dimarts, 15 de setembre del 2009

EMPAT, EN EL DEBUT DEL FEMENÍ "C"

UD Sant Quirze de Besora: 2 RCD Espanyol Fem. "C": 2

Primer partit de la nova temporada per un renovat Femení C que aspira a mantenir-se en les posicions capdaventeres de Primera Catalana. El partit va començar molt bé quan Sara Navarro va avançar a l'Espanyol al minut 3 desprès d'una molt bona jugada per banda dreta on va deixar enrere fins a dos rivals i va xutar des del vèrtex de l’àrea, enviant la pilota a la dreta de la portera, que no va poder aturar la pilota tot i la bona estirada que va fer.

Així les noies de Lino Ramírez van tenir el partit controlat i van disposar de bones ocasions, primer amb una centrada de Sara Navarro per banda dreta, que no va trobar rematadora i desprès una centrada de Rebeca, que per banda esquerra va portar molt perill enviant una pilota a peus d'Anna Pascual que amb la pressió d'una defensa va enviar la pilota al pal. Més tard una jugada molt similar acabaria al fons de la xarxa, amb les mateixes protagonistes, Rebe marxa de la seva defensora per banda esquerra i Anna Pascual envia la pilota a gol, en un xut alt i fort molt enganxat al pal dret de la portera.

La primera part va ser un domini aclaparador de les blanc i blaves. Més tard, va ser Guiu qui ho va intentar però el seu xut va sortir desviat, i també Anna va disposar d'un parell de xuts que la portera va aturar sense dificultat. A les acaballes de la primera part Linda va llençar una falta des de la frontal, tot i superar la tanca defensiva la pilota va sortir per sobre el travesser però va posar la por al cos d'un Sant Quirze de Besora que pràcticament no entrava en joc.

La defensa perica amb Rius i Anglada a l'eix de la defensa va controlar en tot moment els pocs atacs i s'encarregava de desfer amb molta eficàcia les tímides internades rivals. Guiu i Tània al centre del camp van exercir de pulmons de l'equip. I Monica i Cris als laterals van solucionar perfectament la poca feina que van tenir. Amb el 0 a 2 es va arribar a la mitja part.

La 2a part va ser totalment oposada, tot i el domini de l'Espanyol qui portava el perill va ser el Sant Quirze, que amb els canvis introduïts va començar a atacar més descaradament. Les periques però també ho intentaven per banda dreta amb De la Fuente i per banda esquerra amb De la Cruz. Com a jugadora més avançada estava Altmann que ho va intentar amb algun xut molt centrat.

Més tard, sobre el minut 25 arribaria el primer gol de l'equip local en una internada per banda dreta, on un passi de la mort va fer pujar el 1 a 2 al marcador. Les noies de Lino no es van venir abaix i ho van intentar, primer va ser De la Cruz per banda esquerra en una jugada que la portera va enviar a còrner i més tard Montse de xut llunyà en una jugada de còrner.

Però la mala sort es va aliar amb l'equip de casa, i en un contraatac on la portera Mireia va fer una sortida espectacular, però malauradament la pilota va rebotar en la davantera rival i desprès d'un enrenou a l'àrea la pilota va acabar a peus de la davantera que només va haver de posar el peu per marcar l'empat a 2.

Més tard, en els últims 10 minuts l'Espanyol va disposar de classismes ocasions, primer amb Altmann que va enviar la pilota al travesser, més tard, va ser De la Fuente qui a passada de Montse va xutar al travesser. I ja a les acaballes del partit un xut llunyà de Guiu i perfectament dirigit a l'escaire va ser enviat a còrner per la portera quan ja tothom estava a punt per cantar gol.

Finalment empat a 2 per a un Femení C que va demostrar que pot donar molt més de si, però que camina pel camí correcte per tal d'assolir els objectius a final de temporada.

RCD Espanyol Fem “C” : Mireia, Monica, Cris, Anglada i Rius; Tània i Guiu; Sara Navarro i Rebe; Linda i Anna Pascual. També van jugar: Mireia Randua, Gina, De la Cruz, Montse i Altmann.

Gols: Sara Navarro (3') i Anna Pascual (15').

Incidències: Partit avançat a divendres 11 de setembre i disputat al camp del Ripoll ja que el camp de la UD Sant Quirze de Besora està en obres. Forta calor. Unes 60 persones en el primer partit oficial de la temporada. Al minut 1 l'àrbitre ha parat el joc ja que 2 gossos petits han saltat al camp i s'han posat a perseguir la pilota.