dissabte, 25 de juliol del 2009

SEGON FITXATGE
DEL CB OLESA-ESPANYOL

Silvia Morales. Davant seu, marcant-la d'aprop, Helena Boada.


Jugadora amb força experiència

El CB Olesa Espanyol ha fet públic el segon fitxatge de l’entitat: Es tracta de la jugadora fins ara del PDV EBE Eivissa, Silvia Morales Martín.
D'aquesta manera, el club català anuncia el fitxatge d'un dels grans objectius del club del Baix Llobregat per afrontar la seva tercera presència a la màxima categoria del bàsquet femení espanyol.


Silvia Morales, (L’Hospitalet, 6/05/1979) 1'69 cm, va començar la seva carrera esportista senior, al Cortegada AD (1998/99), AE Centre Sant Feliu (BF Hospitalet) jugant en la màxima categoria (2000/01) i al Cadí La Seu (2001/02). La següent temporada (2002/03) va jugar al PDV Eivissa, per tornar al conjunt lleidatà (2003/04). Silvia, arriba a Olesa després d’haver militat al conjunt balear del EBE Promociones les darreres quatre temporades consecutives sent l’autèntic referent de l’equip.


Les estadístiques de la jugadora catalana son les següents: A la passada temporada, va disputar 26 encontres a la lliga regular aconseguint 341 punts amb percentatges de 47%, 34% i 85% en tirs de 2,3 i lliures respectivament. Va capturar 76 rebots (63+13) i va donar 104 assistències. En la Copa de la Reina, va aconseguir 51 punts en tres encontres, amb percentatges de 42%,62%,67%, 12 rebots i 10 assistències. En els dos encontres de play off, 35 punts, 9 rebots i 12 assistències.


En la temporada 2007/08, va aconseguir 411 punts en 26 encontres, amb percentatges del 57%, 25%, 75%, 70 rebots (57+13), 130 assistències. També a la Copa i play off, els registres van sobrepassar els 13 punts per encontre, i les 4 assistències per encontre.

En les anteriors temporades en el conjunt balear, en els 26 encontres de lliga femenina, sempre ha aconseguit més de 400 punts (436,434,422, i 479 a Cadí La Seu-Sedis).


Aquest fitxatge es suma al de la serbia Ines Kresovic, i la renovació d’Helena Boada, en un intent dels dirigents del conjunt del Baix Llobregat per tornar a disposar d’un equip competitiu, després de les importants baixes que ha sofert l’equip de Lucas Mondelo (Olga Podkolvanikova i la internacional Ana Cruz entre les més sensibles).

PRIMER ACTE "OFICIÓS",
DE LA FUTURA PENYA ESPANYOLISTA DE RIPOLLET

L'ESPANYOL "B" HA GUANYAT 2-0 (LUCAS I PEDRAZA), AL SWANSEA CITY A PALAMÓS, EN EL PRIMER ENCONTRE DE PRETEMPORADA. DEMÀ, EL PRIMER EQUIP DEBUTARÀ A LA PRETEMPORADA DAVANT EL PERALADA.










(Centre Cultural, Rambla Sant Jordi, Ripollet: Josep Maria)

Aquest vespre ha tingut lloc al Centre Cultural de Ripollet, una xerrada col·loqui, en la que els promotors de la nova ambaixada perica de Ripollet, han presentat al públic assistent, els escriptors pericos Sergio Fidalgo i Nacho Julià i han anunciat la seva idea, que al setembre després de vacances, es formalitzi ja el que serà la nova penya a aquesta localitat del Vallès Occidental.

Els promotors de la nova penya, Joan Miralles i Francisco Javier Tapia, han compartit taula de ponents amb Sergio i Nacho, que han explicat les seves particulars i respectives visions del nostre club, del que expliquen als seus llibres, i de tot allò que ha anat sorgint en el decurs de l’acte, en un molt interessant debat amb els espanyolistes presents que han efectuat preguntes als convidats, i han exposat les seves opinions en un marc inigualable, com ha estat la sala del Centre Cultural on ha tingut lloc el col·loqui.

S’han tractat temes també de la pròpia penya com el tema de la problemàtica dels autocars per desplaçar-se al nou estadi i ha comptat l’acte amb una representació de les penyes veïnes de Cerdanyola i de Montcada i Reixac, encapçalades pels seus respectius presidents, Juanjo Fernández i David Gérboles.

divendres, 24 de juliol del 2009

L'ASSOCIACIÓ D'ESPORTS BiB PRO-SECCIONS
FA ARRIBAR EL SEU PROJECTE AL RCDE

Aquesta setmana, l’Associació d’Esports Blanc i Blau – Pro Seccions (que sobreviu gràcies a la tasca instal·lada en la utòpia, i poc agraïda dels seus promotors, i d’un petit grup de socis del RCD Espanyol que van fer seus els ideals que consten en els seus estatuts, traient-se un carnet de soci per pogué mantenir-la), va fer el potser darrer intent...

El darrer cop en que Joan Calero es dirigia qual “hidaldo de los de lanza en astillero, ardanga antigua”, i en aquest cas, sense “rocín flaco ni galgo corredor” , però amb la mateixa fe que Alonso Quijano, cap als molins de vent que suposa la intransigència d’aquests dirigents que poden malvendre jugadors, crear dèficits inimaginables, però no poden satisfer quantitats ridícules per que l’Espanyol pugui tenir al menys seccions “AMATEURS”, al menys com a primer pas, en una nova etapa que comença a Cornellà-El Prat.

La Proposta
El President de l’Associació d’Esports Blanc i Blau – Pro Seccions, li va fer lliurament al conseller Ramió (com a membre del consell amb la doble condició de President de l’APMAE), d’un projecte per al ressorgiment de la Secció d’Atletisme, en un primer pas com a secció amateur per tots aquells que vulguin participar lluint els colors i nom del RCD Espanyol.

El fet que s’hagi fet la proposta davant Ramió, no és per altre motiu, per que això que ara demana l’AEBiB –Pro Seccions, és el que formava part del programa de l’APMAE.
Que és fes càrrec el RCDE a través de la FUNDACIO PRIVADA DEL RCDE, que en els seus estatuts consta el foment i promoció de l’esport entre els seus objectius, i per tant s’ajusta entre els seus objectius i accions que desenvolupa, el recolzar el futbol base, i per que no seccions amateurs.

Era el projecte inicial de l’AEBiB
Ja en el seu moment de fundació de l’AEBiB Pro-Seccions, eren favorables els seus promotors per començar des d’avall, des de la base, però finalment i com es disposava en aquell moment dels patrocinadors suficients, els tècnics (els que formaren posteriorment el Club Atlétic Blanc i Blau), van convèncer als promotors que millor era fer una demostració al RCDE, que per menys de 90.000 euros es podia tenir una secció d’atletisme professional amb atletes com Maria Vasco, Arizmendi, José Antonio González les germanes Pulido, Driss Lakhuaja, entre altres, tots de primer nivell.
Després tots sabem el que va passar. Es fomentar la divisió per part de importants persones de l’entitat, sota promesa de recolzament i absorció del nou club, extrem aquest que no es va produir, i van quedar dues entitats dividides i enfrontades, malvivint en un moment a més de crisi general.

Pendents de la resposta per part del club, tot i que imaginem que al propietari tampoc li haurà fet gràcia la proposta (es una intuïció), coneixent les repetides respostes als diferents projecte i temes similars. Naturalment, per el RCD Espanyol seria un sacrifici gairebé inassolible, destinar un 0.01% del seu pressupost a fomentar espanyolisme entre la societat, entre les gents que van a les curses... Seria masses diners 4000 euros, entre altre coses per que aquests, (els diners) es necessiten per pagar a gent sense escrúpols que viu a costa del RCD Espanyol en un fotimer de càrrecs perpetuats en el temps, com per començar el del nostre Director General...

SENTIMENT PERICO ha pogut fer-se amb una copia del projecte lliurat a l’entitat, en el que destaca l’exposició del projecte, concretat amb aquests 4.000 euros com a pressupost d’una secció amateur d’atletisme.





dijous, 23 de juliol del 2009

JAVI CANTERO, PRESENTAT COM NOU JUGADOR
DEL ATLÉTICO DE MADRID "B"

GUILLEM SAVALL, S'INCORPORA A L'ESTADA A PERALADA



Javier Cantero de la Puente, (Granada el 22 de gener de 1988), deixa el RCD Espanyol i fitxa per dues temporades pel conjunt filial matalasser.

El jugador andalús procedent del Club Veteranos de Granada, portava set temporades en el futbol base del RCD Espanyol des de que es va incorporar en acabar l’edat infantil, al conjunt espanyolista.

El fet que hagi estat l’escollit Didac Vila, per ser el segon lateral esquerrà del primer equip, li ha barrat clarament el pas, i ara comença una nova etapa al conjunt de l’Atlètico de Madrid.

SERGIO SÁNCHEZ, TASPASSAT AL SEVILLA

Gregory Beranger (Niça, FRA-, 30-08-1981) ha estat cedit a la UD Las Palmas a Segona Divisió “A”. El lateral esquerrà francès va ser fitxat la passada temporada del CD Numancia, pagant el RCD Espanyol, la seva clàusula de rescissió sencera, que era d’un milió dos cents mil euros



Continuen les rebaixes...

El RCD Espanyol ha traspassat al segon dels dos internacionals sub-21 que disposava l’equip. Primer Marc Torrejón per que acabava contracte a l’estiu següent, i ara Sergio Sánchez, per que.... Bé, ells sabran, tampoc podrem demanar-li explicacions al senyor propietari per que tampoc ens les donarà...

El cas és que la web oficial del Sevilla FC en un dels paràgrafs diu lo següent:

“….Sergio Sánchez (Mataro 3/04/1986, polivalente defensa del RCD Espanyol en plena progresión como futbolista profesional, se ha convertido en el segundo fichaje del Sevilla FC para la temporada 08/09, después del acuerdo alcanzado entre los clubes. El internacional sub 21 español ha firmado un contrato para las próximas 4temporadas y tendrá una cláusula de 25millones de euros...) "

25 Milions d’euros!!!. Mentre, a l’Espanyol que tenia una clàusula de 6 milions, i a sobre encara se li ha de reduir les típiques rebaixes d’estiu, a Can Dani.

I ara què, us preguntareu i amb raó? La baixa de Marc Torrejón, deixava a l’equip amb la parella titular (Jarque-Pareja), amb el recurs d’apel•lar a Sergio Sánchez deixant el lateral per ocupar l’eix defensiu... Aquesta segona venda profunditza més en l’error i deixa a l’equip coix defensivament.

Com ho arreglarem? Suposo que amb aquests tres milions (els diners de les variants... Quan acabin les temporades, ja veurem com queda el conjunt andalús...), a bon segur n’hi haurà per un argenti, i encara en sobrarà quelcom... Per tant, el mister content, i tots contents...

Seguim igual... “Que todo cambie (acciones), para que no cambie nada”.

dimecres, 22 de juliol del 2009

BÀSQUET OLESA-ESPANYOL (2na Part);
ESPERANCES I DESIL·LUSIONS

UN TÈCNIC D'EQUIPS DE FUTBOL BASE A DIFERENTS CLUBS GIRONINS, ÒSCAR AJA, SERÀ EL NOU TÈCNIC DEL FEMENÍ. ALTRE TÈCNIC SENSE EXPERIÈNCIA EN SUPERLLIGA FEMENINA.


L’esplendor del Bàsquet Olesa-Espanyol


La segona temporada va significar esportivament tot un gir a l’anterior. Es va fer una gran renovació de la plantilla – un cop va marxar la nord-americana Willingham a Perfumerias, la més destacada jugadora que mantenia mig equip amb la russa Olga incorporada a meitat de la temporada anterior – i es va encertar gairebé en totes les incorporacions (sobre tot la jove Ana Cruz, que ha acabat assolint la internacionalitat absoluta amb Espanya, i les dues nord-americanes).

L’equip de Mondelo no va defraudar, i després dels favorits Ciudad Ros Casares, Perfumerias Avenida i Rivas Ecópolis, el conjunt català va lluitar per la quarta plaça que donava dret a lluitar pel títol i per fer-se amb un dels tres primers llocs que donaven dret a disputar la Eurolliga –màxima competició continental- , amb Juventud Mariana de Soller (que es va esfondrar en el tram final) i San José de Lleó (que per bàsquet average se’n va dur la quarta plaça).


Prèviament, s’havia classificat per la Copa de la Reina, aconseguint ser quart al final de la primera volta i sent cap de sèrie al sorteig. Tot i trobar-se amb el cinquè, les balears de Sóller, passar brillantment l’eliminatòria i es classificar per semifinals on va caure eliminat pel futur campió de Copa i que també s’adjudicaria la lliga, les valencianes del Ros Casares.

Després d’un brillant i emocionant play-off per assolir la cinquena posició que donava plaça per disputar la Eurocopa femenina davant Hondarribia Irún, amb victòries mínimes en els darrers instants, es van classificar per ser a Europa aquesta temporada vinent.

El declivi
Quan semblava tots flors i violes al conjunt d’Olesa de Montserrat, la crisi econòmica que viu el país ha fet estralls en el conjunt de l’Olesa-Espanyol, al no pogué comptar amb patrocinadors que recolzin el projecte, i tenir que renunciar a disputar competició europea, i per tant passejar el nom i el perico per terres del continent europeu.

La situació d’Olesa tampoc es única i exclusiva del conjunt català: San José de Lleó, quart a la lliga, no ha pogut ni tan sols inscriure’s per jugar la lliga Femenina de la propera edició. Es dona la circumstància que un dels dos equips descendits, el Mann Filter de Saragossa passa de ser equip de Liga Femenina 2 a jugar a la màxima categoria i jugar en Europa. Caja Canarias (11è) i PDV Eivissa (7è) ocupen les places que tant Olesa-Espanyol com Joventud Mariana Soller, Hondarribia Irun, i Celta Indexpo, han rebutjat ocupar.


A més, les baixes que han tingut lloc en aquest moment incert, han coincidit amb bones ofertes d’altres dels clubs més poderosos de la categoria. Així, la russa Olga Podkolvanikova amb els seus 196 centímetres se n’anava a Perfumerias Avenida, i deixava orfe dins la pintura a Olesa. Anteriorment, havia volat la millor jugadora de la temporada de l’equip, Ana Cruz, que es marxava a disputar l’europeu (medalla de bronze), i ja no tornava a Catalunya, fitxant pel Rivas Ecópolis. La tercera baixa sensible, la base veterana Noemí Jordana, que fitxava pel conjunt gallec del Celta.

Amb aquestes poc optimistes perspectives comença la tercera (i veurem si definitiva o no) temporada de Olesa - Espanyol. El primer moviment, com no, la renovació d’ Helena Boada, la base de la pedrera olesana.

El futur...
El primer fitxatge per la temporada 2009/10 ha estat Inés Kresovic, (Sibenik, Sèrbia, 20/02/1984) jugadora de 1.82 d’alçada que havia militat la passada temporada en el Caja Canarias. La jugadora sèrbia, va disputar un total de tres encontres en el Europeu amb la selecció de Sèrbia, aconseguint 3.7 punts per partit, en els 13.0 minuts que va disputar cada matx.


A L’Eurocopa amb el conjunt canari va jugar 6 encontres sumant 225 minuts, amb un promig de 14.7 punts per partit, amb percentatges de 41.9% en tirs de dos punts, 26.7% de tres, i 90.3% en tirs lliures, capturant 1.5 rebot ofensiu, i 3.8 defensius, 2.2 assistències per partit.
A la lliga, va disputar 22 encontres amb un total de 686 minuts, (31.2 per partit) aconseguint un promig de 14.8 punts per encontre, amb percentatges de tir de 38.7%, 29.8% i 80.4% respectivament, amb 3.9 rebots per partit (0.7 ofensius i 3.2 defensius), i 1.9 assistències.

Anteriorment, havia militat en equips com Crvena Zvezda Beograd (Serbia-1A, 2004-dec.'05), Besiktas Istanbul (Turquia-D1, dec.05-06), Erdemir (Turquia-D1, 2006), San Raffaele Roma (Itpalia-A1, 2006-07), Pays d'Aix Basket 13 Provence (França-LFB, 2007-08) i d’aquest darrer va passar al Caja Canarias.

Lucas Mondelo, ha vist recompensat el seu treball a Olesa, i ha estat designat per la FEB, seleccionador del combinat espanyol femení sots 19, al proper campionat del món a celebrar a Tailàndia.

Recordar per últim, que Olesa-Espanyol començarà el campionat de lliga (10 d’octubre) davant Cadí – La Seu, al pavelló d’Olesa de Montserrat.

ENTREVISTA: RAFA L'ITALIÀ

Avui parlem amb un perico, italià de naixement, però que porta entre nosaltres gairebé quaranta anys. Em refereixo a Rafael Campolongo, més conegut com “Rafa l’italià” i que molts haureu escoltat ja fa anys en el programa “Tiempo de Espanyol” en l’espai de les trucades telefòniques dels oients.

Aquest napolità, és un fidel assistent a la Ciutat Esportiva als encontres de nostres equips base i femenins, i amb ell, per que ens expliqui quines son les seves sensacions, les seves opinions, i ens faci cinc cèntims d'on li ve amb ell aquest sentiment espanyolista, hem parlat com sempre

“SENSE PÈLS A LA LLENGUA; SENSE PLOMES AL BEC”

(Nota: Aquesta entrevista, per circumstàncies es va fer abans del darrer moviment accionarial al RCD Espanyol, i per tant deixa sense sentit evidentment una de les preguntes, com be veureu; hem volgut mantenir l’entrevista sencera, tot i que el temps, que és qui treu i dona raons, se n’ha encarregat de contestar-la).




Primerament: Italià de naixement però perico fins sempre...
De què li va venir aquest sentiment, aquest amor per el conjunt perico?

    Va ser com un amor a primera vista. De petit vaig jugar a l’equip del Nàpols que gairebé vesteixen els mateixos colors. És per això que els porto dins el meu cor tota la vida. I ara aquests colors i l’Espanyol són un sentiment.

On es més corrupte el futbol a Itàlia o a Espanya?

    Per les notícies que tenim i els fets que han passat , Itàlia és més corrupte.
    Però aquí , qui sap el que ha passat???


Tindrien el que han de tenir per enviar a segona a la Juventus de torn o al Milan de torn de la lliga espanyola (ja ens entenem), com van fer allà, si els enxampessin amb assumptes similars?

    Faltaria tenir, el que nosaltres pensem, en aquest moment.



Com pot entendre un italià de naixement, algú que ve de fora, que tot un país, (regió, nació, comunitat, a gust del lector) Catalunya, sigui només un club de futbol. Tot es redueixi a que aquest equip guanyi els títols... Com ens hem podem sortir els pericos d’aquest totalitarisme imperant, d’aquest “nacionalculerisme” establert per decret?

    Seguint la mateixa línea de sempre, mirant-nos a nosaltres i que ningú mai més trepitgi el nostre sentiment.



Parlem del nostre equip: Com pot ser que aquest equip reiteradament ens ofereixi dues cares tan dramàticament diferenciades? Dit d’altre manera, com podien ser tan dolents i ara tant bons?

    No eren tan dolents abans ni tan bon ara.
    És un problema que arrosseguem des de fa molts anys; espero que aquest “càncer” es pugui extirpar d’una vegada per sempre.

Els resultats tot ho tapen i el temps tot ho cura ?

    No, els resultats ni tapen ni destapen , el que és primordial és que hi hagi una continuïtat equilibrada. El que tots els pericos de “cor” desitgem.

Els problemes al vestidor existeixen o és una llegenda urbana que es aireja quan la pilota no vol entrar o quan algú marxa i per justificar que no se’n van per diners diferents jugadors o tècnics?

    Si els problemes de vestuari existeixen, em reitero dient que és un “càncer” que s’ha d’extirpar.


Se’ns veu massa que estem esperant sempre a vendre per pogué fitxar, i ens toca sempre vendre a baix preu?

    Per saber vendre s’ha de saber comprar

Som un club conformista, massa espantat dels nostres propis defectes, i massa acomplexats del rival que tenim enfront?

    Fins ara hem demostrat ser un club conformista. M’agradaria que a partir d’ara aquesta conformitat tendís a desaparèixer i poder mirar uns quants esglaons més amunt.


A Cornellà – Prat, la sort ens canviarà i donarà l’entitat el salt de qualitat definitiu, o tot dependrà que la “piloteta” acabi entrant, condicionada per la situació econòmica?

    L’economia no fa gols però ajuda a fer-ne. La prova està en altres equips amb poc pressupost i fan bons resultats.


Tant condiciona el crèdit sindicat a l’hora de fitxar? Altres equips fitxen jugadors desconeguts i barats i triomfen... No hi haurà hagut també certa dosis d’ineptitud a l’hora de fitxar i gestionar les compres?

    Com la mestressa/o quan va a la plaça a comprar , ha de saber comprar qualitat a bon preu.

Jo sempre he dit que Dani no marxarà. (Al menys mentre tingui mandat. Ho he dit sempre, per que el seu lema es el que avui es blanc demà es negre, i com ell sempre diu que marxa... jo penso al inrevés del que ens diu i potser m’equivoco, el temps ho dirà...) Però quina es la seva impressió, marxarà després que s’inauguri Cornellà –Prat com ens ha dit per activa i passiva, i tingui lloc la Junta d’Accionistes?


    La meva opinió personal és que el President, Dani, marxarà però hauria de complir el seu mandat.


I amb el primer accionista que n’hem de fer? Som una societat atípica que el principal accionista ni li interessa la empresa ni el negoci al que es dedica... Quina és la seva opinió tot plegat?

    A data de 14 de juliol aquesta pregunta ja ha caducat, gràcies a Déu!!!!!


Per que som la “millor pedrera d’Espanya” i no ens surten ni “Ramos, ni Reyes, ni Torres, Iniestas, Messis”, etc. i només jugadors de perfil defensiu o de qualitat limitada, tret de l’època del Intertoto-Team, amb els Tamudo, Sergio, Capdevila, De Lucas, etc.?

    Són èpoques de fornades. Potser d’aquí un parell d’anys sortiran “Ramos”, “Reyes”, “Messis”, etc.


Sou dels que s’ho passa be a Sadrià. Que li diríeu a aquells que mai han anat a la Ciutat Esportiva de Sadrià, per que o be no creuen en la política de pedrera o senzillament no els hi agrada el futbol base o femenins?


    Segurament aquell que vingui per primera vegada a Sadrià, gaudeixi del futbol i conegui “la penya del llantu”, tornarà..
Moltes gràcies, Rafa!
    Gràcies a tu, per la teva tasca desinteressada i molt valorada.
    Rafa l’Italià ; soci: 1273

dimarts, 21 de juliol del 2009

CALENDARI PRIMERA NACIONAL FEMENINA

PRIMERA NACIONAL FEMENINA - GRUP III

Primera Volta

Jornada: 1 - 06/09/2009

CLUB ESPORTIU EUROPA - POLVORITENSE, UD
C.D. SAN GABRIEL - R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD "B"
CERDANYOLA DEL VALLES F.C. - UD. COLLERENSE "B"
U.D. L´ESTARTIT "B" - U.E. VIC
SPORTING ATLETICO CIUTAT DE PALMA - GIRONA F.C.
F.C. BARCELONA "B" - C.ATºDE PAGUERA
U.E. LLEIDA, SAD - A.D. CORNELLA DE TERRI
El partit F.C. BARCELONA "B" - C.ATºDE PAGUERA es celebrarà el dia 31 d' agost de
2009 :


Jornada:2 - 13/09/2009

POLVORITENSE, U.D. - U.E. LLEIDA, SAD
R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD "B" - CLUB ESPORTIU EUROPA
U.D. COLLERENSE "B" - C.D. SAN GABRIEL
U.E. VIC - CERDANYOLA DEL VALLES F.C.
GIRONA F.C. - U.D. L´ESTARTIT "B"
C.ATºDE PAGUERA - SPORTING ATLETICO CIUTAT DE PALMA
A.D. CORNELLA DE TERRI - F.C. BARCELONA "B"


Jornada: 3 - 27/09/2009

POLVORITENSE, U.D. - R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD "B"
CLUB ESPORTIU EUROPA - U.D. COLLERENSE "B"
C.D. SAN GABRIEL - U.E. VIC
CERDANYOLA DEL VALLES - F.C. GIRONA F.C.
U.D. L´ESTARTIT "B" - C.ATºDE PAGUERA
SPORTING ATLETICO CIUTAT DE PALMA - A.D. CORNELLA DE TERRI
U.E. LLEIDA, SAD - F.C. BARCELONA "B"


Jornada: 4 - 04/10/2009


R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD "B" - U.E. LLEIDA, SAD
U.D. COLLERENSE "B" - POLVORITENSE, U.D.
U.E. VIC - CLUB ESPORTIU EUROPA
GIRONA F.C. - C.D. SAN GABRIEL
C.ATºDE PAGUERA - CERDANYOLA DEL VALLES F.C.
A.D. CORNELLA DE TERRI - U.D. L´ESTARTIT "B"
F.C. BARCELONA "B" - SPORTING ATLETICO CIUTAT DE PALMA


Jornada: 5 - 11/10/2009

R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD "B" - U.D. COLLERENSE "B"
POLVORITENSE, U.D. - U.E. VIC
CLUB ESPORTIU EUROPA - GIRONA F.C.
C.D. SAN GABRIEL - C.ATºDE PAGUERA
CERDANYOLA DEL VALLES F.C. - A.D. CORNELLA DE TERRI
U.D. L´ESTARTIT "B" - F.C. BARCELONA "B"
U.E. LLEIDA, SAD - SPORTING ATLETICO CIUTAT DE PALMA


Jornada: 6 - 18/10/2009

U.D. COLLERENSE "B" - U.E. LLEIDA, SAD
U.E. VIC - R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD "B"
GIRONA F.C. - POLVORITENSE, U.D.
C.ATºDE PAGUERA - CLUB ESPORTIU EUROPA
A.D. CORNELLA DE TERRI - C.D. SAN GABRIEL
F.C. BARCELONA "B" -CERDANYOLA DEL VALLES F.C.
SPORTING ATLETICO CIUTAT DE PALMA - U.D. L´ESTARTIT "B"


Jornada: 7 - 01/11/2009

U.D. COLLERENSE "B" - U.E. VIC
R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD "B" - GIRONA F.C.
POLVORITENSE, U.D. - C.ATºDE PAGUERA
CLUB ESPORTIU EUROPA - A.D. CORNELLA DE TERRI
C.D. SAN GABRIEL - F.C. BARCELONA "B"
CERDANYOLA DEL VALLES F.C. - SPORTING ATLETICO CIUTAT DE PALMA
U.E. LLEIDA, SAD - U.D. L´ESTARTIT "B"


Jornada: 8 - 08/11/2009

U.E. VIC - U.E. LLEIDA, SAD
GIRONA F.C. - U.D. COLLERENSE "B"
C.ATºDE PAGUERA - R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD "B"
A.D. CORNELLA DE TERRI - POLVORITENSE, U.D.
F.C. BARCELONA "B" - CLUB ESPORTIU EUROPA
SPORTING ATLETICO CIUTAT DE PALMA - C.D. SAN GABRIEL
U.D. L´ESTARTIT "B" - CERDANYOLA DEL VALLES F.C.


Jornada: 9 - 15/11/2009

U.E. VIC -GIRONA F.C.
U.D. COLLERENSE "B" - C.ATºDE PAGUERA
R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD "B" - A.D. CORNELLA DE TERRI
POLVORITENSE, U.D . - F.C. BARCELONA "B"
CLUB ESPORTIU EUROPA - SPORTING ATLETICO CIUTAT DE PALMA
C.D. SAN GABRIEL - U.D. L´ESTARTIT "B"
U.E. LLEIDA, SAD - CERDANYOLA DEL VALLES F.C.


Jornada: 10 - 29/11/2009

GIRONA F.C. - U.E. LLEIDA, SAD
C.ATºDE PAGUERA - U.E. VIC
A.D. CORNELLA DE TERRI - U.D. COLLERENSE "B"
F.C. BARCELONA "B" - R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD "B"
SPORTING ATLETICO CIUTAT DE PALMA - POLVORITENSE, U.D.
U.D. L´ESTARTIT "B" - CLUB ESPORTIU EUROPA
CERDANYOLA DEL VALLES F.C. - C.D. SAN GABRIEL


Jornada: 11 - 06/12/2009

GIRONA F.C. - C.ATºDE PAGUERA
U.E. VIC - A.D. CORNELLA DE TERRI
U.D. COLLERENSE "B" - F.C. BARCELONA "B"
R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD "B" -SPORTING ATLETICO CIUTAT DE PALMA
POLVORITENSE, U.D. - U.D. L´ESTARTIT "B"
CLUB ESPORTIU EUROPA - CERDANYOLA DEL VALLES F.C.
U.E. LLEIDA, SAD - C.D. SAN GABRIEL


Jornada: 12 - 13/12/2009

U.E. LLEIDA, SAD - C.ATºDE PAGUERA
A.D. CORNELLA DE TERRI - GIRONA F.C.
F.C. BARCELONA "B" - U.E. VIC
SPORTING ATLETICO CIUTAT DE PALMA - U.D. COLLERENSE "B"
U.D. L´ESTARTIT "B"- R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD "B"
CERDANYOLA DEL VALLES F.C. - POLVORITENSE, U.D.
C.D. SAN GABRIEL - CLUB ESPORTIU EUROPA


Jornada: 13 - 10/01/2010

C.ATºDE PAGUERA - A.D. CORNELLA DE TERRI
GIRONA F.C. - F.C. BARCELONA "B"
U.E. VIC - SPORTING ATLETICO CIUTAT DE PALMA
U.D. COLLERENSE "B" - U.D. L´ESTARTIT "B"
R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD "B" - CERDANYOLA DEL VALLES F.C.
POLVORITENSE, U.D. - C.D. SAN GABRIEL
CLUB ESPORTIU EUROPA - U.E. LLEIDA, SAD


Segona Volta

Jornada: 14 - 17/01/2010

POLVORITENSE, U.D. - CLUB ESPORTIU EUROPA
R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD "B" - C.D. SAN GABRIEL
U.D. COLLERENSE "B" - CERDANYOLA DEL VALLES F.C.
U.E. VIC - U.D. L´ESTARTIT "B"
GIRONA F.C. - SPORTING ATLETICO CIUTAT DE PALMA
C.ATºDE PAGUERA - F.C. BARCELONA "B"
A.D. CORNELLA DE TERRI - U.E. LLEIDA, SAD


Jornada: 15 - 24/01/2010

U.E. LLEIDA, SAD - POLVORITENSE, U.D.
CLUB ESPORTIU EUROPA - R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD "B"
C.D. SAN GABRIEL - U.D. COLLERENSE "B"
CERDANYOLA DEL VALLES F.C. - U.E. VIC
U.D. L´ESTARTIT "B" -GIRONA F.C.
SPORTING ATLETICO CIUTAT DE PALMA - C.ATºDE PAGUERA
F.C. BARCELONA "B" - A.D. CORNELLA DE TERRI


Jornada: 16 - 31/01/2010


R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD "B" - POLVORITENSE, U.D.
U.D. COLLERENSE "B" -CLUB ESPORTIU EUROPA
U.E. VIC - C.D. SAN GABRIEL
GIRONA F.C. - CERDANYOLA DEL VALLES F.C.
C.ATºDE PAGUERA - U.D. L´ESTARTIT "B"
A.D. CORNELLA DE TERRI - SPORTING ATLETICO CIUTAT DE PALMA
F.C. BARCELONA "B" - U.E. LLEIDA, SAD


Jornada: 17 - 07/02/2010

U.E. LLEIDA, SAD - R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD "B"
POLVORITENSE, U.D. - U.D. COLLERENSE "B"
CLUB ESPORTIU EUROPA - U.E. VIC
C.D. SAN GABRIEL - GIRONA F.C.
CERDANYOLA DEL VALLES F.C. - C.ATºDE PAGUERA
U.D. L´ESTARTIT "B" - A.D. CORNELLA DE TERRI
SPORTING ATLETICO CIUTAT DE PALMA - F.C. BARCELONA
"B"


Jornada: 18 - 14/02/2010

U.D. COLLERENSE "B" - R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD "B"
U.E. VIC - POLVORITENSE, U.D.
GIRONA F.C. - CLUB ESPORTIU EUROPA
C.ATºDE PAGUERA - C.D. SAN GABRIEL
A.D. CORNELLA DE TERRI - CERDANYOLA DEL VALLES F.C.
F.C. BARCELONA "B" - U.D. L´ESTARTIT "B"
SPORTING ATLETICO CIUTAT DE PALMA - U.E. LLEIDA, SAD


Jornada: 19 - 28/02/2010

U.E. LLEIDA, SAD - U.D. COLLERENSE "B"
R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD "B" - U.E. VIC
POLVORITENSE, U.D. - GIRONA F.C.
CLUB ESPORTIU EUROPA - C.ATºDE PAGUERA
C.D. SAN GABRIEL - A.D. CORNELLA DE TERRI
CERDANYOLA DEL VALLES F.C. - F.C. BARCELONA "B"
U.D. L´ESTARTIT "B" - SPORTING ATLETICO CIUTAT DE PALMA


Jornada: 20 - 07/03/2010


U.E. VIC - U.D. COLLERENSE "B"
GIRONA F.C. - R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD "B"
C.ATºDE PAGUERA - POLVORITENSE, U.D.
A.D. CORNELLA DE TERRI - CLUB ESPORTIU EUROPA
F.C. BARCELONA "B" - C.D. SAN GABRIEL
SPORTING ATLETICO CIUTAT DE PALMA - CERDANYOLA DEL VALLES F.C.
U.D. L´ESTARTIT "B" -U.E. LLEIDA, SAD


Jornada: 21 - 14/03/2010

U.E. LLEIDA, SAD - U.E. VIC
U.D. COLLERENSE "B" - GIRONA F.C.
R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD "B" - C.ATºDE PAGUERA
POLVORITENSE, U.D. - A.D. CORNELLA DE TERRI
CLUB ESPORTIU EUROPA - F.C. BARCELONA "B"
C.D. SAN GABRIEL - SPORTING ATLETICO CIUTAT DE PALMA
CERDANYOLA DEL VALLES F.C. - U.D. L´ESTARTIT "B"


Jornada: 22 - 21/03/2010

GIRONA F.C. - U.E. VIC
C.ATºDE PAGUERA - U.D. COLLERENSE "B"
A.D. CORNELLA DE TERRI - R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD "B"
F.C. BARCELONA "B" - POLVORITENSE, U.D.
SPORTING ATLETICO CIUTAT DE PALMA - CLUB ESPORTIU EUROPA
U.D. L´ESTARTIT "B" - C.D. SAN GABRIEL
CERDANYOLA DEL VALLES F.C. - U.E. LLEIDA, SAD


Jornada: 23 - 11/04/2010

U.E. LLEIDA, SAD - GIRONA F.C.
U.E. VIC - C.ATºDE PAGUERA
U.D. COLLERENSE "B" - A.D. CORNELLA DE TERRI
R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD "B" - F.C. BARCELONA "B"
POLVORITENSE, U.D. - SPORTING ATLETICO CIUTAT DE PALMA
CLUB ESPORTIU EUROPA - U.D. L´ESTARTIT "B"
C.D. SAN GABRIEL - CERDANYOLA DEL VALLES F.C.


Jornada: 24 - 18/04/2010

C.ATºDE PAGUERA - GIRONA F.C.
A.D. CORNELLA DE TERRI - U.E. VIC
F.C. BARCELONA "B" - U.D. COLLERENSE "B"
SPORTING ATLETICO CIUTAT DE PALMA - R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD "B"
U.D. L´ESTARTIT "B" - POLVORITENSE, U.D.
CERDANYOLA DEL VALLES F.C. - CLUB ESPORTIU EUROPA
C.D. SAN GABRIEL - U.E. LLEIDA, SAD


Jornada: 25 - 25/04/2010

C.ATºDE PAGUERA - U.E. LLEIDA, SAD
GIRONA F.C. - A.D. CORNELLA DE TERRI
U.E. VIC - F.C. BARCELONA "B"
U.D. COLLERENSE "B" - SPORTING ATLETICO CIUTAT DE PALMA
R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD "B" - U.D. L´ESTARTIT "B"
POLVORITENSE, U.D. - CERDANYOLA DEL VALLES F.C.
CLUB ESPORTIU EUROPA - C.D. SAN GABRIEL


Jornada: 26 - 02/05/2010

A.D. CORNELLA DE TERRI - C.ATºDE PAGUERA
F.C. BARCELONA "B" - GIRONA F.C.
SPORTING ATLETICO CIUTAT DE PALMA - U.E. VIC
U.D. L´ESTARTIT "B" - U.D. COLLERENSE "B"
CERDANYOLA DEL VALLES F.C. - R.C.D. ESPANYOL DE BARCELONA, SAD "B"
C.D. SAN GABRIEL - POLVORITENSE, U.D.
U.E. LLEIDA, SAD - CLUB ESPORTIU EUROPA

QVO VADIS, OLESA-ESPANYOL? (1a. Part)


Patrocinant un equip de bàsquet de noies

Fa dues temporades, el FC Barcelona no va voler continuar sostenint el deficitari – cada cop més – CB Universitari, històric de la lliga femenina de bàsquet, deixant en l’estacada a tècnics i jugadores.

Llavors, en les darreres hores en que s’acabava el termini de presentació dels pertinents i obligatoris avals per pogué jugar a la màxima categoria del bàsquet espanyol, com tots sabeu, hi va haver-hi un ràpid moviment polític semblant a quan Antoni Baró (EPD), Pedro Tomás, Ferran Martorell, i Ramon Condal entre altres, van voler vendre el RCD Espanyol de bàsquet a Sevilla, a la Diputació que donava 50 milions, i es va tirar pel carrer del mig, venent a Unipublic per que Catalunya no perdés una plaça... Allò es altre història, i algun dia s'haurà d'esbrinar per que va acabar als jutjats i l'Espanyol va sortir molt mal parat, i a bon segur quedaria amb el cul a l’aire alguns dels que ara ostenten part del poder a Can Perico.

La situació va ser idèntica; Direcció General d’Esports de la Generalitat – Anna Pruna havia sigut jugadora de bàsquet – es mou amb rapidesa, i utilitza al RCD Espanyol per que aboni els 16 milions de pessetes (no en feu ara comptar-lo amb euros que al matí no estic encara gaire despert per càlculs matemàtics), quantitats que es fan efectives, permetent a l’equip d’Olesa que no havia ascendit però era, el que més a prop s’havia quedat, pujar per primer cop a la màxima divisió.

Els principis van ser quelcom complicats, es va tenir que fer un equip ràpid... Lucas Mondelo va aconseguir el miracle de classificar l’equip per la Copa de la Reina, i va aconseguir inclòs jugar el play-off per Europa, en darrera posició i per tant sense opcions serioses –i factor pista en contra, per si de cas-, fent com he dit una gran temporada tenint en compte les seves limitacions més evidents en la plantilla.

L’acord era per portar la paraula “Volem” i la mascota serigrafiada a les samarretes. En partits determinats portarien les jugadores una samarreta amb ratlles blanques i blaues, similar però no igual a la del patrocinador, el RCD Espanyol, i s’afegiria al nom de CB Olesa, nostre nom, Espanyol, i nostre escut i nom figuraria en alguna de les tanques publicitaries del pavelló (veure foto).

Molts van posar aquell estiu de fa dos anys, el crit al cel: ¿ Com es podia gastar-se l’Espanyol en un club que no era nostre, que no portava nostres colors, que no duia ni tan sols nostre escut, la mateixa quantitat per exemple, hagués sigut el pressupost total en despeses de posar en marxa una secció d’atletisme (com la que va posar la primera temporada l’AE Blanc i Blau-Pro Seccions), però sense comptar ingressos, ja que pocs o molts euros d'algun que altre sponsor hagués pogut comptar. ?

Molts van posar aquell estiu de fa dos anys, el crit al cel: ¿ Com se li podia donar a Olesa, el que se li negava a uns socis accionistes de la Penya de l’Escullera, que havien volgut ressuscitar las glorioses seccions del RCD Espanyol? Més tenint en compta que l’argument per no donar el vist i plau a l’atletisme perico era que l’Espanyol no podia pagar aquestes quantitats degut el dolent estat de les comptes espanyolistes, mentre no comencés a generar ingressos el nou estadi...

Dani, en Junta d’Accionistes, va declarar que aquesta “operació” no li costaria rés al RCD Espanyol i que aquest prop de 50 milions de les antigues pessetes en tres anys, acabarien retornant a la nostre entitat. Mai ens ha dit en quina partida pressupostaria està recollit aquest ingrés i ara que s’ha convertit en el propietari, a bon segur, menys ens s’ho dirà.

Es pot entendre, que era una espècie de “peatge” que políticament al nostre club li pot suposar molt en altres temes en els que els polítics t’han d’obrir moltes portes (potser Cornellà-El Prat, ves a saber...) Però com en el nostre club mai hi ha transparència...

(Continuarà...)

diumenge, 19 de juliol del 2009

ENTREVISTA:
RAMÓN, "EL SEÑOR DEL PURO"

Avui a Sentiment Perico, dins la secció d’entrevistes, en les quals volem donar la paraula al soci de base per que digui la seva, expressi els seus sentiments, les seves alegries, els seus dubtes i les seves sensacions cara al futur, oferirem als amics lectors, una entrevista una mica “diferent”.


Hem intentat fos una entrevista igualment de seriosa que amb la resta de pericos que han anat desfilant per aquesta secció, i els que ho faran; malgrat aquesta seriositat, amb el personatge en qüestió al que gairebé tots coneixeu, ens ha estat impossible deixar aparcar el humor, i la ironia (per altre part necessària per tractar segons quins temes del nostre Espanyol).

Tinc el plaer d’entrevistar a Ramón, mes conegut com “El señor del Puro” famós per les seves.... (bé deixem-ho a la consideració del lector), diguem-ne notes d’humor molt “sui géneris” a Pericos On line TV.

Amb ell hem parlat de molts temes relacionats amb el nostre club, de passat, present i futur, i ho hem fet com sempre


“SENSE PÈLS A LA LLENGUA I SENSE PLOMES AL BEC”,

i en aquest cas particular, sense els pèls que l’acompanyaven habitualment en forma de “cabellera” també molt “Sui géneris” i que va perdre en part per pensar que amb l’Espanyol es pot apostar per que quelcom d’estrambòtic no s’assolirà (per bé o per mal..., som diferents, i lo fàcil es difícil, i lo difícil es fàcil, i el que avui es blanc, demà pot ser negre... ).

Ramón, i ara sí, seriosament, és tot un crack, i tant de bo en aquest club tothom tingués el seu sentit de l'humor. D'altre manera ens aniria, segur...
(Nota de Sentiment Perico: Francesc... Sentiment Perico no es fa responsable ni accepta com a seves, ni té que compartir obligatòriament, les exigències i demanades de dimissió d'aquest senyor... Formen part de la seva llibertat d'expressió, jeje ...)




En primer lloc, gràcies per aparèixer en aquest humil mitjà , ara que sembla no estar físicament en les seves millor circumstàncies, després de “l’esquilament” a POL TV.
Veig que fa com els polítics que no compleix les seves promeses, al menys algunes, i no es va rapar al zero com volia l’afició, esperant veure un altre De la Peña?


    Bueno, bueno..... la promesa está cumplida con creces...(sin contar con la subida andando – corriendo – a Montserrat, que fue un extra)...
    ....ahora a esperar otros 8 años a que crezca el pelo.....
    y por cierto, De la Peña solo hay uno...jeje


Va arribar amb un tractor a l’Aplec de Penyes, en comptes de cotxe o transport públic... Potser volia perdre’s els cinc llargs i apoteòsics minuts d’aplaudiments al nostre president?


    Al ser de pueblo, es lo que tiene....supongo que desde la ciudad se piensa que con el coche se llega a todas partes....pero en realidad es el tractor el vehículo adecuado para estar a tiempo en cualquier sitio...(si yo le contara)
    ....y como no!, llegué a los aplausos...(...interminables, sí....pero dentro de la normalidad...piense que no se acercó al APLEC ni un representante de la oposición....)...lo más parecido a un opositor era yo...y un funcionario de correos sentado al fondo...

    ....y después de los últimos movimientos de acciones....tengo la sensación de ser el último opositor.....(como el último superviviente)....bueno, siempre nos quedará Salvatella....


    Hi ha sentit de l’humor al nostre club? S’entenien les seves “pocasoltades” quan l’Espanyol estava a vuit punts de la zona de permanència, o senzillament eren els minuts que molts aprofitaven per deixar uns segons de mirar la televisió per anar senzillament a fer altres coses necessàries?

      ...sí, sí....el sentido del humor está por todas partes....y también en nuestro club...(pero, como en botica...siempre encuentras a quién no le gusta reírse ni de su sombra...(y dentro del club también....!!!!!!....(un saludooooo)..pero....son los menos)....y la verdad, no tenía muy claro que se entendiera mi sentido del humor...(pero gracias al trabajo en equipo)....me he dado cuenta (especialmente en las últimas salidas) que la gente lo agradece...muchos lo comparten....y otros lo disfrutan........y más este año....¡¡¡que menos que una alegría los lunes!!!....tras un fin de semana catastrófico....alguna sonrisa no estaba de más....creo, sin duda.....que es la sección del programa que la gente espera (jejejejeje)......(Via dimisión!!!)

    A l’excursió a Montserrat, va ser molt divertit l’acudit que veu fer, amb aquells culés que es van creuar en el camí i efectivament després d’arribar a dalt de tot, ja enfilaven el camí de baixada, mentre els pericos es dirigien a dalt, a Montserrat. Seriosament, si és que amb vostè es pot parlar de manera seriosa, creu que l’Espanyol té un camí de pujada molt llarg, o que malauradament estem a punt de tocar sostre?

      ....cuando estudiaba EGB....a principio de un curso....abrí un libro de Mates por el final.....miré (leí)...remire.....y comprendí que nunca sería capaz de entender aquellas formular...ecuaciones y problemas....(me desesperé....era el fin!!!).....
      .........pero pasaron los meses y antes de acabar el curso....dominaba perfectamente aquel lenguaje....(y claro, aprobé la asignatura)....con el tiempo comprendí que todo funciona así.....no puedes abrir la última página e intentar comprender lo que pasa...solo paso a paso das con las respuestas..........pero si me pide que ojee el final de este libro......pese a no entender lo que dice, le prometo que desde la primera página pondré todo mi interés....no me desesperaré....


    Amb la seva ironia, segur que seria un bon complement en les Juntes d’Accionistes, fent companyia al Quimet, oi?... Al menys amb clau d’humor, se denunciaria el que ningú es atreveix mai a dir o preguntar?

      ...creo recordar (el mundo del recuerdo es...muy personal)...unas imágenes por TV donde Quimet se abrazaba a un presidente del Madrid....gritando PRESIDENTE!!!!miiiiiPRESIDENTE!!!....no se porqué me quiere meter en una Junta a su lado....seguramente és mucho más divertido e irónico que yo....
    (Sí... això també es veritat... volem espanyolistes pericos i no d'altres equips, pero...)

    Potser i és trist dir-ho, però amb unes sessions de treball amb vostè, inclòs Raul Tamudo se li alegraria la vida amb les seves estrafolàries idees (les de vostè), i potser a l’home se li passarien tots els mals i no hauria de fer les maletes, total per una temporada que li queda...
    Com veu el tema del capità, i ara contesti seriosament...

      Raul.....Tamudo.....que decir...mire, no lo conozco mucho....pero en una ocasión...(en POL TV)...compartimos charla....(en OFF)(no diré de qué....ni diré más...)...solo que casi no nos deja hablar a nosotros...(lo que desmiente...y desmitifica...todo aquello que se dice de él)....es difícil ser un mito en activo...(lo digo por experiencia..jejejejejejejejejejejeje)....... soy fan.....de Tamudo....y estaría encantado (en la medida de lo posible).....en colaborar para que se quedara, (ahora es cuando hace unos días que se ha marchado y no me he enterado....bueno....)...pero creo que no es necesario....además TAMUDO será el único jugador del Espanyol que habrá jugado en los tres últimos campos....una leyenda más para el mito....


    A Cornellà-Prat també el veurem fent el top-manta? Venent samarretes d’aquelles de PoCHEtino amb l’efígie parodiant a la del Che?

      ....busque una columna de humo.....busque la nube de papelitos volando por la grada y cerca estaré yo............jeje.........lo de vender camisetas...dependerá de como se tercie la cosa....espero que las próximas sean con una copa!!! (y no de cava)

    Com intento ser una persona molt observadora, m’he fitxat que al blog que vostè escriu, un de Peralta de Alcofea, allà manté la dignitat bastant millor que aquí al nostre club... No tenen sentit de l’humor els “mañicos” o no els vol tocar el que no sona, després del 4-1 al Bernabeu els nois, i el 5-1 a la Romareda de les noies?


      ...jeje...no la esperaba esta.....la verdad es que el blog del pueblo está en vías de desaparición.....pese a su larga historia...el esfuerzo empezó a no valer la pena cuando las presiones políticas nos querían noquear...antes hablaba de políticos....pues los tenemos en todas partes......y de perfil parecido (por no decir otra cosa)....respecto al sentido del humor....los maños son muy ingleses....lo tiene de sobra.....(pelin acido si me apura)(por lo menos en el Somontano)........en general nos respetamos mucho (con lo del fútbol) pero este año ha sido un suplicio....solo me pedían entradas para el partido de la temporada próxima.....Espanyol---Huesca......pero, ya saben el final....(nos veremos en Zaragoza).............. lo de la página web de Peralta de Alcofea es una lastima, pero gracias a ello tengo más tiempo para Pericos Online TV....

    Això de l’Espanyol de les dues cares futbolístiques deu ser esperpèntic, inclòs còmic si no fos per lo que ens fan patir... A que creu que es degut que tan ràpidament aquests nois siguin uns fenòmens, quan han donat llàstima tot l’any?

      Mi teoría....es la de media temporada....pero superpuesta a la siguiente, en realidad durante un año vamos a tope....y rompemos pronósticos...lo ganamos casi todo...y el siguiente año el esfuerzo realizado es tan bestia que nos dejamos llevar.....y así nos va.....por suerte (o no!?) lo hacemos en años naturales y no por temporadas.....(ahora que pienso este año otro club lo ha hecho por temporada.....uuummmmm....lo pagarán la próxima...)...


    Lara s’ha rendit a Condal-Sánchez Llibre. Acabarà nostre club sent un “corralito” particular d’ambdós accionistes?

      Creo que Lara se ha rendido a sí mismo....no lo tengo muy claro, pero no entiendo el porqué lo ha hecho ahora (por sus declaraciones lo podría haber hecho hace mucho tiempo).....algunos creían que tenía las acciones del Club por respeto a su Padre y a su Hermano (ya que no salen Toros al campo)...si no era así?????...no se entiende porqué ha tardado tanto en darse cuenta.....que no podría ¨poner firmes¨ a Dani....

      ....lo de Lara no deja (en cierta manera) de ser una decepción...perdemos poder (el tipo de poder de coger un teléfono y hacer una llamada.....).......(ya que no recordamos inversiones).......perdemos oposición....(el tipo de oposición de coger el teléfono y hacer una llamada).....perdemos perspectiva.......(el tipo de perspectiva con tres puntos de fuga).....y perdemos peso.........(...)

      Y Condal.....lo primero que tendría que hacer....es un carnet de descuento en Condis para los socios....jeje....(tengo uno al lado de casa)....bueno....en serio, espero que cambien lo que hemos perdido con la marcha de Lara.....por ilusión!!!....(en principio no es mucho....pero....con el tiempo.....quién sabe....)




    Que els hi
    diria amb el seu enginy, i que en pensa en definitiva, d’aquests personatges:

    Daniel Sánchez Llibre

      ....ANIMUS!!.....( sufrituris te salutan)
    José Manuel Lara Bosch

      ...LU QUEAVUI ES BLANC DEMA pot se NEGRE....
    Mauricio Pochettino

      Eres un....CHEnomeno....
    Manuel Esnal “Mane”

      MANÉ...no tarrime a la pare...que te va llená de cá!!!
    Bartolomé Márquez

      Pasó de estar en el Tibet.....a estar en la Luna....
    Paco Flores

      Ostia, ya no pensaba en él....pero ahora (sin oposición en el club) lo tiene difícil...lo de entrenar aquí!
      Pero, creo recordar que la última temporada que ganamos en casa a los cules a los merengues y alguno más de los gordos....fue con él en el banquillo....
    Paco Herrera

      Lástima que no tuviera un buen paquete de acciones del club!
    I de Montjuïc?

      Qué es Montjuïc?????????????????....no recuerdo.........aaaaah! Donde jugaban los Dragons!!
    I dels respectius alcaldes de Barcelona en aquesta estada a l’Olímpic?

      Una colla de cules....sin respeto....


    Moltes gràcies, i per que vegi que moralment l’indultem, (mesura en principi només per presos i culés, com va dir precisament Paco Flores en el seu dia), li hem posat la foto amb la seva cabellera habitual, abans del “accident” a POL...


      Eph....!!!!..se que mis respuestas no han sido muy divertidas....e ingeniosas....pero....ya sabe que le pasó a Sansón (no al de las maletas...no....al otro).....bueno, pues eso me está pasando....nos vemos el día 2....y quién sabe......tal vez en el próximo programa amigos......Salud y Espanyol!!!!!

    ESTRENA FELIÇ DE CORNELLÀ-PRAT.
    POSSE ACONSEGUEIX EL PRIMER GOL

    L'ESTADI







    ELS PARTITS






































    LA GENT PERICA














    Primer triomf espanyolista en Cornellà – El Prat
    Els veterans del RCD Espanyol han derrotat als dos rivals que s’han enfrontat en aquests primers partits disputats a la nova llar espanyolista.
    Davant el Cornellà, l’Espanyol ha vençut per 3-0 i davant el Prat 3-2 amb remuntada inclosa.

    En un bon segon temps, l’Espanyol sentència el partit
    El primer temps ha estat molt més igualat del que a priori es podia pensar. L’Espanyol en el segon temps s’ha avançat mitjançant el “Cholito” Martín Posse al culminar una preciosa jugada de contracop amb l’excepcional aportació de Dani Solsona.

    El protagonista de la matinal, ha estat Manel Martínez. El davanter ha aconseguit el segon gol que dona el triomf, i el tercer en una jugada desafortunada de l’equip verd, que rebotant-li la pilota al davanter espanyolista ha acabat dins la porteria.

    Remuntada davant el Prat
    Molt més difícil ha estat el triomf davant el conjunt del Prat. Aquests s’han avançat amb dos gols, posant coll amunt el partit. Però els veterans espanyolistes no s’han rendit i amb dos gols de Manel han igualat l’encontre. Un penal sobre Serrano, executat per Jordi Lardín (que s’ha hagut de retirar lesionat), ha establert el resultat definitiu.
    Els partits eren de dues parts de trenta cinc minuts cadascuna.

    Ha realitzat la sacada d’honor, el fill petit del President i propietari del RCD Espanyol, Sergi Sánchez Llibre. Dir que Juan Josep Bertomeu, ha disputat uns quants minuts que han estat els darrers, tancant una llarga etapa defensant la porteria espanyolista amb els veterans.

    Per part espanyolista han jugat: 1 Bertomeu / Blanch, 2 Eloy, 3 Patón, 4 Molinos, 5 Iñaki, 6 Cristobal, 7 Posse, 8 Solsona, 9 Escaich, 10 Lardín, 11 Marañón, 13 Raul Arribas. 14 Moj, 15 Longhi, 16 Uceda, 17 Samper, 18 Job, 19 Serrano, 20 Àlex, 21 Manel, 22 J. Mas, 23 Pineda, 24 Jaume, 25 Morales, 26 Orejuela, 27 Pepín, 28 Robi, 29 Mágico Díaz, 30 Macanás, 31 Dani.



    S E N T I M E N T P E R I C O . C O M