dijous, 24 de gener del 2008

NO HA HAGUT PARTIT:
AD FUNDACIÓN LOGROÑÉS: 0 ESPANYOL B: 11

FRANCISCO RUÍZ BONILLA, NOU PORTER PER L'ESPANYOL B.

El RCD Espanyol B ha derrotat per un escandalós 0-11 a la AD Fundación Logroñés en el partit de tornada de l’eliminatòria de vuitens de final de la Copa RFEF:
Francesc Ferrer “Rubi” ha alineat a varis jugadors del juvenil, com han estat Víctor a la porteria, Guillem Savall, David López, Álex i a la segona part, Canario i Charly Lumbreras.

Els locals han tret un conjunt de juvenils, degut a que la situació econòmica que travessa l’entitat. Poc aporta al futbol partits com el d’avui. Poques conclusions haurà pogut treure Rubi cara a esdeveniments propers.

Fitxa Tècnica:
AD Fundación Logroñés: Iñigo, Carlos, Sergio Laencina, David, Pablo (Cali, min.53), Mario, Fernando, Sergio Galilea (Carrillo, min.53), Héctor, Miguel Ángel i Pedro

RCD Espanyol B: Victor, Savall (Canario, min.46), Cantero, Dídac, Reyes, Tito, Javi López, David López, Álex Arias (Juanma, min.46), Zamora (Charly min.46) i De Pablos.

Àrbitre: Maite Parro (Col.legi de La Rioja). No ha amonestat cap jugador.

Gols: 0-1 De Pablos (min.6), 0-2 Zamora (min.8), 0-3 Zamora (min.15), 0-4 Tito (min.19), 0-5 Javi López (min.23), 0-6 Zamora (min.30), 0-7 Javi López (min.39), 0-8 Javi López (min.50), 0-9 Charly (min.70), 0-10 Charly (min.78), 0-11 David López (min.83)

Incidències: Campo Mundial 82. Partit de tornada dels vuitens de final de la Copa RFEF (o al menys això tenia que haver sigut...)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

FELICITATS AL NOSTRE FILIAL, HA GUANYAT UN PARTIT FENT ESPECTACLE, JUGANT BÉ I AMB PUNTERIA, QUE AQUEST ANY GUANYARÀ LA COPA FEDERACIÓ I JUGARÀ EL PLAY-OFF DE 2 A. ESPEREM
QUE AQUEST RECITAL DE GOLS ES REPETEIXI AQUEST
DIUMENGE CONTRA L'ALCOYANO.
JOSE CARRERA CARRERA

Anònim ha dit...

Este Patronato Logroñes esta sumido en una autentica crisis economica, los jugadores llevan meses y meses sin ver un duro, es tal la realidad de esta crisis que los jugadores no estan sobre el campo. No lancemos campanas al vuelo ni veamos lo que no somos...en casa solo se ganó por 2-0. Delfin Cañas empresario riojano es el que paga las nominas de este Patronato, es igual propietario del Linares cuyos jugadores llevan también varios meses atrasados sin cobrar y fueron apeados de esta Copa de la Federación, pero el arbitro Belmonte Garcia tuvo mucha culpa a pitar dos penaltis a favor de SU CASA.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M