diumenge, 5 de novembre del 2006

ESPANYOL B 1-UE COLLERENSE 3;TORNAR A ENSOPEGAR AMB LA MATEIXA PEDRA.

L’Espanyol B desaprofita les clares ocasions i acaba perdent 1-3 davant el Collerense.

Partit que l’Espanyol B, ha perdut en part per el mal joc en estones del partit, i sobre tot per les ocasions errades davant porta, que haguessin pogut canviar la sort de l’encontre. El Colllerense s’ha mostrat com un equip amb més ofici, i que ha demostrat tenir (al menys avui) una gran efectivitat davant, per que ha materialitzat gairebé totes les oportunitats que ha tingut, qualitat aquesta que no ha sabut fer gala les jugadores blanc i blaves. Les jugadores espanyolistes han tornat a ensopegar amb la mateixa pedra; el conjunt de Coll Rabassa, de Mallorca, equip de mal estruc com pocs per el conjunt perico.

El partit ha començat amb un filial espanyolista que ha sortit dominant, i als sis minuts Chivi, ha llançat una pilota des de més de 30 metres bombejada que s’ha estavellat al travesser de la porteria defensada per Puigserver. Al 15’ i al 17’Corredera i Gemma amb dos trets bastant forts, posen a prova la portera balear. Un minut abans ha tingut lloc la primera aproximació del conjunt de Coll de Rabassa, amb una bona jugada de Saavedra, que internant-se per banda i deixant enrera les seves marcadores, el seu centre es rebutjat per la defensa espanyolista. El domini era altern, i el joc brillava per la seva absència amb poques jugades de perill, fins que al minut 41 ha arribat el primer gol després d’una centrada passada per banda esquerra que García ha rematat d’una preciosa volea a l’escaire de la porteria. Però l’Espanyol semblava que es refeia aconseguint un gol dels que diuen psicològic, al minut gairebé 45, però que a fi de comptes de poc ha valgut. Gemma Pacheco ha rematat i amb l’ajut d’una defensa que ha desviat una mica la pilota, ha establert l’empat després d’una gran jugada per banda dreta de Raquel Corral, que ha guanyat línia de fons i ha centrat molt bé.

Però al minut 55, una badada defensiva per banda dreta, ha fet que Espadas, davant la sortida desesperada de Irina, aconseguís d’un tret creuat, amb l’ajuda del pal esquer, posar-se de nou per davant del marcador. Llavors, L’Espanyol ho ha intentat, i ha gaudit de les millors ocasions, i ha fet els millors minuts de l’encontre, sobre tot a tenor de la jugada del minut 58, quan primer Marta se’n va sola i quan entra a l’àrea petita no sap superar a la meta mallorquina, i en el posterior rebuig Raquel Corral desaprofita també una altre ocasió immillorable per empatar l’encontre.

Però el que son les coses, quan semblava que en qualsevol moment podia arribar l’empat, una jugada molt ben trenada per l’atac mallorquí, conduït per L. González, centra i Vidal para la pilota i lliure de marca serveix altre vegada a la número set, que aconsegueix el tercer gol i pràcticament deixar l’encontre vist per sentència, malgrat que el conjunt perico ho ha continuat intentant com al minut 31, altre vegada una ocasió de les que la golejadora perica no acostuma a errar; pilota llarga, bon control, mitja volta i encara a la portera visitant, però eleva el seu llançament de vaselina massa, i la pilota surt per sobra el travesser. Estava clar que avui no era el dia de les jugadores blanc i blaves. Al34, Jessy que havia sortit a la segona part, remata tal com li ve un fort tret, que la portera para trobant-se la pilota amb les cames, quan ja es colava dins la porteria. Al 35, es Marta qui remata de cap, molt desviat, quan es trobava sola dins l’àrea i lliure de marca. Els últims minuts del partit ja ha sigut més jugar amb el cor que amb el cap, fent la guerra cadascuna per la seva compta, amb el pas dels minuts i una diferència ja irreversible en el marcador.

FITXA TÈCNICA:
RCD Espanyol B:
Irina Torrent; Silvina (Jessy 51’), Malena, Reche, Chivi, Elena, Marta Corredera, Raquel Corral, Taby (Natalia 66’), Gemma Pacheco, Debora ( Ana Torregrosa 83’)

UE Collerense: Puigserver; Terrasa, Rodriguez Saavedra, Campos, Aceiton, Sánchez Ruiz, L.González Mohino (Naranjo 83’), Casas (A.B. González 54’), C. García (80’ Peinado), Espadas, Vidal.

Àrbitre:
Francisco Corral Dominguez. Col·legi català. Ajudat en bandes per David Ruíz, i Victor Caballero.

Gols: 0-1 García (41’) ;1-1 Gemma Pacheco (44’); 0-2 Espadas (55’); L. Gonzalez.1-3 (75’)

Camp nº 3 de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Poc públic, en part per l’horari. S’ha disputat a les 13 hores.

foto d'arxiu: josep maria

INFANTIL B FEMENÍ 3 ENFAF 1
l'Infantil B, les més petites de la base femenina, han guanyat a l'actual líder de la categoria, l'ENFAF,per tres gols a un. Els gols pericos ha sigut obra de Carla Borrás, Andrea, i de Sheila. Gran victòria de les nenes, després de l'ensopegada de l'altre dia, la victòria d'avui cobra encara més valor