dimecres, 23 de gener del 2008

TOTS, AMB RAUL TAMUDO

Raul Tamudo en l'aeroport de Mallorca.
(Foto d'arxiu, cedida per el perico Emilio Nieto):


Raul Tamudo serà intervingut demà al matí de la fractura del cúbit del seu avantbraç esquerre com a conseqüència del cop fortuït que va patir amb un company durant la sessió d’entrenament. Tamudo, que va ser traslladat d’urgència a la clínica Quirón de Barcelona, haurà de passar pel quiròfan per escurçar, segons ha comentat el doctor Eduardo Mauri, el període de baixa.

Des d’aquí ens sumen a la general mostra de recolzament de tota l’afició envers el que és el jugador més important de tota la història del RCD Espanyol i desitgem la millor i més ràpida recuperació i que ben aviat el puguem veure marcant gols amb el nostre equip.

La lesió de Raul Tamudo ve a sumar-se a la de Lafuente en el darrer partit (4/6 setmanes de baixa), i les de De la Peña, Jarque (encara esperem ens diguin com s’ho va fer) i Riera, tot i que aquest sembla que podrà estar per diumenge davant el Real Betis. A més del llarg temps de Ivan i de Rufete amb recaiguda inclosa, han d’afegir-se a aquest allau de lesionats que està patint el RCD Espanyol aquesta temporada, la marxa de Carlos Kameni a la Copa d’Àfrica amb la seva selecció.

Si no fos poc, Moisés Hurtado va veure la cinquena targeta i també serà baixa davant el Real Betis, encontre en el que el Club dins del projecte “L’Espanyol de Tots” el RCD Espanyol celebrarà el “Dia d’Equador” i en el que s’espera la presència majoritària de equatorians que viuen a la nostre terra.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Amics: Paciència, que coses pitjor ens han passat.Esperem que el gran Tamudinyo de Santa Coloma, tot li surti molt millor, demà a la intervenció quirúrgica i en quatre dies a fer més història per ell i l'Espanyol.
Salut i el diumenge a ganyar, "animus" pel noi de Alcover, es bó i te com els de Tarragona, molt bona fusta .
Figot47

Anònim ha dit...

HOLA COL-LEGUES, ESPEREM
QUE LA OPERACIÓ SIGUI
UN TRIOMF I QUE ES RECUPERI EL + AVIAT POSSIBLE. ARA ÉS L'OPORTUNITAT PERS NOSTRES GRANS DAVANTERS
LUIS GARCIA,CORO I JONHATAN SORIANO.ESPEREM
QUE COMPLEIXEN LES NOSTRES EXPECTATIVES.
SALUTACIONS.
JOSE CARRERA CARRERA




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M