dimecres, 8 de novembre del 2006

ESPANYOL-RAYO V. (20.45).ESTADI OLÍMPIC.





Espanyol i Rayo Vallecano, lluitaran aquesta nit a l’Estadi Olímpic per una plaça per els vuitens de final de la Copa del Rei, de la que el Club blanc i blau es el vigent campió.


El Rayo Vallecano, equip que ha militat 15 temporades en Categoria Regional, 11 en Tercera Divisió, 3 a Segona B (les últimes), 31 a Segona Divisió, i 12 temporades a la màxima divisió del futbol nacional, ocupa la tercera posició del grup primer de la segona divisió B, amb set partits guanyats, dos d’empatats i dos de perduts, amb un total de 15 gols a favor i 8 en contra, empatat a punts amb el Puertollano, segon classificat. Diego Torres amb tres gols es de moment a la lliga el màxim golejador de l’equip.

Ha visitat en partits de lliga des de la temporada 1977-78, 9 vegades el camp de l’Espanyol (6 Sarrià i 3 l’Olímpic) amb un saldo de 7 victòries espanyolistes, i dos empats ( a dos gols la 92-93, i a zero la 96-97), cap derrota local, amb un balanç de 22 gols a favor i nou en contra. Però es clar, les estadístiques estan per trencar-se, diuen, i a més poc té a veure la competició de lliga amb la de Copa, (esperem que continuï la ratxa), i tinguem un partit plàcid (si es que alguna vegada tenim dret a gaudir d’això)

Els convocats per Pepe Mel, tècnic rayista son:
Alberto ,Javi Muñoz, Coke Andújar, Diego Máinz, Diego Torres, Amaya, Llorens, Collantes, Alba, Enguix, Míchel, Cubillo, Albiol, Mauri, Jonathan Álvarez, Iznata.

Per part perica els convocats per Valverde son:
Kameni, Gorka Iraizoz, Sergio Sánchez, Jarque, Lacruz, Velasco, Torrejón, Zabaleta, Fredson, Moisés, De la Peña, Coro, Moha, Jonathan Soriano, Pandiani i Luis García.

Com a novetats de l’últim partit de lliga, entren en la llista, Sergio Sánchez, Velasco, Fredson, i Jonathan Soriano. Recordem que en partits de Copa tan sols poden anar setze convocats. El partit començarà a les 20.45, serà xiulat per Perez Lasa.

La resta d’encontres son els següents:
Club Atlético Osasuna-Peña Sport F.C. González Vázquez 21:00
Valencia Club de Fútbol SAD-Racing Club Portuense ClosGómez 22:00
Fútbol Club Barcelona-Club de Fútbol Badalona Ayza Gámez 22:00
Sevilla Fútbol Club SAD-S.D. Gimnástica Segoviana Pérez Lima 21:00
Villarreal Club de Fútbol SAD-Club Deportivo Castellón SAD Ramírez Domínguez 20:00
Getafe Club de Fútbol SAD-Xerez Club Deportivo SAD Pérez Burrull19:00
Real Sociedad de Fútbol SAD-Málaga Club de Fútbol SAD Megía DávilaA 20:00
Real Zaragoza SAD-Hércules Club de Fútbol SAD Undiano Mallenco 21:00
Gimnastic de Tarragona SAD-Real Valladolid C.F. SAD Iturralde González 20:30
Real Racing Club SAD-Real Club Deportivo de La Coruña SAD Turienzo Álvarez 20:45
Real Betis Balompié SAD-Real Club Recreativo de Huelva SAD Rubinos Pérez 22:00
Real Club Deportivo Mallorca SAD-Athletic Club Velasco Carballo 22:00
Real Madrid Club de Fútbol-Écija Balompié SAD Álvarez Izquierdo DIJOUS-9-21:00
Real Club Celta de Vigo SAD-Deportivo Alavés SAD Muñiz Fernández DIJOUS 9-20:45
Levante U.D. SAD-Club Atlético de Madrid SAD Mejuto González ahir 21:00 Suspès per l’estat impracticable del terreny de joc segons Mejuto.

No val a badar. Que amb el resultat del partit d’anada poques confiances hi haurien d’haver-hi, i més sabent que sempre hi ha sorpreses amb aquestes eliminatòries amb equips de inferior categoria.

FOTO D'ARXIU: josep maria. Fredson torna a la convocatoria.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M