Coloma G., 04/05/86 DEF C / MIG1er. E.
MARTA TORREJÓN Moya(9) Div. Inf. RCDEMataró, 27/02/90 DEF CEN.1er. E.
Olga Moreno Peral "CHOLA"(5)CE Sabadell +2 (FCB) Barcelona, 09/07/79 DEF ESQ1er. E.
Vaitiare KENTY Robles Salas(7) Div. Inf. RCDEMèxic, DF. 15/02/91. DEF DretPuja del B
Silvia MESEGUER Bellido(2)Prainsa ZaragozaAlcañiz, 12/03/89 MIG def 1er. E
LARA Rabal Bosch(15) Div. Inf. RCDEBarcelona, 02/04/83 MIG Def1er. E.
Sara MONFORTE Mestre(1) UD LevanteCastelló, 14/10/80 MIG1er. E.
Marta Corredera Rueda(4) C.E. SabadellTerrassa, 08/08/91 Extrem Dret1er. E.
SARA Serna Abadías(7) CE Sabadell "B"Sabadell, 28/10/87 Extrem esquerra1er. E.
VEROnica Boquete Giadans(2)Prainsa Zaragoza Santiago de Comp. 09/04/87 Mitja P. 1er. E.
Pamela CONTI(1) UD LevantePalermo, ITA, 04/04/82 Mitja P./Dav1er. E.
JOANA Montouto Escudeiro(2)Prainsa Zaragoza Vigo, 05/05/90 DAV1er. E.
RAQUEL Corral Forment(8) Peña PajarilSabadell, 29/04/91 DAVPuja del B
María Ruíz Román "MERY"(1) Buffalo Flash SoccerMadrid, 13/06/83 DAV1er. E.
....
COS TÈCNIC:...
Entrenador:Oscar AJA Barrera..
2. Entrenador:Sergi Vila Cabero..
Preparador Físic:Paco Gómez Hernández..
Fisioterapeuta:Javier Carrión Delgado..
Delegat:Antonio Blanch Macian..
....
....
BAIXES:...
CRISTINA Prieto Rasposo(5) Igualada CFValladolid, 30/01/84 PORAt. Madrid
VANEsa Hermida Pazos(1) PontevedraPontevedra, 13/01/89 DEF Esq-UE L'Estartit
NOEMÍ Rubio Gil(4) CE SabadellBarcelona, 07/12/83 MIGFCB
NÚRIA Guardia Pulido (2) TorinoBarcelona, 16/05/84 Mitja P. Sant Gabriel
CAROL Miranda Calleja(4) CE SabadellPamplona, 08/04/82 MIGSant Gabriel
Marta CUBÍ Tudor(6) IgualadaIgualada, 06/05/85 DAV FCB
ADRIANA Martín Santamaría(4) FCBPuebla de Valverde, 07/11/86 DAVRayo Vallec.

PRESENTACIÓ DEL NOVÈ NÚMERO
DE LA REVISTA 23 PERICO
















(Penya Els Incansables; C/ Freser, Barcelona: Josep Maria)

Aquest vespre passat, ha tingut lloc en la seu social de la Penya Els Incansables, situada al carrer Freser (Camp de l’Arpa), la presentació oficial del novè número de la revista 23 Perico, que en aquest número té exclusivament com a protagonista, la figura de Dani Jarque.

L’exemplar evoca totes les reaccions entorn a la desaparició ressent del capità espanyolista, i en especial la resposta de l’afició del RCD Espanyol, amb un reportatge gràfic de Carlos Mira del que va ser i significar els esdeveniments posteriorment sorgits a la Porta 21, la capella ardent, les reaccions de les altres institucions, esportives, polítiques, en defintiva la reacció de tot el mon del futbol davant aquest tràgic esdeveniment. També aquest número té
un poster desplegable en les pàgines centrals amb el títol “Daniel Jarque: Un mito en blanquiazul”.

També apareixen les reaccions que va provocar la sobtada mort del futbolista espanyolista als diversos mitjans de premsa, que aquest cop sí, van ser sensibles en vers l’equip perico encara que sigui una de les poques i més desgraciades situacions.

Els habituals articles d’opinió dels col·laboradors amb la revista, dirigits en aquesta ocasió a analitzar i recordar tot el que ha suposat aquesta desaparició, així com a lloar la figura del que va ser jugador espanyolista durant la darrera dècada i mitja de la nostra historia.

En l’acte, Araceli Pérez, presidenta de la Penya Els Incansables s’ha dirigit als presents per manifestar que tant de bo aquest acte no hagués tingut lloc, que no hagués estat precisament per l’objecte de recordar lo succeït, i no hagués tingut que ser un número especial per tractar aquesta tragèdia.

Sergio Fidalgo, director de la revista s’ha dirigit als presents, manifestant que tot i el poc temps transcorregut, han fet l’esforç de treure aquest número, com a darrer record del que fora nostre capità.

Posteriorment, han pres la paraula un dels redactors, Luis Caldeiro, així com Josep Maria Piera, (col·laborador articulista de la revista), Nacho Julià, Alberto Ariza (President de la FCPE), i finalment Ricardo (Curva RCDE).

La major part dels que han fet l’ús de la paraula han convingut en que l’Espanyol ja ha fet en el seu moment tot el que tenia que fer per honrar i lloar la memòria de Dani Jarque en aquells dies tan tràgics, i que independentment del que es decideixi en el seu moment oportú fer en un futur (sigui un torneig, un bust, etc.), ha arribat un moment en el que el millor que l’espanyolisme pot fer, és mirar endavant, per que la vida continua i no podem estar permanentment planyin-nos de la dolorosa desaparició de Dani. Entre altres coses, per que els propis que pateixen tal situació al marge de la pròpia família del jugador, és la pròpia entitat espanyolista, que anímicament continua molt tocada.

Alberto Ariza ha fet esment a que no voldria pas, que Jarque es convertís en excusa de futurs dolents resultats i joc de l’equip; en primer lloc per que creu que no a tots els jugadors els hi ha tingut que afectar de la mateixa manera (hi ha que inclòs ha arribat amb posterioritat, hi ha que no el van conèixer més que setmanes), i per tant no es pot mantenir com argument de futur més enllà dels primers encontres en els que sí es comprensible sobre tot en aquells com Coro (per dir un exemple) van compartir més estones amb el de Sant Boi.

Entre moltes de les asseveracions pronunciades, també, s’ha de recordar l’expressat per Nacho Julià, la contraposició despertada per la desaparició de Dani Jarque (en alguns casos totalment exagerada, amb gent que ni era de l’Espanyol ni el va conèixer mai, plorant i en casos encara més extrems fent-se fotos com si fos qualsevol acte i no el que en realitat era), envers a persones del nostre club que han dedicat tota una vida al servei de la nostra entitat i per desgràcia ens han deixat en gairebé total anonimat, com el cas de Santiago García, després de més de 87 anys de soci de l’entitat; persones que son les que han permès que aquest club hagi arribat als cent nou anys de vida i que moltes vegades no se’ls ha recordat com també mereixien per part de l’espanyolisme.

S’ha recordat també, el fet que la premsa encara hagi sigut en tant tràgica notícia, si que en aquest cas, es va bolcar (en època en que no hi havia actualitat esportiva gaire destacable a nivell nacional) amb tot el que va significar aquesta desgraciada noticia, contribuint encara més al clima i ambient, que va tenir lloc posteriorment.
La “Força d’un Sentiment” va quedar més que patent en un club acostumat a viure amb molt de caliu i sentiment les sensacions d’ambdós extrems: Les tragèdies i les alegries, tal com ha manifestat Luis Caldeiro.

Josep Maria Piera, entre altres coses s’ha mostrat partidari de que la nostra ciutat esportiva porti el nom del capità, com a referent per les futures generacions de nens i nenes, per que els valors i les virtuts del capità perico estiguin presents i siguin un mirall en la formació de les noves fornades.

Han estat presents en l’acte, diverses penyes al marge de la pròpia penya Els Incansables; entre elles la GPE Manigua amb el seu president i vicepresident tercer, la GPE Futbol Base, la ex consellera Anna Maria Fusté.

Cal lamentar la no presència de consellers del RCD Espanyol o de persones responsables de l’entitat espanyolista. Per acabar aquest relat, dir que precisament un dels darrers premis obtingut per Dani Jarque, li va fer lliurament la Penya Els Incansables, com a reconeixement del seu treball, lluita i defensa dels nostres colors, anomenant-lo "Incansable de l’any".

dimecres, 16 de setembre del 2009

LLOC D'UBICACIÓ I HORARIS DE L'ESTAND
DE LA GPE MANIGUA A LA FIRA D'ENTITATS (MERCÈ '09)

Foto d'arxiu: Estand de la GPE Manigua, en la XII Mostra (2007)


La Gran Penya Espanyolista Manigua tornarà a estar present, després d’un breu parèntesi d'un any d’absència, amb un estand a la Plaça Catalunya, a les festes de la Mercè d'enguany, 2009.

L’estant asignat ha estat el número 48.

Amb aquest enllaç es pot veure el full on surt la informació a l'opuscle que s'ha editat per a la 14a Mostra d'Associacions de Barcelona 2009 (Mercè '09).

L'horari de la Mostra és el següent:

Dijous 24: de 11 a 20 hores
Divendres 25: de 17 a 20 hores
Dissabte 26: de 11 a 20 hores
Diumenge 27: de 11 a 19 hores

El lloc assignat el podeu trobar en la Plaça Catalunya en aquest croquis.



LA NOVA JUNTA DIRECTIVA
DE LA PENYA "EL PERICO FERROVIARI"

La Penya el Perico Ferroviari informa de com queda la seva Junta Directiva, després de l' Assemblea del passat dia 9 de setembre.

President: Ramon Rius
Vicepresident: Ramón Condal Guirado.
Secretària: Carina Antiga
Vocals:
Josep Ropero
Josep Pursals
Eladio Gómez del Pulgar
Josep Lluis Molina

Tanmateix us volem anunciar que celebrarem el sopar del 10è. Aniversari de la penya el proper es celebrarà el divendres 12 de febrer de 2010 a les 21:30 h. al Restaurant Can Travi Nou de Barcelona.

Aquest any el guardonat com a Ferroviari de l´any serà el Sr. Daniel Sánchez-Llibre; el guardó -una maqueta de tren- se li farà al decurs del sopar.

Els altres guardonats en els altres anys han estat:

Sr. Hector Simón (jugador del RCD Espanyol i fill de Ferroviari), Sr. Jaume MartÃínez (Coordinador de Penyes). Sr. Xavi Moya (Campió del Mon de Full Contact i Perico), Sr, Rogelio Rengel (Editor de Don Balón), Sr. Alberto Ariza, (President FCPE); Sr. Mauricio Pochettino (Jugador i Entrenador del RCD Espanyol), Sr. Tomás Guasch (Director del Diario AS) i al Sr. Carles Flavià (Artista i Showman Perico)

Al primer Aniversari es va fer entrega d´aquest guardó al RCDEspanyol de Barcelona com a Institució.

Barcelona, 12 de setembre de 2009

CLASSIFICACIONS FUTBOL BASE I FEMENINS

CLASSIFICACIÓ SEGONA DIVISIÓ "B", GRUP 3r.

.

CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

C.D. BENIDORM

9

3

3

0

0

8

2

2

REAL MALLORCA "B"

7

3

2

1

0

7

3

3

U.E. SANT ANDREU

7

3

2

1

0

5

3

4

C.D. ALCOYANO

7

3

2

1

0

3

1

5

C.D. DÈNIA

6

2

2

0

0

4

1

6

ONTINYENT CF

6

3

2

0

1

2

1

7

SPORTING MAHONES

5

3

1

2

0

1

0

8

C.F. BADALONA

4

3

1

1

1

7

7

9

VILLAJOYOSA CF

4

3

1

1

1

2

2

10

C.E. SABADELL

4

3

1

1

1

2

2

11

ORIHUELA CF

3

2

1

0

1

2

2

12

U.D. LOGROÑÉS

3

3

1

0

2

2

3

13

C.F. GAVÀ

2

3

0

2

1

5

6

14

R.C.D. ESPANYOL "B"

2

3

0

2

1

2

3

15

ALICANTE CF

2

3

0

2

1

1

2

16

U.D. At. GRAMANET

2

3

0

2

1

2

5

17

VALENCIA MESTALLA

1

3

0

1

2

3

5

18

U.E. LLEIDA

1

3

0

1

2

1

3

19

TERRASSA C.F.

1

3

0

1

2

2

5

20

F.C. BARCELONA "B"

1

3

0

1

2

2

7



CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL, Grup 3r.


.

CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

R.C.D. ESPANYOL

6

2

2

0

0

6

1

2

U.E. LLEIDA

6

2

2

0

0

5

2

3

F.C. BARCELONA

6

2

2

0

0

3

0

4

C.E. L'HOSPITALET

4

2

1

1

0

6

2

5

U.D. CORNELLÀ

4

2

1

1

0

5

2

6

DAMM C.F.

4

2

1

1

0

2

0

7

UD. AT. GRAMANET

4

2

1

1

0

3

2

8

C.D. SAN FRANCISCO

3

2

1

0

1

1

1

9

REAL ZARAGOZA

3

2

1

0

1

4

5

10

C.D. POBLENSE

3

2

1

0

1

1

4

11

C.F. TERRASSA

1

2

0

1

1

2

4

12

STADIUM CASABLANCA

1

2

0

1

1

0

2

13

PENYA ESP. CIUTADELLA

0

2

0

0

2

1

3

14

GIRONA F.C.

0

2

0

0

2

2

5

15

C.D. FERRIOLENSE

0

2

0

0

2

2

6

16

REAL MALLORCA

0

2

0

0

2

1

5



CLASSIFICACIÓ LLIGA NACIONAL JUVENIL, GRUP 7è

.

CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

DAMM CF "B"

3

1

1

0

0

5

1

2

F.C. BARCELONA "B"

3

1

1

0

0

4

0

3

U.E. CASTELLDEFELS

3

1

1

0

0

4

1

4

U.E. VIC

3

1

1

0

0

4

1

5

F. ESP. MATARÓ

3

1

1

0

0

3

2

6

REUS DEPORTIU C.F.

3

1

1

0

0

2

1

7

R.C.D. ESPANYOL "B"

3

1

1

0

0

2

1

8

U.F.B. JÀBAC I TERRASSA

1

1

0

1

0

3

3

9

C.F. BADALONA

1

1

0

1

0

3

3

10

TORTOSA

1

1

0

1

0

0

0

11

A.E PRAT

1

1

0

1

0

0

0

12

A.E.C. MANLLEU

0

1

0

0

1

2

3

13

U.E LLEIDA "B"

0

1

0

0

1

1

2

14

U.D. CORNELLÀ "B"

0

1

0

0

1

1

2

15

U.D. At. GRAMANET "B"

0

1

0

0

1

1

4

16

C.E. MERCANTIL

0

1

0

0

1

1

4

17

C.E. EUROPA

0

1

0

0

1

1

5

18

U.E SANT ANDREU

0

1

0

0

1

0

4



FUTBOL FEMENÍ


CLASSIFICACIÓ PRIMERA NACIONAL FEMENINA, G. 3er.

.CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

F.C. BARCELONA "B"

6

2

2

0

0

15

3

2

C.D. SAN GABRIEL

6

2

2

0

0

13

2

3

U.E. L'ESTARTIT "B"

6

2

2

0

0

9

7

4

SPORTING ATL. CIUTAT PALMA

3

2

1

0

1

8

3

5

R.C.D. ESPANYOL "B"

3

2

1

0

1

6

3

6

CERDANYOLA DEL VALLÈS F.C.

3

2

1

0

1

5

2

7

GIRONA F.C.

3

2

1

0

1

6

5

8

U.E. VIC

3

2

1

0

1

6

6

9

A.E. CORNELLÀ DEL TERRI

3

2

1

0

1

3

4

10

C.E. EUROPA

3

2

1

0

1

2

5

11

U.D. POLVORITENSE

0

1

0

0

1

1

2

12

U.E. LLEIDA

0

1

0

0

1

0

2

13

U.D. COLLERENSE "B"

0

2

0

0

2

0

14

14

CLUB ATLÉTICO PAGUERA

0

2

0

0

2

2

18



CLASSIFICACIÓ PRIMERA CATALANA FEMENINA, Grup 2n.

.CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

U.E. SANT ANDREU

3

1

1

0

0

11

0

2

C.F. BADALONA

3

1

1

0

0

5

0

3

C. BELLAVISTA MILAN

3

1

1

0

0

5

0

4

P.BLANC BLAVA LA ROCA

3

1

1

0

0

5

1

5

C.F. PALAUTORDERA

3

1

1

0

0

3

2

6

C.F. LES PRESES

1

1

0

1

0

3

3

7

A.E. LA SALLE PREMIÀ

1

1

0

1

0

3

3

8

R.C.D. ESPANYOL "C"

1

1

0

1

0

2

2

9

ESCUELA F. BONAIRE

1

1

0

1

0

2

2

10

U.D. SANT QUIRZE BESORA

1

1

0

1

0

2

2

11

U.E. BREDA

1

1

0

1

0

2

2

12

U.D. GURB

0

0

0

0

0

0

0

13

C.D. BLANES

0

1

0

0

1

2

3

14

VIC RIUPRIMER REFO FC

0

1

0

0

1

1

5

15

ESCOLA DE FUTBOL MONTCADA

0100105
16

C.E. EMPURIABRAVA

0100105
17

A.E. LA CANYA

01001011
18

C.F. ARGENTONA (Retirat)

0000000









S E N T I M E N T P E R I C O . C O M