dimecres, 28 de març del 2007

ELS CEDITS DE L'ESPANYOL:
FREDSON CAMARA

Fredson Camara va ser presentat el dia 6 de febrer com a jugador del São Paulo, cedit per el RCD Espanyol, ja que Ernesto Valverde no comptava gaire amb ell.

Des de les hores a tingut una presència bastant irregular. Va debutar el 7 de febrer participant en la victòria del São Paulo davant el São Bento per 3-0; va jugar tot el partit sencer. Quatre dies després (11-2) va guanyar al Corinthians per 3-1 i Fredson va jugar els noranta minuts.

Va debutar en Copa Libertadores, (14-2), enfrontant-se al Audax italiano (equip xilè) i amb resultat de zero a zero, Fredson va jugar els noranta minuts i va veure una targeta groga.
De nou en el campionat Paulista, no va jugar en el partit entre America i São Paulo que va acabar amb triomf d’aquest darrer per 2-4. Tampoc va jugar en l’encontre que va guanyar com a local davant el Bragantino.

En Copa Libertadores (28-2) el São Paulo va guanyar a l’Alianza de Lima per quatre a zero. Va sortir al segon temps que el va disputar complert.
Davant el Juventus brasiler, va sortir els darrers minuts (38 segona part) substituint a Souza.
Davant el Guaratinqueta amb triomf del São Paulo per la mínima 2-1 Fredson va jugar els noranta minuts. En l’empat a domicili davant el Santos (1-1) de l’onze de març, Fredson va jugar de titular però a causa d’una estrebada muscular a la part externa de la cuixa esquerra va tenir que abandonar el terreny de joc al minut 29.

S’ha perdut els darrers encontres davant el Necaxa mexicà de la Copa Libertadores, i els encontres del campionat paulista davant el Ponte Preta i davant el Sant Caetano.