dissabte, 8 de desembre del 2012

FAIR PLAY CUP D'ELX. (CATEGORIA ALEVÍ I PREBENJAMÍ)

EMPAT DEL FILIAL DAVANT L'HURACÁN. ELS DE LONGHI HAN ACABAT AMB 9 JUGADORS. A LA "FAIR PLAY CUP" D'ELX, L'ESPANYOL JUGARÀ LES DUES FINALS A LES CATEGORIES QUE HA PRES PART. L'ALEVÍ LI DONA UN BANY AL REAL MADRID I S'ENFRONTARÀ AL FC BARCELONA. EL PREBENJAMÍ ELIMINA EN SEMIS AL VILLARREAL I S'HO JUGARÀ DAVANT EL VALENCIA.

.
FAIR PLAY CUPELX.2012
.
CATEGORIA ALEVÍFASE DE GRUPS.
GRUP 6èRCD ESPANYOLEVERTON C.F.10-0
GRUP 6èZAFIRO CDCCD PABLO IGLESIAS2-2
GRUP 6èEVERTON C.F.CD PABLO IGLESIAS1-2
GRUP 6èRCD ESPANYOLZAFIRO CDC8-0
GRUP 6èCD PABLO IGLESIASRCD ESPANYOL0-12
GRUP 6èEVERTON C.F.ZAFIRO CDC6-1
.FASE FINALVUITENS DE FINAL.
1 1/8FVALENCIA CFCD CASTELLÓN5-0
2 1/8FFC COPENHAGENMALAGA CF1-8
3 1/8FREAL MADRID HÉRCULES CF7-0
4 1/8FALBORAYA CF SL BENFICA2-0
5 1/8FGRANADA CFCD PABLO IGLESIAS7-0
6 1/8FLEVANTE UD RCD ESPANYOL0-3
7 1/8F FC BARCELONA ATLÉTICO MADRID5-2
8 1/8F RANERO CFELCHE CF3-2
QUARTS DE FINAL
9 1/4FVALENCIA CFREAL MADRID CF1-4
10 1/4FGRANADA CFFC BARCELONA 1-1
11 1/4FMÁLAGA CFALBORAYA CF3-1
12 1/4FRCD ESPANYOLRANERO CF9-0
SEMIFINALS
13  SEMREAL MADRIDRCD ESPANYOL1-4
14  SEMFC BARCELONAMÁLAGA CF4-1
FINAL
15 FINALRCD ESPANYOLFC BARCELONA1-3



.
FAIR PLAY CUPELX.2012
.
CATEGORIA PREBENJAMÍFASE DE GRUPS.
GRUP 2n.RCD ESPANYOL INTERNACIONAL  ELCHE11-0
GRUP 2n.HÉRCULES C.F.PROMESAS ELCHE CF2-2
GRUP 2n.RCD ESPANYOLRANERO C.F10-0
GRUP 2n.HÉRCULES C.F.INTERNACIONAL ELCHE3-5
GRUP 2n.RANERO C.F.PROMESAS ELCHE C.F.3-1
GRUP 2n.RCD ESPANYOLHÉRCULES CF7-0
GRUP 2n.RCD ESPANYOLPROMESAS ELCHE CF10-0
GRUP 2n.RANERO CF INTERNACIONAL ELCHE4-2
GRUP 2n.HÉRCULES CFRANERO C.F.-
GRUP 2n.PROMESAS ELCHE C.F.INTERNACIONAL ELCHE-
SEGONA FASEQUARTS DE FINAL
1 - 1/4 F.VALENCIA C.D. ANEF-ELCHE4-3
2 - 1/4 F.RCD ESPANYOLILICITANO SPORTING7-1
3 - 1/4 F. ELCHE C.F.KELME C.F.P*1-1
4 - 1/4 F.RANERO C.F.VILLARREAL C.F.2-7
.SEMIFINALS..
5 - 1/2 F.VALENCIA C.F.ELCHE C.F.P* 1-1
6 - 1/2 F.RCD ESPANYOL .VILLARREAL C.F.4-1
.FINAL (10:00h.)..
7. FINALVALENCIA C.F.R.C.D. ESPANYOL3-4


NO HI HA MANERA (2-2): L'ÀRBITRE DE NOU PROTAGONISTA...
I DESENLLAÇ CRUEL A L'AFEGIT.









 
 
RCD Espanyol: 2 – Sevilla FC: 2
 
 
Dos punts a les escombraries.
 
Quan pràcticament tenia l’equip espanyolista el triomf a la butxaca, una centrada de Coke per la dreta de l’atac sevillista, ha suposat la centrada i posterior remat de Negredo al fons de la porteria defensada per Cristian. Es el trist esdevenir d’aquest equip. Poca qualitat de la major part dels seus jugadors, molt dolents els arbitratges que es dediquen sistemàticament a ensorrar les poques esperances que els pericos tenim, i molt poca fortuna. Avui a l’afegit s’han perdut dos punts que haguessin sigut un autèntic bàlsam per aquest equip tant necessitat. Avís a navegants!. No serà gens fàcil si s’aconsegueix. Que ho sàpiguen els que potser avui ja haguessin pensat que no necessitem reforços, que amb Rui Fonte i Cía., es pot passar...
 
En un partit en el que ens juguem la vida, ha quedat ben palès el que hi ha a la plantilla. Stuani (amb màscara) i Rui Fonte titulars. Queda ja tot dit. Senyal que tampoc es confia amb el que resta a la plantilla. I avui l’afició (la CURVA) ha animat tot el partit fins el darrer instant i no ha s’ha recordat ningú dels que ens han dut a la més mísera ruïna tant esportiva com econòmica.  Però ni així ni contra deu en tot el segon temps, ni avançant-se en dues ocasions, ni així l’equip ha sigut capaç de guanyar a un estadi que està batent totes les estadístiques negatives tant de punts perduts com de poca afluència de públic (avui poc més de setze mil espectadors).
 
El partit ja ha començat fent-nos patir d’un bon principi. Cristian encertat ha evitat el gol dels visitants, primer als tres minuts llençant-se a la gespa abans que arribés al remat Navas. Posteriorment, l’ensurt ha estat de consideració quan Spahic s’ha quedat tot sol trencant el fora de joc i dins l’àrea ha afusellat a Cristian, responent bé el meta espanyolista que ha rebutjat la bola, refusant posteriorment amb el cap Colotto i allunyant amb el peu Forlín.
 
El partit donava un tomb quan Joan Verdú era empentat descaradament per Fernando Navarro dins l’àrea. Penal clar, que el propi Verdú transformaria amb massa sang freda pel centre mentre el meta es llençava a la seva esquerra. Però l’alegria duraria molt poc a la casa del pobre. Muñíz Fernández, horrible ell, s’inventaria un penal en una pilota dividida en una acció que cau tant Stuani com Kondogbia. Robatori de la factoria Villar, que ve a demostrar que xiulen el que no veuen, per que senzillament no ha succeït. El penal l’executa Rakitic enganyant a Cristian.
 
El partit torna a entrar en una fase de nervis, descontrol total, i en una falta conseqüència d’una errada anterior arbitral quan l‘Espanyol atacava (falta clara no xiulada) l’acció deriva en una falta compromesa de Colotto  de la que veurà la cartolina. Reyes llença abans que li doni permís Muñíz, i veu la segona cartolina groga. Polèmica de nou, i el Sevilla es queda amb deu. L’autor del gol executa el llançament enviant la bola a l’esquerra de la porta espanyolista. En els darrers minuts (43’) Stuani reclamà penal en una acció en la que cau dins l’àrea quan el defensor molt més ràpid li guanya la posició mentre que el davanter centre espanyolista necessita mig partit per arribar-hi a l’esfèrica.
 
En el segon temps, sembla l’Espanyol més decidit, tot sigui dit, jugant amb un home més. Wakaso culmina malament un bon contracop xutant sense ton ni son. Verdú molt desencertat altre cop, remata força malament una bona jugada (52’).  Bona part del públic es comença a posar dels nervis cada cop que Rui Fonte endarrereix una i altre vegada la pilota a la passada fàcil tenint companys per davant. Finalment esgota també la paciència d’Aguirre i es substituït per Simao.
 
El portuguès només ha sortit ha marcat el seu primer gol com a perico. Llançament de cantonada des de la dreta a càrrec de Wakaso, error clamorós en defensa del Sevilla, i rematant Simao molt poc ortodoxament, aconsegueix malgrat els esforços de Diego López per rebutjar la bola, que aquesta travessi la línia de meta, i acabi significant el 2-1 que obria les esperances a la parròquia espanyolista.        
 
Michel ha donat entrada a Negredo i posteriorment a Rabello i Manu del Moral. Longo ha substituït Stuani i tampoc ha demostrat res de profitós per l’equip. En el darrer quart d’hora, mentre l’Espanyol no encertava a culminar el contracop que li donés el tercer gol i amb ell la tranquil·litat, el Sevilla cada cop més –tot i jugar amb 10- anava tancant al camp propi als locals.
 
Avisà el quadre andalús amb un llançament des de la frontal a càrrec de Rakitic que Cristian fent un estrany, se la troba i rebutja com pot traient-se-la de sobre. (76’). La millor ocasió dels espanyolistes, una acció en la frontal de l’àrea sevillista amb cop d’esperó de Longo per Verdú qui remata a col·locar l’esfèrica i aquesta surt desviada a l’esquerra de la porta defensada per Diego López.   En un llançament de cantonada, la bola refusada per la cobertura visitant li cau a Verdú qui tot sol a la frontal, envia la seva rematada a la quinta forca.
 
Wakaso tindria una bona opció després d‘una bona recuperació, però tenint sol a Longo, prefereix cedir a Verdú quedant-se l’esfèrica curta. Es substituït  malgrat els aplaudiments i crits corejant el seu nom per part de la grada – no sempre justificats -, abans que acabés malament doncs ja tenia una cartolina de les “marca de la casa” per allunyar una esfèrica quan ja havia interromput el joc el col·legiat. El substitueix Raul Rodríguez passant Javi López a l’extrem.     El segon avís dels andalusos ha sigut a càrrec de Manu del Moral qui ho provarà escorat a l’esquerra amb un llançament potent que surt fora.      
 
Quan ja ens trobàvem al temps afegit (tres minuts s’havia mostrat al rètol), arriba la jugada definitiva en la que el Sevilla ha donat el tir de gràcia a un equip mig moribund. Falta a la medul·lar, pilota que acaba sent centrada per la dreta a càrrec de Coke,  i cop de cap de Negredo al fons de la porteria. Punt totalment insuficient, més tenint en compta que el proper partit és al Bernabeu...      
 
 
Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Cristian Álvarez; Javi López, Colotto, Héctor Moreno, Víctor Álvarez; Forlín, Víctor Sánchez; Wakaso, Verdú, Rui Fonte; i Stuani.
Substitucions: Simao per Rui Fonte, m 59; Longo per Stuani, m. 67; Raul Rodríguez per Wakaso, m 83.
 
Sevilla FC: Diego López, Navarro, Fazio, Spahic, Coke; Kongogbia, Rakitic; Navas, Reyes, Perotti i Diawara.
Substitucions: Negredo per Diawara, m. 64; Rabello per Perotti, m.70; Manu del Moral per Spahic, m 80.
 
Àrbitre: Cesar Muñíz Fernández, del comitè territorial asturià.  Ha mostrat cartolines grogues als espanyolistes Stuani, m.22, Colotto, m. 36, Víctor Sánchez, m. 44, Wakaso, m. 79 i Héctor Moreno, m. 87 i als sevillistes Reyes, (m. 32’ i m.38’), Perotti, m. 38, F. Navarro, m. 78 i Negredo, m. 88.  També ha amonestat al tècnic del Sevilla, per fer observacions a una decisió seva (89’).  
 
Gols: 1-0: Verdú (pen.), m. 13; 1-1: Rakitic (pen.), m. 23; 2-1: Simao, m. 60; 2-2: Negredo,  m. 91.
 
Incidències: Encontre corresponent a la jornada de lliga de 1a. Divisió, disputat en l’Estadi RCDE a Cornellà-El Prat davant 16.712 espectadors, i a bon segur que per primera vegada en un divendres.   
 


divendres, 7 de desembre del 2012

EL CERDANYOLA LI COMPLICA A UN FEMENÍ "B",
QUE FINALMENT ES FA AMB EL TRIOMF (2-1)

AVUI DAVANT EL SEVILLA FC (ESTADI RCDE, 21:30h.), L'ESPANYOL ES JUGA QUELCOM MÉS QUE TRES PUNTS. L'ESPANYOLISME NO POT FALLAR I HA DE DONAR RECOLZAMENT EN AQUESTES HORES GREUS QUE VIU L'ENTITAT.











RCD Espanyol Femení “B”: 2 – FC Cerdanyola del Vallès: 1


El Femení “B” de “Titi“ Camúñez va trencar la mini-ratxa negativa que en les tres darreres jornades havia afectat l’equip passant del primer al quart lloc després de dues derrotes a Lleida i a Saragossa i un empat davant el filial gabrielista a la Ciutat Esportiva. Ahir, en un partit molt fluix, l’equip perico va patir el que no està escrit per fer-se amb un triomf que li serveix per escurçar punts amb l’Escola de futbol Valls Femení (que només va empatar), quedant ara la primera posició (Girona FC) a només dos punts.

L’Espanyol tenia les baixes importants d’Eli Sivera, Ari Forment més les jugadores que compaginen amb el primer equip com Alba Pomares i Claudia. En l‘alineació espanyolista la jugadora del juvenil Cadet Ainhoa Alonso Salvador (que ja ha jugat varis encontres amb el filial) i la jugadora del Femení “C”, la golejadora Laura Casanovas.

El primer temps transcorria amb molta igualtat sobre el terreny de joc i absència total de jugades en les àrees.  Arribant gairebé a la mitja hora de joc després d’un intent de Laura avortat per Aroa que s’anticipa evitant la rematada de la jugadora espanyolista, arribaria el gol espanyolista després d’una centrada des de la banda dreta de l’atac espanyolista que molt bé remata al fons de la porteria Ainhoa Alonso.

Era l’1-0 que duraria ben poc... Només set minuts després, el Cerdanyola empataria en una bona acció de Flor que rebent a l’espai i escorada a la dreta dins l’àrea de càstig espanyolista, envia un bon remat creuat a la dreta de Judith.

Per ben poc no repeteix el Cerdanyola uns minuts després en una jugada força similar a l’anterior, però en aquesta ocasió la jugadora Marta, després de retallar a una defensora per obrir-se i trobar forat, rematà per sobre el travesser.  La darrera acció de perill fou per la local Laura qui retalla a la defensora i des de l’esquerra de l’àrea remata fàcil per la portera Meritxell.

En el segon temps més del mateix. Poc futbol, diverses substitucions per intentar donar altre caire al desenvolupament del partit, varies cartolines grogues a les blanc-i-blaves i el partit que no variava en absolut amb un Cerdanyola ben col·locat que s’anticipava constantment i no deixava a les locals fer el seu joc. A més no renunciaven en absolut en donar algun ensurt a les espanyolistes com en minut 65’ quan un servei de cantonada és rematat de primera per la resen ingressada al terreny de joc Mónica que surt llepant el travesser, per sobre la porta defensada per Judith Liria.

Quan el partit semblava acabaria amb empat a un gol, un planxa prop de la frontal és castigada amb lliure indirecte favorable a les de Titi. El servei l’executa llençant a porta Carla Borrás, amb el braç aixecat del col·legiat senyor Asensio Tejero, i la portera local Meritxell toca l’esfèrica i se l’acaba menjant. Era el 2-1 i la forta recriminació del senyor Povedano, tècnic del Cerdanyola a la seva portera s’escoltà amb tota claredat en un partit on la presència de públic brillava per la seva absència.

El Cerdanyola intentà esmenar l’error en el temps que mancava i disposà de dos llançaments a pilota aturada (el darrer en una falta penjada al 93’ que l’entrenador obligà a la portera a pujar a rematar doncs en l’anterior aquesta s’havia negat a pujar amb el considerable disgust del seu tècnic). Al final, el llançament acabaria directe a la part superior de la xarxa de la porteria espanyolista i ja no hi hauria temps per més.

Diumenge a les 10:00 h. l’equip espanyolista inicia la segona volta del campionat, rebent a la Dani Jarque a un perillós Badalona, instal·lat a la cinquena posició i que voldrà treure’s l’espina clavada del partit inaugural al Camp del Centenari, on les blanc-i-blaves van vèncer per 1-3 amb hat-trick de Jasmina Chamorro, ex jugadora del Badalona.     


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Judith, Jasmina, Queralt, Alba del Ojo, Mayra, Mónica Bácter, Haley, Xènia, Yaiza, Ainoa, i Laura.
Substitucions: Andrea Granados per Ainoa, m.62; Mónica López per Yaiza, m. 68; Carla Borrás per Haley Hustine, m. 76; Eva Blanco per Laura, m. 76. Altre suplent: Vero (p.s.)

FC Cerdanyola: Meritxell, Vives, Arona, Tània, Alba, Marta, Flor, Sofia, Celia, Sandra i Nerea.
Substitucions: Mónica per Marta, m. 59; Elena per Sofia, m. 73; Nina per Celia, m. 81. Altres suplents: Victoria (p.s.) i Núria.

Àrbitre: José Asensio Tejero, de la delegació del Maresme, assistit per Cecilia L. Muñoz di Giovambattista i Ainhoa Vàzquez Zarza. Ha mostrat cartolines grogues a les locals Laura, m. 59, Alba, m. 73 i Mayra, m. 81 i a la visitant Vives, m. 18.

Gols: 1-0: Ainhoa, m. 29; 1-1: Flor, m. 36; 2-1: Meritxell, pròpia porta, m. 84.

Incidències: Encontre corresponent a la darrera jornada de la primera volta del campionat de lliga del grup tercer de la Segona Divisió Femenina, disputat ahir al migdia al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Molt poc públic, gairebé ni cinquanta espectadors, matinal assolellada amb ambient fred. En les files del FC Cerdanyola del Vallès, la que fou durant moltes temporades jugadora del  RCD Espanyol tant en el primer equip com capitana en la seva darrera etapa del Femení “B” espanyolista, Elena Fernández Herraiz.  Una de les jutges auxiliars, Cecilia Laura Muñoz de Giomvabattista, també pertànyer al RCD Espanyol com a jugadora dels equips inferiors del futbol base femení fa tres temporades en companyia de la seva germana bessona Flor.

 

SEGONA DIVISIÓ FEMENINA, GRUP 3r.





.CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC
1
GIRONA F.C.
28138414017
2
F.C. BARCELONA "B"
28138413118
3
ESCOLA F. VALLS / GIMNÀSTIC
27138322214
4
R.C.D. ESPANYOL "B"
26138232813
5
BADALONA C.F.
20136252524
6
C.D. SANT GABRIEL "B"
19134722522
7
U.E. SANT ANDREU
17135262018
8
CD.TRANSPORTES ALCAINE "B"
16134451517
9
CLUB LLEIDA ESPORTIU
15133642929
10
CERDANYOLA VALLÈS F.C.
15134362121
11
U.E. L'ESTARTIT
13134182128
12
U.E. LLORET
12133373141
13
U.E. VIC
713148622
14
E.F. BONAIRE
6131391646













S E N T I M E N T P E R I C O . C O M