dissabte, 5 de setembre del 2009

INFORME: ESPECIAL SUPERLLIGA.
UNA COMPETICIÓ QUE NEIX JA MUTILADA

L’equip femení del RCD Espanyol enceta demà a les dotze hores en el Mpal. de l’Estartit, una nova edició (bastant diferent per cert), de la Superlliga Femenina, que per caprici d’uns pocs i consentiment de masses, serà molt distinta al que fins ara ha estat; en comptes de la lluita típica de tots contra tots, estarà fonamentada en una primera fase per grups geogràfics (tres), amb una segona fase en la que en el grup capdavanter hi estaran presents els dos primers classificats per grup i els dos millors tercers (cosa que a un grup complicat com el que es troba l’Espanyol, no assegura la tercera plaça gens ni mica la classificació). Els dos primers del grup que lluitarà pel títol en la segona fase, es disputaran a doble partit el campionat. Així d’esperpèntic.

En el grup que li ha tocat en sort a les espanyolistes, cal citar com a possibles màxims rivals, a un Llevant vingut a menys per problemes econòmics que han fet que hagin perdut bona part de les jugadores de més qualitat i de més temporades en el conjunt granota.


Un Llevant amb moltes baixes i molt rejovenit
Les blaugranes llevantines s’han reforçat amb Thais Ribeiro, portera brasilera del Cajasol Huelva, per fer front a les baixes de les dues porteres (Mariajo i Diana Millán). La línia defensiva llevantinista seguirà sent d’allò més potent de l’equip ja que s’ha assegurat la continuïtat de jugadores com Maider, Sonia Prim, Ruth (pretesa per l’Espanyol), Maria, i Mariví amb les joves Anabel i Iris del filial.

El centre del camp és on més s’ha ressentit el conjunt grana ja que la internacional Sandra Vilanova ha fitxat pel Rayo Vallecano, Sara Monforte per l’Espanyol, Gurutze retorna a l’Athletic, Rosa Castillo s’ha retirat i Pepa Crespo no ha estat renovada. Només continua la ex ovetense Montse Tomé rodejada de jugadores joves de la pedrera valenciana, i dels fitxatges Sara Vicente, procedent del Prainsa Zaragoza que l’havia incorporat la passada temporada del Hércules i l’alemanya Leonie Pankratz (19 anys FCC Frankfort).

Davant, encara més es notarà les baixes de Laura del Rio (altre pretesa per l’Espanyol que ha signat per un conjunt de la lliga alemanya), Pamela Conti (Espanyol), la mitja punta Goretti Donaire ha fitxat per l’Estartit i on el pes de l’atac granota haurà de ser responsabilitat de María Pérez “Peque” junt a dues joves de 17 anys (Esther i Neus).

L’etern rival, lluitarà al menys, per la segona plaça
En quant al FC Barcelona, ja ho sabeu: Fitxatges de Noemí Rubio, (lesionada en la Copa Catalunya i per tant no hi va prendre part), Marta Cubí i Carol Férez procedents totes del RCD Espanyol, Eli Sarasola (Real Sociedad) que junt a la internacional espanyola en categories inferiors Laura Ráfols seran les encarregades de defensar la porteria barcelonista, Ana Riera (L’Estartit) davantera centre de 26 anys, Rocío López (ex Sevilla i Murcia). Per lesió es perdran el debut les jugadores Noemí, Mari Paz Vilas (lesionada de gravetat i un puntal en la línia d’atac com va demostrar al Llevant), i Marina Torres, la veterana lateral procedent fa una temporada del Estartit.

Han causat baixa en relació a l’anterior temporada: La portera Cristina Molina, la veterana defensa Paulina Ferré, les davanteres Aida García, Laura Cariba (Estartit), Jessica Todó, com a més destacables. La resta, les mateixes de la temporada passada, es a dir, Melanie Serrano, Laura Gómez, Alicia Fuentes, Silvia Doblado, Clara Villanueva, Mitxeta, Esther Romero, les germanes Unzué, Patri, Vicky, etc.

Un Estartit en alça
El conjunt empordanès s’ha reforçat amb les incorporacions de Goretti Donaire (ex Llevant), les blaugranes Aida García i Laura Cariba. A la defensa, Vanesa Hermida que no ha tingut minuts en el conjunt espanyolista, ocuparà la lateral esquerra de la cobertura empordanesa. La que fora jugadora de Girona, Espanyol i Atlético de Madrid, Georgina Carreras torna a Catalunya, i vestirà la samarreta de l’Euromat Estartit. Natalia Francisco, jugadora gallega del Pontevedra ha estat altre de les incorporacions del conjunt gironí. Continuen com a punts de referència, Estefania Magiolinni al mig del camp i Maribel Domínguez a la davantera.

Com a baixes importants, la nord-americana Rebekah Patrick, i Anna Riera fitxada el Barcelona. Les ex espanyolistes del filial Reche i Debora, així com jugadores ja habituals en l’onze gironí com Alba Montserrat, Saioa, Noelia, María, Rebeca, etc. completen la plantilla.

Aquests seran juntament amb el RCD Espanyol, els equips que lluitaran per fer-se amb dues de les places que donin accés a estar en el grup de les vuit millors, ja que la tercera posició és una incògnita degut a que solament obtenen la classificació els dos millors tercers dels tres grups.

Els altres...
No podem ni deguem oblidar a la resta d’equips que prenen part en aquesta primera fase al grup que forma part el RCD Espanyol. Entre ells, destacar al Valencia CF, (fusionat amb el Colegio Alemán) i que en el darrer moment ha sol•licitat el canvi de camp, en comptes de disputar els encontres en la Ciutat Esportiva de Paterna, tornar a fer-ho en el incòmode camp dels Tarongers, on el Colegio Alemán es mostrava com un rival força enganxós. Com a exemple, dir que les dues darreres visites de les espanyolistes es van saldar amb dues derrotes molt doloroses, i la darrera per un contundent 4-0.

Tampoc ens oblidem del Collerense. Equip que per mèrits propis i després d’una llarga travessia en el desert lluitant infructuosament per la primera plaça del grup tercer de Nacional que li permetés disputar la fase d’ascens a Suprelliga, aquesta passada temporada ho va aconseguir; va pujar a la Superlliga sense perdre un sol punt en tota la temporada, saldant els seus encontres per victòries. Ha conservat el bloc de l’anterior temporada amb la incorporació de varies jugadores de Ses Illes, així com d’una brasilera (Rafaela) que ha estat internacional amb la selecció carioca, però que ve després de patir una greu lesió de la que està recuperada.

La resta, els invents de Villar i Quereda. Un Gimnàstic de Tarragona sense cap interès ni historial en futbol femení, que s’ha fet amb bona part de les jugadores del Tortosa-Ebre de nacional, obtenint la seva primera victòria en l’amistós que van disputar contra el Barcelona B (1-3).


Murcia, es retira: Segona deserció
Per la seva part, el Real Murcia, que encara fa uns dies no sabien les jugadores si el club els hi pagaria el viatge a Tarragona de la primera jornada o be es veurien en l’obligació de retirar-se, esperant subvencions de darrera hora, ha fet públic un comunicat en el que deixen clar que la situació econòmica greu que pateix l’entitat, subjecta a llei concursal, els impedeix fer front a les despeses que segons l’entitat grana tenia que fer front Apolo Properties (l’equip femení que havia participat en Nacional les darreres temporades, i que a canvi cediria el nom a l’equip de la Lliga Profesional, Real Murcia).

Per tant, igual que va succeir a un dels altres dos grups, on Cacereño es va veure obligat a retirar-se abans de començar, el mateix en aquest grup, on nomès hi haurà set equips. Contents, senyors Villar i Quereda? He aquí l’ esperpent de competició que han parit.

Dir per últim que l’encontre de la jornada inaugural entre Estartit i Espanyol, es disputarà a les dotze del migdia i serà xiulat per Xavier Rubio Ponsatí, de la delegació de Girona i que en la llista de convocades que l’ínclit Quereda ha facilitat als mitjans, hi ha quatre espanyolistes (Mariajo, Torrejón, Messeguer i Vero) pel Malta - Espanya de classificació pel proper mundial.

dijous, 3 de setembre del 2009

RÈCORD HISTÒRIC DE SOCIS

El RCD Espanyol ha anunciat oficialment que ha assolit el rècord històric de socis. La xifra actual de 34.167 suposa un creixement del 28% respecte al nombre d’associats en la passada temporada.

S’ha assolit el 99% de renovació dels carnets de la passada temporada, ja que només manquen per renovar 128 socis. Els factors principals d’aquest augment, sense cap tipus de dubtes, l’estrena del nou estadi de Cornellà-El Prat magnificada per la gran diada de la inauguració, el tram final de la passada temporada, la unitat de tot l’espanyolisme després la tragèdia de Dani Jarque, i molt en temo, no ens enganyem, més d’un madridista que potser ha preferit pagar per poc més un carnet per veure futbol tota la temporada que pagar per només un encontre poc menys... El proper diumenge 13 sortirem de dubtes. Tant de bo, siguin espanyolistes de veritat tots els que s’han decidit a participar en el projecte de fer un Espanyol més gran, o en el seu defecte, acabin convertint-se a la fe blanc-i-blava en el temps.

RESULTATS DARRER CAP DE SETMANA

Per motius tècnics, em va ser impossible publicar la taula de resultats del passat cap de setmana. Com més val tard que mai, aquí els teniu...


RESULTATS

26/30 d'Agost

DATA

LOCAL

VISITANT

PARTIT / CAMP

RES.

30 AGOEspanyol BCF Sporting MahonésLliga. Ciut. Esp. Sadrià.
0-0
29 AGOJuvenil "A"Real Zaragoza Memorial Santiago Beltrán. Mpal. Deportes, Fraga
2-1
30 AGOJuvenil "A"Villarreal CFMemorial Santiago Beltrán. Fraga. Final4-2
27 AGOJuvenil "B"C.F. DammTorneig Blanca Subur. Estadi Nou Pins Vens (Sitges)3-2
29 AGOC.F. Blanca SuburJuvenil "B"Torneig Blanca Subur. 0-2
30AGOJuvenil "B"UD At.
Gramanet
Torneig Blanca Subur.
FINAL

1-4
29 AGOF.C. SantboiàCadet "A"Amistós. Mpal. J. Baptista, Sant Boi.
?
30 AGOCadet "A"U.E. LleidaAmistós. Ciutat Esp. Sadrià3-0
29 AGOGirona "A"Cadet "B"Amistós. Torres de Palau, Girona4-0
29 AGOGirona F.C.Infantil "A"Amistós. Torres de Palau, Girona0-5
29 AGOInfantil "B"CF. Camarles / NàsticTriangular Balcó del Delta. Mpal. Camarles1-0 Nástic
29 AGOU.E. CornellàAleví "A"Amistós. Mpal. Via Férrea3-1
30 AGOAleví "A"Vilassar de
Mar
Amistós. Ciutat
Esp. Sadrià
0-3
29 AGOAleví "B"Roda de Ter Amistós. Ciutat Esp. Sadrià6-0
30 AGOU.E. CornellàAleví "B"Amistós. Mpal. Via Férrea0-2
28 AGOU.E. L'EstartitFemení "A"1/2 F. Copa Catalunya. Mpal. L'Estartit2-3
30 AGOFemení "A"FCB Final Copa Catalunya3-3* 6-7
26 AGOC.E. EuropaFemení "B"Amistós. Mpal. L'Àliga2-2
29 AGOP.B.B. La RocaFemení "B"Torneig. Mpal. La Roca del V.0-6
30 AGOC.D. PolvoritenseFemení "B"Amistós. Mpal. El Papiol. 2-7
29 AGOP.B.B. La RocaFemení "C"Torneig. Mpal. La Roca del V.0-5
30 AGOE.F. BonaireFemení "C"Amistós. Mpal. Can Jofresa, Terrassa1-4

dimecres, 2 de setembre del 2009

CLASSIFICACIONS

CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ

.

CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

GETAFE C.F.

3

1

1

0

0

4

1

2

F.C. BARCELONA

3

1

1

0

0

3

0

3

MÁLAGA C.F.

3

1

1

0

0

3

0

4

REAL MALLORCA

3

1

1

0

0

2

0

5

VALENCIA C.F.

3

1

1

0

0

2

0

6

REAL MADRID C.F.

3

1

1

0

0

3

2

7

REAL ZARAGOZA

3

1

1

0

0

1

0

8

ATHLETIC CLUB

3

1

1

0

0

1

0

9

VILLARREAL C.F.

1

1

0

1

0

1

1

10

At. OSASUNA

1

1

0

1

0

1

1

11

U.D. ALMERÍA

1

1

0

1

0

0

0

12

REAL VALLADOLID

1

1

0

1

0

0

0

13

R. C. DEPORTIVO

0

1

0

0

1

2

3

14

R.C.D. ESPANYOL

0

1

0

0

1

0

1

15

C.D. TENERIFE

0

1

0

0

1

0

1

16

SEVILLA F.C.

0

1

0

0

1

0

2

17

XEREZ C. D.

0

1

0

0

1

0

2

18

REAL RÁCING CLUB

0

1

0

0

1

1

4

19

ATLÉTICO DE MADRID

0

1

0

0

1

0

3

20

REAL SPORTING

0

1

0

0

1

0

3

CLASSIFICACIÓ
SEGONA DIVISIÓ "B", GRUP 3r.


.

CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

REAL MALLORCA "B"

3

1

1

0

0

4

1

2

C.F. BADALONA

3

1

1

0

0

3

0

3

C.D. DÈNIA

3

1

1

0

0

3

1

4

VILLAJOYOSA CF

3

1

1

0

0

2

1

5

ONTINYENT CF

3

1

1

0

0

1

0

6

C.D. BENIDORM

3

1

1

0

0

1

0

7

C.F. GAVÀ

1

1

0

1

0

1

1

8

VALENCIA MESTALLA

1

1

0

1

0

1

1

9

U.E. SANT ANDREU

1

1

0

1

0

1

1

10

C.D. ALCOYANO

1

1

0

1

0

1

1

11

U.E. LLEIDA

1

1

0

1

0

1

1

12

ALICANTE CF

1

1

0

1

0

1

1

13

R.C.D. ESPANYOL "B"

1

1

0

1

0

0

0

14

SPORTING MAHONES

1

1

0

1

0

0

0

15

U.D. LOGROÑÉS

0

1

0

0

1

1

2

16

C.E. SABADELL

0

1

0

0

1

0

1

17

ORIHUELA CF

0

1

0

0

1

0

1

18

TERRASSA C.F.

0

1

0

0

1

1

3

19

U.D. At. GRAMANET

0

1

0

0

1

1

4

20

F.C. BARCELONA "B"

0

1

0

0

1

0

3


EL FEMENÍ "C" GUANYA 0-5 A LA ROCA
i 1-4 AL BONAIRE



Espanyolbasefemeni.spaces.live.com


BON PARTIT I GOLS A LA ROCA;
PBB LA ROCA, 0 - RCD ESPANYOL, 5
(29/08/09)

Bon partit avui del femeni "C" que, tot i les proves dels entrenadors, l'equip ha fet bones jugades i ha arribat a porteria contraria en infinites ocasions. Avui l'equip l'ha portat l'entrenador de l'infantil C, Miguel Ángel Melendez i Ricard Ribas.

Han jugat:
Dessiré Martínez Ferrón, Mireia Randua Virgili, Mònica Brañas Rubert, Andrea Rius Antiga, Sandra Anglada Carol, Sandra Guiu Gualbas, Sandra de la Cruz Casado, Laia López Baos, Anna Pascual Ramírez, Montse Vázquez Fontes, Yanira Penin Oliveros, Andrea Altmann Solanes, Mireia Nagel Cruz, Cristina Fuentes García, Rebeca García Lucas, Georgina Casals García, Jessica León Galiano, Aina Domènech Farré, Linda Victoria Pérez Gómez, Nerea Rodriguez Fandos.

Han marcat;

Anna Pascual (9'), Montse Vázquez (23'), Andrea Altmann (52'), Andrea Altmann (70') i Linda Pérez (83').




L'EQUIP FEMENI "C" COMENÇA A RUTLLAR;
EF BONAIRE, 1 - FEMENÍ C, 4 (29/08/09)



Molt bon partit avui del femeni "C". Les del Bonaire s'han avançat al marcador quan una defensora de l'Espanyol ha rebutjat una pilota que ha rebotat cap dintre de la porteria (9').

L'equip ha començat a treballar i trenar bones pareds. S'arribava una i una altre vegada a porteria contraria. El domini era abassagador, fins que al minut 12 ha arribat el 1-1, xut de Altmann, la portera rebutja al terra i Linda remata a gol.

Després, la mateixa tònica, fins arribar al 1-4 definitiu.

Avui l'equip l'ha portat l'entrenador de l'infantil C, Miguel Ángel Melendez i Ricard Ribas.

Han jugat;
Mireia Randua Virgili, Mònica Brañas Rubert, Sandra Anglada Carol, Sandra Guiu Gualbas, Sandra de la Cruz Casado, Montse Vázquez Fontes, Yanira Penin Oliveros, Andrea Altmann Solanes, Mireia Nagel Cruz, Georgina Casals García,Linda Victoria Pérez Gómez.


També han jugat:
Dessiré Martínez Ferrón, Laia López Baos, Anna Pascual Ramírez, Cristina Fuentes García,Jessica León Galiano, Aina Domènech Farré, Nerea Rodriguez Fandos, Rebeca García Lucas, Andrea Rius Antiga.

Han marcat:
Linda V. Pérez (12'), Andrea de La Cruz (45'), Anna Pascual (53') i Rebeca García (74').

dimarts, 1 de setembre del 2009

AGENDA


AGENDA

5/6 Setembre

DATA

EQUIP


RIVAL


PARTIT / CAMP


HORA

6
SET

Espanyol B
UD. At.
Gramanet
Lliga. Nou Camp Mpal. Sta.Coloma11:45
6 SETJuvenil "A"Real Zaragoza Lliga. Ciutat Esp. Sadrià12:00
6 SETJuvenil "B"C.E. PremiàAmistós. Ciutat Esp. Sadrià10:00
5 SETCadet "A"C.N. TerrassaTorneig CN Terrassa.
Instalacions Esportives CN Terrassa
11:50
5 SETCadet "A"Real ZaragozaTorneig CN Terrassa20:10
6 SETCadet "A"Damm CFTorneig CN Terrrassa15:30
5 SETCadet "B"AE St.
Gregori / Girona
Triangular. Mpal. St.
Gregori

12:00
6 SET
Cadet "B"
EF. St. Feliu
Guixols
Amistós. Mpal. Vilatargues12:30
5 SETInfantil "A"F.C. GironaTorneig CN Terrassa15:30
6 SETInfantil "A"C. N.
Terrassa
Torneig CN Terrassa
12:30
6 SET
Infantil "A"
Real ZaragozaTorneig C.N. Terrassa19:00
5 SETInfantil "B"C.E. PremiàAmistós. Ciutat Esp. Sadrià12:00
6 SETInfantil "B"C.E. BergaAmistós. Mpal. Berga16:00
5 SETAleví "A"CE San
Gabriel
Torneig C.N. Terrassa.19:00
6 SETAleví "A"Damm CFTorneig C.N. Terrassa.11:20
6 SETAleví "A"C.N. TerrassaTorneig C.N. Terrassa.17:50
5 SETAleví "B"AE. St.
Gregori / Girona

Triangular. Mpal. St. Gregori
10:00
6 SETAleví "B"C.F. CalellaAmistós. Mpal. Arenys de
Munt

16:00
5 SETBenjamí "A"C.D. Premià
de Dalt
Amistós. Mpal. Premià de Dalt18:00
6 SETBenjamí "A"C.E. Joventut
Bisbalenca
Amistós. Ciutat Esp. Sadrià12:30
5 SETBenjamí "B"S.Esteve Ses
Rovires
Amistosos.Mpal. St. Esteve11:00 / 12:30
6 SETBenjamí "B"C.E. Joventut
Bisbalenca
Amistós. Ciutat Esp. Sadrià 11:30
5 SETBenjamí "C"C.P. Santa
Pau
Amistós. Santa Pau, (La Garrotxa)12:00
6 SETBenjamí "C"F.C. Sant
Quirze V.
Amistós. Ciutat Esp. Sadrià10:15
5 SETPrebenjamíC.P. Santa
Pau
Amistosos.
Santa Pau, (La Garrotxa)
10:00/ 11:00
6 SETPrebenjamíC.E. PremiàAmistós. Ciutat Esp. Sadrià09:00
6 SETFemení "A"UE.
L'Estartit

Superlliga. Mpal. L'Estartit
12:00
6 SETFemení "B"C.E. Sant
Gabriel
Lliga. Mpal. JL Ruiz Casado (S. Adrià B)17:00
5 SETFemení "C"C.E. XaicaAmistós. Mpal. Vall
D'Hebrón

18:00
6 SET
Femení "C"
C.F.
Suburense
Amistós. Sitges
12:30
6 SET
Femení Juv-Cad
C.F.
Suburense
Amistós. Mpal. L'Aiguadolç (Sitges)11:00
6 SETInf. Fem. AC.F.
Suburense
Amistós.Mpal. L'Aiguadolç (Sitges)10:00

RECORDANT JARQUE: ANTONI ITARTE


El periodista perico i activista del RCD Espanyol, Toni Itarte, ens va fer arribar aquestes línies escrites des del més profund sentiment, com a comiat del nostre capità Dani Jarque. Aquí reproduïm les paraules del senyor Itarte, donant-li les gràcies per dirigir-se a aquest mitjà, i esperem que mai més tinguem que tornar a viure en el RCD Espanyol anàloga situació a la que hem viscut i que en aquest escrit es refereix des del lament i la tristor, el periodista espanyolista.



“QUERIDO CAPITÁN”

“El pasado sábado una voz amiga al otro lado del teléfono me comunicó la noticia que nunca hubiera querido oír, me decía que la vieja dama indigna se te llevaba para este viaje del que nadie vuelve.

Desde ese momento la noche se hizo más negra como si fuera una noche sin fin ahora sé qué significa nocturnidad y alevosía en su crudeza más áspera, lo inimaginable había ocurrido, porque como se puede comprender que alguien de tu lozanía i jovialidad podía dejarnos huérfanos de tu cariño, de tu buen hacer, de tu autoridad dentro y fuera de los terrenos de juego, acrecentada ahora por tu elección reciente como capitán de nuestro primer equipo.

¿Y ahora que podemos hacer? Yo creo personalmente que sería un acierto dar tu nombre a la Ciudad Deportiva de Sant Adriá para que los cientos de muchachos que cada día van a dicha instalación te tengan como modelo a seguir y que vean y entiendan que es posible desarrollar toda una carrera deportiva en nuestro club.

Bueno toca despedirse querido capitán de los que han sido, son y serán tus compañeros, aficionados y creo que tu adió, no adiós, si no hasta pronto en este cielo que tu ya disfrutas como esperamos disfrutar nosotros en tu compañía hasta la eternidad querido capitán de los que han estado, están y estarán.”


Antoni Itarte i Arnau

dilluns, 31 d’agost del 2009

DAVID LÓPEZ, CEDIT AL TERRASSA FC



David López Silva, (Barcelona, 09/10/89), mig defensiu del RCD Espanyol, procedent del juvenil A fa dues temporades, i fitxat de la Damm CF, ha estar cedit al Terrassa CF. És la darrera baixa que conforma ja de manera definita el planter del filial blanc-i-blau.




NOM I COGNOMSTemp Data i Lloc de Naix. DemarcacióSituació
VÍCTOR Ibáñez Pascual(4) BCN, 21/04/89 POR
ESP "B"
Álvaro Rodríguez "BRACHI"(3) Sevilla, 06/01/86 Def DretESP "B"
DIDAC Vila Rosselló(11) Mataró, 09/06/89 Def Es.Entrena 1er E.
GUILLEM Savall Perera(11) BCN. 26/06/89 Def C..ESP "B"
YAGO Fenández Prieto(2) Lisboa, 05/01/88 Def.C.ESP "B"
VÍCTOR RUIZ Torre(6) Esplugues 25/01/89 Def CESP "B"
JUAN JOsé Ciércoles Sagra(6) L'Hospitalet Ll. 27/05/89 Def C.ESP "B"
JAVI LÓPEZ Rodríguez(3) Osuna (Sev), 21/01/86 Ex.EESP "B"
LUCAS Porcar Teixidó(11)BCN, 18/02/90 Ext. M.P.ESP "B"
José Mendez Monroy "CANARIO"(6) Las Palmas, 05/05/89 MIG ESP "B"
José Raul BAENA Urdiales(3) Torrox (Mal) 02/03/89 MIGESP "B"
LUIS MIguel Gracia Julián2+2Cáceres, 18/07/83 DAVESP "B"
GUILLEM CREUS Pascal(10)BCN, 11/01/89 Extrem D.ESP "B"
Marc PEDRAZA Sarto(8) BCN, 06/02/87 M.P./DAVESP "B"
....
PUGEN DEL JUVENIL A..
Moldovan DINU Bogdan(3)Alba Julia, ROM 03/05/90 PorESP "B"
MAXim Alexandru Iulian (3)Pietra Neamt ROM, 08/07/90 Mig.ESP "B"
ÁNGEL Martínez Ortega(9)BCN, 17/05/91 Def Esq.ESP "B"/Juv.A
SERGIO Ginés Albarrán(5)Badalona, 06/04/90 M.P.D. ESP "B"
Man. J. Vázquez Florido "Chuli"(4)Huelva, 25/01/91 DAVESP "B"
....
ALTES..
Pablo Jesús Camacho(1) Caracas, 12/12/90 Def D.pendent destí
TAINan Linhares Welker(1) Paso Fundo BRA13/03/87 Dav.ESP "B"
ENRIC Gallego Puigsech(1) BCN, 12/09/86 DAVESP "B"
DANI LÓPEZ Robles(1) 25/10/1985 DAV (lesionat) ESP "B"
GERARDO José Rubio Ortuño(1) Palma M. 17/05/87, PORCedit Terrassa
AITOR Fernández López (1) Valdepares, AST 23/08/86 Def DESP "B"
José Hernández CERVERA(1) Granada, 13/05/87 MIGCedit Orihuela
AZRACK Mahamat(1) Creteil, Chad 24/03/88 MigCedit Halmstad
TIKO Messina(1) Yaoundé CAM 29/04/90 M.P. EPendent destí
Ernesto GALÁN Iñigo(1) Madrid, 17/06/89 Def D.Cedit Girona FC
Enric TARRÉS Rosselló(1)27/02/90 Def. C.Cedit ?
....
CEDITS TEMPORADA 09/10
ISAAC Becerra Alguacil(5) Badalona, 18/06/88 PORCedit Panionios
....
CEDITS TEMPORADA 08/09
OSCAR REYES Sánchez(7) Còrdova, 12/03/88 DEF C. Cedit R.Madrid CESP "B"
Alberto "TITO" Ortiz Moreno(3) StaColoma G 15/02/85 Mig. Cedit Legia VarsoviaESP "B"
Francisco "KICO" Casilla Cortés.(3) Tarragona, 02/10/86 POR. Cedit Cádiz CF 08/09Cedit Cádiz
JUAN MAnuel Hernández Sánchez(5) JAen, 22/07/86 M.P. E. Cedit Cádiz CFCedit Girona FC
JORDI GÓMEZ García-Penche(2) BCN, 24/05/85 MIG. Cedit SwanseaTraspassat Wigan
Llorenç "SITO" Riera Ortega(2) Manacor, 05/01/87 DAV. Cedit PanthrakikosTraspassat Panionios
JULIÁN López de Lerma Barrahona(8) Badajoz, 27/02/87 MIG. Cedit PanthrakikosEntrena 1er E.
ALEIX Vidal Parreu(2). 21/08/89 DAV. Cedit Panhtrakikos
Rescindit. Pobla Mafumet
GERARD Rovira López(7) BCN, 15/07/88 Def E.Cedit Ciudad Lorquí, / GavàRescindit
RAUL Guerrero Martín (1) 22/12/89 DAV. Cedit Palamós /Castelld.Rescindit
José Luis PLATA Ruiz(2) Albolote, 19/07/89 DAV. Cedit Ciudad Lorquí / Rayo V. "B" Rescindit. Granada B
Carlos Ruiz "CHARLY" Muñóz(4) Esplugues Ll. 03/05/89 Mig, Cedit Cornellà
Rescindit. Cornellà
XAVI García Calvo(5)BCN, 21/08/88 M.P.Dret. Cedit EuropaRescindit. CE Europa
David BATANERO Puigbó(2) 27/09/88 MIG. Cedit IgualadaBaixa
ALBERT García Camps

(10)

Esplugues Ll., 24/01/88 Mig. Cedit UE Lleida / VilajuïgaRescindit.At. Monzón
Alejandro "ALEX" Arias de Haro(2) Avilès, 13/06/89 M.P / Mig. Cedit Premià Pendent rescindir
David DE PABLOS Merino(6)Zumárraga, 01/04/86 M.P. Dret. Cedit EivissaPendent rescindir
....
BAIXES
JAVI MÁRQUEZ Moreno(11)BCN, 11/05/86 MIG Ascens 1er Equip
IVAN DIAZ Ruiz(2)+4 Sabadell, 10/07/78 Mig MPRescindit.
Terrassa FC
Pablo COIRA Lojo(1)Vilagarcía d'Arousa 18/10/79 Def dBaixa. No renova
JAVIer CANTERO de la Puente(7)Granada, 22/01/88 Def. EBaixa.
At. Madrid B
Jordi TARRÉS Paramo(1)+x BCN, 16/03/81 DAV
Baixa.L'Hospitalet
Roger MATAMALA Font(2) Granollers, 03/04/88 DAVRescindit. Mirandés
José Carlos MORAGA Del Valle(2) 21/02/90 MITJA P. ESQRescindit. Orihuela
DAVID LÓPEZ Silva(3) BCN, 09/10/89 Mig D.
Cedit Terrassa
Jorge GOTOR Blas(2) Saragossa,14/04/87 Def C
Rescindit.Murcia "B"




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M