dissabte, 3 de gener del 2009

A SAN MAMÉS,
A TRENCAR LA RATXA NEGATIVA


El RCD Espanyol viatja avui a Bilbao per enfrontar-se demà a les 17:00 hores i ofert per televisió en obert (La Sexta i Tv3) al Athletic Club sota arbitratge de José Luis Paradas Romero del comitè territorial andalús.

El tècnic de Balmaseda, José Manuel Esnal “Mané” ha facilitat la llista de convocats pel partit de demà, que la integren 18 jugadors i que destaquen la tornada de Román i Rufete : Kameni, Cristian Álvarez, Chica, Sergio Sánchez, Román, Valdo, Callejón, Luis García, Beranger, Àngel, Nico Pareja, Nené, Rufete, Torrejón, Coro, Jarque, Moisés, i Jonathan Soriano

Per la seva part, el tècnic del conjunt basc Joaquín Caparrós, ha facilitat la llista de convocats per enfrontar-se al conjunt espanyolista. Els convocats son: Iraizoz, Toquero, Koikili, Amorebieta, Llorente, Yeste, Gabilondo, Armando, Susaeta, Iraola, Orbaiz, Etxeberria, Gurpegi, Aitor Ocio, Ion Vélez, Javi Martínez, Etxeita y Balenziaga.

En l’enfrontament particular entre ambdós conjunts a San Mamés, els bascos han obtingut 48 triomfs per 11 empats i 14 victòries espanyolistes. El balanç de gols és clarament favorable als blanc-i-vermells per 168 a 77.


El primer triomf espanyolista va tenir lloc la temporada 1932-33 a la quarta jornada de lliga (0-2), mentre que dos anys després (1-2) l’Espanyol va tornar a derrotar als lleons a la Catedral.


En els anys quaranta, dos triomfs únicament (Temporades 1941-42 amb victòria 2-4, i la 1947-48 amb triomf 1-2) i un empat (1943-44). En els cinquanta encara pitjor, ja que els espanyolistes tant sols van obtenir la victòria la temporada 1954-55 (1-2) i un empat a zero, l’anterior.


Com anècdota, les dues temporades que va disputar l’Espanyol a primera abans de consumar-se el primer descens, va endur-se els punts cap a Barcelona amb triomfs 2-3 i 1-2 (temporades 1960-61 i 61-62), per tornar pels seus propis furs al final de la dècada on els “dofins” derrotaren als “lleons” dos temporades consecutives (1-3 i 1-2, en les 1966-67 i 1967-68).


Durant l’època de José Emilio Santamaria, només la temporada 1971,72 van ser capaços els espanyolistes de treure quelcom de positiu de la seva visita de San Mamés, amb un empat a un gol.


Amb Maguregui d’entrenador, l’Espanyol va vèncer la temporada 1980-81 per 1-2, fet que ja no es repetiria fins la temporada 1991-92 en el debut de Jaume Sabater a la banqueta de Sarrià després de ser destituït el tècnic campió d’Europa, Petrovic. En mig, dos empats a un gol (temporades 1983-84 i 1990-91).

En els darrers catorze anys, l’Espanyol ha puntuat en nou ocasions, (cinc consecutives des del 94/95 fins 98/99) amb tres triomfs i sis empats. Els triomfs han estat la temporada 94-95 (1-3), la 1997/98 (1-3) i la darrera la 200/01 amb resultat mínim d’un gol a zero favorable als pericos.


Les quatre darreres visites a San Mamés, s’han saldat amb dos empats amb Lotina a la banqueta del conjunt català (1-1), i amb sendes derrotes (2-1 i la passada 1-0) amb Ernesto Valverde com a tècnic espanyolista.


Finalment, dir que el president del RCD Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, ahir en les tradicionals visites en aquestes èpoques als Hospitals, va fer declaracions en les que va admetre el interès per el mexicà de gairebé 30 anys (pivot defensiu, un més per la col·lecció), Gerardo Torrado, jugador que ha estat en equips com Pumas de Mèxic, Tenerife, Polideportivo Ejido, Sevilla (on no va triomfar), i Racing de Santander per acabar al Cruz Azul de Mèxic.

divendres, 2 de gener del 2009

AGENDA

AGENDA FUTBOL BASE

EQUIP

RIVAL

PARTIT / CAMP

HORA

3/4 GEN

Aleví A

Sánchez Llibre, Hospi, Torreta, Jábac, Cornellà, Badalona

Torneig Sta. Agnès de Malanyes.

S/C

3 GEN

Benjamí B

Premià, Júpiter, Guineueta

Torneig CEE Guineueta15:30 17:30 19:30
4 GEN

Benjamí B

Grama/ Damm / S.Gabriel

Torneig CEE Guineueta17:00 12:00
4 GEN

Benjamí B

Montecarlo o Burriana

Torneig XEF Lloret17:00
5 GEN

Benjamí B

EF Logroño o Salle Reus

Torneig XEF Lloret

12:00

4 GEN

Benjamí C

C.E. Manresa

Amistós. Estadi Nou Congost (Manresa)10:45
4 GEN

Femení "B"

C.E. Sant Gabriel

Lliga. Mpal. José Luis Ruiz Casado (S. Adrià)12:00

dijous, 1 de gener del 2009

SAMARRETES ESPANYOLISTES
EN LA SANT SILVESTRE, A BARCELONA


Representació blanc i blava a la IX Cursa dels Nassos

Ahir es va dur a terme la darrera cursa de l’any 2008, la X Cursa dels Nassos – San Silvestre 2008, a Barcelona.

L’atletisme blanc i blau va estar representat com sol ser habitual en les grans curses populars, en dos fronts:

L’Associació Esportiva Blanc i Blau, va estar representada pels seus atletes populars, Manel Tornero (33:30), Mousama Nouri (34:34), Pep Villanueva (35:28), Alex Viladiu (35:54), i Adolfo Eguilar (37:59) amb qui vaig tenir gust de xerrar després de la cursa (veure foto). Com lo important es participar en aquests casos, e intentar fer-lo lo millor possible que es pugui, s’ha d’agrair aquests atletes populars el sacrifici dut a terme al llarg dels 10.000 metres que tenia de recorregut la cursa, mostrant el seu sentiment espanyolista pel qual van lluir aquests colors i aquest escut.


Per altre banda, per part del Club Atlétic Blanc i Blau, van arribar a la meta en novè lloc Mohamed Bembarka amb un temps de 30:00, Jaume Leiva, quinzè amb 30:57, Víctor Gonzalo, en el lloc 34è (32:13), Juan Álvarez, 44è (32:47). Ester Ramos, 43ena en dones, va efectuar una marca de 42:44.


Així mateix, en categoria juniors va prendre part els atletes del C.A. Blanc i Blau, Ilyas Haik, Roger González i Xavi Juanes.

En cadira de rodes, es va donar per guanyador Jordi Madera, però finalment, va ser Roger Puigbó qui es va endur el triomf en un ajustat final.

En la categoria de cadira de rodes, tal com ens va informar el Club Atlétic Blanc i Blau, i tal com recollien les informacions d’un munt de mitjans de comunicació, vàrem atribuir el triomf final de la prova a l’atleta Jordi Madera.

Després de les pertinents reclamacions, i després de tot el desgavell produït, “Champions Chip” , cronometradora oficial de la prova, adjudica finalment el triomf a l’atleta osonenc Roger Puigbó amb un temps de 21:43, un segon per sota de Jordi Madera.

Classificació Cadira de Rodes.


1er. Roger Puigbo Verdaguer 21:43 C.A VIC
2on. Jordi Madera Jimenez 21:44 C. A. BLANC I BLAU
3er. Francesc Ordoño Madolell 54:33 C.E MONTIGALA
4rt. Manel Heras Lozano 1:03:47 C.B MIFAS





La Cursa dels Nassos 2008, va ser guanyada per l’atleta del C.A. Manresa, José Ríos (28:42), seguit del keniata Kosmers Kemboi (29:12) i en tercer lloc, el ex atleta de l’Associació d’Esports Blanc i Blau, i actualment de l’Agrupació Atlética Catalunya, Driss Lakhuaja (29:15).
En categoria femenina, l’italiana Anna Icerti es va adjudicar la prova amb una marca de 32:12.


ESTADI CORNELLÀ-PRAT
















Bon Any 2009 amics lectors:

Iniciem aquest nou any, amb les darreres imatges del nou estadi de Cornellà-Prat, (tant mateix com vaig iniciar 2008, toquem fusta...) oferint-vos les darreres imatges de la nova llar espanyolista. De moment, com que no ens deixen entrar dins, les fem de l’exterior. Quin remei...

Dir que del perímetre exterior on la vista m’arriba, només falta per cloure l’edifici d’oficines de la cantonada Avinguda Baix Llobregat amb el carrer vertical que arriba fins la Ronda.

Per tots aquells que desitgeu saber quina serà la manera més ràpida de transport públic tenint en compta el lloc on residiu, podeu consultar-lo a l’entrada que hi ha a l’esquerra (sidebar), amunt d’on es troba la imatge del nostre capità, o en aquest link.

dimecres, 31 de desembre del 2008

EL FUTBOL BASE I FEMENINS EN 2008.



FELIÇ 2009 !!!!


Balanç d’un any a la resta de categories.


En el futbol base, si quelcom s’ha de destacar és el descens de l’Espanyol B per sobre de qualsevol altre consideració. L’equip de Rubí, que havia acabat 2007 amb tres victòries consecutives i una còmoda posició a la taula, començar 2008 amb dos empats a Sadrià davant Terrassa, i Eivissa en encontres que es tingueren d’haver guanyat i que s’escaparen (com en molts) els punts en els darrers moments.


El triomf contundent a Badalona, per les circumstàncies en que es va produir, va ser més un miratge que una realitat; l’equip va caure en picat i ja no va tornar a guanyar en tretze jornades fins que la situació ja era irreversible.

Abans, la derrota a Sabadell se’n va emportar per davant a Joan Francesc Ferrer “Rubi”. Perarnau, que va lliurar a Clotet un Espanyol ja gairebé campió a la lliga juvenil, no va pogué revertir la situació i als Canyars de Castelldefels, després de ser incapaços de igualar un matiner gol local, l’Espanyol B, certificava matemàticament el seu tercer descens.


Als Canyars, l'Espanyol B, va certificar la pèrdua de la categoria.


Per a molts, el responsable va ser Rubi i se’l tenia que haver acomiadat abans; però altres pensen que al contrari, la pujada de Perarnau en aquell tram final no va servir per variar la dolenta dinàmica de l’equip i hagués sigut millor seguir confiant amb l’ex tècnic. Sigui com sigui, el filial va baixar i per sobre de la gestió en el camp, es va cercar les responsabilitats als despatxos: Els fitxatges de Valentín, (membre de la Direcció Esportiva encapçalada per Herrera), van ser molt infructuosos i el filial va tornar a passar al futbol base pròpiament dit, sota les ordres de Casanova.

Josep Manel Casanova, després de que Perarnau fos segon de Márquez al primer equip, designar a Clotet per liderar un projecte basat amb jugadors del filial i juvenil amb aportacions d’homes experimentats, veterans (Luismi, Ivan Diaz, Coria, Tarrés), oferint un rendiment molt desigual, i algun que altre fitxatge.


L'equip que lluitarà per l'ascens


El B, a més, afronta el repte de l’ascens, amb una plaga de lesionats greus (Savall, Juanjo, Alex, Baena, al que es sumen el golejador Luismi, de nou Savall i Tarrés), que mica a mica van minvant la cohesió d’un bloc que comença a generar dubtes quan l’equip perd la imbatibilitat a Sant Carles de la Ràpita, i encadena varis resultats negatius veient com el líder Hospitalet s’allunya dels espanyolistes. Dos triomfs agònics i treballats a Sadrià, permeten amb moltes reserves, seguir somniant amb arribar (un cop es recuperin també els lesionats) amb esperances a les eliminatòries d’ascens.


El conjunt primer de Perarnau, després de Clotet, revalidar el títol de lliga.

L'any 2008 serà recordat pels amants del futbol base, com l’any del Juvenil. El conjunt primer de Perarnau, i després de Clotet, s’adjudica el títol de lliga a Lleida, tres jornades abans de la seva conclusió en el que ja era una passejada militar, sense rival.



Sentiment Perico a Colmenar Viejo.
El Juvenil assolia per primer cop a la historia, la Copa de Campions.


El més important va ser la consecució per primer cop (al tercer intent) de la Copa de Campions de Juvenils de Divisió d’Honor a Colmenar Viejo en un final d’infart davant el Villarreal. Posteriorment a la Copa amb remuntada inclosa tornar a vèncer al conjunt de la Plana per caure posteriorment amb un Barcelona molt més fresc tant física com anímicament.

En quant a la resta del futbol base, destacar els campionats de lliga dels
Cadet A i B; els de segon any amb un excel·lent campionat ratllant a un gran nivell, i els de primer any sense rival a la Preferent, elevant a anècdota destacada els 28 punts de diferència sobre el segon classificat, el Mataró.


El Cadet A, guanyar la lliga. Enguany, té un difícil repte davant rivals d'edat superior a la Lliga Nacional Juvenil. Foto torneig Arenys de Mar.


A Mataró, davant el seu rival a la classificació el Cadet B va obtenir el títol, amb una avantatge abismal a la classificació.

En el futbol set, destacar el campionat de lliga del Benjamí C, a priori el que més complicat semblava per la diferència d’edat i el triomf inapel·lable d’un Prebenjamí sense rival e invicte.


Es conquerir el Memorial Sánchez Llibre, però no el Babot...


Però amb les excepcions mencionades, tampoc el futbol base ha aconseguit superar el mal moment que l’entitat està passant en tots els aspectes: Per primer cop en molt de temps, en massa temps, l’Espanyol perd a Vilanova del Vallès (lloc on enguany es van disputar), els tres campionats de Catalunya (Cadet, Infantil, i Aleví).

El Barcelona, amb molta més qualitat malgrat ens pesi, i en alguns equips amb els grups de jugadors africans “made in Eto’o” físicament sense rival, dominen a plaer, com succeirà a Brunete o aquests dies hem pogut tornar a comprovar a Maspalomas en els torneigs de Futbol Aleví (F-7 Canal+). Mentre, l’Espanyol, en ambdós torneigs, fa unes dignes actuacions (Semifinalista a Brunete, quarfinalista a Maspalomas), tenint al Valencia com a botxí en ambdós ocasions.


Márquez, donarà la sorpresa convocant per la pretemporada i quedant-se al primer equip (després de bones actuacions) d’un noi que encara no tenia 17 anys, Oscar Sielva, i que molts pocs coneixien i l’havien vist jugar al seu equip, el Juvenil B, i en els darrers encontres de la temporada al Juvenil A. El campió d’europa sub 17(junt al lateral Angel Martínez), es converteix en el centre de les mirades de tothom, però una lesió trunca la seva meteòrica ascensió, per acabar sent víctima un cop més de la pèssima situació de l’equip a la classificació i acaba l’any jugant al juvenil A, un cop el seu màxim valedor (Márquez), ha estat defenestrat.

Femení
Tampoc la primera part de l’any va ser gaire bo per les fémines. El projecte Montiagut, fracassat des del mateix moment de portar-se a terme, fa aigües des del principi del campionat 2007/08, i tot i que en la segona volta l’equip s’estabilitza en la quarta posició, tres derrotes consecutives davant Rayo, Atlético i Colegio Alemán li fan perdre qualsevol opció final.
Una darrera ratxa positiva amb triomfs sobre Athletic i sorprenentment al camp del Llevant (única derrota en tota la lliga del que acabarà sent campió), li acosten a les basques a la classificació, però la sort ja està decidida.

A la Copa de la Reina, (on s’havien posat totes les esperances), precipita la destitució d’un ja sentenciat Montiagut que es acomiadat després de perdre 3-1 a Saragossa. Diego Morata, l’heroi a Cornellà que ha assolit l’ascens a Tercera Divisió, es fa càrrec precipitadament de l’equip i tot i guanyar l’encontre, un gol al darrer moment de les aragoneses, posa punt final a una temporada per oblidar.

Amb Diego Morata, ha tornat la il·lusió al femení


Una altre Copa Catalunya. Fidel a la seva cita amb el triomf, el femení tornar a derrotar al Barcelona en la final de Vic.



Amb la tornada d'Adriana recuperada de la seva lesió i Meseguer i Vero com a fitxatges estel·lars, més les aportacions de Joana i de moment anecdòticament en el cas de Vanessa i confiant amb el mateix planter que va ser incapaç de treu-li rendiment l’anterior tècnic, el conjunt de Morata acaba líder l’any 2008. L’empat a la segona jornada davant Prainsa, sembrar de dubtes a la parròquia espanyolista, però els triomfs davant Rayo i Athletic Club tornaren la confiança amb un bloc guanyador, després d’adjudicar-se una nova Copa de Catalunya davant el Barcelona.

La ratxa triomfal e invicte del Llevant que remunta a Sadrià en el segon temps, s’esgota al caure a Madrid davant el Rayo, i sorprenentment davant l’Atlético en el seu propi feu, que unit a l’empat del Rayo a Sant Joan Despí, col·loquen al conjunt de Diego Morata al front de la classificació i permeten mirar amb optimisme el futur esportiu.

A la base,
l’Espanyol B a Nacional, continua amb la seva tasca de formació (Marta Corredera i Rocío aconsegueixen donar el salt definitiu al primer equip), i a la classificació, aconsegueix un quart lloc, i movent-se entre els cinc primers gairebé sempre a la classificació.


El Femení C de nova creació assoleix el títol de Segona Catalana i l’ascens, pujant a Primera Catalana (categoria immediata a la Lliga Nacional), que estrena amb total èxit sent co-lider en aquests moments.



Cadet Femení, doble campió.

El futbol base femení, obté triomfs al seu equip cadet de futbol 7, (lliga i campionat de Catalunya) per desaparèixer com a tal, i participar com a equip de futbol 11 en l’actual temporada en categoria Juvenil-Cadet.


El Infantil A, aconsegueix el títol de lliga però no el campionat de Catalunya.


Citar al Club Bàsquet Olesa – Espanyol, que es consolida a la màxima categoria del bàsquet català. Es classificar per la Copa de la Reina i pel play off intermedi (lluita per Europa), sent eliminat a la primera eliminatòria, però certificant una bona temporada.
En l’actual, amb una renovació total de l’equip, i amb un encert total en els fitxatges, el conjunt de Lucas Mondelo acaba la primera volta quart, classificat per la Copa de la Reina molt anticipadament, i lluitant per arribar a ficar el cap entre els quatre equips que lluitin per el títol.

Per acabar aquest resum, el enfonsament de l’atletisme espanyolista, víctima de les seves discrepàncies internes, i del poc interès per part del club.
Al començament de l’any, els esdeveniments es precipiten i la part “tècnica” del atletisme perico marxa de l’Associació Esportiva Blanc i Blau, constituint l’anomenat Club Atlético Blanc i Blau, sota promeses del Club que un cop arribem a Cornellà, serà integrat dins l’estructura de l’entitat.


Les discrepàncies entre Calero (president) i Barris, son insalvables i l’enteniment és impossible. Arriba el final de temporada (Octubre), i cadascú pel seu cantó: El Club Atlétic Blanc i Blau, compta amb un pressupost (més reduït que no li permet mantenir l’equip femení de cross i atletes de marxa amb Maria Vasco al front), però està convençut que comptarà amb l’ajut del RCDE després de la seva escissió de l’AEBIB.


Les posicions enfrontades a l'Atletisme blanc i blau. Barris (primer en la foto) i Domingo, en l'Assemblea en la que es va fer palés la ruptura.


Calero i la Junta de l'AEBib en l'Assemblea citada en l'anterior foto.


Lluny del que semblava, RCDE no recolza al Club Atlétic, i si a l’AEBiB que se li permet continuar lluint l’escut a les curses com a projecte original e inicial de recuperació de les seccions espanyolistes, però la falta de pressupost li impedeix continuar tenir en nòmina a atletes professionals i té que comptar amb atletes populars. “Divide i vencerás” deu pensar Pedro Tomás...

I no ens oblidem que com 2008 ha estat any olímpic, també diversos esportistes espanyols de sentiment vinculat al nostre club han obtingut grans èxits. Des de la gran Gemma Mengual, els jugadors de bàsquet Ricky Rubio, i Rudy, els jugadors d’hoquei gespa David Alegre i Quico Fábregas (veure foto superior e inferior), i “presumptament”? els germans Gasol...


I fins aquí hem arribat; agraeixo a tothom que hagi pogut arribar fins el final en un relat de tantes i tantes calamitats i desencerts, però hem intentat reflectir amb objectivitat el panorama esportiu del RCD Espanyol, a excepció del primer equip, del que ja arribats a aquests moments, ja és tot dit i ara més que mai sobren les paraules.


SENTIMENT PERICO desitja Bon Any 2009 per a tothom. Que l’any entrant ens deixi inaugurar amb tota la solemnitat que es mereix el nou Estadi de Cornellà – Prat en les condicions que per història i sentiment ens mereixem.


dimarts, 30 de desembre del 2008

COMENTARI:
JUTJANT 2008

2008 és culpable?

El processat any 2008 està esgotant els darrers instants, pràcticament tothom dins l’espanyolisme l’acusa directament de nostres desgràcies com si l’aviat finat fos responsable amb premeditació i nocturnitat en molts casos de tot allò que malauradament ens ha succeït en aquests 365 darrers dies.

Per nedar contracorrent i fent de defensor del diable en aquest judici, elevant a definitives les conclusions, eximiria de culpabilitat a qui tan sols ha reflectit en el seu pas, un conjunt de calamitats i despropòsits que s’han anat acumulant de manera sovint i sense gens d’autocrítica ni propòsit d’esmena, i demanaria a la Sala un veredicte d’innocència basat sota la següent argumentació:

L'inici de l'acusat 2008 va ser molt bo – que no s’oblidi –, catapultant l’equip amb aquell 3-0 al Villarreal, a la tercera posició, fent-nos a tots somniar amb un futur de roses, de bons auguris, de Champions o al menys de competició europea com a mínim. Va ser un miratge, un desig en una nit de reis que no es va fer realitat.

El inexorable pas del temps, des dels primers indicis de que allò es torçava, fins acabar sumits en una crisi que avançava desafiant e inexorablement amb el resultat tan catastròfic que les dades ens mostraren. De cop i volta, gairebé sense adonar-nos vàrem passar del millor i més idíl•lic dels escenaris a un malson que encara avui dia dura i sense que ens podem despertar del mateix.

Les causes no les sabem; ho hem intentat esbrinar, parlant amb pericos i periques de tota condició... Mentre, qui ostentava la màxima representació en el club, ens deia a tothom que estiguéssim tranquils, que a la primavera teníem ja el 95% planificat de l’aspecte esportiu de la temporada propera.... Menys mal, que era el 95, imagineu-vos si arriba a ser el 100%... (I això, quan encara no es sabia si Valverde anava o no a continuar a la banqueta).

Arribats a aquest punt, llenço a la sala aquestes preguntes:
Té la culpa 2008 d’aquest despropòsit? Té la culpa 2008 que uns consellers que es suposa tenen l’obligació d’analitzar els motius pels quals l’equip entra en barrina, des de ser un dels millors a ser el pitjor en una segona volta traumàtica, deixin de fer la seva tasca?

Té la culpa 2008 que quan aquest modest soci li comenta al sempre alabat i benvolgut president que “no s’han esbrinat les causes per les quals a l’equip va fer la segona volta que va fer”, et respongui que "això ja està passat"?...

Té la culpa 2008, que insistint encara més, ("que això pot tornar a succeir, que ara teníem 36 punts i per això ens hem pogut sortir-ne"), ens respongui la màxima autoritat de la institució, amb tres paraules descoratjadores, patètiques i tètriques: “Mira el Saragossa...”. ?


Té la culpa 2008, que no es fes absolutament res per intentar variar la dinàmica negativa del club, i al contrari, encara es donés per aprovat el “status quo” existent, amb l’ascens de Márquez al primer escalafó de la direcció tècnica del primer equip, quan com a segon de Lotina i de Valverde, tenia ja una sèrie de vicis ja adquirits malgrat fossin de manera indirecta, i per tant n’estava ja contaminat i afectat, com per que pogués ser una solució més enllà del que pogués aportar com a tècnic i home de la casa?

Té la culpa 2008, que el Director Esportiu del Club, senyor Herrera, se li donin pocs diners per fitxar, i amb els que se li assignen els gasti portant jugadors que poc contribueixen a augmentar el nivell de l’equip, mentre no para de fer viatges contínuament que no aporten res?

Té la culpa 2008 que ningú en la institució, ni el senyor Pedro Tomás amb el seu sou astronòmic, ni la comissió esportiva posteriorment modificada en quant al seu capdavanter conseller, ni la direcció esportiva, ni el quadre tècnic, ni ningú d’aquesta santa entitat, hagin vist, pensat, intuït, que aquest equip es cimenta sobre la base de Ivan de la Peña i Tamudo, i que el final esportiu d’aquests dos grans jugadors, (grandiosos jugadors) és ja pràcticament arribat, amb les seves continuades lesions, i que no hi ha ni els ha interessat mai que hi hagin, substituts?


Té la culpa 2008 que Bartolomé Márquez no hagués estat confirmat per tota la temporada (com va succeir amb Lotina o Valverde en el seu dia) o si no es creia amb ell, si no tenia la mínima confiança, o no hagués estat destituït quan es va perdre amb el Numancia, i no donar ultimàtums de dos encontres, que gairebé sempre en el mon del futbol, acaben sent l’antesala de la destitució, (amb sis punt menys, es clar).

Té la culpa 2008 que l’autèntic nodridor de jugadors (o al menys així hauria de ser), que és el planter espanyolista, (la pedrera), no hagi produït res i a sobre el nostre filial víctima de moltes errades de la direcció esportiva dels senyors Herrera i Valentín, acabés amb els seus ossos a Tercera?

Té la culpa 2008 que el club no tingui en aquests moments ni en els passats, cap estil propi, cap projecte definit, cap idea mínima del que som, hem de ser, o aspirem a ser,(més enllà de frases de marketing, apel·lant a la força d’un sentiment ?) més que autèntics pedaços per anar trampejant la situació i resar els que siguin creients, per que el toro de la segona no ens agafi aquesta vegada.

Té la culpa 2008 que la política del nostre futbol base, al marge de la continua variació sobre la responsabilitat del filial –ara depèn d’uns, ara depèn d’altres – es basi amb una idea de formació de conjunts, de blocs, per sobre de fomentar les individualitats, amb l’objectiu de que pugin el major nombre de jugadors al primer equip, en comptes de primar la qualitat, malgrat sigui en perjudici de la quantitat?

Té la culpa 2008 que aquest consell tant sol funcioni, quan té una oposició forta i contundent com en el seu moment, malgrat que la massa social la denigri i l’escridassi fins arribar a la seva pròpia auto desaparició o gairebé inexistència?


Té la culpa 2008, que després de l’erràtica política de fitxatges i l’esperpèntica sortida de jugadors el darrer dia quan la lliga era a punt de començar, tinguem ara una reedició del mateix, amb tot una sèrie de declaracions contradictòries entre els rectors de l’entitat, que no es posen d’acord ni tan sols en el nombre de fitxatges a realitzar?

I per últim, per no cansar-vos més, té la culpa 2008 que ja el nostre president en comptes de donar un cop de puny a la taula, de mostrar a tothom qui mana, i qui té que obeir, surti com qualsevol soci opinant de temes futbolístics (pensava que ell no es ficava ni en temes futbolístics ni en temes del “santuari”) i ens digui per davant que a Ivan li queden anys de futbol? Som-hi home, renovi’l ja per tres o quatre temporades i de passada augmenti-li la fitxa a Tamudo també !...


Per això, si això fos un judici, i arrogant-me funcions i responsabilitats que no em pertoquen, i prenent-me aquesta llicència, tot i no ser avui el dia dels innocents, JO ABSOLC a 2008 de qualsevol responsabilitat amb els fets que se li imputen, i al mateix temps, elevo als òrgans adequats i establerts per aquest fi, per que es pugui emprendre diligències contra les persones esmentades a continuació, per les possibles responsabilitats que es pugin derivar:

Al president: Per confiat amb la seva pròpia sort, per fomentar l’amiguisme i la falta d’autocrítica, i per pensar que les coses s’arreglen de manera cíclica i sense més i sense escoltar als seus crítics.

Al Consell: Per no fer el que els hi pertoca; aconsellar... Aconsellar bé a un president que esportivament té masses negres i pocs blancs (malgrat aquests siguin històrics i grandiosos), en comptes d’aplaudir-lo i victorejar-lo contínuament com si anéssim líders.

A l’oposició: A l’accionista majoritari, per la seva inacció, passivitat, desídia, i falta d’amor a uns colors i a una institució de la qual segueix sent màxim accionista mentre no es vengui la seva participació accionarial.
Als 3.0 per la seva irrupció com un elefant (no blau, si no blanc i blau en aquest cas) i amb males formes, fet que va impedir connectar amb la massa social, malgrat fossin corregides posteriorment les seves actuacions, i malgrat tinguin raó en masses punts. La seva divisió i pràctica desintegració com a grup homogeni, fomenta més encara la manca d’acció del Consell.

Als alts executius: Per que per amunt de tot, s’ha de servir al club amb auto exigència, incoformisme, i no només cobrant els elevats sous que alguns reben.

Als tècnics: Per no planificar bé, per no veure els defectes dins del camp i en el vestidor, d’un equip vingut a menys per un seguit de circumstàncies, i per no fitxar dignament amb els diners assignats, que no son menys que els que s’hi gasten la majoria d’equips espanyols. Per no donar oportunitats a jugadors del planter (pedrera) quan a altres pel fet de ser-ho en origen i estar ja al primer equip integrats, se’ls hi dona contínuament oportunitats amb dubtós rendiment.

Als jugadors: Son els que cobren, i els que guanyen o perden els encontres. Els adorats com deus i els que en els moments decisius, ens demostren que només pensen en ells i les seves comptes corrents... Oi, Zabaleta?

I per últim, als socis i sobre tot accionistes del RCD Espanyol.
Aquí m’acuso jo a mi mateix, com principal culpable en complicitat amb la major part dels que hem tolerat (per acció o per omissió) que una Societat Anónima Esportiva es porti com si fos una botigueta particular d’uns amics, en comptes d’una seriosa gestió.

Ignoro quina serà la condemna del tribunal, la pena en qüestió pot anar des de mig any i un dia de patiment major, fins a ...

En aquests moments em desperto del meu malson, i encara amb la tensió a flor de pell miro al meu voltant i la sala del tribunal s’ha esvaït ... I veig que encara estem a 2008, (l’odiat), que tot continua igual...
Que sí... que la culpa la té 2008 exclusivament i que el bo de 2009 ho arreglarà tot, i que rés del que he somniat era realitat ni ha succeït... O potser sí?...

dilluns, 29 de desembre del 2008

PRIMERA SORTIDA: JULIÁN AL PANTHRAKIKOS GREC



Julián López de Lerma, jugarà en el Panthrakikos de Grècia, en qualitat de cedit el que manca de temporada, després que arribessin a un acord ambdós conjunts.

Julián, no ha tingut gens de sort, després d’ascendir al primer equip la temporada 2006/07 jugant un total de set encontres (2 triomfs, 1 empat, i 4 derrotes sortint 1 partit de titular i 6 com a suplent), amb un total de 237 minuts de joc, l’ex del Flecha Negra va ser cedit al Sevilla At., a la següent temporada, però una greu lesió després de disputar 8 encontres amb un total de 329 minuts, el va tenir fora de la circulació durant el tram final de la primera volta i tota la segona.

Enguany havia fet la pretemporada amb el primer equip, tenint fitxa amb el B, però no va comptar Bartolomé Márquez amb ell, i es va decidir que jugués al filial a Tercera per anar agafant ritme de joc, cara a una cessió en el mercat d’hivern, fins que l’extremeny se’n va fartar de jugar a Tercera...


Al Panthrankikos es trobarà a Sito Riera, ex jugador del filial blanc-i-blau, Aleix Vidal, juvenil fitxat del Reus fa any i mig, i que va ser cedit la temporada passada a la Damm, i l’ex jugador del primer equip (temporada 2006/07) Juan Velasco.

El jugador extremeny tenia fitxa amb el B, motiu per el qual la seva marxa no alleugera el primer planter espanyolista, cara a possibles reforços.

L'ALEVÍ S'IMPOSSA A LA
"FUTURE CUP" A ETXEBARRI

IGUAL QUE A BRUNETE, ES CREUA EL VALENCIA EN EL CAMÍ DELS ESPANYOLISTES, QUE QUEDEN SISENS A MASPALOMAS



TORNEIG "FUTURE CUP" DE FUTBOL ALEVÍ
A ETXEBARRI, (BISCAIA)

  • RESULTATS. PRIMERA FASE

    Grup 2n:
    (Dissabte, 27)
  • 15:30 h.
  • Camp 1: RCD Espanyol: 4 – Indautxu: 0
  • Camp 2: Real Sociedad: 3 – Etxebarri: 0
  • Camp 3: SD. Eibar: 1 – Selecció Etxebarri:0
  • 16:30 h.
  • Camp 1: Selecció Etxebarri: 1 – Indautxu: 1
  • Camp 2: RCD Espanyol: 3 – Real Sociedad: 0
  • Camp 3: SD. Eibar : 1 – Etxebarri: 0
  • 17:30 h.
  • Camp 1: RCD Espanyol: 5 – SD Eibar:0
  • Camp 2: Selecció Etxebarri: 1 – Etxebarri: 0
  • Camp 3: Real Sociedad: 2 – Indautxu: 0
  • 18:30 h.
  • Camp 1: RCD Espanyol: 7 – Selecció Etxebarri: 3
  • Camp 2: Real Sociedad: 2 – SD. Eibar:0
  • Camp 3: Etxebarri: 0 – Indautxu: 2

    (Diumenge 28)
  • 09:30 h.
  • Camp 1: RCD Espanyol : 2 – Etxebarri: 0
  • Camp 2: SD Eibar: 1 – Indautxu: 0
  • Camp 3: Real Sociedad: 6– Selecció Etxebarri:0


    Grup 1er:
    (Dissabte, 27)

  • 16:00 h.
  • Camp 1: Atlético Madrid: 0 – Athletic Club: 1
  • Camp 2: R.Valladolid: 3– Loyola Indautxu:0
  • Camp 3: Rayo Vallecano: 0 Peña Athletic: 0
  • 17:00 h.
  • Camp 1: Atlético Madrid: 0 – Rayo Vallecano: 0
  • Camp 2: R.Valladolid: 1 – Peña Athletic: 1
  • Camp 3: Athletic Club: 1 – Loyola Indautxu: 0
  • 18:00 h.
  • Camp 1: Atlético Madrid: 0 – R.Valladolid: 3
  • Camp 2: Athletic Club:3 – Rayo Vallecano: 0
  • Camp 3: Loyola Indautxu: 0 – Peña Athletic: 4
  • 19:00 h.
  • Camp 1: Athletic Club: 2 – Peña Athletic: 0
  • Camp 2: Atletico Madrid: 2 – Loyola Indautxu: 4
  • Camp 3: Rayo Vallecano: 0 – R.Valladolid: 1

    (Diumenge 28)
  • 09:00
  • Camp 1: Rayo Vallecano:3 – Loyola Indautxu:3
  • Camp 2: Athletic Club: 2 – R.Valladolid:1
  • Camp 3:: Atlético Madrid: 0 – Peña Athletic: 3


    SEGONA FASE.

    9è a 12è lloc. (Camp 3)
  • 10:00 h. Rayo Vallecano: 4 – Etxebarri:1
  • 10:30 h. Atlético Madrid: 4 – Selecció Etxebarri: 1
  • 11:15 h. (12è-11è lloc): Etxebarri: 0- Selecció Etxebarri: 1
  • 11:45 h. (9è-10è lloc) : Rayo Vallecano: 6 – Atlético Madrid: 0

    QUARTS DE FINAL
  • 10:00 Camp 1: Athletic Club: 6 – Indautxo: 0
  • 10:00 Camp 2: R.Valladolid: 3 – SD Eibar: 2
  • 10:30 Camp 1: Peña Athletic: 0 - Real Sociedad:3
  • 10:30 Camp 2: RCD Espanyol: 5 – Loyola Indautxu: 1

    5è – 8è lloc
  • 11:00 Camp 1: Indautxu: 3 – SD Eibar: 2
  • 11:30 Camp 1: Peña Athletic: 3 – Loyola Indautxu: 1



    SEMIFINALS
  • 11:00 Camp 2: Athletic Club: 3 – R. Valladolid: 0
  • 11:30 Camp 2: R Sociedad: 1 – RCD Espanyol: 4

    7è i 8è Lloc
  • 12:00 Camp 1: Eibar:2 * (pen) – Loyola Indautxu: 2

    5è i 6è Lloc
  • 12:00 Camp 2: Indautxu: 0 – Peña Athletic: 3

    3è i 4rt Lloc:
  • 12:30 Camp 1: R.Valladolid: 1 – R.Sociedad: 4
  • FINAL

  • 13: 00 Camp 1: ATHLETIC CLUB: 0 – RCD ESPANYOL: 1

diumenge, 28 de desembre del 2008

UN ESPANYOL JA CLASSIFICAT
EMPATA AMB EL BARCELONA A MASPALOMAS



Classificats per Quarts

El RCD Espanyol s’ha classificat pels quarts de final (que es disputaran demà al matí), en la XIII Edició del Torneig F-7 Internacional que enguany es juga a Maspalomas al derrotar 2-0 al Sevilla en el segon encontre disputat aquesta tarda.

En el tercer i darrer encontre, RCD Espanyol i FC Barcelona (ambdós conjunts ja classificats) s’han enfrontat en un derbi en el que al marge de la clàssica rivalitat, es discernia quin dels dos ocuparia la primera posició de grup.
L’empat final a zero, dona als blaugranes (empatats a set punts amb els espanyolistes) la primera posició, per millor diferència de gols.

RCD Espanyol: 0 – FC Barcelona: 0

Bloquegen als teòricament favorits
Amb partits de dotze minuts per part, sempre és pot donar més la sorpresa, i aquesta ha tingut lloc al empatar l’Espanyol davant un Barcelona que portava el cartell de favorit i que en aquest encontre no ho ha demostrat.

Els primers minuts han estat bastant igualats, amb lleuger domini blaugrana que no ha originat cap tipus de problema a la cobertura espanyolista que ha defensat molt segura. La pressió espanyolista al mig del camp ha evitat que el Barcelona es sentís còmode en el camp.

Després de varies aproximacions, l’ocasió més clara del primer temps pels barcelonistes ha estat una rematada de cap d’Engueme en un servei de cantonada executat per Fran, que ha sortit alt.

Segon temps amb un Barcelona que ha sortit fort
L’inici barcelonista ha estat intens, i el meta espanyolista en el segon temps, s’ha tingut que emprar a fons ja en el primer minut rebutjant una enverinada rematada.
El meta perico ha blocat amb total seguretat un llançament de Fran, i posteriorment ha salvat el gol en una molt valenta acció llençant-se als peus d’Engueme.

Mica a mica, l’Espanyol s’ha anat traient el domini de sobra, dels minuts inicials, i ha arribat inclòs a les immediacions de l’àrea barcelonista. En un molt bo contracop perico, s’ha fallat el darrer control quan el davanter espanyolista es quedava totalment sol.


L’ocasió espanyolista ha espanyolista més clara ha estat per Jack, en el llançament de cantonada, que se li ha escapat l’esfèrica al porter blaugrana i en mig d’un embolic en l’àrea petita, el davanter espanyolista no ha estat llest ni encertat i ha malbaratat l’oportunitat.

Les dues darreres ocasions han estat per ambdós conjunts: Una rematada de Sebas amb la rèplica d’una gran intervenció del meta Oliveros, i al darrers segons una falta que semblava sense aparent perill en la banda dreta zona de tres quarts de l’atac espanyolista, es llençada per Marc Samper i acaba estavellant-se al travesser.

Destacar els bon detalls en el partit i les bones actuacions del darrer incorporat al conjunt de Dani Fernández, l’argentí Bochi.

RCD Espanyol: Ivan Romero: Juba Abdi, Esteban, Maxi Rosales, Albert Torras, Marc Samper, Bochi. També ha jugat: Oliveros, Pablo Mitjans, Mula, Jack.

RESULTATS
28 de Desembre. Fase de Grups.



  • 10.00 RCD Espanyol - Milán 1-0
  • 10.30 At. Madrid - Inter 1-0
  • 11.00 Real Madrid - Athletic 1-0
  • 11.30 B. Dortmund – Benfica 1-1
  • 12.10 Barcelona – Milán (Cuatro TV) 3-0
  • 13.00 Valencia – Benfica (Cuatro TV) 1-1
  • 13.45 Real Madrid – Inter. (Cuatro TV) 2-0
  • 14.30 Villarreal - B. Dortmund 2-1
  • 15.00 Barcelona - Sevilla 2-0
  • 18.00 At. Madrid - Athletic 2-1
  • 18.30 Valencia - Villarreal 0-0
  • 19.00 RCD Espanyol - Sevilla 2-0
  • 19.30 Real Madrid - At. Madrid (Cuatro TV) 1-0
  • 20.15 Barcelona – RCD Espanyol (Cuatro TV) 0-0
  • 21.00 Valencia - B. Dortmund 4-0
  • 21:30 Sevilla - Milán 2-0
  • 22.00 Athletic - Inter 0-4
  • 22:30 Villarreal - Benfica 0-2

    29 de Desembre. Quarts de Final.


  • 09:00 FC Barcelona - Inter 3-2
  • 09:30 Valencia CF- RCD Espanyol 2-1
  • 10:00 Real Madrid - Villarreal CF. 0-0 * penals.
  • 10.30 Atlético Madrid - Benfica 1-2
    29 de Desembre. Semifinals.


  • 13.00 FC Barcelona - Valencia CF (Cuatro TV) 5-0
  • 13:45 Villarreal CF - Benfica (Cuatro TV) 0-1

    29 de Desembre. Final
  • 19:15 FC Barcelona - Benfica (Cuatro TV) 6-2
  • L'ESPANYOL BENJAMÍ, CAMPIÓ
    DEL TORNEIG DE PINOS PUENTE

    Foto d'arxiu: El Benjamí, Campió a Pinos Puente (Granada)


    Foto d'arxiu: Fode, escollit millor jugador del torneig.

    El RCD Espanyol Benjamí s’ha adjudicat el VI Torneo Benjamín de Pinos Puente en derrotar a la gran final al Valencia CF per un contundent 5-0.

    Després de quedar en primer lloc del seu grup, es va enfrontar als quarts de final al Sporting de Gijón, al que va derrotar per 6-1.

    A Semifinals, esperava el Sevilla (repetició de la final de la darrera temporada en la que els andalusos es van fer amb el torneig). Enguany, els nens de David Fernández van arrasar sobre la gespa del estadi de “La Victoria”, i van derrotar als sevillistes per un concloent 4-0.

    En l’altre semifinal, el Valencia CF es va imposar al Villarreal CF. Per tant, arribaven a la final, ches i pericos. Els espanyolistes no van tenir pietat dels valencianistes i els van derrotar per 5-0.

    Després de quatre finals consecutives, el RCD Espanyol s’adjudica aquest torneig, en el que a més, Fode ha estat escollit el millor jugador, i Alberto (Sevilla FC) s’ha proclamat màxim golejador. En el “set” ideal hi ha a més, l’espanyolista Marc Llinares.


    RESULTATS

    • GRUP A.

      RCD Espanyol: 4 – Motril: 1
      Villarreal CF: 3 – Polideportivo Ejido: 1

      Polideportivo Ejido: 1 – Motril:1
      Villarreal: 0 – RCD Espanyol: 6

      Motril: 0 – Villarreal CF: 1
      RCD Espanyol: 9 – Polideportivo Ejido:0

    • GRUP B
    • Benfica: 0– Sporting Gijón: 1
      Getafe CF: 6 – Vandalia de Peligros: 1

      Vandalia de Peligros: 0–Sporting Gijón: 2
      Getafe: 1 – Benfica: 1

      Sporting Gijón; 1 – Getafe: 2
      Benfica: 0 – Vandalia de Peligros:1


    • GRUP C

      Valencia CF: 4 – Málaga: 1
      Sevilla FC: 10 – Granada 74 : 0

      Granada 74: 0 – Málaga: 2
      Sevilla FC: 2 – Valencia CF: 0

      Málaga: 0 – Sevilla CF: 10
      Valencia CF: 5 – Granada 74: 0

    • GRUP D

      Willem II: 2 – R.Valladolid: 0
      Atlético de Madrid: 6 – Pinos Puente: 0

      Pinos Puente: 0 – R. Valladolid: 3
      Atlético de Madrid: 3 – Willem II: 0

      R.Valladolid: 1 – Atlético de Madrid: 2
      Willem II: 8 – Pinos Puente: 0


    • Quarts de Final

      RCD Espanyol: 6 – Sporting Gijón: 1
      Sevilla FC: 5 – Willem II: 0
      Getafe: 1 – Villarreal CF: 3
      Valencia CF: 4 – Atlético de Madrid:1

    • Semifinals:

      RCD Espanyol: 4 – Sevilla FC: 0
      Villarreal CF: 0 – Valencia CF: 2

    • Final:

      RCD Espanyol: 5 – Valencia CF: 0



      Dades: Pinos Puente Información Digital.


    CLASSIFICACIONS FUTBOL FEMENÍ
    i FEMENINS BASE

    CLASSIFICACIÓ SUPERLLIGA FEMENINA

    .

    CLASSIFICACIÓ

    PTS

    PJ

    PG

    PE

    PP

    GF

    GC

    1

    R.C.D. ESPANYOL

    37

    14

    12

    1

    1

    46

    5

    2

    RAYO VALLECANO

    34

    13

    11

    1

    1

    30

    5

    3

    U.D. LEVANTE

    33

    13

    11

    0

    2

    33

    8

    4

    ATHLETIC CLUB BILBOKO

    27

    12

    9

    0

    3

    38

    17

    5

    ATLÉTICO MADRID F.

    23

    14

    7

    2

    5

    23

    14

    6

    C.D. SPORTING HUELVA

    21

    14

    6

    3

    5

    24

    15

    7

    F.C. BARCELONA

    21

    13

    6

    3

    4

    15

    9

    8

    PRAINSA TRANSP.ALC.

    21

    14

    6

    3

    5

    19

    15

    9

    A.D. TORREJÓN

    16

    13

    5

    1

    7

    18

    21

    10

    REAL SOCIEDAD

    16

    13

    5

    1

    7

    11

    19

    11

    UE L'ESTARTIT

    12

    13

    3

    3

    7

    18

    30

    12

    S.D. LAGUNAK

    12

    13

    3

    3

    7

    12

    29

    13

    DSV COLEGIO ALEMÁN

    10

    14

    3

    1

    10

    17

    35

    14

    ATLÉTICO MÁLAGA

    10

    13

    3

    1

    9

    9

    31

    15

    C.F. PUEBLA

    7

    13

    2

    1

    10

    9

    28

    16

    C.F. POZUELO

    6

    13

    2

    0

    11

    11

    52


    CLASSIFICACIÓ PRIMERA NACIONAL FEMENINA, G. 3er.

    .CLASSIFICACIÓ

    PTS

    PJ

    PG

    PE

    PP

    GF

    GC

    1

    U.D. COLLERENSE

    30

    10

    10

    0

    0

    33

    5

    2

    U.E. L'ESTARTIT "B"

    23

    11

    7

    2

    2

    25

    15

    3

    C. D. SAN GABRIEL

    22

    10

    7

    1

    2

    32

    15

    4

    R.C.D. ESPANYOL "B"

    20

    10

    6

    2

    2

    38

    10

    5

    C.F. TORTOSA EBRE

    19

    10

    6

    1

    3

    24

    20

    6

    U.E. LLEIDA

    13

    10

    4

    1

    5

    23

    21

    7

    A. E. GIRONA

    13

    9

    4

    1

    4

    12

    15

    8

    C. E. EUROPA

    12

    10

    4

    0

    6

    23

    23

    9

    PENYA BLANC BLAVA LA ROCA

    11

    10

    3

    2

    5

    20

    38

    10

    SPORTING. At. CIUTAT PALMA

    10

    10

    3

    1

    6

    22

    23

    11

    F. C. BARCELONA "B"

    10

    10

    3

    1

    6

    16

    17

    12

    U. E. VIC

    9

    10

    3

    0

    7

    11

    25

    13

    LEVANTE LAS PLANAS C.F.

    9

    10

    3

    0

    7

    13

    28

    14

    C. D. BLANES

    3

    10

    1

    0

    9

    12

    49



    .

    CLASSIFICACIÓ PRIMERA CATALANA GR. 1er

    PTS

    PJ

    PG

    PE

    PP

    GF

    GC

    1

    F.C. CERDANYOLA DEL VALLÈS

    36

    15

    11

    3

    1

    42

    15

    2

    R.C.D. ESPANYOL "C"

    36

    15

    11

    3

    1

    39

    16

    3

    P. BARCELONISTA ANGUERA

    35

    15

    11

    2

    2

    44

    20

    4

    C. D. POLVORITENSE LA MARINA

    35

    15

    11

    2

    2

    40

    17

    5

    FUND. ESP. At. VILAFRANCA

    32

    14

    10

    2

    2

    45

    21

    6

    C. F. VILANOVA I LA G.

    29

    15

    9

    2

    4

    40

    16

    7

    U. E. SANT ANDREU

    25

    15

    7

    4

    4

    28

    22

    8

    C. D. SANT GABRIEL "B"

    22

    15

    6

    4

    5

    26

    21

    9

    F. F. TORROELLA

    18

    15

    5

    3

    7

    14

    25

    10

    S. E. AEM

    17

    15

    5

    2

    8

    33

    21

    11

    U.D. SALOU

    17

    15

    5

    2

    8

    16

    24

    12

    C. E. EUROPA "B"

    16

    15

    5

    1

    9

    27

    25

    13

    C. E. XAICA

    16

    15

    5

    1

    9

    32

    38

    14

    A.E. ACADEMIA F. DE CATALUNYA

    14

    15

    3

    5

    7

    18

    26

    15

    C. F. REUS DEPORTIU

    12

    15

    3

    4

    8

    27

    40

    16

    U.E. RUBÍ

    8

    15

    2

    2

    11

    18

    51

    17

    ESCOLA ESP. GUINEUETA

    7

    15

    1

    4

    10

    14

    44

    18

    U.D. VILADECANS

    4

    15

    1

    1

    13

    18

    79



    .FEMENÍ JUVENIL CADET G. 1PTS PJPG PE PP GFGC
    1

    C.D. SANT GABRIEL

    2510811762
    2

    RCD ESPANYOL

    259810583
    3

    C.E. MERCANTIL

    2510811515
    4

    C. BELLAVISTA MILAN

    22107123214
    5

    C.E. EUROPA

    2010622508
    6

    C.F. SANTVICENTI

    19106133912
    7

    C.E. SABADELL C.F.

    16105142712
    8

    C. C. E. TIANA

    10113171250
    9

    AD. ESC. F. BASE RIPOLLET

    8102261550
    10

    C.F. ROCAFONDA

    791171842
    11

    C.F. ARENYS DE MAR

    410118380
    12

    U.D. CIRERA

    411119861
    13

    C.F. MONTMELO U.ESP.

    310108252


    .FEMENÍ 1a. DIVISIÓ INFANTIL GRUP 1er. PTS PJPG PE PP GFGC
    1

    R.C.D. ESPANYOL

    279900684
    2

    C.E. SABADELL F.C.

    25108116410
    3

    C.D. SANT GABRIEL

    22107124621
    4

    P. BLANC BLAVA LA ROCA

    2197025723
    5

    C.F. CALDES DE MONTBUI

    12103343328
    6

    U.E. SEVA

    1193241735
    7

    C. BELLAVISTA MILAN

    1193241939
    8

    ESC. F. BONAIRE

    892251428
    9

    ENFAF

    692071154
    10

    ESC. F. BARBERA ANDALUCIA

    2100281141
    11

    CF. At. RIUDEPERES

    18017764


    FEMENÍ 1a. DIVISIÓ INFANTIL GRUP 2n.PTS PJPG PE PP GFGC
    1

    C.D. SANT GABRIEL "B"

    31111010544
    2

    C.F. IGUALADA

    25118125317
    3

    C.F. VILANOVA GELTRÚ

    24118034715
    4

    F.C. LEVANTE LAS PLANAS

    22117133927
    5

    C.F. MOLINS DE REI

    20116232719
    6

    FUD. ESP. At. VILAFRANCA

    19116143037
    7

    C.F. REUS DEPORTIU

    14104243420
    8

    C.E. EUROPA

    13114164230
    9

    C.E. ESPARREGUERA

    7112182165
    10

    C.E. SABADELL F.C.

    4112182448
    11

    F.C. SANTBOIÀ

    4101181346
    12

    R.C.D. ESPANYOL "B"

    2100281167






    S E N T I M E N T P E R I C O . C O M