divendres, 18 de setembre del 2009

RAUL TAMUDO, NO HA ESTAT CONVOCAT
PEL DEPOR - ESPANYOL DE DEMÀ (18:00h.)



Juanjo Ciércoles i Javi López, convocats per Pochettino.



Mauricio Pochettino ha fet pública la llista de convocats que han marxat avui divendres per enfrontar-se demà a les 18:00 hores a Riazor davant el RC Deportivo de Miguel Ángel Lotina. Els 19 que han viatjar a la capital gallega son: Kameni, Cristian, Pillud, Chica, Nico Pareja, Forlín, Roncaglia, David García, Moisés, Verdú, Javi Márquez, Juanjo, Luis García, Iván Alonso, Coro, Callejón, Javi López, Ben Sahar i Fernando Marqués.

Curiosament han viatjat dos jugadors del filial (Juanjo Ciércoles i Javi López), quan precisament al haver sigut convocat 19, un jugador forçosament haurà de veure l’encontre des de la grada de Riazor. Si el descartat és un dels dos jugadors del filial, haurà perdut la possibilitat de jugar l’important encontre que el conjunt de Josep Clotet juga a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià davant l’Alacant a la mateixa hora i dia. Precisament en un equip, el filial perico que pateix també un allau de baixes (Luismi, Guillem Savall, Tai, Dani López i Chuli – aquest darrer per sanció -)

Sorprèn, tornant a la relació de convocats per Pochettino, que Raul Tamudo s’ha quedat a Barcelona juntament amb De la Peña (tocat en el partit davant el R. Madrid) i el japonès Nakamura (esquinç de primer grau en el lligament lateral intern del turmell esquerre). L’explicació a la no convocatòria del de Santa Coloma ha estat unes molèsties aquest matí ha notat als músculs isquiotibials de la cama dreta...

Per la seva part, Miguel Ángel Lotina ha convocat als següents jugadors: Laure, Juca, Aranzubía, Filipe, Guardado, Juan Rodríguez, Valerón, Lopo, Mista, Manu, Manuel Pablo, Adrián, Lassad, Pablo Álvarez, Sergio, Adrián López "Piscu", Riki i Ze Castro.

Fernando Teixeira Vitienes, del col•legi càntabre, serà l’encarregat de xiular l’encontre, que un cop més serà ofert per la petita pantalla només a través del canal Gol TV.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M