dissabte, 19 de setembre del 2009

L'ESPANYOL DISPUTARÀ DAVANT EL VALENCIA
LA FINAL DEL IX JOAN BABOT


(Mpal. de Les Planes, Sant Joan Despí, Baix Llobregat: Josep Maria)




Selecció de Sant Joan Despí: 0 – RCD Espanyol Inf. “A”: .3

Més problemes dels esperats...

Ha plantat cara la Selecció de Sant Joan Despí (combinat de jugadors del Levante Las Planas i el CF Sant Joan Despí, en edat cadet de primer any), al conjunt Infantil A del RCDE en un encontre no molt bo dels espanyolistes, que han patit de debò per poder-se anar als vestidors en avantatge al final del primer temps. Després, en el segon, amb un penal tant clar com innecessari, l’Espanyol ha sentenciat l’encontre i ha acabat imposant la seva superioritat tècnica, que en moltes fases de l’encontre a brillat per la seva absència.

Per que els nois (Cadets b) de la selecció local ha sortit molt lluitadora, disposada a no ser la típica ventafocs del torneig, i després de dues ocasions inicial de Jack (que ha rematat de cap fora als tres minuts quan es trobava en immillorable situació, i ha rematat malament dins l’àrea petita en una centrada), ha estat la Selecció la qui ha tingut les millors ocasions de gol. Concretament Ivan , ha gaudit d’una excel·lent ocasió que ha tingut en Latorre, la rèplica idònia amb una magnífica intervenció.

L’Espanyol ho intentava en accions individuals de Bochi per l’esquerra (amb bons detalles tècnics en l’u contra u), però sense acabar de culminar les jugades i d’arribar amb claredat a l’àrea local.
Eric Gómez ha posat la por al cos a la cobertura espanyolista quan s’ha marxat per cames per l’esquerra i veien lleugerament avançat Latorre, li xuta per dalt, responent el meta espanyolista de nou amb una excel·lent intervenció rebutjant a còrner amb molta agilitat amb la punta dels dits quan ja es cantava el gol local.

No aprofitades aquestes dues jugades i alguna que altre aproximació en la que ha mostrat les seves credencials el conjunt de Sant Joan, l’Espanyol s’ha anat fent amb el domini del joc, tot i que aquest ha estat molt travat, excessivament pel mig en certes jugades. Maxi ha rematat de cap un servei de cantonada servit des de l’esquerra, sortint l’esfèrica fregant el travesser.

Qui ha afinat quelcom més ha estat Mula, qui de fort tret ha estavellat la pilota en la mateixa fusta del travesser, en una fase clara ja de domini espanyolista. Una jugada de Jack per banda, acaba amb una centrada del espanyolista però Mula perd unes dècimes de segon precioses, i li acaben tapant el seu tret quan es trobava dins l’àrea ben col·locat.
Raul Márquez treu a còrner un xut ben dirigit dels espanyolistes junt a la base del pal.

Mula avança als espanyolistes
En ple domini espanyolista, una centrada acaba sent rematada de cap a boca de canó, el meta local toca el just per desviar lleugerament l’esfèrica, aquesta colpeja al travesser, i el refús el recull Mula, que de cap marca el primer, moments abans d’enfilar el camí dels vestidors.

En el segon temps, Jacint Magrinyà ha efectuat bastants canvis en l’equip, sortint nois de refresc. Cal destacar a Samper jugant de lateral carriler per l’esquerra, que ha format una bona associació amb Moha, jugador incorporat en la present campanya.
De Samper han nascut diverses jugades de perill en accions aïllades, que no han tingut conseqüències però han portat de bòlid la defensa local.

Al minut 44, la Selecció ha tingut l’empat a tocar; Raul Criado recupera una pilota perduda incomprensiblement en el mig camp espanyolista, passa en profunditat a David Lore, qui se’n va tot sol i encarant al meta espanyolista xuta potser un pèl precipitadament, i Latorre llençant-se a la seva esquerra atura el llançament del menut davanter local, que podia haver profunditzat més, però ja anava curt de forces.

L’Espanyol respon amb jugades individuals de Bochi, de Moha (superant en ambdós casos a dos adversaris), però un cop més no s’encerta en la darrera passada o centrada. Un xut d’Albert surt a menys de mig metre del pal tocat lleugerament per un defensor.
Una centrada de Patrick es passeja sense rematador.

Penal decisiu
Al minut 56, arriba la jugada clau que ha sentenciat el matx. Tot i ser protestat pels locals, el penal ha estat clar, dins de l’àrea (per molt poc) i sense cap necessitat ja que al desbordar el carriler dretà espanyolista penetrant en l’àrea dribla, i es derribat pel defensor David. La pena màxima l’executa perfectament Samper.

El meta local evita el gol enviant a còrner en el 61,d esprés d’un bon llançament. Una centrada de Samper acaba sent rematada per Moha al primer pal, ficant la cama forçadament, sortint la bola fora. Samper ho intenta des de la frontal però el seu tret es marxa per sobre el travesser tot i que per no gaire.

En el darrer minut de l’encontre (70’), Moha remata ficant el peu anticipant-se a la defensa local en un servei de cantonada llençat des de l’esquerra per Patrick.
Amb aquest resultat s’arriba a la fi de l’encontre.

L’Espanyol jugarà la final davant el Valencia CF que ha superat al Cornellà en l’altre semifinal.


Fitxa Tècnica:
Selecció de Sant Joan Despí: Raul Márquez; Adrián Fernández, Marc Fernández, Miguel Carro, Axel Ezquerro, David Fernández, Alex Barcia, Jorge Ulric, Eric gómez, Ivan Rico i Eduardo Castillo.

Sustitucions: En el m.36, David Campoy Didac Mula (ps.), Raul Criado i David Lore substitueixen a Axel, Raul Márquez, Ivan Rico i Eduardo Castillo; en el m. 46, Raul Fernández per Marc Fernández; Aleix Pérez per David Fernández, m. 53; i Christian Gutiérrez per Eric Gómez, m. 58. Seleccionadors: Vicente Pérez i Andrés Pérez.


RCD Espanyol: Latorre; Juba, Agustí, Pablo, Maxi, Genís, Torito, Alfredo, Jack, Mula i Bochi.

Segon Temps: Latorre; Juba, Maxi, Esteban, Samper, Patrick, Marc Roca, Albert, Bochi, Mula, i Moha. Entrenador: Jacint Magrinyà.

Àrbitre: Albert Gutiérrez Herraiz del comitè territorial català.

Gols: 0-1: Mulà, m. 33; 0-2: Samper (pen.), m. 57; 0-3: Moha, m. 70.

Incidències: Camp Municipal de Les Planes, Sant Joan Despí. Primera Semifinal del IX Torneig de Futbol Infantil Joan Babot, que organitza anualment la Penya Blanc i Blava de Sant Joan Despí.

Els espanyolistes han lluït la segona indumentària, la groga amb els municipis de Catalunya.

Presència de l’alcalde de la ciutat, Antoni Poveda, del Coordinador del futbol base del RCD Espanyol, J.Manel Casanova, del President de la UE Cornellà, sr. Gálvez, del President de la FCPE Alberto Ariza, de l’exjugador del RCD Espanyol, Iñaki Pérez entre altres. Matí molt fresc, acabant imposant-se el sol a mida que avançaven els minuts.


UD Cornellà: 0 – Valencia CF: 2

El conjunt valencià ha derrotat al conjunt del Baix Llobregat en la segona semifinal disputada al Mpal. de Les Planes, corresponent a la IX Edició del Torneig de Futbol Infantil Joan Babot.

El Cornellà ha gaudit de varies ocasions clares de gol que no ha sabut transformar en gol, i per contra el conjunt chè, a la primera ocasió que ha arribat amb perill no ha perdonat, mitjançant Zarzo. Un segon gol aconseguit pels valencians a càrrec de Ivan Signes en el darrer minut del primer temps, en una jugada en la que el meta Vidal tampoc no ha estat molt encertat –igualment que en el primer-, ha permès als valencianistes signar el que seria resultat definitiu i gaudir d’un segon període plàcid en el que el Cornellà ho ha intentat però la diferència en el marcador era un autèntic abisme gairebé impossible de superar. En els darrers minuts el Valencia ha pogut incrementar el compte amb un remat que s’ha estavellat al travesser.

Amb aquest resultat, demà a les 10:30 hores, la Selecció de Sant Joan Despí i el CE Cornellà disputaran la final de consolació, mentre que la gran final la disputaran Espanyol i Valencia a les 12:30 h. Entre mig d’ambdós partits, tindrà lloc la presentació dels equips de l’Escola de Fútbol Sala Blanc i Blava de Sant Joan Despí.

Fitxa Tècnica:
UD Cornellà: José M. Vidal, Pau Punzano, Sergio Gil, Richi García, Josep Salinas, Xavi García, Joan Gestí, Ivan López, Guille Sarmiento, Dorian Babunski, i Ramón Conde.

També, Xavi Eslava, Ivan García, Miquel Boira, Rubén Valero, David Bartomeus, Kilian Cañabate. Entrenador: Luis Miguel Zafra.


Valencia CF: Ivan Buigues; Loza, Juanjo Manresa, Rodri, J.C. Lázaro, Patou, Zarzo, Pérez, David Martínez, Raul Chulià i Andrés.
També: Corbalán, Cristian, Kevin, Tabet, Ivan Signes, Casti, Romy, Borja. Entrenador: Emerson Esteve.

Àrbitre: Devesa Pereiro.

Gols: 0-1: Zarzo, m. 21; 0-2: Ivan Signes, m. 34.

Incidències: Segona Semifinal del Torneig Joan Babot. Mpal. de Les Planes. Temperatura suau, lleuger aire bastant fresc, i el sol imposant-se clarament.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M