dilluns, 31 d’agost del 2009

EMPAT A ZERO, EN LA TORNADA DEL FILIAL
A SEGONA DIVISIÓ "B"


RCD Espanyol: 0 – Sporting Mahonés: 0

Sense encert...
Espanyol i Sporting Mahonés han empatat a zero en el partit que han disputat a Sadrià, en la jornada inaugural del campionat al grup tercer de Segona Divisió “B”. Ambdós conjunts han mostrat molt poc recursos ofensius, en un primer bastant fluix , mentre que en el segon han millorat en quant a joc desplegat, però amb les mateixes mancances a l’hora de perforar les respectives porteries.

L’encontre ha començat amb un lleuger domini visitant, però sense que Víctor Ibáñez s’hagués tingut que emprar en cap intervenció. El primer remat espanyolista producte del llançament d’una falta directa a les mans de Moso, als vint minuts de joc.

Els balears han vist com el col•legiat invalidava una acció que ha acabat amb gol dels visitants, per situació anti-reglamentària.

La primera acció de perill dels espanyolistes ha estat una jugada de Tai que guanya línia de fons i la seva passada al centre es rematada malament per Max, als núvols, quan tenia la possibilitat d’haver perforat la porteria balear.

Una molt dura entrada a Guillem Creus (el més actiu dels espanyolistes) no es castigada amb cartolina, quan abans si la havien vist dos jugadors espanyolistes per molt menys.

Luismi intenta sorprendre en un lliure directe que es marxa a córner després de tocar lleugerament a la tanca. L’Espanyol es fa amb el domini del centre del camp en aquests vint minuts darrers del primer temps, i fruït del major control del joc, gaudeix d’oportunitats com la de Luismi que després d’un bon control, xuta obligant a lluir-se al meta visitant, que envia a córner.

Els balears intenten sorprendre al contracop, i Yago molt oportú evita que el centre xut de Toneu arribés al seu destí, però és Max qui de nou porta més perill a la porteria balear, al rematar a l’esquerra de Moso, amb gran intervenció del meta , que de llarg es converteix en el millor home dels visitants.


Si no es marca, no es pot guanyar
Guillem Creus es marxa per la dreta als tres minuts del segon temps, arriba a línia de fons i centra enrere a Marc Pedraza que venint en carrera remata de primera tot sol, per sobre el travesser.

La rèplica, Manel, que té una gran ocasió davant Víctor, però la seva rematada a mitja alçada es marxa creuada.
Clotet dona entrada a Canario per Luismi, que ho ha intentat de nou amb un xut que s’ha marxat fora. Posteriorment ingressaran al terreny de joc Oscar Reyes i el davanter Chuli, bastant inèdit avui.

El Sporting s’acosta en accions d’Iray (el ex espanyolista, campió de Copa Juvenil) i de Guillen, però sense majors problemes que posar la por en el cos.

Creus torna a posar a prova al meta visitant en un bon xut. Una centrada d’Aitor per la dreta es a punt de ser rematada al segon pal, pel menut extrem espanyolista, però de nou el meta balear s’anticipa jugant-se el físic.

Pedraza té el gol en les seves botes
Una passada en profunditat deixa sol a Marc que encarant al meta visitant malbarata la gran ocasió rematant al cos del porter.

L’Espanyol després de no aprofitar aquesta ocasió tan clara, posa setge ja en els darrers minuts a la porteria balear, més amb el cor que amb el cap, mentre els minuts passen ja sense cap esperança de pogué perforar la porteria, més enllà que varis llançaments a pilota parada, com un servei de cantonada executat pel brasiler Tai, que a punt d’introduir-se i aconseguir un gol olímpic, el porter fica la mà evitant el gol.



Fitxa Técnica:
RCD Espanyol "B": Víctor: Aitor, Angel, Víctor Ruiz, Yago, Tito, Guillem Creus, Tai, Pedraza, Luismi i Max.
Substitucions: Canario per Luismi, m. 60; Chuli per Max, m. 70; Oscar Reyes per Ángel, m. 79.

Sporting Mahonés: Moso, Toneu Reines, Geroni, Sergio, Libo, Moyano, Mario Mora, Iray, Raul Capo, Manel Sala, David Sánchez.
Substitucions; Guillem per Manel Sala, m. 69; Raul Vates per Mario Mora, m. 78; Mourad per Iray, m. 80.

Àrbitre: David Gimenez García, del comitè territorial navarrès. Ha mostrat targetes grogues a Tito, a Angel, Tai, Víctor Ruiz per part espanyolista, i a Moyano, Iray, Libo. Ha expulsat a Esteva, el tècnic visitant, al minut 82, per protestar de manera airada al col•legiat.

Incidències: Camp Principal de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Partit inaugural de la temporada 2009/10 a Segona Divisió “B”, en el retorn dels espanyolistes a la categoria de bronze del futbol espanyol. Matinal molt calorosa.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M