dissabte, 12 d’abril del 2008

PODEN CAURE DOS CAMPIONATS,
A LA BASE FEMENINA

Foto d'arxiu:
El Femení del RCDE vol ratificar davant el Puebla, el gran moment viscut a Polideportivo Nazaret.



Important jornada en el futbol femení espanyolista.
El primer equip del RCD Espanyol voldrà continuar amb el bon gust que ha deixat la victòria davant el tot poderós Llevant, al que va derrotar en el Polideportivo Nazaret per 1-2 donant l’autèntica sorpresa de la temporada, guanyant a un Puebla que malgrat les limitacions pressupostaries i el estar en una ciutat amb poca població en comparació als altres rivals de la categoria, sempre esta entre els millors de la Superlliga i de nou ha ficat el nas entre els vuit que es classificaran per disputar la Copa de la Reina.


Recordar que en el partit d’anada, les de Puebla de la Calzada van derrotar a les espanyolistes gràcies a dos polèmics penals que la no menys polèmica col·legiada Quintero va assenyalar en les circumstàncies que allà sempre es donen.

Foto d'arxiu: La P.B.B. de la Roca del Vallès, proper rival de l'Espanyol B.


Derbi a la Primera Nacional entre l’Espanyol B i la Penya Blanc i Blava de la Roca del Vallès, a la localitat vallesana en la que ambdós conjunts no es juguen pràcticament rés més que l’honor de millorar les estadístiques (en el cas de les locals, molt lluny del descens i de l’Estartit B, desè) i per part blanc i blava comprovar si les noies de Titi Camúñez poden arravatar-li al Sant Gabriel la tercera posició de la que avantatge en tres punts a les periques.
Les vallesanes de la Penya Blanc i Blava, han salvat la categoria amb un bon coixí de punts en la primera volta, davant conjunts com el Banyoles, Rubi, o Breda que es van enfonsar d’un bon principi.


Foto d'arxiu. El femení C, a per l'ascens i el títol


A Santa Susanna, aquest diumenge al migdia, el Femení C del RCD Espanyol pot assolir l’ascens a Primera Catalana, marcant una fita històrica en el futbol femení perico, i el títol de lliga del grup tercer de Segona Catalana. La propera temporada, l’Espanyol estarà representat en les tres màximes categories del futbol femení, deixant a més plaça lliure en Segona tot depenent de com enfoquin el tema els responsables tècnics del futbol femení espanyolista.

El Cadet femení que va iniciar brillantment la Copa de Catalunya al guanyar al At. Vilafranca a domicili per un contundent 1-7 viatjarà a Manlleu per enfrontar-se a les osonenques (segones del grup tercer a la lliga regular). Aquesta competició la disputen els quatre classificats dels grups de Cadets (segon i tercer, Barcelona i Tarragona) i les blanc i blaves han quedat enquadrades a part dels dos rivals esmentats amb el Campdevànol (quart classificat del grup tercer i següent rival).


Foto d'arxiu: El Infantil A femení, molt a prop del títol.

S’acosta per el Infantil entrenat per Marta Cubí els darrers encontres en els que pot proclamar-se campió de lliga del grup primer. Aquest cap de setmana, al Municipal de l’Àliga, poden donar un pas decisiu si vencen al CE Europa B, ja que llavors obligaria a que la Guineueta es veiés en l’obligació de guanyar els tres partits i només un punt de les blanc i blaves portarien altre títol cap a Sadrià. Per tant si l’Espanyol guanya, i la Guineueta no ho fa, el Infantil -Aleví A serà el nou campió de lliga en el grup primer d’aquesta categoria.

Les més petites, les nenes de José Manuel Reina, s'enfrontan diumenge a les nou i mitja del matí a Sadrià a un feble Taradell, en el que serà el darrer encontre de lliga a la Ciutat Esportiva, amb la cinquena plaça assegurada.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA AMICS
ESPEREM LA VICTÒRIA DEL NOSTRE FEMENÍ A DE L'ESPANYOL, PER PORTAR MOLTS PARTITS GUANYATS
PER ARRIBAR BÉ A LA COPA DE LA REINA I PER QUEDAR TERCERS,IGUAL QUE LA VICTÒRIA DEL
FEMENÍ B PER QUEDAR A LA MATEIXA POSICIÓ EN UN PARTIT DE GERMANOR AMB 2 EQUIPS DE SENTIMENT
PERICO, ESPEREM QUE EL FEMENÍ C I L'INFANTIL A GUANYIN AVIAT LA LLIGA.

SALUTACIONS. JOSE CARRERA

futfemcat ha dit...

Hola, bon dia.

Podría aconseguir la crónica del FEMENÍ B davant la P.B.B.La Roca???
Us deixo el mail : info@futfemcat.net

Gràcies.

Miki Pareja
webmaster www.futfemcat.net

Josep de L´eixample ha dit...

FORÇA ESPANYOL ¡¡¡¡¡

Saludos.

Josep Maria ha dit...

Hola!. A Miki Pareja dir-li que és molt important la seva tasca a futfemcat al igual que els que fan futfem. Sobre el tema que em demana, ja li he contestat per mail privat.
A Josep de l'Eixample, salutacions i si senyor, Força Espanyol !!!.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M