dimecres, 16 de setembre del 2009

LA NOVA JUNTA DIRECTIVA
DE LA PENYA "EL PERICO FERROVIARI"

La Penya el Perico Ferroviari informa de com queda la seva Junta Directiva, després de l' Assemblea del passat dia 9 de setembre.

President: Ramon Rius
Vicepresident: Ramón Condal Guirado.
Secretària: Carina Antiga
Vocals:
Josep Ropero
Josep Pursals
Eladio Gómez del Pulgar
Josep Lluis Molina

Tanmateix us volem anunciar que celebrarem el sopar del 10è. Aniversari de la penya el proper es celebrarà el divendres 12 de febrer de 2010 a les 21:30 h. al Restaurant Can Travi Nou de Barcelona.

Aquest any el guardonat com a Ferroviari de l´any serà el Sr. Daniel Sánchez-Llibre; el guardó -una maqueta de tren- se li farà al decurs del sopar.

Els altres guardonats en els altres anys han estat:

Sr. Hector Simón (jugador del RCD Espanyol i fill de Ferroviari), Sr. Jaume MartÃínez (Coordinador de Penyes). Sr. Xavi Moya (Campió del Mon de Full Contact i Perico), Sr, Rogelio Rengel (Editor de Don Balón), Sr. Alberto Ariza, (President FCPE); Sr. Mauricio Pochettino (Jugador i Entrenador del RCD Espanyol), Sr. Tomás Guasch (Director del Diario AS) i al Sr. Carles Flavià (Artista i Showman Perico)

Al primer Aniversari es va fer entrega d´aquest guardó al RCDEspanyol de Barcelona com a Institució.

Barcelona, 12 de setembre de 2009

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ramon Condal! Quin nivell, no totes les penyes poden tenir un dels principals accionistes de l'Espanyol SAD a la seva junta...

Josep Maria ha dit...

No estic molt ben informat sobre el tema, però em sembla que és un fill del conseller, o en tot cas un familiar, ja que l'accionista i conseller Ramon Condal es diu de segon cognom, Escudé.
Salutacions.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M