divendres, 7 de març del 2014

"POSA'T A 100 AMB NOSALTRES"

Fotos d'arxiu: Dues instantànies de dos moments emblemàtics de la jornada de la inauguració de l'estadi, el 2/08/2009.  El cor perico bategant, i elS castellers blanc-i-blaus coronant el castell abans de que l’enxaneta  tirés del gran llaç que envoltava tot l’estadi.


"POSA'T A 100 AMB NOSALTRES"

Els jugadors t'animen a celebrar amb ells els 100 partits a Cornellà-El Prat

El primer equip del RCD Espanyol disputarà aquest diumenge davant l'Elx el seu partit oficial número 100 a l'Estadi RCDE de Cornellà-El Prat, una xifra que mereix ser celebrada per tota la família espanyolista. Una ocasió perfecta perquè la comunió entre l'equip i la grada sigui més forta que mai.

Els jugadors dirigits per Javier Aguirre volen que aquesta ocasió sigui especial i animen a tots els socis, aficionats i simpatitzants blanc-i-blaus a omplir les grades de Cornellà-El Prat aquest diumenge. "Posa't a 100 amb nosaltres!" és el missatge que llancen en aquest vídeo promocional els jugadors del primer equip, que esperen viure un bon diumenge.

El club ha preparat diverses promocions per aconseguir que l'estadi presenti la millor entrada possible i els jugadors també han sumat el seu gra de sorra animant a tota la gent a presenciar el partit davant l'Elx. El dia s'ho mereix i hi ha motius de sobres per anar a l'Estadi RCDE.

En primer lloc, a qualsevol aficionat que compri una entrada per assistir al partit, se li regalarà una entrada infantil de la mateixa zona per a un menor de 14 anys. En cap cas aquesta entrada podrà ser utilitzada per un adult.

D'altra banda, els socis de categoria infantil podran retirar una invitació també de categoria infantil per a ser utilitzada per un nen/a menor de 14 anys. En cap cas aquesta entrada podrà ser utilitzada per un adult. Els socis NIN no podran retirar una invitació, per ser un carnet simbòlic sense seient. Les entrades es lliuraran el més a prop possible del carnet infantil. Si s’esgota alguna zona, es canviarà de lloc els adults i els nens/es afectats a una altra zona fins a esgotar aforaments de la resta de l’Estadi. Si això succeís, es començarà a donar les entrades a la zona de Gol superior i s’avançarà a d’altres en funció de la disponibilitat de seients. Aquest procés només es podrà fer personalment a les taquilles de l’Estadi. Per poder beneficiar-se d' aquesta promoció, serà imprescindible presentar el carnet de soci infantil a les taquilles del club.

Queden excloses d'aquestes dues promocions les zones VIP i Corporate. A les zones d’animació del Gol Inferior Cornellà (La Curva) i Gol Superior Prat (PE Juvenil) se seguirà la normativa habitual entre el club i els grups d’animació.

Aquestes dues promocions només podran realitzar-se en les taquilles del club. Aquestes obriran en els següents horaris:

- Dijous i divendres de 10h a 14h i de 15.30 a 18h
- Dissabte de 10h a 14h
- Diumenge de 10h fins a l'inici del partit

Finalment, com és habitual, els socis que vulguin comprar entrades addicionals podran beneficiar-se d'un 20% de descompte sobre el preu de venda al públic. Està promoció estarà activa al web del club, Ticketmaster i Entradas.com. Recordem que les entrades adquirides a través del web del club, es podran recollir a les taquilles el mateix diumenge a partir de les 10h.

A què esperes? Et poses a 100 amb nosaltres?

RCD ESPANYOL  




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M