dijous, 24 de gener del 2008

LA PEDRERA FEMENINA, IMPARABLE

El Femení C, va acabar la primera volta del campionat com a líder destacat del grup tercer de Segona Catalana i amb totes les esperances intactes d’aconseguir l’ascens en el primer intent, en la primera temporada, a Primera Catalana.

Amb la victòria davant el Gladiador per 0-1, l’equip blanc i blau ha obert ja un forat de consideració amb el quart classificat de dotze punts, quedant tot circumscrit a l’Argentona i al segon equip del Xaica.

Precisament aquest serà el proper rival de les espanyolistes, a la Taxonera, zona del Vall d’Hebron, amb el precedent de la jornada inaugural del campionat com a referent (3-1 favorable a les espanyolistes) i cinc punts de marge a la classificació. Un triomf espanyolista deixaria fora també pràcticament al proper rival, mentre que una derrota estrenyeria els marges fins a distàncies mínimes entre els tres primers.

El Cadet Femení va seguir amb el seu caminar victoriós cap a la consecució del títol de lliga del grup segon de Cadet Femení, al derrotar per 0-22 al Molins de Rei. Disposa de cinc punts d’avantatge sobre el segon classificat, l’At.Vilafranca al que el conjunt de Ricard Ribas haurà de retre visita en aquesta segona volta.

El Infantil A, va derrotar per 0-1 en un gran triomf al CF Badalona a domicili, obrint forat també amb el conjunt badaloní en la classificació (cinc punts), tot i que la distància respecte del equip que ara ocupa la segona posició (l’Escola de Futbol Guineueta) es només de dos punts.

Les més petites, el infantil B va empatar amb el Badalona B a dos gols, en un encontre en el que les visitants es van avançar en dues ocasions en el marcador, arribant al descans amb un resultat desfavorable d’1-2.
A la segona part, les blanc i blaves ho van intentar, però la mala sort cara a porta va fer que es tinguessin que conformar amb un punt, que segueix deixant l’equip en cinquena posició en terra de ningú, molt lluny de la quarta plaça i de la sisena, ocupada precisament per el rival del diumenge passat.

CLASSIFICACIÓ SEGONA DIVISIÓ CATALANA, GRUP 3er.