dissabte, 26 de gener del 2008

UE SANT ANDREU: 0 - JUVENIL: 3
TRIOMF JUST DEL LÍDER

(Josep Maria: Narcís Sala, Sant Andreu).

Triomf just del Juvenil del RCD Espanyol en un encontre en el que els blanc i blaus han deixat ràpidament enllestit l’encontre gràcies a dos gols de Creus. La segona part ha estat molt més fluixa, a excepció dels darrers cinc minuts i l’afegit en el que els quatribarrats ja han llençat la tovallola i llavors els homes de Pernarnau haguessin pogut aconseguir encara un marcador molt més ampli.

Guillem Creus avança l’Espanyol
Als dos minuts de joc, una centrada per l’esquerra per el lateral Didac Vila, ha estat perfectament rematada per Guillem Creus fent pujar el primer gol al marcador.
Aquest gol matiner ha donat tranquil·litat als blanc i blaus que han pogut jugar de bon començament amb el marcador a favor.

Canario de xut massa creuat ha rematat fora a l’esquerra de la porteria defensada per el meta ex espanyolista Juan. L’Espanyol arribava amb perill per banda esquerra on Didac trobava espais per centrar en el minut 17, però el davanter Marc Mas (avui titular) no podia rematar.

Una bona triangulació en atac acaba amb Juan llençant-se als peus de Guillem Creus quan l’extrem espanyolista ja anava a connectar amb l’esfèrica a la zona del punt de penal.

La primera jugada de cert perill per els locals ha estat una falta llençada per Bacaicoa que ha tingut que substituir a Fasih als divuit minuts de joc. El llançament però s’ha marxat desviat a poc de l’escaire dreta de la porteria del romanès Dino, repetint el mateix jugador dos minuts després en pràcticament identic lloc, rebutjant molt bé a còrner Dino (avui han estat titulars els dos romanesos de l’Espanyol).

La sentència
Guillem Creus en una gran jugada començada per Abraham Pozo, que li passa la pilota en profunditat per que l’extrem perico controli, es giri i afuselli a Juan en el minut 25 i escaig del primer temps. I amb una defensa com la que té el juvenil espanyolista, això ja és dir com tenir molt més de mig partit en la butxaca.

Altre detall tècnic de l’extremeny Abraham ha estat quan d’esperó ha passat a Didac a la banda per que el seu centre es passegés per l’àrea petita sense que ni Marc ni Guillem poguessin rematar.

S’ha arribava al descans després d’haver fet una bona primera part, i amb un resultat bastant clar.

Pot marcar Abraham: L’Espanyol es dorm en els llorers
En els primers minuts (com en el primer temps) l’Espanyol ha tingut el gol en els peus aquesta vegada de Abraham, quan davant la sortida desesperada de Juan, ha elevat per sobre sortint la pilota fregant el pal.

Un cop desaprofitada aquesta gran ocasió, mica a mica el centre del camp blanc i blau ha anat baixant el ritme que havia portat en el primer temps, i la UE Sant Andreu s’ha anant fent amb el domini i control del joc, tot i sense inquietar a Dino.

Marc Mas ha pogut marcar després d’un excel·lent desplaçament llarg de Abraham, però Juan molt bé ha rebutjat a còrner.

Aquesta jugada ha estat una ocasió aïllada en mig d’una segona part molt espessa per part dels homes de Perarnau, que han arribat a estar molts minuts tancats al seu propi camp i inclòs en la zona mitja pròpia, sense pogué desfer-se de la pressió dels quatribarrats.

Las dos úniques aproximacions dels espanyolistes en aquest període han estat dos llançaments en lloc similar de lliures directes a càrrec de Oriol Sans (Juan rebutja llençant-se a la seva dreta en el primer) i sense conseqüències el segon a la tanca defensiva local.

El Sant Andreu, arribava bé fins les immediacions de l’àrea perica, però a partir d’aquí ja era altre història; una defensa molt ordenada i expeditiva es veia molt sobrada per impedir que qualsevol atac de la UE Sant Andreu fructifiqués.

Del 83 fins als 94, els millors moments dels blanc i blaus
En els darrers minuts, l’Espanyol al contracop ha pogut ampliar més el resultat: Primer, Lluis Crous escorat a l’esquerra, xuta fregant el pal de la porteria de Juan. Posteriorment ha estat Chuli davant la sortida del meta local li ha fet una vaselina que tot i portant camí de gol, en el darrer sospir s’ha desviat sortint ajustada al pal dret.

En mig, el Sant Andreu ha tingut la seva ocasió en una escapada de Edu per l’esquerra però en el darrer instant, el xut creuat es ben aturat per Dino.

Chuli ha centrat massa fort una jugada en la que ha arribat fins la cuina, però la seva passada massa forta no ha pogut ser rematada per Sergio. El mateix Sergio, en jugada individual s’ha marxat de dos defenses, fent-se una auto – passada, però el remat ha estat desviat.

Fa repetir el col·legiat la falta..., i gol
Una falta a Chuli quan ja passaven més de tres minuts dels noranta, ha estat llançada abans del consentiment del col·legiat, motiu que ha fet que veiés la targeta groga i l’àrbitre Sánchez Aparicio ordenés repetir el llançament; aquesta vegada Oriol Sans no ha perdonat i ha aconseguit el tercer de xut creuat i ajustat al pal esquer de la porteria local.

Triomf que permet als de Perarnau continuar la bona ratxa i seguir liderant la Divisió d’Honor Juvenil.


Fitxa Tècnica:
UE Sant Andreu: Juan, José, Francisco, Oscar, Toni, Adri, Teixi, Ceballos, Marc Fernandez, Fasih i Edu
Substitucions: Bacaicoa per Fasih, m. 18, Carlos per Oscar, m. 36 i Achille per Adri, m. 60.

RCD Espanyol: Dino, Oriol Sans, Ricarte, Víctor Ruíz, Didac, David, Guillem Creus, Max, Marc Mas, Canario i Abraham
Substitucions: Sergio per Abraham, m. 63, Crous per Creus m.75 , Chuli per Marc Mas, m. 81.

Àrbitre: Emilio Sánchez Aparicio del comitè català. Sense problemes. Ha tret targetes grogues a Ceballos, Adri, Toni, Carlos, Canario, Sergio i Oriol Sans.

Gols: 0-1 Creus, m. 2, 0-2 Creus, m. 25, 0-3 Oriol Sans, m. 90+

Incidències: Narcís Sala de Sant Andreu. Presència de seguidors blanc i blaus. Bona temperatura. En la llotja, el director tècnic del RCD Espanyol, senyor Paco Herrera, a part del coordinador del futbol base perico, Manel Casanova, i membres del futbol base.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M