dissabte, 31 de març del 2007

RESULTATS.

DISSABTE 31 DE MARÇ

Ciutat Esportiva

CADET A – CE JÀBAC CA’N JOFRESA 8-1.
INFANTIL A – C E MANRESA
8-0

ALEVÍ A –FC BARCELONA. 2-4
ALEVÍ B –FP SÁNCHEZ LLIBRE.
2-2

BENJAMÍ A – UD AT. GRAMANET. 3-2
BENJAMÍ B – UD AT. GRAMANET. 3-10


Desplaçaments

CE MATARÓ – CADET B.
1-4

UE VILASSAR DE MAR – INFANTIL B. 0-0
UD AT. GRAMANET – BENJAMÍ C. 3-5
CE APA POBLE SEC – PRE BENJAMÍ A. 0-18

DIUMENGE 1 D’ABRIL

Ciutat Esportiva


ESPANYOL B – C.AT. OSASUNA B 2-1
JUVENIL B –E C GRANOLLERS.
4-0

FEMENÍ B – FC GIRONA. ajornat al 17-4-07 : 20:00h.

Desplaçaments

FC BARCELONA – RCD ESPANYOL FEMENÍ A. 1-7
Ciutat Esportiva Hans Gamper (Sant Joan Despí)

E. M. EL OLIVAR – JUVENIL A.
(Miralbueno El Olivar, Zaragoza) 1-2

DILLUNS 2 D’ABRIL

Triangular EF Gavá /Boca Junior/ Juvenil B. La Bòbila, (Gavà) 19.00/19.50 h.


Espanyol- Gavà 3-0/Boca J.- Espanyol 2-1/Gavà-Boca 0-6. Campió Boca Juniors.

Triangular EF Gavá / Spartak Moscú/ Cadet A.

Espanyol 8 Gavà 0 / Gavà 0 Spartak 4/ Spartak 0 Espanyol 0.
Campió RCD Espanyol Cadet.

FC BARCELONA- RCD ESPANYOL

¡ HI HA MOLT EN JOC !

Raquel Cabezón viura un altre derbi a la seva llarga carrera esportiva.
foto: josep maria.

SEGÜENT FINAL: Sant Joan Despí.

El RCD Espanyol Femení visita les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Hans Gamper de Sant Joan Despí, per enfrontar-se al FC Barcelona en un duel apassionant i dramàtic per que tots dos conjunts es juguen bona part de les aspiracions de la temporada.

L’Espanyol per intentar no perdre l’estel de l’Athletic i si aquest punxa a Berañaín, conquerir el liderat. El Barcelona per la seva part per que es troba classificat a només un punt del descens i una ensopegada combinada amb el triomf de qualsevol dels perseguidors o d’un empat del conjunt del Transportes Alcaine, el col·locaria en zona de descens faltant únicament tres jornades.

Ambdós equips afronten aquest partit per tant conscients del que significa una punxada en aquests moments determinants de la lliga.

En el partit de la temporada passada l’Espanyol va obtenir la victòria per un resultat de zero a tres, i en el partit d’anada a Sadrià, el “famós partit no televisat” les de Santy Fernández es van imposar per un curt i contundent resultat de cinc a un.
9/10/2005 jornada 5ena.

FC BARCELONA 0 RCD ESPANYOL 3
FC Barcelona: Marina. Veronica, Melani, Ana (Alba 85’), Kaky, Sheila, Laia (Paulina 52’) Raquel Cabezón, Silvia, (Judith Acedo 76’) Goretti, Patty.
Espanyol: Cristina, Ane, Olga, Miriam, Torrejón, Lara, Carol, (Sara Quiles 90’), Laura Queraltó (Clara 68’), Sara, Adriana, Marta Cubí.
Gols; 0-1 Carol 45’, 0-2 Torrejón 72’, 0-3 Cubí 80’
Àrbitre: Capdequí Blanch. Amonestacions a Sheila,Kaki, i Ane
.

26/11/2006 Jornada 10ena.

RCD ESPANYOL 5 FC BARCELONA 1
RCD Espanyol: Cristina, Ane, Marta Torrejón, Miriam Diéguez, Aida, Carol (Lara, 82’), Raquel, Noemí, Sara (Olga, 88’), Adriana i Marta Cubí (Rocío, 70’).
FC Barcelona: Marina, Sarai, Mireia, Ani, Romero (Berta, 56’), Marta Unzúe, Paulina (Anair, 56’), Sheila, Elba Unzúe, Vicki (Albita, 63’) i Melani.
Àrbitre: García García. Amonestar a la espanyolista Cristina (36’) i a la barcelonista Elba (68’).
Gols: 1-0; Adriana (min.21), 2-0; Adriana (min.46), 3-0; Sara (min.60), 4-0; Sara (min.61), 5-0; Adriana (min.70), 5-1; Anair (min.87).



Dir que el FC Barcelona ve de perdre contundentment els dos darrers encontres a Baracaldo (5-0) i a la seva Ciutat Esportiva enfront el Torrejón (0-3), però que sorprenentment va guanyar a domicili, després d’una volta sencera sense conèixer la victòria, al Rayo Vallecano femení per 1-3 en el camp de NªSª de la Torre, lloc on l’Espanyol no va pogué fer-ho i on serà potser testimoni del desenllaç final del títol de la Superlliga d’enguany.

Per part blanc i blava, l’optimisme i al mateix temps la prudència es la nota dominant ja que tothom és conscient que no es pot fallar i al mateix temps que s’ha de jugar l’encontre i per tant tenir en compte que el rival no ho posarà gens fàcil.

Les provables alineacions seran per part espanyolista, la clàssica amb Cristina a la porta, Ane, Marta Torrejón, Míriam, i Laura Falces a la reraguarda, amb una mitja formada per Raquel,Carol, i Noemí, i el trident màgic Adriana, Marta Cubí i Sara, amb Lara com a dotzena jugadora de refresc.
Per part local, Xavi Llorens podria alinear un equip força defensiu format per Cristina; Paulina, Sheila, Melani, Ani, Mireia, Ester Romero, Alba, Marta Unzúe, Vicki i Jessica.

La plantilla blaugrana d’aquesta temporada està formada per les següents jugadores.

CRISTINA MOLINA DURÁN 24-8-86
MARINA MARIMON ROBERT 5-10-88

ANIE MARIA ESCRIBANO LÓPEZ 2-12-81
ESTHER ROMERO RUÍZ 5-4-88
MELANIE SERRANO PEREZ 12-10-89
SHEILA SANCHÓN HUERTA 8-4-82
SARAY LUCHA HURTADO* 8-6-88
MIREIA CHICO GONZALEZ 7-12-86

MARTA UNZÚE URDANIZ 4-7-88
ALBA MENA JUÁREZ 20-6-86
ALBA VILÁS BAIGES 4-7-83
MARIA VICTÒRIA LOSADA GOMEZ* “Vicki” 5-3-91
BERTA CARLES BOVÉ 27-2-84
PAULINA FERRER SERRES 25-2-81

JUDITH ACEDO GUERRERO 26-1-86
ANAIR LOMBA ALVAREZ 30-10-89 * cantera
ELBA UNZÚE URDANIZ 4-7-88
LAIA RAMON ÍÑIGUEZ 7-5-82
CRISTINA VEGA BOBO 16-4-89
JESSICA TODÓ CARCELLER 7-10-87
LARA GOMEZ CALVO 6-5-91

Entrenador: Xavi Llorens Rodríguez Delegado: Jordi Pinto Soto Fisioterapeuta: Paula Perozo Vicente
.


Cas curiós entre les jugadores que han estat en un i altre club, el de Raquel Cabezón que després d’estar una temporada en el FC Barcelona demà viurà el derbi en camp blaugrana amb els colors de tota la seva vida.
Recordem també que Adriana Martín, l’altre jugadora amb passat blaugrana, és la màxima golejadora de la Superlliga tot i els quatre gols que Auxi Jiménez va aconseguir marcar-li al Sporting de Huelva la darrera jornada, seguida de la pròpia Auxi, Natalia de Pablos del Rayo Vallecano i Goretti amb els seus dos gols en l’últim encontre que tots recordareu.


El partit es disputarà en el camp primer de la Ciutat Esportiva Hans Gamper a les dotze i mitja i en principi téque ser televisat en directe per el Canal 33, malgrat els remors sobre una hipotètica negativa per part de responsables del club blaugrana aliens al propi futbol femení, que a hores d’ara encara persisteixen sobre el mateix. I tractant-se de qui es tracta, potser fins demà a les dotze i mitja no sortirem de dubtes, malgrat que repeteixo, en principi es previst que es retransmeti en directe.



divendres, 30 de març del 2007

ACTES SOCIALS: PERICONCURS GPE MANIGUA.




Demà es tanca el període d’inscripció a la 4a. edició del PERICONCURS que anualment organitza la GPE Manigua, i que tindrà lloc a partir del 10 d’abril amb dates per confirmar depenent de les circumstàncies europees del RCD Espanyol.
Demà a les dotze a la seu social de la GPE Manigua es farà el sorteig dels emparellaments que serà públic i s’elaborarà el calendari definitiu.
El Periconcurs tindrà lloc a la Sala de Premsa de l’Estadi Olímpic de Montjuïc a partir del 10 d’abril a les 20:00h.

L'equip campió tindrà el premi, per cada participant, d'un viatge (per determinar) amb el primer equip del RCD Espanyol (avió, hotel amb esmorçar i entrada), el llibre d'anècdotes "Les històries més insòlites" i el guardó corresponent.

L'altre equip finalista, tindrà el premi, per cada participant, d'assistir a la llotja, zona vip de l'Estadi Olímpic a un partit (per determinar) de l'Espanyol, el llibre d'anècdotes "Les històries més insòlites", el guardó corresponent i val de compra (95 Euros) per a la Tenda de l'Espanyolista.

El tercer equip classificat rebrà el guardó corresponent i el llibre d'anècdotes "Les històries més insòlites". El quart equip classificat rebrà el guardó corresponent.

Equips inscrits per a la 4a edició:

TAMUDINHOS - Pedro Caro i Núria Caro.(vigents campions)
PERICOS I PROU - Cristina Pérez i David Palomar.
SARRIÀ NORD - Jordi "Sisa" i Begonya.
PERICOS NUMANTINOS - Fco.Javier Escribano i Marcos Jiménez.
COL·LECTIU 115 - Xavier Sanllehí i Josep Carles Vidal.
DESGAVELL ON TOUR - Pedro Medina i Ferran Monsalve.
JOSÉ MARÍA - Francesc Bosch i Carlos Ramon.
L'ESCULLERA - Francesc Lechaire i Carlos Espada.
PERICOS DE SABADELL - Salvador Fosas i Miquel Serrano.
LOS GERENTES - Ricard Villuendas i Jordi Fischer

DEMÀ A LES 20:00 H.
VALENCIA CF-RCD ESPANYOL

Zabaleta principal novedad a la llista de convocats després de recuperar-se de la seva lesió.

La resta dels convocats son Gorka, Kameni, Torrejón, Lacruz, Jarque, Chica, Rufete, De la Peña, Moisés, E.Costa, Coro, Ito, Riera, Moha, Luis García, Pandiani i Tamudo.

Es quedan a Barcelona Velasco, David recuperant-se de la darrera lesió i Jônatas...bé d'aquest millor no parlar-ne.

L’Espanyol visita Mestalla en un moment crucial en la trajectòria de l’equip en la lliga i amb la vista mirant de reüll al compromís davant el Benfica a l’ Olímpic dijous.

Amb 45 derrotes es salda el bagatge de visites del conjunt blanc i blau al estadi dels “chotos”. En 16 ocasions l’empat ha estat el guarisme final, i només 6 vegades el conjunt perico s’ha emportant els tres punts. Ha rebut 140 gols i n’ha aconseguit sols 55.

Per animar al personal, (per desanimar-nos, ja es troben els mitjans de comunicació que tots coneixeu..) anem a refrescar la memòria als més antics pericos i a ampliar els coneixements als més joves, fent esment a aquestes sis vegades que el conjunt abans de Sarrià i ara de Montjuïc ha doblegat al conjunt che.

El primer triomf va ser en època republicana. Concretament en la temporada 1934-35, concretament el 10-12-1934, en el debut de la lliga, sota les ordres del col·legiat Argüelles.

L’Espanyol va formar amb: Forniers; Arater, Pérez, Cifuentes, Sole Junoy, Cristia, Prat, Edelmiro, Iriondo, Manolin, Bosch. Els gols van ser aconseguits per Iriondo en dues ocasions i Edelmiro.

Idèntic resultat va tenir lloc en dates molt més tràgiques per la història d’Espanya i de Catalunya en particular, desprès d’acabada la guerra civil.
Un 21 de gener de 1940, sota les ordres del àrbitre Ocaña, a la vuitena jornada de lliga, els homes de Caicedo, guanyaven a Mestalla forman amb Trias a la porta, Olivares i Pérez a la defensa, Llimós, Rovira, Campos en zona de mitjos i San Miguel, Jorge, Gonzalvo, Mas, i Quique a la davantera. Els gols els va marcar Gonzalvo i Quique en dues ocasions.

Per remuntar-nos a la tercera victòria en deixar passar molts anys, molts. Concretament a la temporada 1967-68, en l'època dels "dofins" un 7 d’abril de 1968 corresponent a la jornada 27 ena, i arbitrat per Ortiz de Mendibil, aquell àrbitre que es va fer famós per fer “la moviola” l’anàlisi de les jugades conflictives al “Estudio Estadio” de TVE dels començaments dels 70 amb grans locutors com J.Antonio Fernández Abajo, germà del no menys gran locutor radiofònic José Luis.
L’equip de Janos Kalmar va formar amb: Romero, Ochoa, Mingorance, Bergara, José Manuel, Sabaté, Amas, Rodilla, Re, Martinez, José Maria. Els gols van ser tots a la recta final de l’encontre remuntant un 2-0 advers aconseguit per Guillot amb dos gols i en els minuts 80,82,89 l’Espanyol mitjançant Bergara, Rodilla i Cayetano Re, va assolir un triomf històric.

Les següents ja a bon segur les recordareu gairebé tots, i als seus components. A més van ser consecutives.
Un 16/5/1999 sota l’arbitratge de Pérez Lasa, a la jornada 34 ena., l’Espanyol guanyava a Mestalla amb gols de Tamudo (72’) i Posse (87’), escurçant ja en l’últim sospir l’avantatge perico, Piojo López .
L’Espanyol entrenat per Miguel Ángel Brindisi va formar amb Toni a la porta, Cristobal, Pochetino, Nando, Capdevila , Helguera, Galca, Sergio, De Lucas, Tamudo i Dario Silva. A la segona part Pacheta, Posse, Benitez van substituïr a De Lucas, Dario i Tamudo respectivament.

A la temporada següent, sent Paco Flores el tècnic l'Espanyol tornava a emportar-se la victòria de terres valencianes:
Mora a la porta, Cristobal, Nando, Pochetino, Toledo en defensa, Sergio, Galca, Velamazán, i Arteaga, en el centre del camp i Benitez i Tamudo en la davantera. De Lucas, Navas, i Roger van sortir en el segon temps, l’Espanyol guanyava 1-2.
Benitez va avançar als pericos, Kili González va empatar i Arteaga va fer el gol de la victòria la minut 51.

El 31-3-2001 va tenir lloc la darrera victòria perica al feu valencianista. Amb Andradas Asurmendi, l’Espanyol va guanyar amb gol de Tamudo.
L’Espanyol va formar amb Mora, Navas, Lopo, Rotchen, Roger, Sergio, Galca, Velamazán, Posse, Ivan Díaz, Tamudo. Serrano, Arteaga i Soldevilla van sortir al segon temps. El conjunt de Héctor Cuper va formar amb Cañizares, Angloma, Pellegrino, Ayala, Carboni, Angulo, Mendieta, Baraja, Vicente, Juan Sanchez, Diego Alonso i Zahovic que va sortir la darrera mitja hora.

El primer enfrontament va ser el 7 de febrer de 1932 amb derrota perica per 3-1 (les tres primeres lligues el Valencia CF militava a la segona divisió), i el darrer la temporada passada amb el resultat catastròfic de 4-0 tot just després de conquerir la quarta Copa del Rei, i amb l’aigua al coll al campionat de la regularitat.

Els resultats més negatius son varis 5-1 a las temporades 1979-80, 84-85 a part d’uns quants 4-0. En les tres darreres visites l’Espanyol no ha marcat i se n’han endut onze gols.


foto d'arxiu: josep maria.

dijous, 29 de març del 2007

CLASSIFICACIONS FUTBOL 7

CLASSIFICACIÓ BENJAMÍ PREFERENT GRUP 1er

CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 FC BARCELONA 2469230115016
2 RCD. ESPANYOL 2464211215527
3 UD AT.GRAMANET-M.2459192310437
4 C. GIMNÀSTIC MANRESA 245116357643
5 C. MERCANTIL 245016268261
6 CE. MANRESA 244213387651
7 CF CUBELLES 243610686064
8 EF. GAVÀ 2332102114454
9 EC GRANOLLERS242675124152
10 FP. E. TERRASSA FC 242466125482
11 ESCOLA F. SABADELL 242473143465
12 JÀBAC CA'N JOFRESA24227163281
13 C. NATACIÓ TERRASSA242055144078
14 E.F. PRAT BLAUGRANA 241543172977
15 MARTORELL ASSOC. ESPOR249302125114
16 UE .CASTELLBISBAL 238221922122


CLASSIFICACIÓ BENJAMÍ PREFERENT GRUP 2ón.


CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 UDA GRAMANET "B" 245818429744
2 CD BLANES, "A"2454173410647
3 FP SANCHEZ LLIBRE "A"2452164411051
4 CF SANT CUGAT ESPORT "A"245116358540
5 GRANOLLERS "B"234815358948
6 CE EUROPA 234515088443
7 MARTORELLES "A" 243912395459
8 SANT GABRIEL"A" 2437121116868
9 RCD ESPANYOL "B"2434104107375
10 P.BARCELONISTA S. CELONI 2433103117474
11 CF BADALONA "A"243194114748
12 FC BARCELONA "B"2431101136075
13 CERDANYOLA MATARÓ "A"241132193389
14 CE LLIÇÀ DE MUNT "A"241132193393
15FUNDACIÓ PR. JÚPITER 2410312044120
16 FC. PALAU SOLITÀ I PLEG.249302128111


CLASSIFICACIÓ BENJAMÍ PRIMERA DIVISIÓ GRUP 5è.

CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 UE SANT ANDREU "A"2568222113423
2 ROCAFONDA C.F."A" 245417347339
3 CD PREMIÀ "A"245015548036
4 RCD ESPANYOL "C"2447152711155
5 PREMIÀ DE DALT "A"244715278849
6 BLANES "B"244514376952
7 UE VILASSAR DE MAR "A" 254413578766
8 JUVENTUS, AC. "A" 243711494852
9 MASNOU AT. "A" 24359876256
10 UD. CIRERA "B"2534111136457
11 VALLDEMIA MARISTES "A"2534111137572
12 UD AT.GRAMANET-M."D" 2433103116964
13 MASNOU CD. "A"242271164762
14 CF BADALONA "B"241132193798
15 CD MONOPOL "A"242022228112
16 CE ARENYS DE MUNT(retirat 2ªv)0000000


CLASSIFICACIÓ PRE BENJAMÍ, GRUP 1er.

CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 RCD. ESPANYOL2057190122810
2 UAT.GRAMANET MILAN1950162116721
3 CF BADALONA2050162212418
4 SANT GABRIEL2039130713541
5 Pª .BARC. CINC COPES 203511278858
6 VILA OLÍMPICA. C.E.183311079737
7 FP CE JÚPITER 183110178959
8 CF. LLOREDA 19299288850
9 U.E. SANTS18258198383
10 UNIFIC. BADALONA SUD1918601336100
11 CD CARMELO1812401435150
12 CE. Pª BARCEL. BARCINO196201724151
13 U.D. ALBINENSE-70196201720196
14 CE APA POBLE SEC19310189249


CLASSIFICACIÓ FEMENÍ CADET GRUP 1er.

CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 FC BARCELONA22632101*17528
2 RCD ESPANYOL2255181312427
3 F.ESP. AT. VILAFRANCA 224513636639
4 FF TORROELLA 223812286149
5 SANT CUGAT ESPORTS223511295961
6 CE EUROPA 22329586055
7 CE SABADELL222992114146
8 CE. BASE OLERDOLA 222884104054
9 CF REUS 2102 21246695871
10 VILANOVA I LA G.2215501741112
11 CF AT. RIUDEPERES228221824129
12 UNIF. CIUTAT MERID.2151218684


CLASSIFICACIÓ INFANTIL FEMENÍ GRUP 1er.

CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 EUROPA, CE 184916111096
2 SANT GABRIEL 1848160211812
3 RCD ESPANYOL1846151215410
4 IGUALADA CF183612067030
5 ESC.ESP. GUINEUETA183010084748
6 FE AT. VILAFRANCA182170115264
7 FC SANTBOIÀ 181233122694
8 CF VILANOVA I LA G.1812331229102
9 ESPARRAGUERA 187211518126
10 EFO 87, CF184111612143


Bon partit del Infantil A, sobre tot en la segona part que és quan van imposar la superioritat davant el Vilanova, tot i que les jugadores blanc i blaves no es jugaven rés, van fer un partit acceptable i van golejar a un Vilanova que al principi va donar la sorpresa avançant-se en el marcador, i posteriorment quan l’Espanyol va remuntar el gol inicial van tornar a empatar a dos.
Però les espanyolistes es van entonar i no van tenir dificultats per guanyar 9-2 en el partit que es va ajornar el seu dia, al Vilanova.

Gols; 0-1, 1-1 De la Fuente, 2-1 Marta, 2-2, 3-2 Micaela, 4-2 Alexia 5-2 Micaela, 6-2 Alexia, 7-2 Alexia, 8-2 De la Fuente, 9-2 Maria.


Per la seva banda el Infantil B, que algun dia sabrem si es campió o no, (perdoneu que no possi classificació però si la FCF no ho tè clar, ni a la seva web...)per que amb el desgavell que hi ha a la FCF amb un tema tant poc seriós com tenir que esperar a jugar després del darrer partit de lliga un aplaçat de fa tres mesos, i que precisament decidirà el títol en un sentit o altre. L’ENFAF d’Andorra ha de visitar al Barbarà Andalucia, precisament el mateix rival del darrer partit (o sigui que fa una volta sencera que no han trobat dates per jugar un encontre ajornat). Es volia que es jugués dissabte i diumenge...(sense comentaris).

Les noies del infantil, van complir i amb potser més problemes dels esperats van guanyar 2-1 al Mirasol Bacó Unión, amb gols de Andrea Pereira, i Anna.
Les visitants van escurçar distàncies, i van posar emoció a l’encontre.

GOLEJADORS

PRIMER EQUIPESPANYOL BJUVENIL A
TAMUDO10YAGÜE8XAVI18
LUÍS GARCÍA 9ZAMORA6JESÚS B.11
PANDIANI 3ÁNGEL5QUIQUE9
RIERA2DE PABLOS5CHARLY9
MOISÉS1PALANCA4JOSÉ "CANARIO"8
JÔNATAS1BUSSY3ALBERT GARCÍA4
RUFETE1JUANMA3CARLOS RUÍZ2
COSTA 1FEDE1RICARD 2
CORO1PEDRAZA1JUAN1
DIDAC1GUILLEM S.1
JAVI MARQUEZ1FRAN 1
ZAMORA1
GUILLEM C.1
JESÚS GARCÍA1
VICTOR RUÍZ1
JUANJO 1



JUVENIL BCADET A CADET B
CHULI12ÁLVARO30SANI24
LUCAS10QUIQUE A.21GABRIEL15
LLUIS CROUS9OSCAR SIELVA13ROMÁN G.9
SERGIO GINÉS 7ÁNGEL M.6PABLO S.8
ORIOL SANS 6ADRIÀN PEREZ5EDU7
SADDIK5ADRIÀ TUNEU4ANTONIO5
ALBERT M.5CABALLÉ4MIKI4
MARC DE VAL4JULI4RAUL3
CARLOS S. 3MANU MOLINA3GERARD3
TONI C. 2ALEX RODR.3ALEX. PLA3
CURRO2JUANJO2ALBERT B.2
GEORGE1ALVARO VEGA1JORDI AMAT2
JESÚS1ALBERT MOZO1JAN2
ORIOL R.1BORJA GIRALT1XAVIER M..2
ENRIC 1


INFANTIL AINFANTIL BALEVÍ A
JOAN ANGEL16OSCAR MEDINA15JAFFAR16
RUFO12ARTURO9JACK13
XAVI SOLÉ10NESTOR T.8JORDI CANO13
CRISTIAN10CASADO8PACO11
GIL7LUCHO7IU RANERA11
IVAN GARCÍA.6ALEX5POL 9
XAVI LACAMBRA6AITOR5JUAN PABLO8
DIEGO4OSCAR ARROYO4SERGIO G.8
ALEIX4ALBARRÁN3MARTÍ R.7
JORGE4CARLES1MARC GELMÀ3
IVAN TRIPIANA3GERARD FONT1MIQUI3
HÉCTOR1JOSÉ MANUEL1EDU3
MARC MOLINA1XAVI1RAUL2
DAVID1SERGIO "COCO"1SERGIO COLL2
AITOR1ORIOL VILÀ2
CARLOS1
YERAI1


ALEVÍ BFEMENÍ AFEMENÍ B
ALEX MULA18ADRIANA25RAQUEL CORRAL14
GABRIEL9MARTA CUBÍ13MARTA C.12
ALBERT9SARA8KENTI7
AITOR7CAROL6DEBORA 6
PABLO6TORREJÓN6RECHE5
MIQUI POVEDA6NOEMÍ6ANNA T.4
CARLOS M.4ANNE1NATALIA R.4
MARC G. 3AIDA1GEMA PACHECO4
ROGER2RAQUEL CAB.1ANDRINO3
NAVARRETE2RAQUEL CORRAL1SILVINA2
DAVID V.1LAURA FALCES1CARME2
PATRICK1MÍRIAM1TABY2

dimecres, 28 de març del 2007

ELS CEDITS DE L'ESPANYOL:
FREDSON CAMARA



Fredson Camara va ser presentat el dia 6 de febrer com a jugador del São Paulo, cedit per el RCD Espanyol, ja que Ernesto Valverde no comptava gaire amb ell.

Des de les hores a tingut una presència bastant irregular. Va debutar el 7 de febrer participant en la victòria del São Paulo davant el São Bento per 3-0; va jugar tot el partit sencer. Quatre dies després (11-2) va guanyar al Corinthians per 3-1 i Fredson va jugar els noranta minuts.

Va debutar en Copa Libertadores, (14-2), enfrontant-se al Audax italiano (equip xilè) i amb resultat de zero a zero, Fredson va jugar els noranta minuts i va veure una targeta groga.
De nou en el campionat Paulista, no va jugar en el partit entre America i São Paulo que va acabar amb triomf d’aquest darrer per 2-4. Tampoc va jugar en l’encontre que va guanyar com a local davant el Bragantino.

En Copa Libertadores (28-2) el São Paulo va guanyar a l’Alianza de Lima per quatre a zero. Va sortir al segon temps que el va disputar complert.
Davant el Juventus brasiler, va sortir els darrers minuts (38 segona part) substituint a Souza.
Davant el Guaratinqueta amb triomf del São Paulo per la mínima 2-1 Fredson va jugar els noranta minuts. En l’empat a domicili davant el Santos (1-1) de l’onze de març, Fredson va jugar de titular però a causa d’una estrebada muscular a la part externa de la cuixa esquerra va tenir que abandonar el terreny de joc al minut 29.

S’ha perdut els darrers encontres davant el Necaxa mexicà de la Copa Libertadores, i els encontres del campionat paulista davant el Ponte Preta i davant el Sant Caetano.
FOTO; Sao Paulo.com

ELS CEDITS A SEGONA EN EL MES DE MARÇ


Miquel Robusté.
Miquel Robusté va jugar davant la Ponferradina i va acabar sent substituït al minut 52 en un partit que va acabar amb empat. A la jornada 28ena., no va jugar malgrat anar convocat.
Davant el Màlaga, va jugar tot el partit complert i va participar del triomf per quatre a zero del Poli Ejido i va veure una tarja groga. En el darrer encontre, davant el Real Madrid Castilla, Robusté va jugar els noranta minuts i va veure una targeta.

Jonathan Soriano.
Força malament li estan sortint les coses al de Pont de Vilomarà, que deu estar passant un autèntic calvari. En tot el mes de març no ha jugat ni un sol minut en cap dels partits que el seu equip ha disputat. Davant el Màlaga no va anar convocat. Davant l’Elx no va anar convocat.

Albert Yagüe.
Albert Yagüe tampoc li van excessivament be les coses ja que de ser el màxim golejador (encara ho és) al filial blanc i blau a segona divisió B, va marxar cedit al mercat d’hivern al Lorca Deportiva i el conjunt andalús ocupa la penúltima plaça de la classificació i encara no s’ha estrenat com a golejador.

Davant el Xerez, partit que va perdre el seu equip va disputar 66 minuts fins que va estar substituït. A la jornada 28ena., davant el líder Valladolid el Lorca Deportiva va perdre 0-2 i Albert Yagüe no va disputar ni un sol minut tot i que va anar convocat.
Davant el Salamanca, partit perdut per 2-1, Yagüe va disputar 59 minuts fins que va ser substituït, i el darrer encontre que va perdre el Lorca D. ,davant la Ponferradina per 2-1 va anar convocat però no va saltar al terreny de joc.
Per tant pobre, molt pobre el balanç de moment del d’Argentona.

Sergio Sánchez.
Sergio Sánchez, de qui s’especula que el Real Madrid estaria interessat en fer efectiva l’opció de compra, va jugar davant el Gijón, partit que el filial blanc va guanyar a domicili per 0-1 tot l’encontre i va veure una targeta groga. Davant la UD Las Palmas, que el Madrid Castilla va caure contundentment per 0-3 va jugar tot el partit complert i va veure una targeta groga. La sort se li va capgirar davant el Ciudad de Murcia que va acabar amb empat a zero, i al minut tretze de joc va ser expulsat ja que va veure la targeta vermella directa per tallar una jugada manifesta de gol. El darrer encontre per tant no va jugar complint la sanció.

dimarts, 27 de març del 2007

GOLEJADORS DE LA PASSADA TEMPORADA

















fotos: rcdespanyol.com





Ahir es va fer lliurament a la Ciutat Esportiva dels premis “Aigua del Montseny” als màxims golejadors de la passada temporada de cadascun dels equips que conformen l’Entitat. Els guardons van ser lliurats per el gerent d’Aigua de Montseny, Sr. Melitón Bascuñana. A l’acte hi van ser pressents els consellers Josep Borrel (futbol base), Ramón Condal, Juan Josep Bertomeu, i altres destacats personatges.

GOLEJADORS
Primer equip. Luis García i Raul Tamudo 10 gols
Espanyol BMarc Pedraza 18 gols
Juvenil “A” Miguel Palanca 11 gols
Juvenil “B” Charli Lumbreras14 gols
Cadet “A”. Saddik Boulauali20 gols
Cadet “B” Alvaro Vázquez35 gols
Infantil “A” Sani Bello18 gols
Infantil “B”. Ruben Herraiz18 gols
Aleví “A” Arturo Castillo 28 gols
Aleví “B” Pau Morer 13 gols
Benjamí “A”. Gabriel Salazar57 gols
Benjamí “B”. Javi Navarro39 gols
Benjamí “C”. Alex Navarrete56 gols
Pre benjamí “A” Victor García82 gols
Femení “A” Sara Serna i Adriana Martín 22 gols
Femení “B”. Raquel Corral18 gols





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M