dissabte, 26 de gener del 2008

UE SANT ANDREU: 0 - JUVENIL: 3
TRIOMF JUST DEL LÍDER

(Josep Maria: Narcís Sala, Sant Andreu).

Triomf just del Juvenil del RCD Espanyol en un encontre en el que els blanc i blaus han deixat ràpidament enllestit l’encontre gràcies a dos gols de Creus. La segona part ha estat molt més fluixa, a excepció dels darrers cinc minuts i l’afegit en el que els quatribarrats ja han llençat la tovallola i llavors els homes de Pernarnau haguessin pogut aconseguir encara un marcador molt més ampli.

Guillem Creus avança l’Espanyol
Als dos minuts de joc, una centrada per l’esquerra per el lateral Didac Vila, ha estat perfectament rematada per Guillem Creus fent pujar el primer gol al marcador.
Aquest gol matiner ha donat tranquil·litat als blanc i blaus que han pogut jugar de bon començament amb el marcador a favor.

Canario de xut massa creuat ha rematat fora a l’esquerra de la porteria defensada per el meta ex espanyolista Juan. L’Espanyol arribava amb perill per banda esquerra on Didac trobava espais per centrar en el minut 17, però el davanter Marc Mas (avui titular) no podia rematar.

Una bona triangulació en atac acaba amb Juan llençant-se als peus de Guillem Creus quan l’extrem espanyolista ja anava a connectar amb l’esfèrica a la zona del punt de penal.

La primera jugada de cert perill per els locals ha estat una falta llençada per Bacaicoa que ha tingut que substituir a Fasih als divuit minuts de joc. El llançament però s’ha marxat desviat a poc de l’escaire dreta de la porteria del romanès Dino, repetint el mateix jugador dos minuts després en pràcticament identic lloc, rebutjant molt bé a còrner Dino (avui han estat titulars els dos romanesos de l’Espanyol).

La sentència
Guillem Creus en una gran jugada començada per Abraham Pozo, que li passa la pilota en profunditat per que l’extrem perico controli, es giri i afuselli a Juan en el minut 25 i escaig del primer temps. I amb una defensa com la que té el juvenil espanyolista, això ja és dir com tenir molt més de mig partit en la butxaca.

Altre detall tècnic de l’extremeny Abraham ha estat quan d’esperó ha passat a Didac a la banda per que el seu centre es passegés per l’àrea petita sense que ni Marc ni Guillem poguessin rematar.

S’ha arribava al descans després d’haver fet una bona primera part, i amb un resultat bastant clar.

Pot marcar Abraham: L’Espanyol es dorm en els llorers
En els primers minuts (com en el primer temps) l’Espanyol ha tingut el gol en els peus aquesta vegada de Abraham, quan davant la sortida desesperada de Juan, ha elevat per sobre sortint la pilota fregant el pal.

Un cop desaprofitada aquesta gran ocasió, mica a mica el centre del camp blanc i blau ha anat baixant el ritme que havia portat en el primer temps, i la UE Sant Andreu s’ha anant fent amb el domini i control del joc, tot i sense inquietar a Dino.

Marc Mas ha pogut marcar després d’un excel·lent desplaçament llarg de Abraham, però Juan molt bé ha rebutjat a còrner.

Aquesta jugada ha estat una ocasió aïllada en mig d’una segona part molt espessa per part dels homes de Perarnau, que han arribat a estar molts minuts tancats al seu propi camp i inclòs en la zona mitja pròpia, sense pogué desfer-se de la pressió dels quatribarrats.

Las dos úniques aproximacions dels espanyolistes en aquest període han estat dos llançaments en lloc similar de lliures directes a càrrec de Oriol Sans (Juan rebutja llençant-se a la seva dreta en el primer) i sense conseqüències el segon a la tanca defensiva local.

El Sant Andreu, arribava bé fins les immediacions de l’àrea perica, però a partir d’aquí ja era altre història; una defensa molt ordenada i expeditiva es veia molt sobrada per impedir que qualsevol atac de la UE Sant Andreu fructifiqués.

Del 83 fins als 94, els millors moments dels blanc i blaus
En els darrers minuts, l’Espanyol al contracop ha pogut ampliar més el resultat: Primer, Lluis Crous escorat a l’esquerra, xuta fregant el pal de la porteria de Juan. Posteriorment ha estat Chuli davant la sortida del meta local li ha fet una vaselina que tot i portant camí de gol, en el darrer sospir s’ha desviat sortint ajustada al pal dret.

En mig, el Sant Andreu ha tingut la seva ocasió en una escapada de Edu per l’esquerra però en el darrer instant, el xut creuat es ben aturat per Dino.

Chuli ha centrat massa fort una jugada en la que ha arribat fins la cuina, però la seva passada massa forta no ha pogut ser rematada per Sergio. El mateix Sergio, en jugada individual s’ha marxat de dos defenses, fent-se una auto – passada, però el remat ha estat desviat.

Fa repetir el col·legiat la falta..., i gol
Una falta a Chuli quan ja passaven més de tres minuts dels noranta, ha estat llançada abans del consentiment del col·legiat, motiu que ha fet que veiés la targeta groga i l’àrbitre Sánchez Aparicio ordenés repetir el llançament; aquesta vegada Oriol Sans no ha perdonat i ha aconseguit el tercer de xut creuat i ajustat al pal esquer de la porteria local.

Triomf que permet als de Perarnau continuar la bona ratxa i seguir liderant la Divisió d’Honor Juvenil.


Fitxa Tècnica:
UE Sant Andreu: Juan, José, Francisco, Oscar, Toni, Adri, Teixi, Ceballos, Marc Fernandez, Fasih i Edu
Substitucions: Bacaicoa per Fasih, m. 18, Carlos per Oscar, m. 36 i Achille per Adri, m. 60.

RCD Espanyol: Dino, Oriol Sans, Ricarte, Víctor Ruíz, Didac, David, Guillem Creus, Max, Marc Mas, Canario i Abraham
Substitucions: Sergio per Abraham, m. 63, Crous per Creus m.75 , Chuli per Marc Mas, m. 81.

Àrbitre: Emilio Sánchez Aparicio del comitè català. Sense problemes. Ha tret targetes grogues a Ceballos, Adri, Toni, Carlos, Canario, Sergio i Oriol Sans.

Gols: 0-1 Creus, m. 2, 0-2 Creus, m. 25, 0-3 Oriol Sans, m. 90+

Incidències: Narcís Sala de Sant Andreu. Presència de seguidors blanc i blaus. Bona temperatura. En la llotja, el director tècnic del RCD Espanyol, senyor Paco Herrera, a part del coordinador del futbol base perico, Manel Casanova, i membres del futbol base.

RESULTATS

27-1Espanyol B - CD AlcoyanoCiutat Esportiva0-1
26-1UE Sant Andreu - Juvenil AGuillem Creus (2) Sans0-3.
27-1Juvenil B - UE CastelldefelsDani Nieto (4), Alvaro.5-0
27-1Cadet A - CE Europa - Cristian, Mur, Edu 3-0
27-1EC Granollers - Cadet BMpal. Granollers 0-3
26-1Girona FC - Infantil A Oscar Medina, Arturo.1-2
26-1Infantil B - CD San GabrielPol, Fredi, Germán, Ricard Jafar5-0
26-1Aleví A - Girona FC Gastón (2) Gabi, Aitor4-0
26-1UE Olot - Aleví B Escola Pia (Olot)1-5.
26-1Benjamí A - CD BlanesCiutat Esportiva6-2
27-1Benjamí B - CF Mirasol Bacó UnióCiutat Esportiva2-1
26-1UD At Gramanet.- Benjamí CNou Mpal. Sta. Coloma3-5
27-1Pre Benjamí - UE Sants Ciutat Esportiva24-1
27-1CD Prainsa Zaragoza - Femení ASara (2), Núria, Cubí.2-4
27-1CFF Tortosa-Ebre - Femení BMpal. Tortosa2-3
26-1CE Xaica "B"- Femení "C"Mpal. Nou Taxonera1-4
26-1Cadet Femení - CD OdenaCiutat Esportiva16-0
***Infantil A FemeníDescansa***
27-1At. Balenyà - Infantil Aleví B Femení

Mónica (4), Samanta, Nacha, Flor, Alba, Marta, Ceci.

1-10

¡TOTS A MONTJUÏC!
ARA, L'EQUIP US NECESSITA.

El RCD Espanyol necessita ara més que mai el suport de tots els espanyolistes davant l’allau de lesions d’homes importants del planter, en el partit que diumenge l’enfrontarà davant el Real Betis Balompié i en el que degut a la campanya del Dia d’Equador, s’espera una molt bona entrada a l’Estadi Olímpic de Montjuïc.

En l’enfrontament particular entre ambdós conjunts, els blanc i blaus han guanyat en 20 ocasions, 16 empats i 7 victòries andaluses (la primera confrontació en 1932-33 va ser una d’elles, 80-81, 81-82, 82-83 consecutives, 1984-85, 2002-03, 2003-04), sent el resultat més ampli per part dels espanyolistes, la temporada 1939-40 i la 1997-98 amb resultat de 5-0.

Aquelles alineacions eren formades per:
Trias; Teruel, Pérez; Campos, Barnet, Llimós; Ara, Jorge, Martínez Catalá, Gonzalvo i Quique. (1939-40)

Toni, Cristobal, Nando, Pochetino, Torres Mestre, Brnovic, Galca, Pacheta, Quique Martín, Esnaider i Ouedec, amb la presència de Cobos, Luis Cembranos i Arteaga al segon temps. (1997-98).

Tornant al present, l’encontre de demà a les cinc de la tarda serà xiulat per el col·legiat Miguel Ángel Ayza Gámez, del col·legi valencià.




El RCD Espanyol femení es juga demà a les dotze a Saragossa, bona part de les opcions per ser quart a la Superlliga davant el Prainsa Zaragoza, conjunt que actualment està empatat amb les espanyolistes.

El 6-3 de l’anada deixa bastant marge per que el gol-average sigui per les blanc i blaves, tot i que la victòria ha de ser el clar objectiu de l’equip després de tres encontres consecutius guanyant (encara que hagi sigut amb els dos darrers classificats i un ascendit); per això el partit de demà té la importància de pogué significar la confirmació del canvi de tendència en la línia de l’equip, aconseguint un triomf amb un dels equips importants, que torni a donar aquella seguretat, confiança i solvència que en alguns encontres de la primera volta del campionat s‘ha perdut.

Pel conjunt aragonès, cal citar que aquesta temporada amb l'equip complert, després de recuperar les lesionades que van minvar clarament el rendiment de l’equip la passada Superlliga (Veronica Bouquete, Charo, Emily Alves, Leticia), fregant el descens que semblava inevitable, i amb el fitxatge de varies jugadores (Jessica del Athletic, Joana, Silvia, Vicki) i de la internacional argentina Mariola Coronel, està sent un dels conjunts revelacions de l’actual campionat, i un obstacle més difícil de superar que el que va suposar la seva visita a la Ciutat Esportiva, en un encontre que no va pogué comptar amb la portera subcampiona del mon, la brasilera Andreia Sutarque.

El col·legiat encarregat de xiular l’encontre serà l’aragonès Luis Miguel Vallejo Aznar.





L’Espanyol B després del partit “de costellada” a Logroño de la Copa RFEF, es veurà les cares amb l’Alcoyano, diumenge a les dotze del migdia a la Ciutat Esportiva sota arbitratge de Emilio García Pulido del col·legi de Las Palmas (ufff...!!!). Esperem que realitzi un gran arbitratge i passi completament desapercebut.

L’Alcoyano ocupa la primera de les places de descens, i per tant l’encontre serà a cara de gos, ja que un triomf dels blanc i blaus allunyaria encara més de la zona perillosa al conjunt de Rubi, mentre que un triomf visitant complicaria encara més l’embolicada classificació d’una categoria (la Segona B, grup tercer) en la que aquesta sí que hi ha una gran igualtat, a excepció del primer i darrer classificat més despenjats.




De la resta del futbol base, dir que el juvenil visita el Narcís Sala de Sant Andreu, (xiula José Emilio Sánchez Aparicio, del comitè català), el Juvenil B demà a Sadrià a les 10:00 hores (Manuel Montero Esteban, el col·legiat encarregat d'àrbitrar el matx), intentarà prendre’s la revenja del primer partit de lliga a Castelldefels, mentre que la resta d’equips s’enfrontaran a equips de la zona mitja de la classificació de les respectives categories a excepció del Aleví B, que viatjarà a Olot per jugar contra el penúltim classificat.





L’Olesa-Espanyol viatjarà a Lleó per enfrontar-se a un CB San José que ja va guanyar a les olesanes en el partit inaugural del campionat. Difícil matx, davant el tercer classificat de la lliga femenina de bàsquet.

FUTBOL 7: CLASSIFICACIONS

BENJAMÍ PREFERENT GRUP 2on.PJPTS PG PE PP GFGC
1 RCD. ESPANYOL 1542 140 1 7622
2 FC BARCELONA 1539 130 2 7718
3 SANT CUGAT ESPORT FC "B" 1539 130 266 20
4 UD At. GRAMANET 1537 121 2 5623
5 CD BLANES 1524 73 551 37
6 CF BADALONA 1524 80 749 44
7 UE SANT ANDREU 1523 72 6 5139
8 JÀBAC C J - TERRASSA "B" 1521 70 8 5344
9 CE SANT GABRIEL 1421 70 7 3226
10 CE EUROPA 1420 62 6 4941
11 GRANOLLERS EC 1519 6 1 836 35
12 FP SÁNCHEZ LLIBRE 1515 43 8 3447
13 Pª BARC. SANT CELONI 1511 32 1027 70
14 CE SABADELL FC 1510 31 1126 56
15 CF MARTORELLES 154 1 1 1314 88
16 UD CIRERA 15000 1511 98
BENJAMÍ PREFERENT G. 1er. PJPTS PG PE PP GFGC
1 C. GIMNÀSTIC MANRESA 1545 1500 6322
2 CE MANRESA 1536 1131 6221
3 UD AT. GRAMANET 1533 103 2 5027
4 FC BARCELONA "B" 1529 92 4 4531
5 ESCOLA F. GAVA 1524 73 5 4235
6 C. MERCANTIL 1524 73 541 38
7 UNIÓ FB JABAC I TERRASSA 1520 62 739 35
8 RCD ESPANYOL "B" 1519 54 6 5048
9 UE CASTELLDEFELS 1518 53 739 47
10 EC GRANOLLERS "B" 1517 45 639 47
11CF VILANOVA GELTRU 1516 5 1 946 55
12 SANT CUGAT ESPORT FC 1515 36 644 46
13 UE SANT ANDREU "B" 1514 35 7 3445
14 MIRASOL-BACO UNIÓN CF 1512 40 11 3157
15 CF CUBELLES 1510 3 1 1132 68
16 ESCOLA F. SABADELL 157 2 1 1219 54
BENJAMÍ 1a. DIVISIÓ 1er. G.PJPTS PG PE PP GFGC
1 UE SANTS 1437 121 0 9929
2 E. F. PRAT BLAUGRANA 1537 121 210618
3 RCD ESPANYOL "C" 1537 121 294 25
4 UE CORNELLÀ "B" 1533 110 4 6530
5 UD VILADECANS 1533 110 4 6128
6 AE PRAT 1532102 36525
7 CE SANT GABRIEL"B" 1528 91 5 6439
8 FA ESPLUGUENC 1519 6 1 855 87
9 FP CE JÚPITER 1516 5 1 930 63
10 UD AT. GRAMANET "C"151651 93151
11 CE EUROPA "C" 1315 50 834 53
12 U AT. HORTA 1412 3 3823 61
13 SALESIANS BOSCO-HORTA "C" 1511 3 2 1030 77
14 UD POLVORITENSE LA MARINA 1510 31 1133 78
15 CF BARCELONETA 1510 31 11 2980
16 CF BUFALÀ 15000 1521 96
PREBENJAMÍ GRUP 1er.PJPTS PG PE PP GFGC
1 RCD. ESPANYOL 1339 1300 2279
2 VILA OLIMPICA C. ESP. 1336 120 1 7612
3 CD SANT GABRIEL 1331 101 2 10428
4 UD AT. GRAMANET 1328 91 392 32
5 ARRABAL-CALAF GRAMANET 1328 91 360 35
6 CF BADALONA 1326 82 370 32
7 CF LLOREDA 1319 6 1 658 63
8 CE P. BARC. BARCINO 1319 61 658 74
9 UE SANTS 1317 52 661 59
10 FC MARTINENC 1317 52 6 5377
11 CF UNIFICACIÓN LLEFIÀ 1316 51 738 56
12 FP CE JÚPITER 138 2 29 2377
13 PONT DE MARINA-SAGRADA F. 137 21 1023 76
14 CF MONTAÑESA 137 2 110 2483
15 UNIFICACIÓ BADALONA SUD 1341 1 1119 83
16 UNIFIC.CIUTAT MERIDIANA 1300 0 130 180

divendres, 25 de gener del 2008

COPA RFEF. RESULTATS VUITENS I SORTEIG

.

VUITENS DE FINAL.


Sociedad Deportiva Noja - Real Racing Club SAD “B”....... (1-2) 2 - 0

Sociedad Deportiva Lemona - Club Deportivo Tulla ........ (0-0)
0 - 1

Club Haro Deportivo - Club de Fútbol Reus Deportivo ...... (0-3)
0 -0

A. D. Fundación Logroñés - RCD Espanyol SAD “B” .......... (0-2)
0 -11

Mazarrón Club de Fútbol - Club Deportivo Linares ........... (1-1) 4 - 2

Club Deportivo Don Benito - Unión Deportiva Marbella........(0-1)
0-0

Unión Dep. San Sebastián Reyes - Real Madrid Club F. “C” .(0-1) 2 - 0

Club Deportivo Ourense SAD - Club Deportivo Ferriolense. (1-2) 4 - 0

QUARTS DE FINAL, (6 i 21-Febrer)

CD Tuilla - UD San Sebastián de los Reyes

CD Ourense - SD Noja

CF Reus Deportiu - UD Marbella

RCD Espanyol B - Mazarrón CF.

LA CIBER PENYA PERICOS AMB WEBS
S'ESTRENA AMB UN DINAR EL 3 DE FEBRER


La primera Ciber penya del RCD Espanyol registrada, Pericos amb Webs, es presentarà diumenge dia 3 de febrer en societat, amb un dinar al Restaurant Pasa Tapas de la Barceloneta, en el que s’espera assisteixen membres dirigents del Club blanc i blau.

Pericos amb Webs, es formalitza com a penya virtual després de varis anys d’activitat a la xarxa de xarxes que és Internet, en el fòrum d’opinió del mateix nom, on els espanyolistes exposen les seves opinions lliurement amb cap altre límit que el del propi respecte als demés i al propi sentiment blanc i blau.

Des d’aquí desitgem que la nova Ciber Penya (present ja com a tal en la darrera Gala de Penyes del passat 19 del corrent), tingui un gran èxit en la seva posta a punt cara a la societat perica i allà estarem per informar-ne i veure el desenvolupament de l’acte.

GOLEJADORS

PRIMER EQUIP ESPANYOL B JUVENIL A
TAMUDO 10 PEDRAZA7 CANARIO 5
LUIS GARCÍA 5 JORDI GÓMEZ 7 GUILLEM CREUS 4
RIERA 3 PALANCA 4 BAENA 4
VALDO3 JAVI MÁRQUEZ3 SERGIO G. 4
ANGEL2 JUANMA 3 CHARLY L. 4
JONATHAN 1 ZAMORA 2 MARC MAS 3
CORO1 DIDAC 1 LUCAS PORCAR 3
ZABALETA1 TITO1 GUILLEM SAVALL 3
JARQUE1 ORIOL RICARTE 3
TORREJÓN1 DIDAC VILA 2
Pròpia porta2 LLUIS CROUS 2
ÁLEX ARIAS 2
ABRAHAM 2
CARLOS RUÍZ 1
VÍCTOR RUÍZ 1
ORIOL SANS 1
ALBERT M. 1
CHULI 1
DAVID 1



JUVENIL B FEMENÍ A FEMENÍ B
ÁLVARO 13 ADRIANA 10 CAROL PÉREZ 12
O. SIELVA 8 SARA 6 RAQUEL CORRAL 10
CHULI 8 MARTA CUBÍ 6 ROCÍO 10
DANI NIETO 6 CAROL 4 KENTI 4
MAX 4 VICKY 4 ANA N. RIOS 4
ÁNGEL M. 4 NOEMÍ 3 YLENIA 3
MARC CABALLÉ 3 MÍRIAM 1 MARTA CORREDERA 3
TUNEU 3 MARTA TORREJON 1 MERITXELL 3
JORDI ROIG2 NÚRIA 1 ELENA FERNÁNDEZ 1
JULI 1 Pròpia porta 2 OLGUITA 1
ANTONIO VELA 1 DEBORA 1
VEGA 1 RECHE 1
ALEX 1
Pròpia Porta 1




CADET A CADET B INFANTIL A
SANI 7 GERARD M. 16 LUCHO 10
NIERGA 6 GIL MUNTADES 7 OSCAR 6
JORDI AMAT 6 ANTONIO 5 JOSÉ 4
PABLO 6 JOAN ÁNGEL 5 NESTOR 3
GABRI 5 JORGE 3 ERIC JACOBS 3
CARLES MUR 4 IVAN GARCÍA 3 ALEX 2
J. CARLOS 3 RUBÉN 2 C. ALBARRAN 2
CRISTIAN F 3 CRISTIAN M. 2 CARLOS CASADO 2
MIKI 2 QUILES 2 ÁNGEL 1
ENRIC S. 2 S. DARDER 1 ARTURO 1
EDU 2 MARC MOLINA 1 COCO 1
Pròpia Porta 1 XAVI SOLE 1 ARROYO 1
VÍCTOR ÁLVAREZ 1 DIDAC 1
Pròpia porta 1



INFANTIL B ALEVÍ A ALEVÍ B
JAFFAR 11 MULA 16 JAVI NAVARRO 8
FREDY 9 JACK 15 RUBEN GARCÍA 6
GERARD LL. 7 GABRIEL 4 CARLES M. 5
LAUREANO 5 ALBERT 4 ERIC 3
SERGIO 4 GERARD 4 ALEXIS 2
POL 4 JUBA 3 LLUIS 2
RICARD 3 PATRICK 3 IGNASI 2
MARC GELMÀ 3 DAVID VILLANUEVA 3 AARON 2
GERMÁN 2 AITOR 2 MARC 2
PACO 2 MARC SAMPER 2 MARIO 2
MIKI 1 ROGER RIVAS 1 PABLO 1
IU RANERA 1 EDU 1

dijous, 24 de gener del 2008

NO HA HAGUT PARTIT:
AD FUNDACIÓN LOGROÑÉS: 0 ESPANYOL B: 11

FRANCISCO RUÍZ BONILLA, NOU PORTER PER L'ESPANYOL B.

El RCD Espanyol B ha derrotat per un escandalós 0-11 a la AD Fundación Logroñés en el partit de tornada de l’eliminatòria de vuitens de final de la Copa RFEF:
Francesc Ferrer “Rubi” ha alineat a varis jugadors del juvenil, com han estat Víctor a la porteria, Guillem Savall, David López, Álex i a la segona part, Canario i Charly Lumbreras.

Els locals han tret un conjunt de juvenils, degut a que la situació econòmica que travessa l’entitat. Poc aporta al futbol partits com el d’avui. Poques conclusions haurà pogut treure Rubi cara a esdeveniments propers.

Fitxa Tècnica:
AD Fundación Logroñés: Iñigo, Carlos, Sergio Laencina, David, Pablo (Cali, min.53), Mario, Fernando, Sergio Galilea (Carrillo, min.53), Héctor, Miguel Ángel i Pedro

RCD Espanyol B: Victor, Savall (Canario, min.46), Cantero, Dídac, Reyes, Tito, Javi López, David López, Álex Arias (Juanma, min.46), Zamora (Charly min.46) i De Pablos.

Àrbitre: Maite Parro (Col.legi de La Rioja). No ha amonestat cap jugador.

Gols: 0-1 De Pablos (min.6), 0-2 Zamora (min.8), 0-3 Zamora (min.15), 0-4 Tito (min.19), 0-5 Javi López (min.23), 0-6 Zamora (min.30), 0-7 Javi López (min.39), 0-8 Javi López (min.50), 0-9 Charly (min.70), 0-10 Charly (min.78), 0-11 David López (min.83)

Incidències: Campo Mundial 82. Partit de tornada dels vuitens de final de la Copa RFEF (o al menys això tenia que haver sigut...)

LA PEDRERA FEMENINA, IMPARABLE

El Femení C, va acabar la primera volta del campionat com a líder destacat del grup tercer de Segona Catalana i amb totes les esperances intactes d’aconseguir l’ascens en el primer intent, en la primera temporada, a Primera Catalana.

Amb la victòria davant el Gladiador per 0-1, l’equip blanc i blau ha obert ja un forat de consideració amb el quart classificat de dotze punts, quedant tot circumscrit a l’Argentona i al segon equip del Xaica.

Precisament aquest serà el proper rival de les espanyolistes, a la Taxonera, zona del Vall d’Hebron, amb el precedent de la jornada inaugural del campionat com a referent (3-1 favorable a les espanyolistes) i cinc punts de marge a la classificació. Un triomf espanyolista deixaria fora també pràcticament al proper rival, mentre que una derrota estrenyeria els marges fins a distàncies mínimes entre els tres primers.

El Cadet Femení va seguir amb el seu caminar victoriós cap a la consecució del títol de lliga del grup segon de Cadet Femení, al derrotar per 0-22 al Molins de Rei. Disposa de cinc punts d’avantatge sobre el segon classificat, l’At.Vilafranca al que el conjunt de Ricard Ribas haurà de retre visita en aquesta segona volta.

El Infantil A, va derrotar per 0-1 en un gran triomf al CF Badalona a domicili, obrint forat també amb el conjunt badaloní en la classificació (cinc punts), tot i que la distància respecte del equip que ara ocupa la segona posició (l’Escola de Futbol Guineueta) es només de dos punts.

Les més petites, el infantil B va empatar amb el Badalona B a dos gols, en un encontre en el que les visitants es van avançar en dues ocasions en el marcador, arribant al descans amb un resultat desfavorable d’1-2.
A la segona part, les blanc i blaves ho van intentar, però la mala sort cara a porta va fer que es tinguessin que conformar amb un punt, que segueix deixant l’equip en cinquena posició en terra de ningú, molt lluny de la quarta plaça i de la sisena, ocupada precisament per el rival del diumenge passat.


CLASSIFICACIÓ SEGONA DIVISIÓ CATALANA, GRUP 3er.


CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 RCD ESPANYOL "C"11311010675
2 CF ARGENTONA11278305114
3 CE XAICA "B"11268214312
4 FC GLADIADOR10196133114
5 AE LA SALLE PREMIÀ11196143818
6 P. BAR. ANGUERA "B" 11175242640
7 UD LOURDES 10134152030
8 AT. MASNOU10113252028
9 UE SANT ANDREU "B"1082261132
10 BADALONA CF "B"1172181341
11 CF SUSANNENC1130381253
12 CF BARCELONETA1110110651

FEMENINS BASE. FUTBOL 7


CLASSIFICACIÓ CADETPJPTS PG PE PP GFGC
1 RCD ESPANYOL 103010001484
2 F. ESP. AT VILAFRANCA10258116622
3 CF REUS DEPORTIU10227128918
4 FC SANTBOIÀ10165142640
5 CF VILANOVA GELTRU 10144243447
6 CE ESPARRAGUERA10123343449
7 P. BAR. CERVELLÓ104118886
8 CF MOLINS DE REI94117686
9 CD ODENA90009665
CLASSIFICACIÓ INFANTIL "A"PJPTS PG PE PP GFGC
1 RCD ESPANYOL113110101208
2 ESCOLA ESP. GUINEUETA11299207312
3 CF BADALONA112682110910
4 PENYA BLANC BLAVA R.11227134935
5 ESCUELA F. BONAIRE11196144717
6 ENFAF10154335145
7 ESC. F. BARBERÀ ANDALUCIA11134164552
8 CE EUROPA "B"11124073462
9 CE SANT GABRIEL "C"10124062940
10 UE VILASSAR DE MAR1151281076
11 CF PALAUTORDERA "B"113101015111
12 AE LA SALLE PREMIÀ11101108122
CLASSIFICACIÓ INFANTIL "B"PJPTS PG PE PP GFGC
1 CD SANT GABRIEL123612001812
2 P. BARC. SANT CELONI1130100111832
3 CE SABADELL FC "B"1228912516
4 UE SEVA12289124824
5 RCD ESPANYOL "B"12227146457
6 CF BADALONA "B"12175253243
7 CF OLÍMPIC LA GARRIGA12144261666
8 C. BELLAVISTA MILAN11134163057
9 UD TARADELL12134174374
10 CF AT. RIUDEPERES11103172452
11 CF BASE VICREMEI "B"12620101351
12 CF PALAUTORDERA1162092259
13 AT. BALENYÀ120001210129




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M