diumenge, 5 de novembre del 2006

EL FEMENÍ A JA TORNA A SER SEGON. (2-5)

rcdespanyol.com
L'equip que dirigeix Santi Fernández ha patit fins l'últim minut del partit per a assolir la victòria davant el Transporte Alcaine (2-5). Les blanc i blaves s'han avançat al marcador gràcies a un gol de Marta Cubí a la primera part, però les locals han remuntat després del descans amb dos gols en els primers vuit minuts. Les espanyolistes han tret el seu caràcter de campiones després del dur cop i Sara, que havia entrat en la mitja part per Lara, ha certificat el tant de la d'igualada. Després d'assolir l'empat, el conjunt perico s'ha llençat a la recerca dels tres punts davant un rival molt sòlid i que ha plantat seriosos problemes a les blanc i blaves. Després de molts intents, el conjunt de Santi Fernández s'ha posat per davant al marcador després que Raquel Cabezón marqués un sensacional gol de falta. La migcampista, una especialista en aquest tipus d'accions, ha encertat en el llançament que ha servit per encarrilar el triomf. Una altra que no ha fallat a la seva cita amb el gol ha estat Adriana. La davantera blanc i blava, amb dos gols en pocs minuts, ha acabat de sentenciar el partit amb la desesperació de les de Saragossa.Treballat triomf del Femení que li permet mantenir-se en la part alta de la classificació.