dissabte, 11 de novembre del 2006

ESPANYOL I GRAMA EMPATEN A DOS, EN UN BON PARTIT

Repartiment de punts en un partit jugat de poder a poder

Espanyol i Gramanet han disputat aquesta tarda un bon partit jugat de poder a poder, en el que la incertesa del marcador ha estat present fins l’últim sospir. Per dos cops, el conjunt colomenc s’ha avançat en el marcador i dos cops el conjunt perico ha tornat a col·locar les taules al marcador.

Per que al minut 6, en una pilota centrada, remata de cap el davanter colomenc, Biel Ribas rebutja com pot en primera instància, i davant la passivitat de la defensa espanyolista, Gorka Pintado marca i aconsegueix posar al seu equip per davant al marcador. Això ha fet que l’Espanyol avancés línies en busca de l’empat, i després d’una gran jugada de Zamora, (ha fet un gran partit un cop més, tot i sent encara juvenil), la seva centrada es rematada per Bussy als peus del meta Barragan, en una ocasió immillorable. Al minut 32, centrada per l’esquerra de De Pablos i el remat de Zamora, acaba dins les malles de la porteria visitant. Era l’empat a un, i encara quedava tota una eternitat de partit per davant. Cinc minuts després l’àrbitre invalida per fora de joc, una jugada en la que Yagüe se’n va del seu marcador i tot sol marca, però el col·legiat ja havia indicat la infracció del davanter d’Argentona. Al minut 42, la Grama, roba una pilota en clara falta, a la línia de tres quarts, i Pugi, es marxa sol, encara a Biel ribas, i li creua la pilota per la seva dreta, aconseguint de nou posar en avantatja al conjunt del Gramanet. Però encara hi haurà temps per més, abans no s’acabi el primer període; Centrada molt perillosa de Fede que no arriba per mil·límetres a rematar de cap Bussy, i en la continuació de la jugada, Zamora es fa amb la pilota, centra i De Pablos habilita al migcampista Ángel que remata al fons de la porteria, establint el que seria resultat definitiu.

La segona part, s’ha vist moltes jugades d’atac a una i altra porteria, domini més de la Grama que de l’Espanyol, un incompetent àrbitre, que a punt a estat que se li escapés el partit de les mans, en varies picabaralles, i ni uns ni altres han aconseguit capgirar el resultat d’empat. Yagüe a poc de començar el segon temps, ho ha intentat rematant amb el cap, per sobre el travesser una molt bona centrada de Zamora, per a mí, el millor del partit,(amb De Pablos) ja que han portat molt de perill per la seves respectives bandes. Fran Erencia evita el remat a boca de gol, després d’una pilota centrada per Cristóbal, al minut 62. El conjunt colomenc domina el joc, i l’Espanyol es replega amb molt ordre, intentant buscar el contracop. Tito es apunt de donar un ensurt greu, quan el seu fort tret es rebutjat per Biel, que se la treu de sobre com pot. Al minut 69, la millor jugada de l’ Espanyol B en tot el partit; després de una bona circulació de pilota, aquesta arriba a De Pablos (banda esquerra), guanya línia de fons, i la seva centrada es tocada d’esperó per Pedraza,(que havia substituït a un avui desafortunat Bussy), i el remat posterior de Yagüe dins l’àrea petita, es replicat amb una excel·lent intervenció del porter de la Grama. La Grama també s’acosta amb perill, però la defensa blanc i blava desbarata qualsevol intent. El partit entra en un atac continuo a ambdues porteries, i la pilota que es nega a entrar, com en el 82’, que De Pablos obre a banda esquerra, i Ángel centra massa fort, sense que Albert Yagüe, pugi arribar a tocar l’esfèrica. I ja en temps d’afegit, una gran jugada de De Pablos, retalla un cop, dos... al seu marcador però a la seva enverinada centrada no arriba per molt poc Yagüe, un cop més. La Grama també ho ha intentat, però al final, repartiment de punts a Sadrià, aquesta tarda.

RCD Espanyol: Biel; Toni Lao, Fede, Serrán, Fran Erencia, Javi Marquez ( Brian 67’), Zamora (Ferrán Tacón 86’) , Ángel, Yagüe, Bussy (Pedraza 58’) i De Pablos.

UDA Gramanet: Barragán; Pardo, Moyano, Leo, Jorge, Tito, Pugi, Xavi Muñoz (Antoñana 64’), Gorka Pintado, Cabarcos, Cristóbal (Pedro 70’)

Àrbitre: Vallejo Aznar (col·legi aragonés). Malament, molt permissiu amb el joc dur, i no ha volgut saber rés en l’àrea visitant en varies accions, sobre tot una en que s’ha reclamat penal sobre Yagüe . Ha anul·lat un gol a Yagüe, per un dubtós fora de joc. Targetes a Moyano, Pardo, Cabarcos, i a Toni Lao.

Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Camp nº1.

RESULTATS FUTBOL BASE.

Espanyol B –UDA Gramanet 2-2
Cadet A – CF Cubelles 10-1

Gimnàstic Manresa - Cadet B 1-1 (JUGAT DIUMENGE)
FC Barcelona – Infantil A 1-0
Infantil B – FP Júpiter 3-1
Aleví A – CF Riuprimer 10-0

Rubí - Aleví B 1-3 (JUGAT DIUMENGE)
Benjamí A – RPE Terrassa CF 10-2
Benjamí B – Blanes CD 2-4
UDA Gramanet – Pre Benjamí 0-4
Vilanova – Cadet Femení 3-7

Pardinyes - Femení B 2-6 (JUGAT DIUMENGE)
Infantil A femení - C E Europa 1-1(JUGAT DIUMENGE)
Sant Cugat - Infantil B femení 0-1 (JUGAT DIUMENGE)


PARTITS MÉS INTERESANTS A SADRIÀ(DEMÀ)



L’Espanyol femení disputarà l’encontre amb l’Oviedo Moderno amb un ull mirant el que succeeixi amb el Atlhletic – Sevilla, corresponent a la vuitena jornada de la Superlliga femenina, més tenint en compte que el proper visitant del conjunt valencià serà les noies de Santi Fernández.


Espanyol i Oviedo s’han enfrontat en la Ciutat Esportiva en cinc ocasions, ja que l’Oviedo es un dels creadors de la Superlliga igual que el conjunt periquito. El primer partit va ser un 9 de desembre de 2001, que va acabar amb un resultat ajustat de 3-2

ESPANYOL: Carme; Blasi -Simón 46’-, Dolors, Susana Sala, Ainara, Goretti, Rigau (Gemma 79’) Raquel Cabezón, Lara (Sandra Teixidó 46’)Olga Moreno (Montse 76’), i Clara.
Els gols pericos varen ser aconseguits per Clara, Raquel i Goretti.


La temporada 2002-03 van guanyar les periques una altre vegada per la mínima; 2-1 (jornada 20, 30-3-2003). 4-1 va ser el resultat de l’última jornada de la següent lliga, 3-0 el 17-10-2004, i per últim la temporada passada (12-11-2005) el resultat més contundent: 7-1 amb les següents formacions:

Espanyol: Cristina; Anne (Falces, m. 89), Chola (Mireia, m. 70), Miriam (Marisa, m. 89), Dolors, Lara (Araceli, m. 70), Clara, Carol, Marta Cubí, Adriana y Sara.

Oviedo Moderno: María; Gévora (Andrea, m. 75), Chipi, Rosalía, Lorena, Olaya, Nuria (Peque, m. 62), Montse (Marta, m. 75), Alba, Raquel (Yaiza, m. 62) y Laura.

Arbitre: Liarte Pérez va mostrar cartolina groga a Rosalía (m. 42).
Goles: 1-0, Anne (m. 2). 2-0, Marta Cubí (m. 34). 3-0, Sara (m. 58). 4-0, Adriana (m.59). 5-0, Chipi (p.p.) (m. 61). 5-1, Laura (p.) (m. 75). 6-1, Carol (p.) (m. 84). 7-1, Sara (m. 89).

El conjunt del Oviedo Moderno ocupa la vuitena posició a la classificació, amb 2 partits guanyats, dos empats, i tres perduts, amb 13 gols a favor i 17 en contra, i el seu objectiu es com cada any mantenir-se i si es possible lluitar per la vuitena plaça que dona dret a disputar la Copa de la Reina.



FOTOS; josep maria
Sara Serna,(foto de dalt) sembla ja recuperada de les molèsties que l’impediren jugar els dos últims partits complerts, i Olga Moreno "Chola" ja s’entrena amb la resta de companyes, després de gairebé un any d’estar lesionada.



JUVENIL A - SAN FRANCISCO (12.00 HORES, DIUMENGE: CIUTAT ESPORTIVA DEL RCD ESPANYOL)

El líder de la Divisió d’Honor Juvenil, el RCD Espanyol s’enfronta a les dotze del migdia del diumenge, a la Ciutat Esportiva, al San Francisco. Conjunt, el mallorquí que va donar la sorpresa tot just la primera jornada guanyant al Lluís Sitjar per 4-5 al R. Mallorca, si be després, els seus registres son més discrets. Ocupa la setena posició amb quatre partits guanyats, tres empatats, i quatre perduts. Un total de quinze gols a favor i tretze en contra. La temporada passada Espanyol i San Francisco varen empatar a zero, i va començar a ser el principi de la davallada perica que va portar a la pèrdua del títol. Com a resultat més important del conjunt balear s’ha de citar que al seu camp, va lograr guanyar i esbatussar al FC Barcelona per un contundent 3-0. Per tant, no serà gens fàcil el partit. L’àrbitre del matx, serà Montero Esteban.

La plantilla del San Francisco la integren;
Porters: Fran y Alfredo

Defensas: Raúl, Galletero, Estelrich, Carlos,Kiko y Ángel

Mitjos: Manu, David, Marc, Fernando, Ivo, Iván Molina, Manadú , Quesada y Didac

Davanters: Salinas , Ángel, Josemi, Marco Cael i Manolo

Entrenador: Pep Sansó



L’Associació d’Esports en blanc i blau, disputarà el Cross de Vila-seca amb Isabel Eizmendi (guanyadora del Cross de la Muntanyeta per l’ Integració de Sant Boi, en el seu estreno) a categoria senior femenina, i Josep Mª Rosello a la categoria masculina. A més hi prendran part quatre juvenils i un cadet Badal Alí (el campió cadet del diumenge passat). La prova juvenil començarà a les nou del matí, i la senior a les dotze.



PARTITS MÉS INTERESANTS A SADRIÀ (avui)

L’Espanyol B, després d’assolir la quarta plaça de la classificació, s’enfrontarà aquest dissabte a les 18.00 hores a la U D A. Gramanet, conjunt que ara mateix ocupa plaça de promoció de descens, amb 4 partits guanyats, 1 d’empatat i 6 de perduts, amb 10 gols a favor i 15 en contra.

Club fundat en 1923, amb un bagatge de permanència a segona B, des de la temporada 1993-94 i 17 temporades a Tercera. Ha sigut dues vegades campió de Segona B, i una de tercera divisió.
La plantilla la formen els següents jugadors:


Porters
Imanol Pérez Lujumbio IMANOL PÉREZ
Daniel Barragán Carrascosa BARRAGÁN
Vicente Javier Valero Verchil XAVI VALERO
Defenses
Francisco Javier Obón Campo SISCU
Igotz Garde Gómez IGOTZ GARDE
Carlos García Hermida CARLOCHO
Cristóbal Juncal Fervenza CRISTÓBAL
Ismael Moyano Navas MOYANO
Leonardo Gabriel Garaycochea LEO
Jorge Rojas Justicia JORGE ROJAS
Oussama Souaidy OUSSAMA
Mitjos
Xavier Muñoz Carceller XAVI MUÑOZ
Alejandro Guembe Nicolay GUEMBE
Alejandro Lombardero Menéndez LOMBARDERO
Alberto Ortiz Moreno TITO
Diego Franqueira Viqueira FRANQUEIRA
Aitor Antoñana Gracia ANTOÑANA
Davanters
David Cabarcos González CABARCOS
Leroy Mendoza Orihuela LEROY
Pedro García Delgado PEDRO
Gorka Pintado del Molino GORKA PINTADO
José Ramón Puga Moreira PUGUI


El tècnic es Manolo González tècnic del filial des de que va ser destituit Emilio Remírez.

El màxim golejador es Gorka Pintado que amb un hat trick, va ser el botxí del filial blaugrana la passada setmana. El partit serà xiulat per Vallejo Aznar.

divendres, 10 de novembre del 2006

HISTORIES I ANÈCDOTES DEL FUTBOL FEMENÍ


LORENA, LA IMPROVISADA PORTERA DEL U.OVIEDO MODERNO

Per intentar treure’m del cap el vergonyós partit del dimecres a Montjuïc, parlarem d’altres temes més banals per alguns, però al mateix temps mes honestos i més dignes que el que allà vàrem patir.
Aquest cap de setmana el nostre equip femení, l’actual campió de la competició (uf, això també ho vaig dir el dimecres), rep al Oviedo Moderno.

Com a curiositats avant matx, explicarem en Sentiment Perico, quelcom de aquelles anècdotes que el desconeixement que hi ha en torn el futbol femení en els mitjans de comunicació fa que molts no ho sàpiguen.

Quan va acabar la passada temporada, l’Oviedo, (si aquell que va estar a punt de fer-nos perdre la Superlliga, amb el robatori al camp de un altre d’aquests sicaris, “el Díaz Vega”, nom en el que es va batejar al lloc on juga l’Universitari Oviedo Moderno), varen causar baixa les dues porteres que tenien en plantilla; Bárbara de Miguel, i la seva portera titular María Rodriguez coneguda per Maru, que va fitxar per l’Atlético Féminas recent ascendit a la Superlliga femenina. Bé, fins aquí tot normal; el cas es que per les limitacions econòmiques, no van pogué trobar cap portera de garanties, i van tenir que fitxar una noia de l’Escola de Mareo (Almudena Sánchez, 31-7-86) que es qui va començar la lliga defensant la meta asturiana fins que a la jornada tercera enfrontant-se al seu camp amb el subcampió de copa (Lagunak), guanyant 3-1 al minut 25, va encaixar dos gols més, i quelcom veuria el tècnic de l’equip asturià en l’actuació de la jove Almudena, que sense pensar-ho dues vegades, treu una jugadora de la banqueta (María) i envia als vestidors a la meta, i Lorena Álvarez Osorio (13-5-83) central i a vegades pivot defensiu ocupa la porteria, encaixa altre gol 3-4 i al final acaba el conjunt asturià remuntant i guanyant 5-4. A partir d’aquí, aquesta jugadora ocupa la porteria de l’Oviedo Moderno, amb resultat de 0-1 (brillant victòria al Cerro del Espino, i sense encaixar cap gol), empat a dos en front el Rayo, derrota 2-1 davant el AD Torrejón, i empat a dos gols davant el Athletic de Bilbao. Amb Almudena 10 gols encaixats en 225 minuts i amb la “no portera” 7 gols encaixats en 405 minuts, es clar que aquestes dades poden canviar... ja que el “trident màgic” l’espera i amb ganes després del que es va veure a Oviedo la passada temporada. Difícil ho tindrà, a menys que la resta, Gévora, Paloma, Monica, Rosalía... la defensin bé...no m’ha agradaria estar en la seva pell, davant Adriana, Cubí, Sara, Carol...


foto: pàgina web no oficial del Oviedo Moderno

dijous, 9 de novembre del 2006

AGENDA FUTBOL BASE I FEMENINS. GOLEJADORS


PARTITS PER EL CAP DE SETMANA

SADRIÀ
Dissabte dia 11 de Novembre

RCD Espanyol B –UDA Gramanet 18.00 hores.

Cadet A – C F Cubelles 12.00 hores
Infantil B – F P Júpiter 16.00 hores
Aleví A – CF Riuprimer 14.30 hores
Benjamí A – FPE Terrassa FC 15.30 hores
Benjamí B – Blanes CD 16.45 hores.

Diumenge 12 de novembre

Femení A – Oviedo Moderno 12.00 hores
Juvenil A – San Francisco 12.00 hores
Juvenil B – Nàstic 10.00 hores
Infantil A femení – CE Europa 9.30 hores

Desplaçaments

Dissabte 11


FC Barcelona – Infantil A 12.00 hores Ciutat Esportiva Johannes Gamper. (Sant Joan Despí)
UDA Gramanet – Pre Benjamí. 14.15 Nou Municipal de Santa Coloma (Sta. Coloma de Gramenet)
Vilanova – Cadet Femení 12.00 hores. Compleix Parc Esportiu del Garraf.


Diumenge 12
Pardinyes – Femení B 12.00 hores
Gimnàstic Manresa – Cadet B 12.00 hores Gimnàstic Parc (Manresa)
UE Rubí – Aleví B. 10.00 hores. Municipal Can Roses (Rubí)
CE Valldemia Maristes – Benjamí C 10.00 hores Col•legi Valldemia (Mataró)
Sant Cugat Esports “A”. – Infantil B femení. 10.00 hores Zona Esportiva Municipal Coll Fava (Sant Cugat del Vallés)
















GOLEJADORS

Primer equip
Tamudo 2
Riera 1
Moisés 1
Jonatas 1

Espanyol B
Yagüe 5
Bussy 3
De Pablos 2
Zamora 2
Ángel 1
Fede 1

Juvenil A
Jesús Berrocal 6
Xavi García 5
Quique 4
Albert García 2
Charly Lumbreras 2
Juan 1
Fran 1
Zamora 1

Juvenil B
Oriol Sans 4
Chuli 5
Marc de Val 3
Sergio Ginés 2
Oriol Ricarte 1
Carlos Salgado 1
Lluis Crous 1
Lucas Porcar 2
Toni Cunill 1
Saddik 1


Cadet A
Álvaro 11
Quique 8
Molina 3
Oscar Sielva 2

Ángel Martínez 2
Juanjo 1
Adrià Tuneu 1
Adrián Pérez 1

Cadet B
Sani 10
Gabriel López 4
Román Golobart 3
Albert Blázquez 2
Miki 2
Pablo Salanova 2
Gerard 2
Edu 1
Jordi 1
Antonio 1

Infantil A
Gil 5
Rubén "Rufo" 5
Xavi Solé 4
Xavier Lacambra 3
Joan Angel 3

Cristian Márquez 2
Diego 2
Marc Molina 1
P. p. 1

Infantil B
Óscar Medina 4
Alex 3
Nestor Turró 2
Aitor 2
Casado 1
Albarrán 1
Carles 1
Oscar Arroyo 1
Arturo 1
Lucho 1
Xavi 1

Aleví A
Jack 6
Pol 4

Jordi Cano 3
Juan Pablo 2
Miquel 2
Marc Gelmà 1
Sergio González 1
Iu 1
Oriol Vilà 1
Paco 1
Sergio Coll 1

Aleví B
Carlos 3
Gabriel 3
Marc 2
Aitor 2
Roger 2
Alex 2
Pablo 2
Miqui Poveda 2
Navarrete 1
Albert 1



FEMENÍ A
Adriana 9
Marta Cubí 7
Carol 4
Sara 3
Ane 1
Aida 1
Noemí 1
Torrejón 1
Raquel Cabezón 1

FEMENÍ B
Raquel Corral 8
Marta Corredera 5
Andri 2
Debora 2
Reche 2
Carme 2
Kenti 1
Natalia Rubio 1
Gemma Pacheco 1


fotos d'arxiu; josep maria.








FULMINADOS POR UN RAYO. TEMPESTA DE VERGONYA A MONTJUÏC.


Senzillament vergonyós. No per esperat, ofèn menys. No sé a aquestes alçades de la nit, que haurà decidit el Consell, però una de dos: o deixen a Valverde tot l’any, i prenen mesures de força amb aquests vividors del vestidor, o si per contra decideixen un cop més que els jugadors son intocables, i per tant que la corda s’ha de trencar per el cantó més fluix, que sigui ja avui... per favor no esperin més, ni prolonguin més l’agonia. Es més, si jo fos Ernesto, marxaria ja avui mateix... no es mereix tenir uns jugadors tan poc professionals, com els que per desgracia li han tocat en sort suportar i els que el Senyor Herrera li ha portat com a “reforços”. Fa molts dies, que venim avisant que això no marxa, que no es perd però no es guanya, i a excepció de la primera part amb el València, el partit de Praga (ja començo a pensar que aquella gent era una banda), i una segona part de contenció a Vila-Reial, la resta (pre temporada, inclosa) han sigut espectacles, que al marge del resultat (la majoria negatius), porten inexorablement a la deserció del públic de l’estadi, i a una dinàmica cada cop més perillosa. Però quan no es vol veure la realitat, quan es comença a contar com partits no perduts, un trist empat de casualitat com el del Racing, o empats a no rés com els dels dies de l’Osasuna, Llevant, etc., demostració en essència pura de la misèria del futbol que pràctica aquest equip, acostuma a passar això. No em vàrem tenir prou la temporada passada, tindrem que tornar-hi altre cop, i mentre tot això ho discuteixi els membres rectors de l’Entitat, Miguel Ángel Lotina espera pacient, el moment de la seva venjança esportiva.

Del partit en farem cinc cèntims. Quatre ocasions al primer temps. Un remat de Jarque al pal, a una pilota deixada amb el cap per part de Fredson, després d’una centrada per banda esquerra, un remat també amb immillorable situació de Moisés, al llançament del còrner, i dues ocasions de Coro, la primera una penetració per la dreta, que creua massa la pilota a la dreta de Muñoz, i la segona un tret col·locat que el meta visitant rebutja a còrner per sobre del travesser. A mida que han passat els minuts, amb la manca d’actitud d’un equip que amb l’empat a zero, ja en tenia prou, i el mal joc, lentitud i altres vicis i defectes que sempre fa gala aquest equip, (passis errats a cinc metres, nul·litat per treure fores de banda, falta de desmarcar-se, etc...), el conjunt madrileny ha vist que el miracle era possible. I han començat a creure’s que ho podien fer. Ja h’acabat el primer temps igual que ha evolucionat el segon temps... defenent, tocant-la el conjunt visitant, joc de despropòsits per part local, i a mida que ho han intentat el Rayo, nervis i errades ala reraguarda. A la primera ocasió, el gol. I ha pogut venir el segon, i el tercer... per que a partir de llavors, ja era tot un desconcert tremend. Però això si... els nostres sense amoïnar-se fins que s’ha arribat al minut 88... llavors comencen alguns a corre. I tots apilotats a l’àrea, penjant pilotes a la desesperada, presses per tota arreu, contraatacs visitants que han desitjat més d’un espectador que acabessin dins, per marxar abans i no tenir que contemplar el que s’estava veient. Al final , inclòs els que abonats últimament als miracles del minut 91, pensàvem que encara ens tocaria patir una pròrroga i la cruel sort (gairebé sempre en contra del conjunt perico) dels penals, ens hem tingut que auto convèncer que no... que la flor (la famosa flor) comença a marcir-se i que no sempre es pot guanyar en un minut, el que no han sigut dignes de guanyar en noranta.

FITXA TÈCNICA
RCD Espanyol: Gorka (2); Zabaleta (4), Velasco (1), Lacruz (0), Jarque (4), Moisés (2), Fredson (0) (De la Peña 58’) (0), Moha (0) (Jonathan 66’) (1), Coro (2), Luís García (0); Pandiani (4)

Rayo Vallecano: Javi Muñoz; Mainz, Llorenç, Amaya, Enguix, Cubillo, Albiol, Michel, (Iznata 72’) Collantes (D. Torres 30’), Coke Andujar, (Alvarez 46’) Mauri.

Gol
. 0-1 Michel (56’)
Àrbitre: Perez Lasa. Bé, sense problemes. Aquesta vegada, ni l’excusa de l’àrbitre serveix. Targetes grogues a Coro (32'), Zabaleta (33'), i per part visitant a Coke (42'), Albiol (48'), Mainz (54') ,Mauri (69')

Estadi Olímpic de Montjuïc, 6450 espectadors, que han tingut que empassar-se el vergonyós espectacle que han ofert els jugadors de l’encara tècnic Ernesto Valverde, i que la gran majoria a esbroncat al acabar l’encontre als jugadors, amb crits de “esta camiseta no os la mereceis”, i crits contra el tècnic.

El millor del partit: Els 6450 espectadors que han tingut que comprovar les misèries d’aquest equip un cop més.

dimecres, 8 de novembre del 2006

ESPANYOL-RAYO V. (20.45).ESTADI OLÍMPIC.





Espanyol i Rayo Vallecano, lluitaran aquesta nit a l’Estadi Olímpic per una plaça per els vuitens de final de la Copa del Rei, de la que el Club blanc i blau es el vigent campió.


El Rayo Vallecano, equip que ha militat 15 temporades en Categoria Regional, 11 en Tercera Divisió, 3 a Segona B (les últimes), 31 a Segona Divisió, i 12 temporades a la màxima divisió del futbol nacional, ocupa la tercera posició del grup primer de la segona divisió B, amb set partits guanyats, dos d’empatats i dos de perduts, amb un total de 15 gols a favor i 8 en contra, empatat a punts amb el Puertollano, segon classificat. Diego Torres amb tres gols es de moment a la lliga el màxim golejador de l’equip.

Ha visitat en partits de lliga des de la temporada 1977-78, 9 vegades el camp de l’Espanyol (6 Sarrià i 3 l’Olímpic) amb un saldo de 7 victòries espanyolistes, i dos empats ( a dos gols la 92-93, i a zero la 96-97), cap derrota local, amb un balanç de 22 gols a favor i nou en contra. Però es clar, les estadístiques estan per trencar-se, diuen, i a més poc té a veure la competició de lliga amb la de Copa, (esperem que continuï la ratxa), i tinguem un partit plàcid (si es que alguna vegada tenim dret a gaudir d’això)

Els convocats per Pepe Mel, tècnic rayista son:
Alberto ,Javi Muñoz, Coke Andújar, Diego Máinz, Diego Torres, Amaya, Llorens, Collantes, Alba, Enguix, Míchel, Cubillo, Albiol, Mauri, Jonathan Álvarez, Iznata.

Per part perica els convocats per Valverde son:
Kameni, Gorka Iraizoz, Sergio Sánchez, Jarque, Lacruz, Velasco, Torrejón, Zabaleta, Fredson, Moisés, De la Peña, Coro, Moha, Jonathan Soriano, Pandiani i Luis García.

Com a novetats de l’últim partit de lliga, entren en la llista, Sergio Sánchez, Velasco, Fredson, i Jonathan Soriano. Recordem que en partits de Copa tan sols poden anar setze convocats. El partit començarà a les 20.45, serà xiulat per Perez Lasa.

La resta d’encontres son els següents:
Club Atlético Osasuna-Peña Sport F.C. González Vázquez 21:00
Valencia Club de Fútbol SAD-Racing Club Portuense ClosGómez 22:00
Fútbol Club Barcelona-Club de Fútbol Badalona Ayza Gámez 22:00
Sevilla Fútbol Club SAD-S.D. Gimnástica Segoviana Pérez Lima 21:00
Villarreal Club de Fútbol SAD-Club Deportivo Castellón SAD Ramírez Domínguez 20:00
Getafe Club de Fútbol SAD-Xerez Club Deportivo SAD Pérez Burrull19:00
Real Sociedad de Fútbol SAD-Málaga Club de Fútbol SAD Megía DávilaA 20:00
Real Zaragoza SAD-Hércules Club de Fútbol SAD Undiano Mallenco 21:00
Gimnastic de Tarragona SAD-Real Valladolid C.F. SAD Iturralde González 20:30
Real Racing Club SAD-Real Club Deportivo de La Coruña SAD Turienzo Álvarez 20:45
Real Betis Balompié SAD-Real Club Recreativo de Huelva SAD Rubinos Pérez 22:00
Real Club Deportivo Mallorca SAD-Athletic Club Velasco Carballo 22:00
Real Madrid Club de Fútbol-Écija Balompié SAD Álvarez Izquierdo DIJOUS-9-21:00
Real Club Celta de Vigo SAD-Deportivo Alavés SAD Muñiz Fernández DIJOUS 9-20:45
Levante U.D. SAD-Club Atlético de Madrid SAD Mejuto González ahir 21:00 Suspès per l’estat impracticable del terreny de joc segons Mejuto.

No val a badar. Que amb el resultat del partit d’anada poques confiances hi haurien d’haver-hi, i més sabent que sempre hi ha sorpreses amb aquestes eliminatòries amb equips de inferior categoria.

FOTO D'ARXIU: josep maria. Fredson torna a la convocatoria.

dimarts, 7 de novembre del 2006

HISTORIA PERICA. ATLETISME.

Avui, Sentiment Perico, com a homenatge a totes aquells atletes que es van coronar com a campions de Catalunya absoluts, en els campionats per clubs que es van celebrar i com a part de l’esforç per recordar que des dels seus orígens pràcticament el nostre club ha sigut un Club Deportiu, com bé el seu nom així ho diu, i que les gestes més grans han estat precisament en altres esports fora del futbol, fem un petit recordatori, que esperem en el temps, pogué estendre a altres de les seccions que van despertar l’interès dels pericos al seu moment i van fer gaudir dels seus èxits a generacions senceres. A més per qui per motius d’edat no hem vist a caps d’aquests esportistes, ens servirà per conèixer una mica, amb la perspectiva del temps, i retre el homenatge que la seva dedicació i esforç van merèixer, portant els nostres colors.


CAMPIONATS ABSOLUTS DE CATALUNYA D’ATLETISME PER EQUIPS. GUANYADORS DE LA SECCIÓ D’ATLETISME DEL RCD. ESPANYOL

Prova Guanyador Marca

100 m. llisos
1946 Emili Vidri 11”9
1948 Francesc Sánchez 11”1
1963 Francesc Font 10”9

200 m. llisos femenins
1947 Maria Victor 31”5

400 m. llisos
1925 Màxim García 55”
1928 Joaquim Miquel 52”8
1948 Joan Victor 52”4

800 m. llisos
1926 Joaquim Miquel 2’06” 0
1928 Joaquim Miquel 2’07”8
1930 Manel Vives 1’59”8
1948 Manuel Macías 1’58” 9
1949 Manuel Macías 1’57”1
1950 Manuel Macías 1’58”5
1951 Tomás Barris 1’57”2
1952 Tomás Barris 1’58”0
1955 Tomás Barris 1’53”8
1956 Tomás Barris 1’53”8
1958 Tomás Barris 1,51”7

1500 m. llisos
1941 Josep Fonseré 4’08”0
1942 Gregorio Rojo 4’10” 6
1943 Gregorio Rojo 4’11” 4
1945 Gregorio Rojo 4’12” 2
1951 Ricardo Yebra 4’ 05”0
1952 Tomás Barris 4’09”4
1954 Tomás Barris 4’03”2
1955 Tomás Barris 3’54”2
1956 Tomás Barris 3’53”6
1970 José A. Martínez Bayo 3’53”2

5000 m. llisos
1920 Diodor Pons 17’20” 0
1926 Salvador Tapias 15’42”2
1930 Martí Serra 16’ 31” 0
1932 Antonio Gracia 16’21”4
1943 Gregorio Rojo 16’25”4
1944 Gregorio Rojo 15’42”8
1945 Gregorio Rojo 15’49”8
1947 Constantino Miranda 15’10”0
1950 Ricardo Yebra 15’34”0
1951 Josep Coll 14’53”4
1952 Ricardo Yebra 15’25”2
1953 Ricardo Yebra 15’35” 8
1955 Antoni Amorós 14’48”8
1956 Antoni Amorós 14’48”2
1965 Jesús Fernandez 14’47”2

110 Tanques
1948 José Jorge Parellada 16”6
1949 José Jorge Parellada 16”3

400 Tanques
1963 Josep Girbau 54”4
1968 Enrique Tristán 55”7
1969 Enrique Tristán 56”5

3000 Obstacles
1930 Vicente Folch 10’30”2
1931 Ángel Mur 10’15”2
1932 Ángel Mur 10’20”2
1940 Joan Aymerich 10’26”0
1944 Constantí Miranda 9’50”6
1945 Constantí Miranda 9’46”0
1947 Constantí Miranda 9’45”0
1948 Constantí Miranda 9’36”2
1950 Constantí Miranda 9’28”8
1955 José Quesada 10’10”2
1958 M. Vidal 9’46”6
1965 Jesús Fernández 9’26”4
1966 Jesús Fernández 9’28”2

Alçada
1943 Samuel Franquet 1,75 m
1944 Samuel Franquet 1,73 m.
1947 José Jorge Parellada 1,70 m.
1948 José Jorge Parellada 1,72 m.
1965 Francisco Núñez 1,78 m.
1968 Juan Armengol 1,79 m.
1969 Jesús López Mañoso 1,95 m.

Perxa
1944 Fernando Sagnier 3,25 m.
1945 Joan Esteve 3,16 m.

Llargada
1928 Ramón Mongrell 6,04m.

Triple Salt
1944 Josep Planas 13,13 m.
1945 Josep Planas 13,02 m.
1949 José Jorge Parellada 14,08 m.

Pes
1929 Willy Stoessel 11,26 m.
1943 Juan Ramón Gimeno 11,88 m.
1944 Juan Ramón Gimeno 11,88 m.

Disc
1929 Willy Stoessel 36,62 m.
1944 Buenaventura Pujol 34,40 m.
1948 Ernest Pons 35,89 m.

Javelina
1946 José Cordoba 46,74 m.
1949 José Cordoba 44,99 m.
1968 Josep María Sanza 55,98 m.
1970 Josep María Sanza 60,10 m.

Martell
1968 Antoni Fibla 58,46 m.
1969 Antoni Fibla 57,92 m.

Marxa Atlètica
1918 Lluís Meléndez 15’51”1 (3km)
1920 Lluís Meléndez 26’07”6 (5km)

4X100
1948 RCD ESPANYOL
(J.Parellada-V.Torres-A.Murga-F.Sánchez) 45”8
1963 RCD ESPANYOL
(J.López-R.Porta-V.Febrer-F.Font) 43”6

4X400
1925 RCD ESPANYOL
(J.Baides- A.Solanes- J.Barberá-M.García)

10.000 m.
1925 Pere Arbulí 34’02”2
1930 Martí Serra 34’23”0
1944 Francesc Camí 33’51”4
1945 Constantí Miranda 33’37”0
1947 Ricardo Yebra 33’06”2
1948 Constantí Miranda 31’51”6
1950 Josep Coll 31’03”8
1952 Josep Coll 31’34”0
1953 Josep Coll 31’59”6
1956 Antoni Amorós 30’55”2
1957 Antoni Amorós 30’41”4
1961 Miguel Vidal 31’58”8

CROSS INDIVIDUAL M.
1922 Joaquim Miquel
1925 Joaquim Miquel
1928 Salvador Tapias
1929 Miquel Moreno
1930 José Reliegos
1932 Ángel Mur
1942 Gregorio Rojo
1944 Gregorio Rojo
1945 Constantí Miranda
1946 Constantí Miranda
1947 Constantí Miranda
1948 Josep Coll
1950 Josep Coll
1955 Antoni Amorós
1957 Antoni Amorós
1958 Antoni Amorós
1959 Tomás Barris
1965 Jesús Fernández
1967 Francisco Arizmendi

CROSS IND. FEMENÍ
1947 Maria Víctor
1948 Maria Víctor
1949 Maria Víctor

JEAN BOUIN DE BARCELONA
Campió RCD. ESPANYOL per equips:
1921
1922
1923
1924
1927
1929
1941
1943
1945
1946
1948
1949
1951
1952
1953
1954
1957
1966

Campions individuals
1923 Miquel Palau
1924 Joaquim Miquel
1925 Joaquim Miquel
1927 Joaquim Miquel
1928 Salvador Tapies
1929 Miquel Moreno
1930 José Reliegos
1941 Gregorio Rojo
1943 Gregorio Rojo
1944 Gregorio Rojo
1945 Gregorio Rojo
1947 Constantí Miranda
1950 Josep Coll
1957* Antoni Amorós *(1-1-1957)
1957* Antoni Amorós *(7-12-1958)
1966 Francisco Aritmendi

Categoria Femenina
1947 Maria Víctor
1948 Maria Víctor
1949 Maria Víctor
1950 Maria Víctor
1952 Maria Víctor

Foto: Pericos On Line; Arxiu de Jordi Puyaltó. Gràcies per la seva tasca. Gregorio Rojo, va guanyar sis cops la Jean Bouin, les quatre primeres amb la samarreta de l'Espanyol, però després la seva gran figura va quedar eclipsada per altre monstre de l'atletisme; Constantí Miranda.
Agraim a la FC d'Atletisme, per les dades obtingudes.


dilluns, 6 de novembre del 2006

EL JUVENIL ARRIBA ALS TRENTA PUNTS (0-5 A MANACOR)

El juvenil va guanyar a Manacor, penúltim classificat ara, de la Divisió d’Honor Juvenil al seu grup tercer, per un contundent 0-5 amb dos gols de Quique, dos de Xavi, i un de Jesús (els golejadors de l’equip). Amb la derrota de la Damm a casa en front la UE Cornellà, amplia l’avantatge que ja es de set punts, els que li porta al Mallorca i a la Damm.















CLASSIFICACIÓ PJ PTSPGPEPPGFGC
1 ESPANYOL11 30 10 0 1223
2 MALLORCA11237222912
3 DAMM11 23722189
4 GIRONA11227131814
5 BARCELONA11206232513
6 REAL ZARAGOZA11185331610
7 SAN FRANCISCO11154341513
8 CORNELLA11144251921
9 SANT ANDREU11144 2512 19
10 LA SALLE11 14 4251424
11 MATARO11134161413
12 L´HOSPITALET11134161720
13 BADALONA11 123351823
14 BINEFAR1161 3 71221
15 MANACOR116137725
16 EL OLIVAR115128926



UN ALTRE EMPAT (1-1) DAVANT EL VALÈNCIA CF.

La millor primera part del que portem de lliga ahir en Montjuïc. Valverde havia col·locat a Zabaleta i Chica als laterals, i al eix de la defensa a Torrejón i Jarque. Moisés amb De la Penya, i Rufete- Riera per bandes amb Luis García i Tamudo com a home més avançat. L’Espanyol d’avui, ha sigut un equip que inclòs en els pitjors moments quant es jugava amb inferioritat numèrica, em vist lluitar, (inclòs a Iván, que ja es molt dir) concentrat, i amb moltes ganes (cosa que no sempre podem apreciar). Però com seguim negats de cara a assolir victòries, avui ha tingut que ser el sicari de torn de Sánchez Arminio, el que ens privés d’una millor sort en la segona part, enviant a Riera als vestidors per un molt rigorós contacte que ell ha apreciat agressió amb el colze. En fi que Santa Llúcia li conservi la vista, que per castigar l’Espanyol la ha tingut molt bona.

El partit ha començat bastant bé, amb un remat d’esquenes de Luisgar, després del rebuig en curt de Cañizares, al minut dotze, riera ha rematat i el porter valencià ha rebutjat com ha pogut i la pilota li ha tornat a caure al mateix Riera, que en segona instància ha xutat alta, per sobra la porteria visitant. Al 16’ el València ha ensenyat els dents, en la que ha sigut la primera jugada de perill, després d’una gran jugada de Villa, que el seu centre es aturat molt bé, per Kameni, anticipant-se a una possible rematada. Luís ho torna ha intentar però el seu remat se’n va fora fregant el travesser. I al minut 22, De la Peña centra, i Tamudo sol, remata, Cañizares, rebutja com pot, i la pilota cau morta a Riera, que per la dreta del porter visitant aconsegueix el primer gol del partit. Al 29, una rematada fluixa de cap de Luís, després d’una centrada de Rufete, i un posterior remat de Rufetea una pilota morta en la frontal, que es desviada per un defensa, son les ocasions periques per pogué sentenciar un partit que estava dominant. Rufete pot marcar, però arriba tard i el defensa li guanya la posició per velocitat, quan se’n podia anar sol i encarar a Cañizares.
Però el que son les coses; una jugada de Angulo, per banda, es rematada per Silva en la boca de gol i en posició molt dubtosa , Kameni toca la pilota però no pot impedir que marxi cap endins, i Jarque la rebutja de la mateixa línia de gol, i mentre que l’àrbitre no diu rés, el auxiliar dona per gol la jugada. Cop dur, tenint en compte que estava fent els millors minuts de lliga el conjunt blanc i blau.

La segona part l’àrbitre ha acabat d’erigir-se en protagonista, expulsant Riera i deixant al conjunt local amb un home menys des de el minut 53. Kameni ha rebutjat un remat de cap de Angulo. Tamudo ho ha intentat a la mitja volta en una pilota dins l’àrea però el defensa s’ha trobat la pilota quan connectava el seu remat. L’Espanyol guanya força quan es substituït un fluix físicament Rufete per Costa, i el València conscient de la seva superioritat numèrica, treu a Morientes, per anar descaradament per el partit. Però no es pot dir que hagi passat moltes angunies el conjunt de Valverde, si be es veritat que conforme passaven els minuts, les forces minvaven i el València en qualsevol jugada podia donar la volta al marcador que es el que sol passar quan un equip esta en dinàmica negativa com la d’aquest Espanyol que no perd però tampoc guanya. Al 80 una internada de Joaquín, més la por que rés, i un llançament de Pandiani en les acaballes del partit, quan tot ja semblava predestinat un cop més al repartiment de punts que sembla ser el previst jornada a jornada.

Fitxa Tècnica

RCD Espanyol: Kameni (7); Zabaleta (8), Chica (8), Torrejón(7), Jarque (8); Moisés (6), De la Peña (7), Rufete (3) (Costa 56’) (5), Riera (7), Luís García (4) (Coro 81’) s.c.; Tamudo (5) (Pandiani 84’) (s.c.)

Valencia CF:
Cañizares; Curro Torres (Morientes 67’),Ayala, Albiol, Moretti (Cerra 85’), Pallardó (Viana 57’), Edu, Angulo, Silva, Joaquín, Villa.

Àrbitre:
Ramírez Domínguez. Col·legi andalús. Molt malament. No ha mesurat igual les entrades punibles del conjunt perico que les dels visitants. Ha ensenyat tarja vermella directa a Riera en el minut 53, per una suposada agressió. Molt fi ha filat aquest individu, segur que amb altre protagonista d’altre equip no s’hagués atrevit a expulsar-lo. A més el gol valencianista, també ha estat objecte de polèmica, malgrat que aquí potser l'ha encertat, i la pilota havia travessat la línia de gol, malgrat que també hi podia existir fora de joc en la mateixa jugada. Targetes grogues a Jarque (25’) De la Peña (92’) i per part visitant Palllardó (15’), Ayala (63’), Silva (73’)

Gols: 1-0 Riera (22’); 1-1 Silva (43’)
Estadi Olímpic de Barcelona; 16150 espectadors
.


El jugador del partit: Chica. Per la seva constància en els partits que ha jugat, per que avui no ho tenia gens fàcil amb Joaquín, i per que ha fet una gran demostració de lluita, força, i saber estar en el camp, demostrant que falta molta més confiança amb els homes de casa.

diumenge, 5 de novembre del 2006

ESPANYOL B 1-UE COLLERENSE 3;TORNAR A ENSOPEGAR AMB LA MATEIXA PEDRA.


L’Espanyol B desaprofita les clares ocasions i acaba perdent 1-3 davant el Collerense.

Partit que l’Espanyol B, ha perdut en part per el mal joc en estones del partit, i sobre tot per les ocasions errades davant porta, que haguessin pogut canviar la sort de l’encontre. El Colllerense s’ha mostrat com un equip amb més ofici, i que ha demostrat tenir (al menys avui) una gran efectivitat davant, per que ha materialitzat gairebé totes les oportunitats que ha tingut, qualitat aquesta que no ha sabut fer gala les jugadores blanc i blaves. Les jugadores espanyolistes han tornat a ensopegar amb la mateixa pedra; el conjunt de Coll Rabassa, de Mallorca, equip de mal estruc com pocs per el conjunt perico.

El partit ha començat amb un filial espanyolista que ha sortit dominant, i als sis minuts Chivi, ha llançat una pilota des de més de 30 metres bombejada que s’ha estavellat al travesser de la porteria defensada per Puigserver. Al 15’ i al 17’Corredera i Gemma amb dos trets bastant forts, posen a prova la portera balear. Un minut abans ha tingut lloc la primera aproximació del conjunt de Coll de Rabassa, amb una bona jugada de Saavedra, que internant-se per banda i deixant enrera les seves marcadores, el seu centre es rebutjat per la defensa espanyolista. El domini era altern, i el joc brillava per la seva absència amb poques jugades de perill, fins que al minut 41 ha arribat el primer gol després d’una centrada passada per banda esquerra que García ha rematat d’una preciosa volea a l’escaire de la porteria. Però l’Espanyol semblava que es refeia aconseguint un gol dels que diuen psicològic, al minut gairebé 45, però que a fi de comptes de poc ha valgut. Gemma Pacheco ha rematat i amb l’ajut d’una defensa que ha desviat una mica la pilota, ha establert l’empat després d’una gran jugada per banda dreta de Raquel Corral, que ha guanyat línia de fons i ha centrat molt bé.

Però al minut 55, una badada defensiva per banda dreta, ha fet que Espadas, davant la sortida desesperada de Irina, aconseguís d’un tret creuat, amb l’ajuda del pal esquer, posar-se de nou per davant del marcador. Llavors, L’Espanyol ho ha intentat, i ha gaudit de les millors ocasions, i ha fet els millors minuts de l’encontre, sobre tot a tenor de la jugada del minut 58, quan primer Marta se’n va sola i quan entra a l’àrea petita no sap superar a la meta mallorquina, i en el posterior rebuig Raquel Corral desaprofita també una altre ocasió immillorable per empatar l’encontre.

Però el que son les coses, quan semblava que en qualsevol moment podia arribar l’empat, una jugada molt ben trenada per l’atac mallorquí, conduït per L. González, centra i Vidal para la pilota i lliure de marca serveix altre vegada a la número set, que aconsegueix el tercer gol i pràcticament deixar l’encontre vist per sentència, malgrat que el conjunt perico ho ha continuat intentant com al minut 31, altre vegada una ocasió de les que la golejadora perica no acostuma a errar; pilota llarga, bon control, mitja volta i encara a la portera visitant, però eleva el seu llançament de vaselina massa, i la pilota surt per sobra el travesser. Estava clar que avui no era el dia de les jugadores blanc i blaves. Al34, Jessy que havia sortit a la segona part, remata tal com li ve un fort tret, que la portera para trobant-se la pilota amb les cames, quan ja es colava dins la porteria. Al 35, es Marta qui remata de cap, molt desviat, quan es trobava sola dins l’àrea i lliure de marca. Els últims minuts del partit ja ha sigut més jugar amb el cor que amb el cap, fent la guerra cadascuna per la seva compta, amb el pas dels minuts i una diferència ja irreversible en el marcador.


FITXA TÈCNICA:
RCD Espanyol B:
Irina Torrent; Silvina (Jessy 51’), Malena, Reche, Chivi, Elena, Marta Corredera, Raquel Corral, Taby (Natalia 66’), Gemma Pacheco, Debora ( Ana Torregrosa 83’)

UE Collerense: Puigserver; Terrasa, Rodriguez Saavedra, Campos, Aceiton, Sánchez Ruiz, L.González Mohino (Naranjo 83’), Casas (A.B. González 54’), C. García (80’ Peinado), Espadas, Vidal.

Àrbitre:
Francisco Corral Dominguez. Col·legi català. Ajudat en bandes per David Ruíz, i Victor Caballero.

Gols: 0-1 García (41’) ;1-1 Gemma Pacheco (44’); 0-2 Espadas (55’); L. Gonzalez.1-3 (75’)


Camp nº 3 de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Poc públic, en part per l’horari. S’ha disputat a les 13 hores.

foto d'arxiu: josep maria

INFANTIL B FEMENÍ 3 ENFAF 1
l'Infantil B, les més petites de la base femenina, han guanyat a l'actual líder de la categoria, l'ENFAF,per tres gols a un. Els gols pericos ha sigut obra de Carla Borrás, Andrea, i de Sheila. Gran victòria de les nenes, després de l'ensopegada de l'altre dia, la victòria d'avui cobra encara més valor
.

CROSS DE SANT BOI. PRIMERA PROVA DE L'ATLETISME EN BLANC I BLAU

PRIMERA PARTICIPACIÓ DE L’ATLETISME BLANC I BLAU

L’Associació d’esports en blanc i blau d’Atletisme ha pres part per primera vegada a les proves atlètiques Del I Cross de la Muntanyeta per la integració en Sant Boi.(4km).

Cal destacar que era una prova per atletes juvenils i cadets, i que els corredors amb els colors blanc i blaus (avui amb la mítica samarreta dels pioners dels anys vint) han fet un sisè lloc i un setè lloc , i Badal Ali-Shah atleta d’origen pakistanès en edat cadet ha sigut el primer cadet en arribar a la meta.

Per equips el guanyador ha esta el Club Atletisme Gavà, i el segon lloc per l’Associació d’Esports en Blanc i Blau, quedant en un meritori lloc, per davant del FC Barcelona. Per tant primer èxit dels joves atletes que han fet el que sempre voldríem dels nostres equips; quedar per sobre del nostre rival ciutadà.

En prova femenina absoluta (senior), Isabel Eizmendi, ha quedat campiona de la prova, per tant podem parlar ja del primer gran èxit esportiu del atletisme en blanc i blau.

EL FEMENÍ A JA TORNA A SER SEGON. (2-5)




rcdespanyol.com
L'equip que dirigeix Santi Fernández ha patit fins l'últim minut del partit per a assolir la victòria davant el Transporte Alcaine (2-5). Les blanc i blaves s'han avançat al marcador gràcies a un gol de Marta Cubí a la primera part, però les locals han remuntat després del descans amb dos gols en els primers vuit minuts. Les espanyolistes han tret el seu caràcter de campiones després del dur cop i Sara, que havia entrat en la mitja part per Lara, ha certificat el tant de la d'igualada. Després d'assolir l'empat, el conjunt perico s'ha llençat a la recerca dels tres punts davant un rival molt sòlid i que ha plantat seriosos problemes a les blanc i blaves. Després de molts intents, el conjunt de Santi Fernández s'ha posat per davant al marcador després que Raquel Cabezón marqués un sensacional gol de falta. La migcampista, una especialista en aquest tipus d'accions, ha encertat en el llançament que ha servit per encarrilar el triomf. Una altra que no ha fallat a la seva cita amb el gol ha estat Adriana. La davantera blanc i blava, amb dos gols en pocs minuts, ha acabat de sentenciar el partit amb la desesperació de les de Saragossa.Treballat triomf del Femení que li permet mantenir-se en la part alta de la classificació.

FITXA TÈCNICA:
Transporte Alcaine:
Andrea, Leticia, Emili, Silvia (Leire, 70’), Conchita, Veronica Boquete, Navarro, Silvia Meseguer, Raquel, Eva i Laura Pol (Jana, 81’).

RCD Espanyol:
Cristina, Ane, Laura Falces (Natalia, 88’), Miriam, Aida, Carol, Raquel Cabezón (Rocio, 88’), Noemí, Marta Cubí, Lara (Sara Serna, 46’) i Adriana.

Àrbitre: Juan Carlos Sánchez López. Va amonestar a Raquel Cabezón.

Gols:
0-1: Marta Cubí (min.13); 1-1: Silvia (min.50), 2-1: Verónica (min.53), 2-2: Sara Serna (min.65), 2-3: Raquel Cabezón (min.82), 2-4: Adriana (min.85), 2-5: Adriana (min. 87).

foto d'arxiu: josep maria. (Partit Espanyol-Sevilla)

CLASSIFICACIÓ SUPERLLIGA FEMENINA JORNADA 7ena.














CLASSIFICACIÓ PJ PTSPGPEPPGFGC
1 LEVANTE721700283
2 ESPANYOL7186012812
3 ATH. BILBOKO717520207
4 HISPALIS7134121611
5 RAYO VALLECANO7113221412
6 BARCELONA7103 1 3 8 8
7 AT. MADRID FEMINAS7822 36 9
8 OVIEDO MODERNO7 822 31317
9 SP. HUELVA782239 17
10 TORREJON772 14814
11PUEBLA762 05817
12LAGUNAK762051022
13TRANSP. ALCAINE73106514
14REAL SOCIEDAD73034 515



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M