dissabte, 26 de gener del 2008

¡TOTS A MONTJUÏC!
ARA, L'EQUIP US NECESSITA.

El RCD Espanyol necessita ara més que mai el suport de tots els espanyolistes davant l’allau de lesions d’homes importants del planter, en el partit que diumenge l’enfrontarà davant el Real Betis Balompié i en el que degut a la campanya del Dia d’Equador, s’espera una molt bona entrada a l’Estadi Olímpic de Montjuïc.

En l’enfrontament particular entre ambdós conjunts, els blanc i blaus han guanyat en 20 ocasions, 16 empats i 7 victòries andaluses (la primera confrontació en 1932-33 va ser una d’elles, 80-81, 81-82, 82-83 consecutives, 1984-85, 2002-03, 2003-04), sent el resultat més ampli per part dels espanyolistes, la temporada 1939-40 i la 1997-98 amb resultat de 5-0.

Aquelles alineacions eren formades per:
Trias; Teruel, Pérez; Campos, Barnet, Llimós; Ara, Jorge, Martínez Catalá, Gonzalvo i Quique. (1939-40)

Toni, Cristobal, Nando, Pochetino, Torres Mestre, Brnovic, Galca, Pacheta, Quique Martín, Esnaider i Ouedec, amb la presència de Cobos, Luis Cembranos i Arteaga al segon temps. (1997-98).

Tornant al present, l’encontre de demà a les cinc de la tarda serà xiulat per el col·legiat Miguel Ángel Ayza Gámez, del col·legi valencià.




El RCD Espanyol femení es juga demà a les dotze a Saragossa, bona part de les opcions per ser quart a la Superlliga davant el Prainsa Zaragoza, conjunt que actualment està empatat amb les espanyolistes.

El 6-3 de l’anada deixa bastant marge per que el gol-average sigui per les blanc i blaves, tot i que la victòria ha de ser el clar objectiu de l’equip després de tres encontres consecutius guanyant (encara que hagi sigut amb els dos darrers classificats i un ascendit); per això el partit de demà té la importància de pogué significar la confirmació del canvi de tendència en la línia de l’equip, aconseguint un triomf amb un dels equips importants, que torni a donar aquella seguretat, confiança i solvència que en alguns encontres de la primera volta del campionat s‘ha perdut.

Pel conjunt aragonès, cal citar que aquesta temporada amb l'equip complert, després de recuperar les lesionades que van minvar clarament el rendiment de l’equip la passada Superlliga (Veronica Bouquete, Charo, Emily Alves, Leticia), fregant el descens que semblava inevitable, i amb el fitxatge de varies jugadores (Jessica del Athletic, Joana, Silvia, Vicki) i de la internacional argentina Mariola Coronel, està sent un dels conjunts revelacions de l’actual campionat, i un obstacle més difícil de superar que el que va suposar la seva visita a la Ciutat Esportiva, en un encontre que no va pogué comptar amb la portera subcampiona del mon, la brasilera Andreia Sutarque.

El col·legiat encarregat de xiular l’encontre serà l’aragonès Luis Miguel Vallejo Aznar.





L’Espanyol B després del partit “de costellada” a Logroño de la Copa RFEF, es veurà les cares amb l’Alcoyano, diumenge a les dotze del migdia a la Ciutat Esportiva sota arbitratge de Emilio García Pulido del col·legi de Las Palmas (ufff...!!!). Esperem que realitzi un gran arbitratge i passi completament desapercebut.

L’Alcoyano ocupa la primera de les places de descens, i per tant l’encontre serà a cara de gos, ja que un triomf dels blanc i blaus allunyaria encara més de la zona perillosa al conjunt de Rubi, mentre que un triomf visitant complicaria encara més l’embolicada classificació d’una categoria (la Segona B, grup tercer) en la que aquesta sí que hi ha una gran igualtat, a excepció del primer i darrer classificat més despenjats.




De la resta del futbol base, dir que el juvenil visita el Narcís Sala de Sant Andreu, (xiula José Emilio Sánchez Aparicio, del comitè català), el Juvenil B demà a Sadrià a les 10:00 hores (Manuel Montero Esteban, el col·legiat encarregat d'àrbitrar el matx), intentarà prendre’s la revenja del primer partit de lliga a Castelldefels, mentre que la resta d’equips s’enfrontaran a equips de la zona mitja de la classificació de les respectives categories a excepció del Aleví B, que viatjarà a Olot per jugar contra el penúltim classificat.





L’Olesa-Espanyol viatjarà a Lleó per enfrontar-se a un CB San José que ja va guanyar a les olesanes en el partit inaugural del campionat. Difícil matx, davant el tercer classificat de la lliga femenina de bàsquet.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M