dissabte, 10 de setembre del 2011

EL JUVENIL "B" GOLEJA EN UN PARTIT
MOLT MÉS COMPLICAT QUE EL QUE REFLECTEIX EL 3-0 FINAL.




















RCD Espanyol Juvenil “B”: 3 – U.D. At. Gramanet Juv. “A”: 0

El Juvenil “B” del RCD Espanyol s’ha refet de la dolorosa derrota a Gavà a la jornada inaugural del campionat de Lliga Nacional Juvenil, i li ha endossat aquest dur correctiu al visitant d’aquest migdia a la Ciutat Esportiva: La Gramanet, equip que va perdre la màxima categoria juvenil la passada temporada i que avui, malgrat el resultat final molt més enganyós que el que ha estat en si mateix l’encontre, ha posat les coses ben difícils al quadre de Fran Navarro.

L’Espanyol ha marcat el gol que obria la golejada tot just abans de marxar-se els equips als vestidors. Els visitants no han tingut gaires ocasions de gol, però quan les han tingut han estat molt clares, i el conjunt local ha tingut en August a un dels principals artificis del triomf en realitzar intervencions de mèrit.

Efectivament; li ha costat al quadre perico obrir el marcador. Després d’una mitja hora inicial en la que si be els espanyolistes han dominat més però amb poca profunditat, tan sols hem comptabilitzat un llançament del capità i lateral esquerra Adri al travesser (m. 4’) i un altre xut també curiosament d’Adri per sobre el travesser quan ja s’havia passat l’equador del primer temps. Per contra la Gramanet havia portat perill al 27’ amb un xut del seu davanter centre que s’ha estavellat a l’exterior de la xarxa lateral.

En els darrers deu minuts l’Espanyol a tancat al seu rival, i ha començat a imposar-se al conjunt colomenc: Una penetració d’Adri per l’esquerra ha acabat amb una rematada de Saavedra que s’ha estavellat al braç d’un defensor colomenc tot i que el col•legiat no ha apreciat punibilitat en la jugada malgrat les protestes del davanter ex barcelonista, ara espanyolista. Un xut de Víctor ha obligat a treure al meta visitant una mà prodigiosa enviant a còrner en el 42’. Una penetració de Marc Navarro ha acabat amb una altre intervenció del porter rebutjant el tret del lateral dret.

I en el darrer minut del primer temps, una passada de Roqui per Ramon Saavedra, i en l’u contra u davant el porter colomenc, el davanter d’Elx defineix perfectament amb una rematada rasa, letal, que col•loca l’1-0 en el marcador en un moment psicològic.

En el segon temps, l’Espanyol ha intentat sentenciar l’encontre d’un bon principi amb ocasions per Nico als primers minuts, amb una rematada pràcticament amb la cara més que amb el cap desviada després d’una bona centrada, o una acció de Javi que acaba amb una rematada forçada que quan la bola mansament entrava la treu un defensor sota pals, o una centrada xut del propi Javi que treu com pot el porter.

Però la Gramanet que pràcticament no havia donat senyals de vida, ha arribat amb molt de perill les vegades que ho ha fet. Un remat al minut 48, és salvat cobrint el pal curt, pel meta August enviant a còrner. En altre ocasió minuts més tard, es lluirà aturant una rematada a boca de canó que no obstant seria invalidada per fora de joc del davanter visitant; tot i així el meta espanyolista no se n’ha fiat pas...

El col•legiat del Bages Ricard Comella no ha volgut saber res en una acció dins l’àrea colomenca en la que Saavedra després de retallar al rival ha estat entrat en falta. Pau Belana ha intentat sorprendre al porter visitant amb un llançament a la dreta del meta colomenc des de la frontal rebutjada molt bé a còrner.

En el minut 72 ha hagut la jugada clau del partit: Una profunda centrada des de l’esquerra de la Grama, acaba amb una rematada forçada que August molt bé llençant-se taponant evita el gol colomenc. Però la bola li cau de nou al mateix jugador, que dribla a August, Víctor no pot refusar, i la pilota va a un davanter que amb tot a favor afusella a boca de canó, salvant José Manuel sota pals amb el cos.

Sense solució de continuat, de l’hipotètic 1-1 s’ha passat al 2-0 pràcticament decisiu quan Saavedra ha habilitat per Marc Navarro incorporat a l’atac entrant des de darrera, i de xut creuat per sota les cames, bat al porter colomenc.

L’Espanyol ha fet el tercer quan Javi Salinas penetrant i guanyant línia de fons ha donat la passada de la mort per que en el primer pal el central Sergi Coll (que junt a Sali havien entrant passat la meitat del segon temps) fiqui la cama desviant la trajectòria de l’esfèrica al fons de la porteria, establint el que seria resultat ja definitiu.

L’Espanyol podia haver augmentat la diferència en el marcador quan Robert a boca de canó ha obligat a lluir-se al porter i el rebuig que li ha caigut a Salinas que en comptes de passar a un company en millor posició ha intentat batre al meta, però el seu remat ha estat aturat pel porter colomenc.



RCD Espanyol: August, Marc Navarro, Pau Belana, José Manuel, Adri, Víctor, Fortià, Roqui, Ramon Saavedra, Nico i Javi.
Substitucions: Robert per Roqui, m. 60; Sergi Coll per Navarro, m. 77; Canti per Nico, m. 77; Salinas per Saavedra, m. 84.

UD At. Gramanet:
Nicolás Pons, Marsol, Roger Blanque, Alberto, Martín, Pluvins, Gabarri, Aitor Hérnandez, David Hernández, Eduardo Ranchal, i Guillem Pujol.
Substitucions: Ruben Balcarreras per Guillem Pujol, m. 25; Albert Bargallo per Eduardo Ranchal, m. 25; Wenceslao Ferrer per David Hernández, m. 67; Antonio Pelegrín per Roger Blanque, m. 73; David Monterde per Pons, m.83

Gols: 1-0: Saavedra, m. 44; 2-0: Marc Navarro, m. 73; 3-0: Sergi Coll, m. 87.

Àrbitre: Ramon Ricard Comella, de la delegació del Bages. Ha deixat de sancionar un clar penal a favor del quadre local en el segon temps. Cartolines grogues a Belana i a Víctor Gómez.

Incidències:
Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Segona jornada de lliga del grup setè de la Lliga Nacional Juvenil.

L’encontre s’ha jugat a les 12:30 hores (quan Sadrià ha quedat lliure després de l’entrenament a “porta tancada” dels jugadors del primer equip) en un horari totalment intempestiu amb una molt forta calor sufocant i poc públic.












QUI NO PLORA ... NO MAMA

EL JUVENIL "B" GUANYA 3-0 A LA UD. GRAMANET EN PARTIT DE LA 2na. JORNADA DE LLIGA NACIONAL JUVENIL.

Bé , ací podem aplicar allò que qui no plora no mama. Aquesta vegada, i després de que molts pericos veiessin amb preocupació la tornada del partit de demà davant l’Athletic Club respecte al servei públic de transport, al finalitzar als voltants de les dotze de la nit, i després de les suposades reclamacions que a bon segur hi haurà hagut al nostre club, TMB accedeix a ampliar-nos l’horari i així ens ho fa saber a través de la seva pàgina.

Rectificar es de savis, i al menys en aquesta vegada podem dir no que ens donin un tracte de favor que no és el que volem, sinó que ens donin idèntic tracte en idèntiques circumstàncies amb l’altre equip català de 1a. D.



divendres, 9 de setembre del 2011

PREGUNTES IMPERTINENTS...

  • Em pregunto, per què no han anunciat encara els senyors de Transports Metropolitans de Barcelona que diumenge s’allarga el servei de metro fins la 01:00 de l’endemà? O pot ser només tenen la poca vergonya de fer prolongar el servei quan qui juga és el FC Barcelona, encara que sigui després d’un encontre que comenci a les 23:00 i acabi a la 1 de la matinada?

En aquest cas que ens ocupa, molts espanyolistes quedaran penjats en quant a transport públic es refereix ja que el darrer metro és a les 00:00 i no dona temps material per agafar-lo des de l’estadi si no vols perdre el darrer tram del partit, i per tant potser molts preferiran quedar-se a casa i no veure l’estrena del nostre equip.

  • Em pregunto: Ho ha reclamat mai el nostres dirigents a l’Entitat del Transport Metropolità?

Per cert, a Montcada i Reixac (i altres municipis de l’àrea metropolitana), els montcadencs paguem a sobre “tribut de la mobilitat” a l’Entitat del Transport Metropolità i mai ens pregunten a l’hora de pagar-lo si som barcelonistes ... 

  • Em pregunto si tots aquells que volen, defensen, els interessa, pregonen, propaganditzen, que ja està bé com està, el repartiment dels ingressos televisius amb el tracte vergonyós i totalment indigne d’un estat occidental i més propi d’una república bananera, han pensat que potser ja seria arribat el moment en que juguin aquestes dues multinacionals els dos clubs ells solets? ... Han pensat en que la lliga son 20 clubs i no només dos?
Proposo set encontres setmanals entre FC Barcelona – Real Madrid. Tres de filials i quatre de professionals amb les seves duplicades plantilles. Televisats aquests encontres les 24 hores del dia, set dies a la setmana per totes les televisions.Fins que se’n fastiguegin d’una porca vegada. Fins que ningú vagi als estadis. Fins que es fiquin als dits a... Fins que els expulsin de la LFP, de la RFEF, de la UEFA, de la FIFA, fins que les autoritats executives i legislatives de la Unió Europea (tal com ha succeït en temes molt més importants per la nació – o no? –, en els que ha acabat imposant-nos els seus criteris) posin fi a aquest desgavell fastigós. Fins que desaparegui el futbol, a ells dos gràcies...

  • Per que em pregunto si ells dos es trobarien més a gust a una lliga europea on cobrin (si s’ho guanyen al camp) deu o com a molt vint milions més que la resta de clubs punters d’Europa que hi prenguessin part, en comptes de treure’n més de vuitanta de diferència, com succeeix ara, amb els ingressos en concepte de la lliga espanyola del “capitalista d’esquerres” Roures als del Manchester Utd. per posar un exemple de la lliga anglesa?.

Ells 140 milions cadascun dels dos, mentre que els cuers Hércules, Almería, 12 milions. A la lliga anglesa, Manchester, 68 milions qui més ingressos obté, Blackpool, el que menys en va obtenir 44. Més que Atlético de Madrid i Valencia, tercers a la lliga espanyola amb 42
Això ja no és una pregunta impertinent... És una fastigosa i indecent realitat... Fins quan?

Spain is different!


Equipo        Fijo  Audiencia  Clas. Der.Int. Total    Equipo      Ingresos
M. United     15,6    15,3     17,1    20,2    68,2    R.Madrid      140
Chelsea       15,6    13,1     16,2    20,2    65,1    Barcelona     140
Arsenal       15,6    13,1     14,5    20,2    63,4    Atlético       42
M. City       15,6    11,5     15,4    20,2    62,7    Valencia       42
Liverpool     15,6    13,7     12,8    20,2    62,3    Villarreal     25
Tottenham     15,6    10,4     13,7    20,2    59,9    Sevilla        24
Everton       15,6     8,2     11,9    20,2    55,9    Getafe         18
Aston Villa   15,6     9,3     10,2    20,2    55,3    Athletic       17
Fulham        15,6     6,5     11,1    20,2    53,4    Zaragoza       14
Newcastle     15,6     9,8      7,7    20,2    53,3    Deportivo      14
Sunderland    15,6     7,1      9,4    20,2    52,3    Espanyol       13,7
West Brom     15,6     6,5      8,5    20,2    50,8    Mallorca       13,7
Stoke         15,6     6,5      5,3    20,2    48,3    Osasuna        13
Blakcburn     15,6     6,5      5,1    20,2    47,4    Racing         12,5
Bolton        15,6     6,5      6,0    20,2    47,4    Osasuna        12,5
Wigan         15,6     6,5      4,2    20,2    46,5    Levante        12
Wolves        15,6     6,5      3,4    20,2    45,7    Hércules       12
West Ham      15,6     8,7      0,8    20,2    45,3    Sporting       12
Birmingham    15,6     6,5      2,5    20,2    44,8    Málaga         12
Blackpool     15,6     6,5      1,7    20,2    44,0    R.Sociedad     12
 
* Todas las cantidades son en millones de euros
  Clas= Clasificación
  Der.Int. = Derechos televisivos internacionales




COMENTARI:
UN INDIGNAT PERICO

Senyories parlamentaries: Ja s’ho faran...

Des del mes de juny, dies abans de l’arribada de l’estiu fins ahir dijous, hem vist dues imatges que quedaran gravades a la memòria dels catalans referent als nostres parlamentaris. A qual de les dues més vergonyosa...

Una, la de les senyories parlamentaries i membres del govern català entrant al parlament on resideix la sobirania del poble, a través d’helicòpters i furgons dels mossos d’esquadra com vils delinqüents, al quedar rodejats per els anomenats o autoanomentats “indignats”.

L’altre ahir mateix, quan un senyor que com a jugador ningú discuteix la seva qualitat (com la d’altres molts jugadors catalans de futbol i esportistes en general que ni tan sol han rebut la mínima distinció i s’han mort sense cap reconeixement públic) en “l’art” de donar puntades a una pilota en un terreny de joc, es homenatjat fins a l’extrem de rebre la medalla d’honor del Parlament en mig de tota la parafernàlia mediàtica de la culer Televisió de Catalunya.

Com a jugador es qüestionable aquest guardó, com acabo de dir. Ningú es recorda el concepte que van tenir els italians d’ell... veritat que no? Com en comptes de ciclista o atleta era un futbolista de la maquinaria nacionalbarcelonista, tot s’esborra de la memòria dels pobles. Però si de veritat se li fa lliurament com a entrenador, es simplement vergonyós. Es un insult a la tasca diària de centenars i milers d’entrenadors que es deixen la seva pell amb equips modestos i que no tenen la fortuna de comptar amb plantilles de centenars de milions d’euros.

Es un insult a tècnics que inclòs entrenen per afició, altruistament, en escoles de futbol, en equips de penyes, etc. i ho puc dir ben alt, ja que en el meu “segon” club de futbol així succeeix amb un munt de gent que gaudeix de mostrar els seus coneixements a la canalla (encara que siguin escassos vistos als d’aquest Déu condecorat que ens il•lumina a tots els catalans diàriament).

Es per això (a més enguany coincideix amb ser diumenge i partits a Sadrià) que aquesta ocasió he decidit i ja ho dic per avançat, NO ANAR a cobrir el reportatge gràfic que sempre tinc a bé d’anar, amb motiu de l’ofrena floral del 11 de setembre al monument d'en Rafael de Casanovas.

Per que una cosa és el grau de sentiment català que es porti dins (amb l’equivalència que això pugui traduir-se política i/o ideològicament en cadascun de tots nosaltres) i altre és seguir participant en un acte ja devaluat totalment per les pròpies circumstàncies que es donen amb les conductes de molts, i que ja ha degenerat en un circ on ja el fet en si de l’ofrena, és el de menys.

Per que una cosa molt diferent és Catalunya (com a nació, poble, nacionalitat, comunitat autònoma, regió... posin vostès el seu desig i la seva qualificació que més s’ajusti al seu sentiment) i altre molt diferent uns polítics, uns governants, uns parlamentaris, que han perdut el nord en el que ha de ser les prioritats d’un poble en greu crisi -no nomès econòmica-, sent ací l’únic important les eleccions i els càrrecs dels que mengen amb els nostres impostos i el FC Barcelona... Res més.

Per que una cosa molt diferent és Catalunya (com a nació, poble, nacionalitat, comunitat autònoma, regió... posin vostès el seu desig i la seva qualificació que més s’ajusti al seu sentiment) i altre molt diferent el FC Barcelona, que no deixa de ser, encara que pesi a molts, un club privat de futbol. Una entitat multinacional, bessona del seu tant estimat i a la vegada odiat R. Madrid, que dona de menjar a molts paràsits d’aquesta societat, que serveix de anestèsia per silenciar i ocultar tant com es pugui els problemes reals de la gent i per adormir les consciències del ciutadà. Una multinacional que no dubta pas en recórrer si fa falta als diners d’un règim despòtic, cruel, on no es respecten els drets humans com Qatar.

De com s’arrossegaven els nostres parlamentaris per pogué entrar i sortir del nostre Parlament al no saber ni tan sols fer complir mínimament la llei, sabent-la imposar, a la demostració fastigosa de nacional-barcelonisme només hi ha un pas. El de la pèrdua de la dignitat i la vergonya. El de no saber-se fer dignes d’aquest país. Amb mi per tant que no comptin. Em declaro per un dia (11 de setembre) indignat perico.

dijous, 8 de setembre del 2011

RECORDANT NOSTRA HISTÒRIA:
DISSABTE, SADRIÀ COMPLEIX DEU ANYS

La tribuna del camp primer.




Mural "la Força d'un Sentiment" a Sadrià.




El camp tercer, després de la remodelació de 2007




Deu anys de la inauguració oficial de la Ciutat Esportiva.

Aquest dissabte dia 10 de setembre, la Ciutat Esportiva de Sant Adrià del Besós compleix 10 anys. Després d’un complicat procés no exempt de polèmiques en el que inclòs va acabar als jutjats l’empresa constructora, i després de totes les traves que de tot tipus va tenir que superar l’entitat (com per desgràcia sempre ha sigut més que habitual), veia la llum ara fa deu anys la fabrica dels somnis espanyolistes, dels futurs cracks blanc-i-blaus.

Dissabte es compliran els seus primers deu anys de vida des que aquell vespre del dilluns 10 de setembre de 2001 s’inaugurés oficialment amb la presència de les personalitats més importants dins l’espanyolisme i la societat política catalana. Els 4 ex presidents llavors vius (Vila Reyes, Meler, Perelló (a.c.s) i Pardo, l’únic encara entre nosaltres, eren junt amb Daniel Sánchez Llibre i tot el Consell d’administració. En el record, Fernando Lara, Pepe Mauri (a.c.s) que no hi van pogué veure l’acte d’inauguració com molts altres socis pericos que han format part també de l’entitat espanyolista.

Batejada pel bisbe auxiliar de Barcelona i el sacerdot perico Lluis Hernández (ex alcalde de Sta. Coloma), el públic perico present, que té bona memòria (bé amb uns més que amb altres), li va dedicar a l’Alcalde de Barcelona Joan Clos una bona part del que a bon segur es mereixia, en forma d’escridassades, xiulets i menys guapo de tot. Per tot els greuges envers l’Espanyol i per tot el malament que ens ho va fer passar ell i Barcelona Promocions a l’Olímpic. Per no saber el nostre nom, ací ens vam equivocar radicalment; no mereixia ser xiulat. Era tant pobre home moral i intel•lectualment, que tampoc va saber la cartera ministerial que prenia possessió amb el govern de J. L. Rodríguez en 2006.

Hi van ser presents, com amfitrió l’alcalde (un dels pocs que encara conserva el càrrec) de Sant Adrià del Besós, Sito Canga, Julia García Valdecasas, difunta ex consellera del RCD Espanyol que llavors ocupava el càrrec de delegada del govern central a Catalunya, el president de la FCF Jaume Rouras, i naturalment, l’honorable President de la Generalitat de Catalunya, Jordi Pujol.

Malauradament l’èxit mediàtic va durar molt poques hores, tot i ser la primera ciutat esportiva en 101 anys de vida de l’entitat. A l’endemà al migdia una noticia commocionaría al mon sencer, quan els despatxos d’agència i les primeres imatges televisives oferien pràcticament en directe l’atemptat criminal de les torres bessones de Nova York als Estats Units, obra del integrisme religiós islamista.

Aquell mateix dissabte, el Infantil “B” de Cesar Sanz pagava la ressaca de la festa amb una derrota, convertint-se en el primer equip que jugava un encontre oficial de lliga.
Aquell primer diumenge, el filial espanyolista, l’Espanyol “B”, disputaria el primer encontre oficial de lliga de segona B, un cop els dies abans els tècnics de la RFEF havien donat l’OK definitiu per que al camp primer de gespa natural si poguessin disputar partits oficials, malgrat algunes instal•lacions com els serveis entre altres, no estiguessin encara acabats.

Però era ja tal el desig de tot l’espanyolisme i del consell per no demorar més la data d’inauguració que tothom estava disposat a fer-ne un sacrifici per tal de pogué estrenar-la i pogué dir tots plegats que l’Espanyol havia ja recuperat patrimoni sota la presidència de Daniel Sánchez Llibre, qui s’havia vist 4 anys enrera a signar i procedir a la demolició de l’Estadi de Sarrià.

L’Espanyol B entrenat per Ramon Moya guanyava 3-0 al filial de la SE Eibar el diumenge 16 de setembre de 2001. Com aspecte anecdòtic d’aquell primer encontre oficial del filial l’onze que va sortir a la gespa defensant la samarreta blanc-i-blava:

RCD Espanyol B: Miranda, Marc Beltrán, Ivo, Jarque, Català, Moisés Hurtado, Moisés Martín, Toti, Postigo, Crusat i Gaizka. Substitucions: Ceballos per Moisés Martín, Vates per Toti, i Tarik per Postigo. Els gols van ser anotats per Gaizka al minut 9, Moisés Hurtado al 44’ i Ceballos al 76’. El col•legiat va ser José Luis Torres Clapés.

La Ciutat Esportiva de Sant Adrià, ràpidament va ser batejada en les columnes d’opinió i en les cròniques del diari perico extint “Blanc i Blau” com a Ciutat Esportiva “Sadrià” com acrònim de les paraules Sarrià (l’antic i mític estadi espanyolista) i Sant Adrià (la localitat que obria les seves portes a les esperances periques).

Va ser el seu primer director, Alfonso Martínez Salinas (a.c.s), que també ens va deixar malauradament fa uns quants anys. El llavors tècnic del primer equip, Paco Flores, ja xerrava a dretes i a esquerres que era petita... El temps (un cop el primer equip hi ha anat a entrenar, i l’escola ha augmentat tant el número de integrants), li ha acabat donant la raó. Però convindreu amb mi que fer aquells comentaris en aquell moment era tocar senzillament els collons. Així ho pensava, ho penso i ho dic.

Disposava en un principi de cinc camps: Dos de gespa natural, el camp primer, que després per un deficient projecte de construcció va tenir que ser corregut uns metres per que la visió de la línia de banda on les banquetes era molt deficient des de la grada de tribuna, i el camp dos, per entrenar, tot i que també rarament si ha jugat algun partit de futbol base, i si de lloguer per empreses quan la ciutat esportiva estava més descarregada i els tècnics del primer equip no volien anar a Sadrià a entrenar.


obres al camp primer (2007).



Camp 3 i 4 convertits en un de sol.



Després hi havia dos camps de gespa artificial que eren on jugaven els equips de futbol base i femenins. Posteriorment serien substituïts per l’actual més gran, en vertical en comptes d’horitzontals i amb les grades a l’estil Olímpic de Montjuïc per desgràcia dels espectadors que mica a mica ha anat perdent Sadrià. Temporada darrera temporada, ha baixat sensiblement la presència de pericos i un dels factors ha estat aquest en els encontres de dissabte (junt a que tot el dia estan donant futbol per les televisions).




zona poliesportiva (?), segons deia el planell ...



Els equips de futbol 7 benjamins i prebenjamins i els infantils femenins jugaven en l’actual camp de Futbol-7 amb mur que es troba idèntic a la seva construcció. Finalment hi havia també una zona d’entrenament darrera del camp antic 4 (que ara es darrera del actual 3) i una zona batejada amb el curiós nom de “pista polideportiva” amb unes anelles ridícules de bàsquet sense taulell ni cistella que mai hem sabut que pintaven allà, fins que van ser suprimides. Allà entrenen els nens i nenes que després juguen al camp petit de futbol 7.

Els vestidors primerament eren autèntics barracons d’obra, fins que posteriorment van ser adaptats a la zona els que hi ha ara prefabricats, i que al menys donen altre imatge que l’original.

Amb tot, els pericos sempre consideràvem allò nostre casa i per molts lògics defectes que hi van haver-hi (i segueixen havent malauradament), sempre ens hem sentit com altre cop a la nostre llar després de la pèrdua de Sarrià, i al marge de la pròpia activitat esportiva de la pedrera, i posteriorment de l’Escola i d’entrenament del primer equip, Sadrià ha significat aquell punt de reunió, de trobada, de discussió, d’intercanvi d’opinió de tots els socis que hi anaven. Era de nou la llar dels pericos mentre s’esperava el llarg camí a la terra desitjada de Cornellà-El Prat.

CALENDARIS:
PRIMERA DIVISIÓ ALEVÍ GRUP 1

PRIMERA DIVISIÓ ALEVÍ, GRUP 1
CAMPIONAT LLIGA 2011/12


Primera Volta Segona Volta

Jornada 1 (25-09-2011) Jornada 16 (29-01-2012)

CENTRE ESPORTS L'HOSPITALET - C.F. VILANOVA GELTRU
C.F. DAMM "B" - C.D. SANT GABRIEL "B"
VIC RIUPRIMER REFO FUTBOL CLUB "B" - U.E. SANT ANDREU "B"
C. ESCOLA F. GAVÀ - C.E. MERCANTIL
U.D. CORNELLÀ - F.C. SANT CUGAT ESPORT
C. GIMNÀSTIC MANRESA - F.C. BARCELONA
UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA - U.E. VILASSAR MAR "B"
U.D. At. GRAMANET MILAN "B" - R.C.D. ESPANYOL



Jornada 2 (02-10-2011) Jornada 17 (05-02-2012)

C.F. VILANOVA GELTRU - U.D. At. GRAMANET MILAN "B"
C.D. SANT GABRIEL "B" - CENTRE ESPORTS L'HOSPITALET
U.E. SANT ANDREU "B" - C.F. DAMM "B"
C.E. MERCANTIL - VIC RIUPRIMER REFO FUTBOL CLUB "B"
F.C. SANT CUGAT ESPORT - C. ESCOLA F. GAVÀ
F.C. BARCELONA - U.D. CORNELLÀ
U.E. VILASSAR MAR "B" - C. GIMNÀSTIC MANRESA
R.C.D. ESPANYOL - UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA



Jornada 3 (09-10-2011) Jornada 18 (12-02-2012)

C.F. VILANOVA GELTRU - C.D. SANT GABRIEL "B"
CENTRE ESPORTS L'HOSPITALET - U.E. SANT ANDREU "B"
C.F. DAMM "B" - C.E. MERCANTIL
VIC RIUPRIMER REFO FUTBOL CLUB "B" - F.C. SANT CUGAT ESPORT
C. ESCOLA F. GAVÀ - F.C. BARCELONA
U.D. CORNELLÀ - U.E. VILASSAR MAR "B"
C. GIMNÀSTIC MANRESA - R.C.D. ESPANYOL
U.D. At. GRAMANET MILAN "B" - UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA




Jornada 4 (16-10-2011) Jornada 19 (26-02-2012)

C.D. SANT GABRIEL "B" - U.D. At. GRAMANET MILAN "B"
U.E. SANT ANDREU "B" - C.F. VILANOVA GELTRU
C.E. MERCANTIL - CENTRE ESPORTS L'HOSPITALET
F.C. SANT CUGAT ESPORT - C.F. DAMM "B"
F.C. BARCELONA - VIC RIUPRIMER REFO FUTBOL CLUB "B"
U.E. VILASSAR MAR "B" - C. ESCOLA F. GAVÀ
R.C.D. ESPANYOL - U.D. CORNELLÀ
UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA - C. GIMNÀSTIC MANRESA



Jornada 5 (23-10-2011) Jornada 20 (04-03-2012)

C.D. SANT GABRIEL "B" - U.E. SANT ANDREU "B"
C.F. VILANOVA GELTRU - C.E. MERCANTIL
CENTRE ESPORTS L'HOSPITALET - F.C. SANT CUGAT ESPORT
C.F. DAMM "B" - F.C. BARCELONA
VIC RIUPRIMER REFO FUTBOL CLUB "B" - U.E. VILASSAR MAR "B"
C. ESCOLA F. GAVÀ - R.C.D. ESPANYOL
U.D. CORNELLÀ - UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA
U.D. At. GRAMANET MILAN "B" - C. GIMNÀSTIC MANRESA



Jornada 6 (30-10-2011) Jornada 21 (11-03-2012)

U.E. SANT ANDREU "B" - U.D. At. GRAMANET MILAN "B"
C.E. MERCANTIL - C.D. SANT GABRIEL "B"
F.C. SANT CUGAT ESPORT - C.F. VILANOVA GELTRU
F.C. BARCELONA - CENTRE ESPORTS L'HOSPITALET
U.E. VILASSAR MAR "B" - C.F. DAMM "B"
R.C.D. ESPANYOL - VIC RIUPRIMER REFO FUTBOL CLUB "B"
UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA - C. ESCOLA F. GAVÀ
C. GIMNÀSTIC MANRESA - U.D. CORNELLÀ



Jornada 7 (06-11-2011) Jornada 22 (18-03-2012)

U.E. SANT ANDREU "B" - C.E. MERCANTIL
C.D. SANT GABRIEL "B" - F.C. SANT CUGAT ESPORT
C.F. VILANOVA GELTRU - F.C. BARCELONA
CENTRE ESPORTS L'HOSPITALET - U.E. VILASSAR MAR "B"
C.F. DAMM "B" - R.C.D. ESPANYOL
VIC RIUPRIMER REFO FUTBOL CLUB "B" - UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA
C. ESCOLA F. GAVÀ - C. GIMNÀSTIC MANRESA
U.D. At. GRAMANET MILAN "B" - U.D. CORNELLÀ



Jornada 8 (13-11-2011) Jornada 23 (25-03-2012)

C.E. MERCANTIL - U.D. At. GRAMANET MILAN "B"
F.C. SANT CUGAT ESPORT - U.E. SANT ANDREU "B"
F.C. BARCELONA - C.D. SANT GABRIEL "B"
U.E. VILASSAR MAR "B" - C.F. VILANOVA GELTRU
R.C.D. ESPANYOL - CENTRE ESPORTS L'HOSPITALET
UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA - C.F. DAMM "B"
C. GIMNÀSTIC MANRESA - VIC RIUPRIMER REFO FUTBOL CLUB "B"
U.D. CORNELLÀ - C. ESCOLA F. GAVÀ



Jornada 9 (20-11-2011) Jornada 24 (01-04-2012)

C.E. MERCANTIL - F.C. SANT CUGAT ESPORT
U.E. SANT ANDREU "B" - F.C. BARCELONA
C.D. SANT GABRIEL "B" - U.E. VILASSAR MAR "B"
C.F. VILANOVA GELTRU - R.C.D. ESPANYOL
CENTRE ESPORTS L'HOSPITALET - UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA
C.F. DAMM "B" - C. GIMNÀSTIC MANRESA
VIC RIUPRIMER REFO FUTBOL CLUB "B" - U.D. CORNELLÀ
U.D. At. GRAMANET MILAN "B" - C. ESCOLA F. GAVÀ



Jornada 10 (27-11-2011) Jornada 25 (15-04-2012)

F.C. SANT CUGAT ESPORT - U.D. At. GRAMANET MILAN "B"
F.C. BARCELONA - C.E. MERCANTIL
U.E. VILASSAR MAR "B" - U.E. SANT ANDREU "B"
R.C.D. ESPANYOL - C.D. SANT GABRIEL "B"
UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA - C.F. VILANOVA GELTRU
C. GIMNÀSTIC MANRESA - CENTRE ESPORTS L'HOSPITALET
U.D. CORNELLÀ - C.F. DAMM "B"
C. ESCOLA F. GAVÀ - VIC RIUPRIMER REFO FUTBOL CLUB "B"



Jornada 11 (04-12-2011) Jornada 26 (22-04-2012)

F.C. SANT CUGAT ESPORT - F.C. BARCELONA
C.E. MERCANTIL - U.E. VILASSAR MAR "B"
U.E. SANT ANDREU "B" - R.C.D. ESPANYOL
C.D. SANT GABRIEL "B" - UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA
C.F. VILANOVA GELTRU - C. GIMNÀSTIC MANRESA
CENTRE ESPORTS L'HOSPITALET - U.D. CORNELLÀ
C.F. DAMM "B" - C. ESCOLA F. GAVÀ
U.D. At. GRAMANET MILAN "B" - VIC RIUPRIMER REFO FUTBOL CLUB "B"



Jornada 12 (18-12-2011) Jornada 27 (29-04-2012)

F.C. BARCELONA - U.D. At. GRAMANET MILAN "B"
U.E. VILASSAR MAR "B" - F.C. SANT CUGAT ESPORT
R.C.D. ESPANYOL - C.E. MERCANTIL
UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA - U.E. SANT ANDREU "B"
C. GIMNÀSTIC MANRESA - C.D. SANT GABRIEL "B"
U.D. CORNELLÀ - C.F. VILANOVA GELTRU
C. ESCOLA F. GAVÀ - CENTRE ESPORTS L'HOSPITALET
VIC RIUPRIMER REFO FUTBOL CLUB "B" - C.F. DAMM "B"




Jornada 13 (08-01-2012) Jornada 28 (06-05-2012)

F.C. BARCELONA - U.E. VILASSAR MAR "B"
F.C. SANT CUGAT ESPORT - R.C.D. ESPANYOL
C.E. MERCANTIL - UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA
U.E. SANT ANDREU "B" - C. GIMNÀSTIC MANRESA
C.D. SANT GABRIEL "B" - U.D. CORNELLÀ
C.F. VILANOVA GELTRU - C. ESCOLA F. GAVÀ
CENTRE ESPORTS L'HOSPITALET - VIC RIUPRIMER REFO FUTBOL CLUB "B"
U.D. At. GRAMANET MILAN "B" - C.F. DAMM "B"



Jornada 14 (15-01-2012) Jornada 29 (13-05-2012)

U.D. At. GRAMANET MILAN "B" - U.E. VILASSAR MAR "B"
R.C.D. ESPANYOL - F.C. BARCELONA
UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA - F.C. SANT CUGAT ESPORT
C. GIMNÀSTIC MANRESA - C.E. MERCANTIL
U.D. CORNELLÀ - U.E. SANT ANDREU "B"
C. ESCOLA F. GAVÀ - C.D. SANT GABRIEL "B"
VIC RIUPRIMER REFO FUTBOL CLUB "B" - C.F. VILANOVA GELTRU
C.F. DAMM "B" - CENTRE ESPORTS L'HOSPITALET



Jornada 15 (22-01-2012) Jornada 30 (20-05-2012)

U.E. VILASSAR MAR "B" - R.C.D. ESPANYOL
F.C. BARCELONA - UNIÓ FUTBOL BASE JABAC I TERRASSA
F.C. SANT CUGAT ESPORT - C. GIMNÀSTIC MANRESA
C.E. MERCANTIL - U.D. CORNELLÀ
U.E. SANT ANDREU "B" - C. ESCOLA F. GAVÀ
C.D. SANT GABRIEL "B" - VIC RIUPRIMER REFO FUTBOL CLUB "B"
C.F. VILANOVA GELTRU - C.F. DAMM "B"
CENTRE ESPORTS L'HOSPITALET - U.D. At. GRAMANET MILAN "B"


CLASSIFICACIONS



CLASSIFICACIÓ TERCERA  DIVISIÓ, GRUP 5è.
.
CLASSIFICACIÓ
PTS
PJ
PG
PE
PP
GF
GC
1
TERRASSA F.C.
6
2
2
0
0
8
4
2
R.C.D. ESPANYOL "B"
4
2
1
1
0
4
1
3
C.F. POBLA DE MAFUMET
4
2
1
1
0
4
2
4
A.E. PRAT
4
2
1
1
0
3
1
5
C.E. EUROPA
4
2
1
1
0
3
2
6
U.E. OLOT
3
2
1
0
1
6
3
7
C.F. GAVÀ
3
2
1
0
1
5
3
8
U.E. RUBÍ
3
2
1
0
1
4
3
9
C.F. BALAGUER
3
2
1
0
1
2
2
10
C.D. MASNOU
3
2
1
0
1
5
6
11
C.F. MONTAÑESA
3
2
1
0
1
2
4
12
U.E. CORNELLÀ
2
2
0
2
0
3
3
13
U.D. At. GRAMANET
2
2
0
2
0
2
2
14
A.E.C. MANLLEU
2
2
0
2
0
1
1
15
C.F. VILANOVA I LA GELTRÚ
2
2
0
2
0
0
0
16
C.F. AMPOSTA
1
2
0
1
1
4
6
17
F.C. SANTBOIÀ
1
2
0
1
1
1
3
18
U.E. CASTELLDEFELS
1
2
0
1
1
1
4
19
U.E. VIC
1
2
0
1
1
0
4
20
F.C. VILAFRANCA
0
2
0
0
2
1
5




CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL, GRUP 3r.
.
CLASSIFICACIÓ
PTS
PJ
PG
PE
PP
GF
GC
1
R.C.D. ESPANYOL
3
1
1
0
0
8
0
2
F.C. BARCELONA
3
1
1
0
0
7
0
3
C.D. SAN FRANCISCO
3
1
1
0
0
4
1
4
A.E.C. MANLLEU
3
1
1
0
0
3
0
5
GIMNÀSTIC DE TARRAGONA
3
1
1
0
0
3
0
6
C.F. BADALONA
3
1
1
0
0
2
0
7
R.C.D. MALLORCA
3
1
1
0
0
2
0
8
U.D. CORNELLÀ
1
1
0
1
0
1
1
9
GIRONA F.C.
1
1
0
1
0
1
1
10
C.F. DAMM
0
1
0
0
1
0
2
11
C.F. REUS DEPORTIU
0
1
0
0
1
0
2
12
CLUB LLEIDA ESPORTIU
0
1
0
0
1
1
4
13
F. P. ESP. MATARÓ
0
1
0
0
1
0
3
14
C.D. CIDE
0
1
0
0
1
0
3
15
S.D. HUESCA
0
1
0
0
1
0
7
16
REAL ZARAGOZA
0
1
0
0
1
0
8




CLASSIFICACIÓ LLIGA NACIONAL JUVENIL, GRUP. 7è.
.
CLASSIFICACIÓ
PTS
PJ
PG
PE
PP
GF
GC
1
C. F. GAVÀ
3
1
1
0
0
3
0
2
GIRONA F.C. "B"
3
1
1
0
0
3
0
3
F.C. BARCELONA "B"
3
1
1
0
0
2
1
4
C.F. DAMM "B"
3
1
1
0
0
2
1
5
C.E. L'HOSPITALET
3
1
1
0
0
2
1
6
C.D. LA FLORESTA
3
1
1
0
0
2
1
7
A.E. PRAT
3
1
1
0
0
1
0
8
U.E. FIGUERES
1
1
0
1
0
1
1
9
C.E. MERCANTIL
1
1
0
1
0
1
1
10
U.D. At. GRAMANET
1
1
0
1
0
1
1
11
U.E. SANT ANDREU
1
1
0
1
0
1
1
12
U.D. CORNELLÀ "B"
0
1
0
0
1
1
2
13
C.E. PREMIÀ
0
1
0
0
1
1
2
14
C.E. EUROPA
0
1
0
0
1
0
3
15
F.P.E.F. CALELLA
0
1
0
0
1
1
2
16
U.F.B. JÀBAC I TERRASSA
0
1
0
0
1
0
1
17 R.C.D. ESPANYOL "B"0100103
18C.F. MOLLET U.E.0100103




PRIMERA DIVISIÓ FEMENINA

.CLASSIFICACIÓPTS PJPG PE PP GFGC
1
PRAINSA TRANSP. ALCAINE
3110084
2
SPORTING CLUB HUELVA
3110041
3
RAYO VALLECANO
3110030
4
F.C. BARCELONA
3110031
5
REAL SOCIEDAD
3110031
6
ATHLETIC CLUB
3110021
7
C.D. SANT GABRIEL
3110010
8
ATLÉTICO DE MADRID
1101011
9
LEVANTE U.D.
1101011
10
R.C.D. ESPANYOL
1101011
11
Sp. COM. LLANOS OLIVENZA
1101011
12
U.E. L'ESTARTIT
0100112
13
F.V.P.R. EL OLIVO
0100101
14
U.D. COLLERENSE
0100113
15
VALENCIA C.F.
0100113
16
C.A. MÁLAGA
0100114
17
S.D. LAGUNAK
0100103
18
E.M.F. REOCÍN
0100148





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M