dimecres, 5 de març del 2014

LA S.D. SALLE MALLORCA,
VISITA LA DANI JARQUE I DISPUTA DOS AMISTOSOS







RCD Espanyol Infantil “B”: 12 – SD La Salle Mallorca “C”: 0
RCD Espanyol Benjamí “B”: 2 – SD La Salle Mallorca "A": 2


A la Ciutat Esportiva Dani Jarque, el matí del passat diumenge vam comptar amb la presència d’una representació del futbol base del club balear SD La Salle Mallorca, que en categoria infantil i benjamí es van enfrontar als respectius equips del RCD Espanyol. Uns dies abans s’havien enfrontat a equips del FC Barcelona i en aquesta ocasió van disputar dos amistosos a la Ciutat Esportiva Dani Jarque davant el RCD Espanyol.

En futbol 11, l’equip de Carles Martínez Novell, el vigent campió de la Mini-Champions d’Arona, va donar bona compta del conjunt de primer any del quadre balear en el camp tercer de la Ciutat Esportiva,  al que va apallissar amb un resultat prou clar que ho diu tot i no necessita posteriors comentaris: 12-0.

Mentre això succeïa, al camp de F-7 de la Dani Jarque, el Benjamí “B” espanyolista s’enfrontava al benjamí de segon any del conjunt balear, en un partit força igualat i competit, que acabà amb empat a dos gols. 

D'aquest partit corresponent les fotografies de la part inferior d'aquest article, mentre que les de la part superior son de l'enfrontament infantil.









S E N T I M E N T P E R I C O . C O M