EL CADET "A" GUANYA 4-2 DESPRÉS DE
VEURE'S 2-2 I AMB 10 JUGADORS

RCD Espanyol Cadet “A”: 4 – CF Reus Deportiu: 2

Amb deu també guanya el Cadet...

Partit que semblava encarrilat per part del líder de la Divisió d’Honor Cadet en el primer quart d’hora, però que adormint-se’n sobre els llorers, va veure com en poca estona el Reus mitjançant un penal (que suposà l’expulsió del meta Manuel), empatava el partit, donava la sorpresa i a sobre jugaria amb superioritat numèrica durant cinquanta minuts. Però l’equip espanyolista va demostrar clarament la seva qualitat i va tornar a establir amb tot mereixement la real diferència en el marcador que la classificació ens mostra entre ambdós conjunts.

L'encontre se li posava coll avall als de Dani Fernández ben aviat. Ja als primers instants avisà l’Espanyol amb una penetració de Pol Mikel Lirola superant a dos adversaris i enviant a còrner un defensor la passada de la mort. El servei de cantonada s’executa i la pilota ben oberta cau a peus de Campu qui no s’ho pensa i escorat a l’esquerra xuta amb la fortuna que li manca al meta visitant que no aconsegueix blocar i se li cola la pilota dins. Un gol poc bonic, però d’igual valor...

El 2-0 duria la signatura del central espanyolista Alex López. Seria al quart d’hora quan una falta a la dreta (com un còrner més obert) es penjada per Aaron, i molt bé s’h¡ anticipa ficant el cap Alex, a la zona del primer pal.

Però el Reus Deportiu només dos minuts després del gol espanyolista escurça diferències amb un xut amb paràbola del dorsal 10 Aleix Llobet, que acaba allotjant-se a l’escaire esquerra. Semblava que tan sols havia sigut una jugada aïllada, i que l’equip espanyolista tornaria a la càrrega sense passar majors problemes. Una centrada des de l’esquerra del seu capità Oscar Melendo, obliga al porter a esforçar-se al màxim traient una mà quant la bola se li colava.

El conjunt reucenc tindrà l’ocasió de donar l’ensurt i no ho desaprofitaria. Jugada d’atac, sortida desesperada del porter Manuel, fa caure al davanter i tot i que no tenia la verticalitat suficient, el col·legiat  no ho dubta interpretant que era jugada clara de gol i l’expulsa, al marge d’assenyalar el clar penal. El llença l’autor del primer gol Aleix Llobet, que fa doblet, doncs enganya al meta Pol enviant la bola ajustada a l’esquerra de la seva porteria.  Sense gaires problemes aguanta el conjunt reusenc els darrers set minuts de joc fins la finalització del primer temps.

Però amb el fort ritme de joc i qualitat del conjunt perico –tot i jugar amb deu -, era força complicat mantenir el resultat per un equip com el Reus Deportiu, malgrat la seva lluita i la il·lusió de veure’s amb aquest empat a dos després de començar amb dos gols per sota. Per que a l’Espanyol com és lògic li anava el primer lloc de la classificació en joc i no estava per sorpreses...

Ràpidament establí la “normalitat” quan en una jugada als dos minuts de la represa, acaba amb una pilota centrada des de l’esquerra que remata engaltant una preciosa volea dins l’àrea, Marc Manchón. Era el gol que donava la tranquil·litat posant altre cop al conjunt perico per sobre el marcador. Tot i jugar amb deu, en cap moment es va transmetre la sensació d’aquest fet, doncs el conjunt espanyolista tot i fer un partit discret, dominà amb força intensitat i tingué suficients ocasions com per augmentar el marcador que finalment aconseguí establir de 4-2.

Abans del quart gol, se li anul·là un gol a Campu per situació antireglamentària, i el col·legiat tingué el seu minut de glòria amonestant al tècnic espanyolista. Després d’una bona ocasió del Reus Deportiu que obligà a intervenir al porter Pol Agustí i un minut després amb una rematada creuada de Recasens que mostrava que encara el Reus estava perfectament viu, l’Espanyol ja no deixà cap lloc al dubte i tancà definitivament el partit amb el quart gol obra de nou com no, de Víctor Campuzano.
En aquest gol es donà la circumstància que quan s’escapa Adrián Rivas, l’àrbitre del partit desautoritza al seu jutge auxiliar que havia aixecat la bandera –equivocadament –,  assenyalant fora de joc. El col·legiat deixa seguir l’acció amb un gest clarament inequívoc, i Adrián Rivas xuta un fort tret que el porter no pot blocar i molt oportú Campu envia la bola al fons de la porteria reusenca.

En els darrers vint minuts de joc l’Espanyol continuà atacant cercant el cinquè, però el marcador ja no es va moure. Ocasions no en van faltar com una rematada de Labiano a un centre d’Aaron Martín o una rematada a boca de canó de Marc Miquel després de controlar amb el pit que el meta es llueix rebutjant i per molt poc no hi arriba Adrián Rivas al remat.

En els darrers minuts més jugades d’atac espanyolista: Rematada de Labiano que treu amb el peu el porter en una gran intervenció, un servei de cantonada executat per Alex que forçadament remata ficant Adrián Rivas el pit sortint fora a la dreta, o un tret dur del propi Rivas que s’estavella en les cames d’un defensor o una rematada que un defensor reusenc treu sota pals. Per contra, el conjunt roig-i-negre tingué una ocasió a l’equador del segon temps en el llançament de falta directe a càrrec del jugador més perillós dels visitants, Llobet, que envià a còrner el meta Pol.

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Manuel, Emilio, Alex, Aaron, Stehphane, Gonzalo, Pol Mikel, Oscar Villanova, Carlos Cano, Oscar Melendo i Campu.
Substitucions: Pol (p.s.) per Oscar Villanova, m. 32;  Roger Aleu, Marc Manchón i Adrián Rivas per Emilio, Gonzalo i Carlos Cano, m. 41; Adrià Labiano, Emilio i Joel per Pol Mikel i Campu, m. 68; Marc Miquel per Roger Aleu, m. 73.

CF Reus Deportiu: Ramón González, Roger Seto, Alejandro Salmerón, Brian Joel, Gerard Batista, David Carpintero, Joaquím Cardona, Oscar Diezbaroch, Joan Ramón, Aleix Llobet, i Eudald Recasens.
Supents:  Eric García, Ramón Requesens (p.s), Joan Avante, Gonzalo Zúñiga, eric González i Jordi Bravo.

Àrbitre: Alberto Danila assistit en bandes per Antonio Danila i Raul García Pérez. Va mostrar cartolina groga al local Roger Aleu, m. 61 i al visitant Eudald Recasens, m. 61. Va expulsar amb vermella directa al porter espanyolista Manuel, m. 32.

Gols: 1-0: Campu, m. 5; 2-0: Alex, m. 15; 2-1: Aleix Llobet, m. 17; 2-2: Aleix Llobet (pen.), m.33; 3-2: Marc Manchón, m.42; 4-2: Campu, m. 59.

Incidències: Encontre corresponent a l’onzena jornada de lliga a la Divisió d’Honor Cadet, disputat la tarda de dissabte al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Temps assolellat, temperatura baixa.