dissabte, 8 de març del 2014

GOLEJADA DEL JUVENIL "A"
AMB PÒQUER DE GOLS DE MARC GUAL














RCD Espanyol Juvenil “A”: 4 – C. At. Baleares: 0

Nova victòria del quadre espanyolista davant un Atlético Baleares al que ja havia derrotat en la primera volta per un rotund 0-7. Avui, els de David Gallego s’han avançat en el marcador amb dos ràpids gols abans del primer quart d’hora i han controlat perfectament el partit fins que han sentenciat arrodonint el marcador amb dos gols més en el darrer quart d’hora de joc.

Marc Gual amb un pòquer de gols, ha estat el veritable protagonista del partit. L’ exjugador del Badalona després d’un inici de campionat força discret, està en aquests moments en un moment de forma i confiança amb si mateix, formidable.

L’equip espanyolista ha sortit a resoldre el partit el més ràpid possible. Als primers minuts ja ha arribat tres cops amb veritable perill a l’àrea balear: Un remat de Gual a un pam del pal, un xut de Iago molt fort de la frontal que s’ha marxat a dos pams del pal dret, i un llançament de Marc Roca que s’ha estavellat al pal dret de la porteria defensada per Mateu.   

Eren els avisos dels espanyolistes abans d’obrir el marcador al minut deu de joc. Gran gol de Gual, després de controlar, retallar en la frontal i enviar el seu xut a l’escaire. Tan sols dos minuts després, jugada per banda dreta, guanyant línia de fons Pol Lirola i passada de la mort per Marc Gual qui a boca de canó remata a plaer al fons de la porteria balear.

L’Espanyol ho ha seguit intentant, i Borja López ha disposat d’una gran ocasió obligant a lluir-se al meta balear que ha aconseguit refusar l’esfèrica sense que Gual tampoc pogués marcar en aquesta ocasió en la següent rematada.  A una pilota centrada per Aarón, no hi ha arribat per centímetres Pol Lirola al remat de cap. Un xut d’Ecija ha sigut blocat pel porter visitant. En el 29’ Domi ha hagut de substituir a Entrena per lesió.  Amb el triomf 2-0 s’arribava al descans.

En el segon temps l’impuls de l’equip espanyolista ha minvat força en comparança amb la intensitat del primer. El partit s’ha tornat força més ensopit, al menys durant la primera mitja hora abans del tram final. De fet, la primera gran ocasió del segon període ha sigut pel quadre mallorquí que ha estavellat el seu remat al pal de la porteria espanyolista, trobant-se el refús de la fusta el meta Rubén. 

La primera ocasió dels blanc-i-blaus en aquest segon temps cal trobar-la passats els vint minuts de joc quan una bona passada interior de Borja López per Julio Rey (que acabava tot just de sortir en el lloc de Jafar), el gallec no pot superar en l’u contra u al meta balear rematant al seu cos. 

Un contracop iniciat per Carles Soria “Torito” (que havia sortit per Pol), acaba amb una combinació entre Gual i Julio, qui molt bé fa la paret i el golejador espanyolista no perdona aconseguint el tercer dels locals.  La feble rèplica visitant, un remat de cap en una jugada poc clara, que surt desviat per sobre la porteria espanyolista.

No en tindria prou amb el hat-trick el davanter espanyolista, sinó que a deu minuts del final arrodoniria encara més el marcador i la seva gesta personal en aquest partit, anotant el quart d’un xut ras que entra per l’esquerra del meta mallorquí.  Fins el final, poca cosa ja; tot estava ja decidit i tan sols un xut fora dels espanyolistes a dos del final.       


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Rubén, Pol Lirola, Aarón, Iago, Lluís, Borja López, Écija, Marc Roca, Jafar, Marc Gual i Entrena.
Substitucions: Domi per Entrena, m. 29; Julio per Jafar, m.62; Torito per Pol Lirola, m. 72; Alfredo per Borja López, m.78.  Altre suplent: Carles (p.s.)

Atlético Baleares; Mateu, Dani, Sabater, Felipe, Álex, Marc, Óscar, Álvarez, César, Moya i Cabrer.
Substitucions: Onofre per Sabater, m. 63; Torres per Felipe, m.63; Juárez per Óscar, m. 70; Riada per César, m. 70. Altre suplent: Valens (p.s.).   

Àrbitre: Pau García Fuster, de la delegació de Barcelona. Només ha mostrat una cartolina groga, al visitant Dani, m. 71.  

Gols: 1-0: Marc Gual, m.10; 2-0: Marc Gual, m.12; 3-0: Marc Gual, m.76: 4-0: Marc Gual, m.80.

Incidències: Encontre corresponent a la 25èna. jornada del campionat de lliga del grup 3r. de Divisió d’Honor Juvenil, disputat en el camp 3r. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Tarda assolellada, baixant la temperatura amb el pas del partit. Presenciant el partit – aquest i la resta de partits de tota la jornada a la Dani Jarque – , l’Adjunta a la Presidència del RCD Espanyol, Anna Maria Fusté.     


CARLES SANTALÓ SANZ, NOU PORTER DEL JUVENIL “A”.



Carles Santaló Sanz, meta fins ara del CF Badalona Juvenil de Lliga Nacional, es nou porter del RCD Espanyol. Avui ja ha ocupat la banqueta del quadre perico, jugant el meta Moha amb el Juvenil B a Figueres. 

El fet de que no es comptés tampoc al mercat d’hivern amb el meta José Pereira (Burgos CF) al filial blanc-i-blau,  va fer que el meta juvenil Jorge Ruiz “Koke” s’hagi quedat tota la temporada al filial i no al Juvenil A, i aquesta circumstància afegida a la marxa del porter que va signar aquest estiu passat procedent del Jàbac, Dani Cárdenas (Llevant Juvenil), ha deixat bastant curta d’efectiu les porteries dels dos equips juvenils espanyolistes amb tan sols Rubén, Moha i Pol Agustí. 

divendres, 7 de març del 2014

"POSA'T A 100 AMB NOSALTRES"

Fotos d'arxiu: Dues instantànies de dos moments emblemàtics de la jornada de la inauguració de l'estadi, el 2/08/2009.  El cor perico bategant, i elS castellers blanc-i-blaus coronant el castell abans de que l’enxaneta  tirés del gran llaç que envoltava tot l’estadi.


"POSA'T A 100 AMB NOSALTRES"

Els jugadors t'animen a celebrar amb ells els 100 partits a Cornellà-El Prat

El primer equip del RCD Espanyol disputarà aquest diumenge davant l'Elx el seu partit oficial número 100 a l'Estadi RCDE de Cornellà-El Prat, una xifra que mereix ser celebrada per tota la família espanyolista. Una ocasió perfecta perquè la comunió entre l'equip i la grada sigui més forta que mai.

Els jugadors dirigits per Javier Aguirre volen que aquesta ocasió sigui especial i animen a tots els socis, aficionats i simpatitzants blanc-i-blaus a omplir les grades de Cornellà-El Prat aquest diumenge. "Posa't a 100 amb nosaltres!" és el missatge que llancen en aquest vídeo promocional els jugadors del primer equip, que esperen viure un bon diumenge.

El club ha preparat diverses promocions per aconseguir que l'estadi presenti la millor entrada possible i els jugadors també han sumat el seu gra de sorra animant a tota la gent a presenciar el partit davant l'Elx. El dia s'ho mereix i hi ha motius de sobres per anar a l'Estadi RCDE.

En primer lloc, a qualsevol aficionat que compri una entrada per assistir al partit, se li regalarà una entrada infantil de la mateixa zona per a un menor de 14 anys. En cap cas aquesta entrada podrà ser utilitzada per un adult.

D'altra banda, els socis de categoria infantil podran retirar una invitació també de categoria infantil per a ser utilitzada per un nen/a menor de 14 anys. En cap cas aquesta entrada podrà ser utilitzada per un adult. Els socis NIN no podran retirar una invitació, per ser un carnet simbòlic sense seient. Les entrades es lliuraran el més a prop possible del carnet infantil. Si s’esgota alguna zona, es canviarà de lloc els adults i els nens/es afectats a una altra zona fins a esgotar aforaments de la resta de l’Estadi. Si això succeís, es començarà a donar les entrades a la zona de Gol superior i s’avançarà a d’altres en funció de la disponibilitat de seients. Aquest procés només es podrà fer personalment a les taquilles de l’Estadi. Per poder beneficiar-se d' aquesta promoció, serà imprescindible presentar el carnet de soci infantil a les taquilles del club.

Queden excloses d'aquestes dues promocions les zones VIP i Corporate. A les zones d’animació del Gol Inferior Cornellà (La Curva) i Gol Superior Prat (PE Juvenil) se seguirà la normativa habitual entre el club i els grups d’animació.

Aquestes dues promocions només podran realitzar-se en les taquilles del club. Aquestes obriran en els següents horaris:

- Dijous i divendres de 10h a 14h i de 15.30 a 18h
- Dissabte de 10h a 14h
- Diumenge de 10h fins a l'inici del partit

Finalment, com és habitual, els socis que vulguin comprar entrades addicionals podran beneficiar-se d'un 20% de descompte sobre el preu de venda al públic. Està promoció estarà activa al web del club, Ticketmaster i Entradas.com. Recordem que les entrades adquirides a través del web del club, es podran recollir a les taquilles el mateix diumenge a partir de les 10h.

A què esperes? Et poses a 100 amb nosaltres?

RCD ESPANYOL  

dijous, 6 de març del 2014

AGENDA SOCIAL

PENYA ESPANYOLISTA DE CORNELLÀ

V Torneig de la dona

Us convidem al 5è TORNEIG DE LA DONA - FUTBOL FEMENí el dia 15 de març de 2014, i els actes que farem amb aquest motiu.

Com molts ja sabeu la nostra Penya intenta aportar el seu granet de sorra per que el futbol femení sigui més valorat, i aprofitem les dates aproximades del dia de la Dona Treballadora per fer-ho possible.  Enguany estem molt contents per que aquesta iniciativa arriba a la 5a. Edició.


V TORNEIG FEMENÍ DE FUTBOL (JUVENIL/CADET)

Camp de futbol Fontsanta – Fatjó de Cornellà


PRESENTACIÓ DEL TORNEIG

A la nostra Penya el divendres 7 de març de 2014 - 19:30h.

TORNEIG

Estadi Fontsanta – Fatjó dissabte 15 de març de 2014.
16:00h. Primer partit.
17:00h. Segon partit.
18:00h. Tercer partit (tercer i quart lloc).
19:00h. Final (primer i segón lloc).
20:00h. Lliurament de trofeus..

XERRADA / COL·LOQUI "La Dona a l'Esport"

Montse Perez per part de l'Ajuntament, Sheila Nieves nadadora del Club Natació Cornellà, M. Tordera del RCD Espanyol. A la nostra Penya, divendres 4 d'abril 19:30h.

Aquest any gaudirem a la 5a. edició del Torneig amb els següents clubs que molt amablement han volgut posar el seu granet de sorra i recolzar aquesta iniciativa a la nostra ciutat:

CD FONTSANTA-FATJÓ.
RCD ESPANYOL.
F.C. SANTBOIÀ.
FUNDACIÓ ESPORTIVA ATLÈTIC VILAFRANCA

Us hi esperem!!!


Sopar casolà.

Aprofitant la coincidència del partit de lliga BBVA del R.C.D. Espanyol al camp de l'Atlético de Madrid el mateix dissabte 15 de març a les 22:00h, podeu vindre a la nostra Penya a fer un sopar casolà per 15EUR. D'aquesta manera podrem gaudir tots junts dels comentaris i l'experiència viscuda durant el Torneig de la Dona, i a més podrem anar veient en directe el partit a Madrid, ...a més d'ajudar a la Penya econòmicament per la seva subsistència.

Es important que si voleu fer el sopar ens aviseu avanç del dia 12 de març, ...per poder fer la preparació de tot plegat. Si necessiteu qualsevol aclariment us preguem ens ho comuniqueu al nostre e-mail de la Penya o al telèfon 617263657._

Penya Espanyolista de Cornellà. - C/ Riereta nº9 - Cornellà de Llobregat CP 08940.- Barcelona
penya.espanyolista.cornella@gmail.com



PENYA BLANC – BLAVA DE PALAU SOLITÀ I PLEGAMANS

Nou local social.

El proper diumenge 16 de març, la Penya Blanc-i-Blava de Palau-Solità i Plegamans inaugurarà el seu nou local social. Aquest està situat al carrer del Secretari Gil, 10 de Palau-Solità i Plegamans. L'acte donarà inici a partir de les 12.00 hores.



PENYA PERIQUITOS DE RIUDECANYES

IV Aniversari

El diumenge dia 16 de març de 2014 celebrarem el dinar del 4t. Aniversari de la Penya Periquitos de Riudecanyes.  El dia començarà amb una visita al local social de la penya i, posteriorment, un dinar de germanor a l'edifici del Eura.


El preu del dinar és de 20 euros per persona i els interessats poden trucar al 606.262.998 (JM Serrat) o al 619675242 (Miquel Sorribes). La data límit per apuntar-se és el 11 de març.

V TORNEIG DE LA DONA A ESPLUGUES.






Fotos: CF Can Vidalet

Aquest passat dissabte tingué lloc al Camp Mpal. d’El Molí a Esplugues de Llobregat, una nova edició del Torneig de la Dona.  Aprofitant el descans a les competicions i a una setmana del Dia Internacional de la Dona Treballadora, tingué lloc aquest Torneig que arribava enguany a la cinquena edició.

El torneig donava començament a les 9:00h. amb la primera semifinal entre els equips del RCDE Femení “C” i CE Pubilla Casas (3-0), i a les 10:15 la segona semifinal entre l’amfitrió CF Can Vidalet i el RCDE Juvenil Femení, amb idèntic marcador 0-3.

Els resultats de les dues semifinals van protagonitzar una final força ben curiosa entre els equips del Femení C i Juvenil-Cadet del RCD Espanyol, que es va resoldre amb triomf del conjunt de Rubén Rodríguez (Femení C) per 1-3. La consolació fou pel Pubilla Casas que derrotà al conjunt amfitrió per 0-3.  

L'INFANTIL FEMENÍ S'ADJUDICA EL
I TORNEIG VILA DE LLEIDA QUE ORGANITZÀ L'AEM

Fotos: SE AEM. 

I TORNEIG VILA DE LLEIDA   CATEGORIA INFANTIL-ALEVÍ FEM.
FASE PRÈVIA - GRUP A FASE PRÈVIA -GRUP B
C.E. SANT GABRIEL (9 punts) R.C.D. ESPANYOL (9 punts)
C.F.ARRABAL-CALAF GRAM. (4 punts) EF. BAJO CINCA PONENT (3 punts)
S.E. AEM LLEIDA (2 punts) S.E. AEM LLEIDA "B" (3 punts)
ENFAF  (1 punt) C.F. IGUALADA (3 punts)


FASE PRÈVIA DE GRUPS
10:00 S.E. AEM LLEIDA C.F. ARRABAL-CALAF G. 0-0
10:00 ENFAF C.E. SANT GABRIEL 0-5
10:35 S.E. AEM LLEIDA "B" C.F. IGUALADA 0-1
10:35 E.F. BAJO CINCA PONENT R.C.D. ESPANYOL 0-3
11:10 S.E. AEM LLEIDA ENFAF 1-1
11:10 C.E. SANT GABRIEL C.F. ARRABAL-CALAF 5-0
11:45 E.F. BAJO CINCA PONENT S.E. AEM LLEIDA "B" 0-1
11:45 R.C.D. ESPANYOL C.F. IGUALADA 9-0
12:20 C.F. ARRABAL-CALAF G. ENFAF 3-2
12:20 C.E. SANT GABRIEL S.E. AEM 6-0
12:55 S.E. AEM LLEIDA "B" R.C.D. ESPANYOL 0-7
12:55 C.F. IGUALADA EF. BAJO CINCA PONENT 0-1
FASE FINAL QUARTS DE FINAL .
15:15 1/4 C.E. SANT GABRIEL C.F. IGUALADA 4-0
15:15 1/4
S.E. AEM LLEIDA "A"
EF. BAJO CINCA PONENT 2-1
15:50 1/4 CF ARRABAL-CALAF GRA. S.E. AEM LLEIDA "B" 1-2
15:50 1/4 ENFAF R.C.D. ESPANYOL 1-4
FASE FINAL SEMIFINALS .
16:45 1/2 C.E. SANT GABRIEL S.E. AEM LLEIDA "A" 4-2
16:45 1/2 R.C.D. ESPANYOL S.E. AEM LLEIDA "B" 9-0
FASE FINAL SEMIFINALS .
FINAL: 17:10
C.E. SANT GABRIEL
R.C.D. ESPANYOL 0-2


dimecres, 5 de març del 2014

DISSABTE, POT CAURE
EL PRIMER TÍTOL DE LLIGA DE LA TEMPORADA

Fotos d'arxiu. 
Ariadna i les seves noies, a punt de guanyar la tercera lliga consecutiva en aquesta categoria.


El proper dissabte, el RCD Espanyol pot tenir el seu primer campió de lliga en la present temporada. Seria en categoria femenina, amb la consecució del títol de lliga del grup tercer de la categoria Cadet-Infantil.

L’Espanyol és el màxim favorit des d’un inici de campionat en revalidar el títol de lliga que ha conquerit en les dues anteriors temporades en les que a més, també ha sigut campió de Catalunya (adjudicant-se el títol a Martorell i en l’edició passada a Vilanova). 

Les noies d’Ariadna Ciércoles avantatgen en 6 punts al segon classificat, la UE Cabrera. A la primera volta el resultat fou favorable a les espanyolistes, en un partit en que golejaren a les del Maresme amb un rotund 8-0. En cas de triomf blanc-i-blau, la diferència s’elevaria a 9 punts i amb el gol-average favorable, la consecució del títol seria ja un fet matemàtic doncs només mancarien tres jornades per finalitzar el campionat.

La trajectòria de les espanyolistes està sent impecable, doncs no han cedit cap punt en les 18 jornades disputades i compten els partits pràcticament tots per golejades. Els resultats més curts que ha obtingut l’equip espanyolista han sigut un 3-7 a Sant Celoni i un 0-5 davant l’AE Santa Susanna a l’Alt Maresme. La resta, resultats escandalosos que van culminar amb un 0-26 a Breda a la primera volta i un 25-0 a la segona volta davant idèntic rival, així com dos 22-0 davant UE Sants i UD Molinos, i un 21-0 davant Llerona, tots tres en partits disputats a la Ciutat Esportiva.

El partit donarà començament a les 12:30 del proper dissabte. En cas d’empat, les espanyolistes es proclamarien campiones davant el CE Seagull en la propera jornada (16 de març) a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. En cas de derrota a Cabrera, la lliga es complicaria un xic, però encara disposaria el quadre perico d'una diferència de 3 punts, mes un gol-average que força complicat té el conjunt del Maresme d'aconseguir  remuntar.     

Així està la classificació d'aquest grup tercer, a manca de 4 jornades. 


 CLASSIFICACIÓ CATEGORIA CADET-INF. FEMENINA, GRUP 3r.

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1 R.C.D. ESPANYOL 54 18 18 0 0 245 10
2 U.E. CABRERA 48 18 16 0 2 90 28
3 A.E. SANTA SUSANNA 43 18 14 1 3 106 19
4 F.C. CERDANYOLA VALLÈS 34 18 11 1 6 70 49
5 U.E. SANT FOST 31 18 10 1 7 84 67
6 C.E. SEAGULL 31 18 10 1 7 71 59
7 U.D. MOLINOS 21 18 6 3 9 59 92
8 U.D. CIRERA 16 18 5 1 12 34 84
9 U.E. SANTS 15 17 5 0 12 50 87
10 C.E. SANT CELONI 14 18 4 2 12 43 70
11 C.E. LLERONA 9 18 3 0 15 31 155
12 U.E. BREDA 0 17 0 0 17 17 180


LA S.D. SALLE MALLORCA,
VISITA LA DANI JARQUE I DISPUTA DOS AMISTOSOS







RCD Espanyol Infantil “B”: 12 – SD La Salle Mallorca “C”: 0
RCD Espanyol Benjamí “B”: 2 – SD La Salle Mallorca "A": 2


A la Ciutat Esportiva Dani Jarque, el matí del passat diumenge vam comptar amb la presència d’una representació del futbol base del club balear SD La Salle Mallorca, que en categoria infantil i benjamí es van enfrontar als respectius equips del RCD Espanyol. Uns dies abans s’havien enfrontat a equips del FC Barcelona i en aquesta ocasió van disputar dos amistosos a la Ciutat Esportiva Dani Jarque davant el RCD Espanyol.

En futbol 11, l’equip de Carles Martínez Novell, el vigent campió de la Mini-Champions d’Arona, va donar bona compta del conjunt de primer any del quadre balear en el camp tercer de la Ciutat Esportiva,  al que va apallissar amb un resultat prou clar que ho diu tot i no necessita posteriors comentaris: 12-0.

Mentre això succeïa, al camp de F-7 de la Dani Jarque, el Benjamí “B” espanyolista s’enfrontava al benjamí de segon any del conjunt balear, en un partit força igualat i competit, que acabà amb empat a dos gols. 

D'aquest partit corresponent les fotografies de la part inferior d'aquest article, mentre que les de la part superior son de l'enfrontament infantil.









S E N T I M E N T P E R I C O . C O M