dissabte, 11 de novembre del 2006

ESPANYOL I GRAMA EMPATEN A DOS, EN UN BON PARTIT

Repartiment de punts en un partit jugat de poder a poder

Espanyol i Gramanet han disputat aquesta tarda un bon partit jugat de poder a poder, en el que la incertesa del marcador ha estat present fins l’últim sospir. Per dos cops, el conjunt colomenc s’ha avançat en el marcador i dos cops el conjunt perico ha tornat a col·locar les taules al marcador.

Per que al minut 6, en una pilota centrada, remata de cap el davanter colomenc, Biel Ribas rebutja com pot en primera instància, i davant la passivitat de la defensa espanyolista, Gorka Pintado marca i aconsegueix posar al seu equip per davant al marcador. Això ha fet que l’Espanyol avancés línies en busca de l’empat, i després d’una gran jugada de Zamora, (ha fet un gran partit un cop més, tot i sent encara juvenil), la seva centrada es rematada per Bussy als peus del meta Barragan, en una ocasió immillorable. Al minut 32, centrada per l’esquerra de De Pablos i el remat de Zamora, acaba dins les malles de la porteria visitant. Era l’empat a un, i encara quedava tota una eternitat de partit per davant. Cinc minuts després l’àrbitre invalida per fora de joc, una jugada en la que Yagüe se’n va del seu marcador i tot sol marca, però el col·legiat ja havia indicat la infracció del davanter d’Argentona. Al minut 42, la Grama, roba una pilota en clara falta, a la línia de tres quarts, i Pugi, es marxa sol, encara a Biel ribas, i li creua la pilota per la seva dreta, aconseguint de nou posar en avantatja al conjunt del Gramanet. Però encara hi haurà temps per més, abans no s’acabi el primer període; Centrada molt perillosa de Fede que no arriba per mil·límetres a rematar de cap Bussy, i en la continuació de la jugada, Zamora es fa amb la pilota, centra i De Pablos habilita al migcampista Ángel que remata al fons de la porteria, establint el que seria resultat definitiu.

La segona part, s’ha vist moltes jugades d’atac a una i altra porteria, domini més de la Grama que de l’Espanyol, un incompetent àrbitre, que a punt a estat que se li escapés el partit de les mans, en varies picabaralles, i ni uns ni altres han aconseguit capgirar el resultat d’empat. Yagüe a poc de començar el segon temps, ho ha intentat rematant amb el cap, per sobre el travesser una molt bona centrada de Zamora, per a mí, el millor del partit,(amb De Pablos) ja que han portat molt de perill per la seves respectives bandes. Fran Erencia evita el remat a boca de gol, després d’una pilota centrada per Cristóbal, al minut 62. El conjunt colomenc domina el joc, i l’Espanyol es replega amb molt ordre, intentant buscar el contracop. Tito es apunt de donar un ensurt greu, quan el seu fort tret es rebutjat per Biel, que se la treu de sobre com pot. Al minut 69, la millor jugada de l’ Espanyol B en tot el partit; després de una bona circulació de pilota, aquesta arriba a De Pablos (banda esquerra), guanya línia de fons, i la seva centrada es tocada d’esperó per Pedraza,(que havia substituït a un avui desafortunat Bussy), i el remat posterior de Yagüe dins l’àrea petita, es replicat amb una excel·lent intervenció del porter de la Grama. La Grama també s’acosta amb perill, però la defensa blanc i blava desbarata qualsevol intent. El partit entra en un atac continuo a ambdues porteries, i la pilota que es nega a entrar, com en el 82’, que De Pablos obre a banda esquerra, i Ángel centra massa fort, sense que Albert Yagüe, pugi arribar a tocar l’esfèrica. I ja en temps d’afegit, una gran jugada de De Pablos, retalla un cop, dos... al seu marcador però a la seva enverinada centrada no arriba per molt poc Yagüe, un cop més. La Grama també ho ha intentat, però al final, repartiment de punts a Sadrià, aquesta tarda.

RCD Espanyol: Biel; Toni Lao, Fede, Serrán, Fran Erencia, Javi Marquez ( Brian 67’), Zamora (Ferrán Tacón 86’) , Ángel, Yagüe, Bussy (Pedraza 58’) i De Pablos.

UDA Gramanet: Barragán; Pardo, Moyano, Leo, Jorge, Tito, Pugi, Xavi Muñoz (Antoñana 64’), Gorka Pintado, Cabarcos, Cristóbal (Pedro 70’)

Àrbitre: Vallejo Aznar (col·legi aragonés). Malament, molt permissiu amb el joc dur, i no ha volgut saber rés en l’àrea visitant en varies accions, sobre tot una en que s’ha reclamat penal sobre Yagüe . Ha anul·lat un gol a Yagüe, per un dubtós fora de joc. Targetes a Moyano, Pardo, Cabarcos, i a Toni Lao.

Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Camp nº1.

RESULTATS FUTBOL BASE.

Espanyol B –UDA Gramanet 2-2
Cadet A – CF Cubelles 10-1

Gimnàstic Manresa - Cadet B 1-1 (JUGAT DIUMENGE)
FC Barcelona – Infantil A 1-0
Infantil B – FP Júpiter 3-1
Aleví A – CF Riuprimer 10-0

Rubí - Aleví B 1-3 (JUGAT DIUMENGE)
Benjamí A – RPE Terrassa CF 10-2
Benjamí B – Blanes CD 2-4
UDA Gramanet – Pre Benjamí 0-4
Vilanova – Cadet Femení 3-7

Pardinyes - Femení B 2-6 (JUGAT DIUMENGE)
Infantil A femení - C E Europa 1-1(JUGAT DIUMENGE)
Sant Cugat - Infantil B femení 0-1 (JUGAT DIUMENGE)





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M