diumenge, 28 de desembre del 2008

UN ESPANYOL JA CLASSIFICAT
EMPATA AMB EL BARCELONA A MASPALOMAS

Classificats per Quarts

El RCD Espanyol s’ha classificat pels quarts de final (que es disputaran demà al matí), en la XIII Edició del Torneig F-7 Internacional que enguany es juga a Maspalomas al derrotar 2-0 al Sevilla en el segon encontre disputat aquesta tarda.

En el tercer i darrer encontre, RCD Espanyol i FC Barcelona (ambdós conjunts ja classificats) s’han enfrontat en un derbi en el que al marge de la clàssica rivalitat, es discernia quin dels dos ocuparia la primera posició de grup.
L’empat final a zero, dona als blaugranes (empatats a set punts amb els espanyolistes) la primera posició, per millor diferència de gols.

RCD Espanyol: 0 – FC Barcelona: 0

Bloquegen als teòricament favorits
Amb partits de dotze minuts per part, sempre és pot donar més la sorpresa, i aquesta ha tingut lloc al empatar l’Espanyol davant un Barcelona que portava el cartell de favorit i que en aquest encontre no ho ha demostrat.

Els primers minuts han estat bastant igualats, amb lleuger domini blaugrana que no ha originat cap tipus de problema a la cobertura espanyolista que ha defensat molt segura. La pressió espanyolista al mig del camp ha evitat que el Barcelona es sentís còmode en el camp.

Després de varies aproximacions, l’ocasió més clara del primer temps pels barcelonistes ha estat una rematada de cap d’Engueme en un servei de cantonada executat per Fran, que ha sortit alt.

Segon temps amb un Barcelona que ha sortit fort
L’inici barcelonista ha estat intens, i el meta espanyolista en el segon temps, s’ha tingut que emprar a fons ja en el primer minut rebutjant una enverinada rematada.
El meta perico ha blocat amb total seguretat un llançament de Fran, i posteriorment ha salvat el gol en una molt valenta acció llençant-se als peus d’Engueme.

Mica a mica, l’Espanyol s’ha anat traient el domini de sobra, dels minuts inicials, i ha arribat inclòs a les immediacions de l’àrea barcelonista. En un molt bo contracop perico, s’ha fallat el darrer control quan el davanter espanyolista es quedava totalment sol.

L’ocasió espanyolista ha espanyolista més clara ha estat per Jack, en el llançament de cantonada, que se li ha escapat l’esfèrica al porter blaugrana i en mig d’un embolic en l’àrea petita, el davanter espanyolista no ha estat llest ni encertat i ha malbaratat l’oportunitat.

Les dues darreres ocasions han estat per ambdós conjunts: Una rematada de Sebas amb la rèplica d’una gran intervenció del meta Oliveros, i al darrers segons una falta que semblava sense aparent perill en la banda dreta zona de tres quarts de l’atac espanyolista, es llençada per Marc Samper i acaba estavellant-se al travesser.

Destacar els bon detalls en el partit i les bones actuacions del darrer incorporat al conjunt de Dani Fernández, l’argentí Bochi.

RCD Espanyol: Ivan Romero: Juba Abdi, Esteban, Maxi Rosales, Albert Torras, Marc Samper, Bochi. També ha jugat: Oliveros, Pablo Mitjans, Mula, Jack.