dissabte, 12 d’abril del 2008

PODEN CAURE DOS CAMPIONATS,
A LA BASE FEMENINA

Foto d'arxiu:
El Femení del RCDE vol ratificar davant el Puebla, el gran moment viscut a Polideportivo Nazaret.



Important jornada en el futbol femení espanyolista.
El primer equip del RCD Espanyol voldrà continuar amb el bon gust que ha deixat la victòria davant el tot poderós Llevant, al que va derrotar en el Polideportivo Nazaret per 1-2 donant l’autèntica sorpresa de la temporada, guanyant a un Puebla que malgrat les limitacions pressupostaries i el estar en una ciutat amb poca població en comparació als altres rivals de la categoria, sempre esta entre els millors de la Superlliga i de nou ha ficat el nas entre els vuit que es classificaran per disputar la Copa de la Reina.


Recordar que en el partit d’anada, les de Puebla de la Calzada van derrotar a les espanyolistes gràcies a dos polèmics penals que la no menys polèmica col·legiada Quintero va assenyalar en les circumstàncies que allà sempre es donen.

Foto d'arxiu: La P.B.B. de la Roca del Vallès, proper rival de l'Espanyol B.


Derbi a la Primera Nacional entre l’Espanyol B i la Penya Blanc i Blava de la Roca del Vallès, a la localitat vallesana en la que ambdós conjunts no es juguen pràcticament rés més que l’honor de millorar les estadístiques (en el cas de les locals, molt lluny del descens i de l’Estartit B, desè) i per part blanc i blava comprovar si les noies de Titi Camúñez poden arravatar-li al Sant Gabriel la tercera posició de la que avantatge en tres punts a les periques.
Les vallesanes de la Penya Blanc i Blava, han salvat la categoria amb un bon coixí de punts en la primera volta, davant conjunts com el Banyoles, Rubi, o Breda que es van enfonsar d’un bon principi.


Foto d'arxiu. El femení C, a per l'ascens i el títol


A Santa Susanna, aquest diumenge al migdia, el Femení C del RCD Espanyol pot assolir l’ascens a Primera Catalana, marcant una fita històrica en el futbol femení perico, i el títol de lliga del grup tercer de Segona Catalana. La propera temporada, l’Espanyol estarà representat en les tres màximes categories del futbol femení, deixant a més plaça lliure en Segona tot depenent de com enfoquin el tema els responsables tècnics del futbol femení espanyolista.

El Cadet femení que va iniciar brillantment la Copa de Catalunya al guanyar al At. Vilafranca a domicili per un contundent 1-7 viatjarà a Manlleu per enfrontar-se a les osonenques (segones del grup tercer a la lliga regular). Aquesta competició la disputen els quatre classificats dels grups de Cadets (segon i tercer, Barcelona i Tarragona) i les blanc i blaves han quedat enquadrades a part dels dos rivals esmentats amb el Campdevànol (quart classificat del grup tercer i següent rival).


Foto d'arxiu: El Infantil A femení, molt a prop del títol.

S’acosta per el Infantil entrenat per Marta Cubí els darrers encontres en els que pot proclamar-se campió de lliga del grup primer. Aquest cap de setmana, al Municipal de l’Àliga, poden donar un pas decisiu si vencen al CE Europa B, ja que llavors obligaria a que la Guineueta es veiés en l’obligació de guanyar els tres partits i només un punt de les blanc i blaves portarien altre títol cap a Sadrià. Per tant si l’Espanyol guanya, i la Guineueta no ho fa, el Infantil -Aleví A serà el nou campió de lliga en el grup primer d’aquesta categoria.

Les més petites, les nenes de José Manuel Reina, s'enfrontan diumenge a les nou i mitja del matí a Sadrià a un feble Taradell, en el que serà el darrer encontre de lliga a la Ciutat Esportiva, amb la cinquena plaça assegurada.

divendres, 11 d’abril del 2008

JORNADA FUTBOL BASE:
ALTRE FINAL PER L'EQUIP FILIAL

Important cap de setmana per el futbol base espanyolista.
Enèsima final per l’Espanyol B davant el conjunt del Dénia aquest diumenge a les dotze del migdia a Sadrià. Potser la darrera oportunitat per que el filial espanyolista arribi a la recta final del campionat amb serioses opcions de assolir la permanència a la segona divisió B.

El Dénia ocupa ara mateix la setzena posició en la classificació, o sigui, plaça de promoció a cinc punts dels catalans, que han vist com inclòs el CE L’Hospitalet fa unes setmanes totalment desnonat, els hi ha passat perillosament per davant.
Els alacantins han marcat 14 gols menys que els espanyolistes, però, n’han encaixat 19 de menys.

Daniel Jseús Trujillo Suárez, del col·legi de Tenerife, serà l'encarregat de xiular l'encontre en el que esperem l'afició del RCD Espanyol no deixi sol a l'equip en aquest moments tant delicats.




Derbi de benjamins
Derbi per tot lo alt, el que disputaran a la Ciutat Esportiva Hans Gamper de Sant Joan Despí, els benjamins de l’equip propietari de la mateixa i el RCD Espanyol. Amb només un punt d’avantatge en la classificació per els espanyolistes, i amb l’avantatge del factor camp per els culés, el partit de la màxima pot decidir el títol de lliga del grup primer de la categoria Benjamí. En el partit d’anada els espanyolistes es van imposar per un rotund 4-0 amb gols de Marc (en dues ocasions), Pol, i Víctor.


En cas de triomf perico, els de Isaac Guerrero haurien donat el pas definitiu per assolir el títol. Una derrota per menys de quatre gols deixaria el títol en l’aire (depenent els culés de si mateixos, però amb un Sant Cugat – Barça a la següent jornada) i un empat donaria l’avantatge als pericos de dependre de si mateixos en els quatre encontres que mancarien per la conclusió del campionat.

Els blaugranes han marcat 37 gols més que els pericos i n’han encaixat 8 menys; han perdut a casa davant el Sant Cugat en l’anada i a Sadrià com abans esmentàvem. Els pericos han perdut a casa davant la Grama i empatat amb el Sabadell.



El Cadet A de Ramon Guerrero, intentarà fer-se amb els tres punts en el seu desplaçament al Prat i continuar mostrant-se inexpugnable e invicte com durant tot el campionat, a l’hora que amb un ull estarà pendent de l’encontre que a la mateixa hora no gaire lluny del lloc, a Cornellà, el segon classificat Barcelona i el tercer, el Cornellà disputaran a la Via Férrea, tot recordant que ara mateix la distància que separen als blanc i blaus d’ambdós conjunts es de sis punts (més gol –average particular) i de vuit (pendent el gol –average de retre visita a la localitat del Baix Llobregat), respectivament .

El Infantil B de José Herrera viatjarà al Nou Congost per enfrontar-se a un Manresa en la zona mitja de la taula, mentre que el líder, la Fundació Sánchez Llibre té una visita molt complicada al Ruíz Casado de Sant Adrià per veure’s les cares amb un Sant Gabriel que ocupa la quarta posició empatat amb la FE Figueres lluitant juntament amb el Premià (tercer) per la segona plaça d’ascens de la categoria que deixa lliure l’Espanyol infantil B. La diferència actual dels espanyolistes envers el líder és de quatre punts més el gol-average, en espera d’una punxada de la Fundació.


En Primera Divisió Benjamí,
continuarà una setmana més la lluita entre Espanyol "C" i Sants "A", jugant els espanyolistes a la Ciutat Esportiva davant el Salesians Bosco Horta davant qui no creiem que tinguin gaires problemes per pogué sumar tres punts més, davant els propers encontres (davant el tercer, quart, i cinquè classificat) en els que tant els verd i blancs com els blanc i blaus decidiran la sort del títol en joc.


En quant als Prebenjamins, fàcil l’encontre que disputaran demà dissabte després del partit del Benjamí C, a la Ciutat Esportiva davant la FP Júpiter un dels darrers classificats de la categoria i que intentaran no sortir gaire golejats davant el líder de la categoria, l’Espanyol, que a més de no perdre encara cap punt en els 23 encontres disputats ha aconseguit marcar ja 399 gols per 12 d’encaixats.



INFANTILS: AHIR, ESPANYOL I CORNELLÀ EMPATEN A TRES

Aitor, autor del primer gol, el jugador més actiu en atac.



Empat amb un final d’infart
RCD Espanyol i UE Cornellà empaten a tres en un encontre molt fluix tècnicament però amb molta lluita i emoció fins el darrer sospir de l’encontre.

El matx va començar molt bé per els blanc i blaus, ja que als quatre minuts, una pilota llarga d’Oscar a l’espai, on Aitor controla i encarant al meta visitant li creua l’esfèrica al pal esquer de la seva porteria, aconseguia el primer gol.

El Cornellà de bon principi ja es va constatar que donaria molta guerra ahir a Sadrià. El dorsal 23 (que junt al 17) han portat de bòlit a la defensa espanyolista va donar senyals de perill ja ben de seguida obligant a Sergio a llençar-se als seus peus, i tocant l’esfèrica, aquesta surt rebotada i el posterior remat d’un company es tapat per un defensor blanc i blau que es llença al tall; els visitants reclamaren mans que des de la nostra posició no podem ni afirmar ni desmentir.

Arturo als deu minuts, té una bona ocasió, però s’avança massa la pilota i el centre xut (o el que hagi sigut) es passeja per l’àrea petita i acaba a peus de Casado després d’un rebot i aquest xuta fluix a les mans del meta.

Un minut després, Aitor passa en profunditat a Arturo que marca, però el col·legiat invalida l’acció assenyalant un fora de joc més que discutit.

L’Espanyol es va difuminant fins desaparèixer
El Cornellà ven assentat sobre el camp, mica a mica es va imposant i si be ja controlava el mig del camp, els contracops pericos acaben perdent profunditat i van desapareixen.
Per contra, un Espanyol defensivament molt fluix, acaba molt malament amb una defensa avançada i en línia que causarà molts maldecaps a Sergio.

Als 20 minuts, la primera jugada de perill seriós dels visitants: una gran jugada del dorsal 7, que supera a Coco i posteriorment a Jose Manuel i la seva centrada es passeja per l’àrea petita perillosament entre tots.
El meta del Cornellà es llença als peus d’un lent Arturo que no arriba.
L’ocasió més clara dels visitants, neix per la dreta de l’atac del Cornellà, on el dorsal 23 desborda i arribant a línia de fons centra molt tancat i el davanter centre caient-se en el darrer moment no arriba a pogué rematar quan el gol ja es intuïa.

I acaba finalment arribant

Una passada en profunditat davant un defensa molt estàtica que reclama fora de joc, i el dorsal setze marca davant un Sergio que poc pot fer per evitar-ho.

La rèplica la protagonitza Aitor donant-li una pilota d’or a Arturo, però aquest d’esquenes a la porteria controla amb el pit, però triga una eternitat en girar-se i al final ni xuta a porta, perdent-se l’ocasió.

Final cruel de la primera part
En el darrer minut, quan semblava l’empat el resultat, la UE Cornellà, en una pilota perduda en el mig del camp, agafa a contra peu a tota la defensa blanc i blava i en el darrer passada a l’espai per l’esquerra el davanter visitant controla i supera la mitja sortida d’un Sergio totalment venut.

En el segon temps, als tres minuts, Aitor molt actiu xuta creuat obligant al meta a rebutjar la pilota que cau a peus del davanter Arturo que remata en semi errada, malament.

Aitor en una bona jugada centra passat i al segon pal Oscar endarrereix al centre a Lucho que en una molt bona posició remata fora en una clara ocasió.

El Cornellà de fet controlava la major part del temps el partit, malgrat certes jugades de perill i es defenia molt bé, portant perill en els contracops.

En un d’ells, al minut 27 del segon temps, una acció calcada de les anteriors, amb badada defensiva demanant posició anti – reglamentaria, i la badada adquireix grans proporcions quan el davanter es fa amb la pilota davant el central i el porter i aconsegueix a porta buida fer el tercer que pràcticament sentenciava l’encontre.

L’Espanyol tira de l’èpica per refer-se i empatar el matx
A falta de vuit minuts amb 1-3 l’encontre semblava perdut, però els nois de Josep Oliver no es van rendir i van lluitar a mort per no perdre un encontre que tenien coll amunt.

Dos minuts trigarien els espanyolistes en reduir distàncies en el marcador després que un desplaçament llarg fos pentinat per Arturo lleugerament i la bola amb molta fortuna i amb el porter que es confia, acaba tocant al pal esquer i s’endinsà a la porteria. Quedaven sis minuts més un afegit que s’intuïa molt llarg ja que varies vegades s’havia tingut que atendre a jugadors lesionats.

L’Espanyol es llença amb tot, a l'atac.
Amb el central José Manuel avançant molt la seva posició avança línies i en un còrner aquest es a punt d’empatar rematant per sobre del travesser.
La següent jugada ben lluitada també té el mateix protagonista que amb la seva alçada s’anticipa amb el cap al meta i la pilota acaba sent rematada al pal esquer. Semblava que la mala sort acompanyava als pericos.

Més, quan comprovant el nerviosisme dels visitants, el dorsal 12 xuta volent rebutjar i ho fa sobre la pròpia porta i quan sembla que acabarà entrant dins, el meta visitant treu una ma prodigiosa en una gran parada rebutjant a còrner. Estàvem ja en temps d’afegit, i semblava que no donaria temps d’empatar. El servei de cantonada, es llença i es passeja per l’àrea sense rematador. Passen ja quatre minuts i escaig dels 35 reglamentaris.

Penal a favor dels espanyolistes
Arroyo es empentant quan feia jugada entrant per la banda dreta de l’àrea de càstig. L’àrbitre que no ha deixat a ningú content, havia perdonat una cessió al porter del Cornellà sense ser sancionada minuts abans, però en aquesta ocasió no ho dubta i xiula la màxima pena que es transformada amb molta tranquil·litat per Carlos Albarrán, assolint l’empat.


Encara hi hauria temps per varies jugades a cada camp però sense conseqüències.
Al final, empat treballat en un mal partit, però amb una lluita i esperit de superació que ja voldríem molts en tots els equips pericos.


RCD Espanyol:
Sergio, Arroyo, Alex, José Manuel, Coco, Eric Jacobs, Lucho, Casado, Arturo, Aitor, Oscar Medina.
Canvis: Al descans Albarrán surt per Álex, Al 52 Nestor, i durant la recta final del matx, surten Ángel i Didac.

Gols: 1-0: Aitor, m. 4; 1-1: m. 26; 1-2: m. 35; 1-3; m. 62; 2-3: Arturo, m 64; 3-3: Albarrán (pen.), m. 75.

Incidències: Partit disputat ahir vespre, endarrerit del campionat de lliga de Divisió d’Honor Infantil jugat en el camp tercer davant molt poc públic.

dijous, 10 d’abril del 2008

CLASSIFICACIONS FEMENINS BASE

EL FEMENÍ C POT SER CAMPIÓ I ASSOLIR L'ASCENS, AQUEST DIUMENGE.


CLASSIFICACIÓ SEGONA DIVISIÓ CATALANA, GRUP 3er.


CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1RCD ESPANYOL "C"1953172011510
2CF ARGENTONA204915418422
3CE XAICA "B"194213336925
4AE LA SALLE PREMIÀ204012446125
5FC GLADIADOR203611355330
6P. BAR. ANGUERA "B" 193310364151
7AT. MASNOU202682103648
8UD LOURDES 191752122658
9CF SUSANNENC191334122772
10UE SANT ANDREU "B"191024131655
11BADALONA CF "B"191031152080
12CF BARCELONETA21512181284



FEMENINS BASE. FUTBOL 7


CLASSIFICACIÓ CADET COPAPJPTS PG PE PP GFGC
1 RCD ESPANYOL1310071
2 AEC MANLLEU1310031
3 UE CAMPDEVANOL1000113
4 F. E. AT. VILAFRANCA1000117
CLASSIFICACIÓ INFANTIL "A"PJPTS PG PE PP GFGC
1 RCD ESPANYOL1955181021111
2 ESCOLA ESP. GUINEUETA1950162113716
3 CF BADALONA1947152217921
4 PENYA BLANC BLAVA ROCA194013158156
5 ESCUELA F. BONAIRE203712178034
6 EF BARBERÀ ANDALUCIA203110187482
7 CE SANT GABRIEL "C"202480126271
8 CE EUROPA "B"192271114986
9 ENFAF192163106694
10 UE VILASSAR DE MAR208221624132
11 CF PALAUTORDERA "B"205121621182
12 AE LA SALLE PREMIÀ202021815214
CLASSIFICACIÓ INFANTIL "B"PJPTS PG PE PP GFGC
1 CD SANT GABRIEL216321003164
2 P. BARC. SANT CELONI2157190122356
3 CE SABADELL FC "B"215317231058
4 UE SEVA214916149344
5 RCD ESPANYOL "B"2240131810394
6 CF BADALONA "B"212783105379
7 C. BELLAVISTA MILAN2226821161102
8 UD TARADELL2121631368130
9 CF AT. RIUDEPERES222062143891
10 CF OLÍMPIC LA GARRIGA2120621328124
11 CF BASE VICREMEI "B"211860152984
12 CF PALAUTORDERA2112401737103
13 AT. BALENYÀ210002116251

FUTBOL - 7 : CLASSIFICACIONS.

BENJAMÍ PREFERENT GRUP 2on.PJPTS PG PE PP GFGC
1 RCD. ESPANYOL 2570231112531
2 FC BARCELONA2569230216223
3 SANT CUGAT ESPORT FC "B"2559192410840
4 UD At. GRAMANET255317267742
5 UE SANT ANDREU254312768657
6 CF BADALONA 254213396860
7 CE EUROPA254213398771
8 EC GRANOLLERS2539123107067
9 CE SANT GABRIEL2536120135452
10 JÀBAC C J - TERRASSA "B"253295117567
11 CD BLANES253093137068
12 Pª BARC. SANT CELONI2522641550114
13 FP SÁNCHEZ LLIBRE252055155083
14 CE SABADELL FC251334183791
15 CF MARTORELLES 255122219144
16 UD CIRERA252022319147
BENJAMÍ PREFERENT G. 1er. PJPTS PG PE PP GFGC
1 C. GIMNÀSTIC MANRESA2571232010738
2 CE MANRESA 2560193310341
3 UD AT. GRAMANET255216458444
4 FC BARCELONA "B"254815378153
5 UNIÓ FB JABAC I TERRASSA 254414298151
6 ESCOLA F. GAVA254012496866
7 C. MERCANTIL2539123107663
8 SANT CUGAT ESPORT FC253187107669
9 RCD ESPANYOL "B"253187107376
10 CF VILANOVA GELTRU 253093137588
11 UE CASTELLDEFELS 252985126075
12 EC GRANOLLERS "B" 252776126386
13 UE SANT ANDREU "B"252466135476
14 MIRASOL-BACO UNIÓN CF252170184494
15 CF CUBELLES2516511947105
16 ESCOLA F. SABADELL 25822212996
BENJAMÍ 1a. DIVISIÓ 1er. G.PJPTS PG PE PP GFGC
1 RCD ESPANYOL "C"2567221215131
2 UE SANTS2564211316157
3 E. F. PRAT BLAUGRANA2560193315636
4 AE PRAT 2557183412643
5 UE CORNELLÀ "B"2557190611647
6 CE SANT GABRIEL"B" 2552171710956
7 UD VILADECANS254916188645
8 FA ESPLUGUENC 2528911592133
9 FP CE JÚPITER2528911549100
10 CE EUROPA "C"2527831463102
11 UD AT. GRAMANET "C"252682156290
12 U AT. HORTA 2523651438103
13 CF BARCELONETA2518531746125
14 SALESIANS BOSCO-HORTA "C"2515431844123
15 UD POLVORITENSE LA MARINA 2513412047133
16 CF BUFALÀ251012332154
PREBENJAMÍ GRUP 1er.PJPTS PG PE PP GFGC
1 RCD. ESPANYOL2369230039912
2 VILA OLIMPICA C. ESP.2360200312030
3 CD SANT GABRIEL2256182217440
4 UD AT. GRAMANET2353172413657
5 CF BADALONA2347152512754
6 ARRABAL-CALAF GRAMANET2343141810566
7 CF UNIFICACIÓN LLEFIÀ23341011291105
8 CF LLOREDA23341111189104
9 CE P. BARC. BARCINO23299212100137
10 UE SANTS2329921295119
11 FC MARTINENC23288411100140
12 PONT DE MARINA-SAGRADA F.2322711554110
13 UNIFICACIÓ BADALONA SUD2311321833166
14 FP CE JÚPITER2311321835129
15 CF MONTAÑESA2310311938130
16 UNIFIC.CIUTAT MERIDIANA 23000231298

dimecres, 9 d’abril del 2008

INFANTIL B: L'ARBITRE ES CARREGA L'ENCONTRE







El col·legiat, trist protagonista del matx.
Va ser increpat per espectadors pel seu desastrós arbitratge i encara va ser molt pitjor les decisions que anava prenent a mida que avançava l'encontre.



RCDE INFANTIL B: 1 - FE FIGUERES: 1

El col·legiat decideix l’encontre
Si la setmana passada l’Aleví B va patir un atracament a ma armada per part del col·legiat de l’encontre, aquest dissabte s’ha tornat a repetir la història i davant el mateix rival davant l’Infantil B del RCD Espanyol.

El col·legiat no va assenyalar un clar penal a favor dels blanc i blaus en el primer temps, per falta sobre Chus, mentre que no va tenir cap mirament de assenyalar-ne un de menys clar a favor dels visitants en el segon temps, que va ser aturat per el porter espanyolista. Com no n’hi havia prou va continuar assenyalant faltes i més faltes en unes quantitats totalment inimaginables en un encontre contra l’equip local.


La primera ocasió clara va ser per el Figueres que va rematar per sobre el travesser. La rèplica a càrrec de Fredy que li dona la passada de la mort a Jaffar que es pren massa temps per xutar i dona temps a que els defensors li tapin el xut. Amb el resultat inicial va cloure un primer temps molt fluix en el que el Figueres va controlar bé el joc i va evitar que els puntes pericos portessin perill.

Només començar la segona part, l’Espanyol es va avançar mitjançant una vaselina a càrrec de Fredy com a culminació d’una bona jugada.

Marc Gelmà en una bona jugada individual en la que es marxa de varis adversaris, no pot culminar amb èxit, i la pilota acaba a còrner. Una bona jugada de Fredy(bastant millor dissabte que el seu company Jafar) després de fer una bicicleta, centra passat i no arriba ningú a connectar amb la esfèrica quan havia un espai lliure en la zona del segon pal.

Llavors arriba la jugada del penal, que atura el meta perico i el rebuig acaba sent rematat a la xarxa per fora.

Trist espectàcle arbitral
L’Espanyol a mitges entre la precaució per un resultat curt i la tasca “efectiva” del col·legiat va perdent terreny a marxes forçades, fins que no surt de la zona defensiva en mig d’un recital de xiulet d’aquest individu.


I en una d’aquestes, falta que s'inventa l'àrbitre i el remat al pal esquer, es aprofitat en segona instància per un davanter visitant per establir l’empat definitiu, i augmentar a quatre més el gol average l’avantatge que la Fundació Sánchez Llibre li porta al RCD Espanyol.

Encara podia haver estat pitjor si no per la excepcional intervenció doble del meta blanc i blau Sergi, que salva el gol visitant en una acció molt clara.

Jafar té la victòria als seus peus
La gran ocasió per endur-se els tres punts la va tenir Jafar qui després d’una passada excel·lent de Chus, es queda sol i amb tot el temps del mon en comptes de xutar i afusellar al meta visitant, intenta driblar-lo i aquest des de terra toca lo just l’esfèrica amb la ma, avortant el remat del espanyolista.

Amb aquest resultat i el triomf posterior de la Fundació Sánchez Llibre, al RCD Espanyol se li complica i molt el fer-se amb el títol de lliga en aquest grup segon de Preferent Infantil.

RCD Espanyol : Sergi, Germán, Oriol Vila, Coll, Pol, Robert, Sergio, Chus, Marc Gelmà, Fredi, i Jaffar. Al segon temps va sortir Gerard Llatjós.

Gols: 1-0 Fredy, 38; 1-1.


CLASSIFICACIÓ INFANTIL PREFERENT GRUP SEGON

.CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
11 FP SÁNCHEZ LLIBRE256120146614
2RCD ESPANYOL "B"255718348025
3RICOH PREMIÀ244413574930
4CE SANT GABRIEL254112585143
5FE FIGUERES254112584545
6EF ST. FELIU DE GUIXOLS253811595847
7CD BLANES 2535105105242
8AEC MANLLEU253396103942
9EC GRANOLLERS "B"25328893844
10CE MANRESA253194124360
11UD AT. GRAMANET "B"243093122432
12UE CORNELLÀ "C"253086112947
13EF GARROTXA252992144157
14JABAC CJ - TERRASSA252682153452
15CE VILASSAR DE MAR252264142746
16FP CE EUROPA251034183181

CE Europa, amb tres punts menys, per sanció federativa.





TRIOMF CLAR DE L'ALEVÍ "A"

RCDE ALEVÍ A: 5 - UE SANT ANDREU: 0 .

El conjunt de Villarroya va sortir molt fort i de seguida va gaudir d’una jugada ben desgraciada en la que en dues ocasions la pilota va acabar estavellant-se al travesser després dels dos llançaments de Samper i Genís.

Mula va encarrilar l’encontre en el minut 15 avançant-se a la defensa i mitjançant una vaselina supera al porter quatribarrat. Un minut i escaig després, es Patrick qui de remat creuat per l’esquerra del porter, anota el segon que decidia ja l’encontre.


La segona part comença amb l’Espanyol aconseguint el tercer gol: Mula al minut 32, remata i un defensor desvia la trajectòria de la pilota i acaba dins de la porteria visitant.

Jack no aprofita una gran ocasió en la que es trobava tot sol i s’entreté massa.

Al 35, Roger Brunet remata perfectament un servei de cantonada llençat per Samper per la dreta.

Malgrat el marcador clarament favorable, el conjunt espanyolista anava per més gols: De nou Jack, que ha estat molt desafortunat cara a gol, tot sol encarant el meta contrari, el supera i a porta buida xuta fora quan el més fàcil era aconseguir el gol.
Roger, sense gaire angle, xuta i rebutja el porter.

El cinquè ha estat obra del blanc i blau Aitor al rematar un centre a falta de sis minuts per la conclusió d’un partit dominat per els espanyolistes de principi a fi.



CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR ALEVÍ

.CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1FC BARCELONA257525001289
2RCD ESPANYOL256622039611
3UE LLEIDA254514384832
4UE CORNELLÀ254413573330
5UD AT. GRAMANET254112583438
6CE L'HOSPITALET2539123103227
7DAMM CF 2535105103636
8GIRONA CF2533103124450
9FP SÁNCHEZ LLIBRE*253096103038
10EC GRANOLLERS253093133758
11CE SANT GABRIEL253086112344
12CE EUROPA252783141728
13GIMNÀSTIC TARRAGONA252668113552
14GIMNÀSTIC MANRESA252372162762
15UE SANT ANDREU252271172953
16CE MANRESA25411231798




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M