dissabte, 28 d’octubre del 2006

EL JUVENIL ES PASSEJA PER EL NARCÍS SALA: 0-2

EL JUVENIL A, CONTINUA LIDER... 0-2 DAVANT LA U.E. SANT ANDREU.

Partit molt plàcid el que ha disputat el juvenil perico en el Narcís Sala, i que en menys de vint minuts ha deixat vist per a sentència amb dos gols obra de Xavi i Jesús, els golejadors fins les hores de l’equip aquesta temporada.
Al primer atac amb cara i ulls de l’Espanyol, una passada de Juanjo que ha completat un bon partit, i superant la defensa quatribarrada, Xavi recull la pilota i en el un contra un amb el porter Fran, el supera marcant el primer gol espanyolista. Al 18, una falta comesa per Ferran sobre Javi Cantero, per banda esquerra, castigada amb la primera tarja groga del partit, serveix per que Juanjo faci el llançament i Jesús Berrocal posi el resultat al marcador que seria el definitiu. Al minut 26, una gran jugada de Gerard per banda esquerra continuant un contracop, passada en profunditat a Jesús, que li guanya la partida al defensa, s’interna dins l’àrea però en comptes de xutar, dona una passada de la mort que després no troba rematador, per que la defensa local rebutja com pot la jugada. Una jugada començada des de la defensa, per Oscar Reyes, Xavi habilita a Jesús que es derribat clarament dins l’àrea de càstig, en un penal clamorós que l’àrbitre es menja descaradament. El jutge auxiliar que cobria l’atac blanc i blau s’ha fet un far d’aixecar la bandereta marcant fora de joc en moltes jugades, alguna de més...
Al 37’ una altre jugada de molt perill perico, en la que s’interna Xavi, surt el porter i el seu remat rebota a un defensa i quant la pilota es colava dins de la porteria local, acaba sent rebutjada per el conjunt del Sant Andreu.
La segona part ha començat amb un fort tret de Juanjo que ha sortit llepant el travesser de la porteria local. Al 50’ Jesús que ha rebut una passada de Gerard en profunditat, i en la lluita cos a cos amb el seu marcador, li guanya la posició i es marxa sol i marca, però l’àrbitre del matx invalida la jugada per falta del davanter perico. Jugada discutible. Al 55 jugada calcada de l’anterior i amb el mateix protagonista. Aquest cop potser si tenia raó el col·legiat. Al 56’ Xavi remata creuat fregant el pal dret de la porteria de Fran. A partir d’aquests moments, molts canvis per part dels dos equips, el ritme cada cop més baix, i un Espanyol que ha acabat especulant i deixant passar els minuts molt sòlid amb defensa (ja son quatre partits que no encaixa un gol) i sense passar cap tipus de perill en tot el partit llevat de dues accions relativament perilloses (una jugada que Isaac ha sortit rebutjant amb el cap fora de l’àrea, i un llançament, i poca cosa més) que ha sigut tot el bagatge d’un conjunt, la UE Sant Andreu que ha demostrat ser en el partit d’avui molt inferior al conjunt blanc i blau, que continuarà una setmana més sent el líder de la categoria .

UE. Sant Andreu: Fran, Ferran, Torre, Santolalla, Mario, Adri, Ruben, Marc, Dani, Morillo, Ismael: Han jugat també; Oriol(,Edu , Blas, Iglesias.

RCD Espanyol: Isaac, Ricard, Guille, Oscar Reyes, Javi Cantero (Fran 85’), Juanjo, Xavi, Carlos, Jesús Berrocal ( Jesús García 80’) José “Canario” (Charly Lumbreras 63’), Gerard (Albert García, 69’)

Gols: 0-1 (7’) Xavi 0-2 (18’) Jesús Berrocal

Àrbitre: Sr. García García. Tarjes grogues a Ferran, Oriol, Santolalla, Marc, per part local i per part espanyolista tan sols una al minut 80’.

Camp: Narcís Sala de Sant Andreu (Barcelona). Presencia destacada de seguidors blanc i blaus
.

RESULTATS D’AVUI DISSABTE:

El Cadet de Planagumà ha fet un gran partit derrotant al Cornellà per 5-0. A la mitja part el conjunt perico, que s’ha mostrat tot el partit molt superior i ha gaudit de moltes més ocasions per incrementar el compte, se n’ha anat amb una avantatja de 2-0.

L’Infantil A, ha guanyat al Sant Gabriel per un contundent 0-4, al José Luís Ruíz Casado de Sant Adrià.

L'Infantil B ha guanyat aquesta tarda al Terrassa B per 5-1 a la Ciutat Esportiva


L’Aleví A, de Villarroya ha sigut la nota negra de la jornada al empatar a dos en front el Granollers a la Ciutat Esportiva. Amb aquest resultat deixa de moment la primera posició a la classificació de la Divisió d’Honor Aleví.

L’Aleví B ha guanyat els primers punts a domicili del que va de temporada al imposar-se al Farners, al Municipal de Santa Coloma de Farners, per un contundent 0-4 mostrant així la continuïtat evidenciada després del triomf la passada setmana per 11-1 a Sadrià, davant el Sant Feliu de Guíxols.
El benjamí A ha guanyat 3-1 al Gimnàstic Manresa a la Ciutat Esportiva.

El Benjamí B ha perdut 2-4 davant el Sant Cugat Esports aquesta tarda a la Ciutat Esportiva.

El pre - benjamí ha guanyat al camp del Ibèria per 3-11 a la UE Sants.

L'ESPANYOL FEMENÍ B de Titi Camuñez ha obtingut un bon resultat de la seva visita a Lleida empatant a un gol. Recordar que porta cinc partits consecutius sense conèixer la derrota, d'un total de sis partits.

L’equip Infantil B femení ha perdut 3-1 a Sabadell en front el conjunt local, que era l’equip A, mentre que les jugadores blanc i blaves eren les més petites de la base femenina perica.

Foto d'arxiu: josep maria. Isaac ja fa quatre partits amb el juvenil que no encaixa cap gol


NO OBLIDEU CANVIAR EL VOSTRE RELLOTGE , PER QUE A LES TRES SERAN LES DUES, PER AJUSTAR-LO AL NOU HORARI D’HIVERN, I DEMÀ TOTS A LA CIUTAT ESPORTIVA A ANIMAR AL NOSTRE FEMENÍ.

ENTREVISTA AMB JOAN CALERO (ATLETISME)

ENTREVISTA AMB EL PRESIDENT DE LA ASSOCIACIÓ ESPORTIVA BLANC I BLAU PRO SECCIONS, SR. JOAN CALERO

Sentiment Perico, en el seu esforç per donar una informació diferent i útil, des de el punt de vista perico, amb els temes importants que facin i col·laborin en el engrandiment del nostre Club, i fugint de lluites diverses, i polèmiques més o menys interessades, avui us pot donar en rigorós directe (el temps d’escriure aquest article, i alguns problemes tècnics en blogger) una entrevista amb el President de l’Associació Esportiva Blanc i Blava pro Seccions, Sr. Joan Calero. Tal com vàrem assegurar en Sentiment Perico en exclusiva el dia 21 d'Octubre(dissabte passat) , ahir dia 27 d’Octubre era el dia decisiu per l’atorgament del permís per part del Consell.

Començo aquesta estona que em xerrat amb Joan Calero, primer de tot, donant-li l’enhorabona per la decisió final del Consell, no exempta de suspens fins el final, ja que el tema no ha passat sempre per bons moments, i en més d’una ocasió inclòs ha perillat.

Entrant en matèria:

- ¿Quin serà el nom que portarà la Secció?
- “El nom serà Associació Esportiva Blanc i Blau pro- seccions”


- ¿Els motius per els que no figura el nom del RCD Espanyol?
- Amb l’acord que arribat amb l’Entitat, només ens deixen portar els colors a la samarreta i l’escut del Club; en cap lloc més no pot figurar més que en la samarreta”


- ¿Com serà la samarreta en quant al diseny?
- “En principi això encara no s’ha determinat entre els membres de la Junta Directiva de la Secció; si la actual, o la tradicional de l’atletisme blanc i blau”


- ¿Y lluiran patrocinadors a la samarreta?
- “Estem en contactes, per que ens donin el permís, per pogué portar el logotip de DROGAS NO, i des de el mateix moment que comenci la temporada , ja ens posarem a treballar en la recerca de patrocinadors per la temporada que ve.”


- ¿ Per què només es l’acord per un any ...?
- “Si per un any, i després ja tornarem a parlar de les condicions, i assegurar el tema del finançament al Consell”.


- ¿El tema de les Escoles de hoquei i de bàsquet... això suposo deu quedar paralitzat de moment, no?
- “En efecte, per que nosaltres teníem ja tot el pressupost per les escoles, i els llocs i tot, però ha sortit altre imprevist que ha fet que aquests diners vagin per altre tema”


- ¿Per?
- “El club no ens dona cap recolzament logístic per la gestió i administració; ens hem de buscar un local per la nostra seu, despeses de llum, telèfon, fax, etc...I aquest local no pot figurar en lloc el nom de l’Espanyol, ni el seu escut ni rés que faci identificar el Club amb la nostra associació, sols a les samarretes.”


- Això, suposo deu ser per que no es fien, que es quedi penjat a mitja temporada, i el Club tingui que assumir les despeses, per responsabilitat subsidiària... ¿no?
- “En efecte... es per això que queda allunyada qualsevol dubte que hi pogués haver-hi, ja que el responsable de tot es l’Associació, que es em registrat com a tal al Consell Català d’Esports, i a la Federació Catalana d’Atletisme, per que des del Club ens han dit que fins el trasllat a Cornellà, l’Espanyol no pot posar diners a les seccions. Que tinc que dir, que ha sigut una gran sort en aquests dos mesos a corre-cuita pogué trobar els diners i cobrir tot el pressupost ”


- ¿Quant es presentarà oficialment?
- “Dilluns ens reunim, la Junta directiva de l’Associació, i decidirem el dia de la presentació i altres aspectes, com el calendari, i altres temes, com el de la samarreta, etc.”


- Parlant del Calendari ¿Com funciona això... perdoneu la meva ignorància?
- “Em de triar les proves, amb la decisió dels nostres atletes i els tècnics, per que per posar un exemple, el dia 5 de novembre ja ens han invitat a dos llocs al mateix temps... al Cross de Calldetenes (Osona) i a altre lloc...”


- ¿Com els tennistes, que trien els torneigs que participen?
- “Si, més o menys...”


- ¿ I qui forma part de la Junta’
“A més del president, que soc jo, el vice-president serà Tomàs Barris, el Secretari Vicens Piera, Jordi Puyaltó (Tresorer), Francesc Lechaire, com assessor, i vocals Justo Conde, Lluís Marimón, José Vázquez, (ex jugador de hoquei).”


- ¿En quant, al número d’ atletes, serà el que ha sortit en els mitjans de comunicació, es a dir, Maria Vasco, (Marxa), Valentí Massana (direcció de l’apartat de Marxa), les germanes Pulido a la Marató, Eizmendi, Víctor Gonzalo, Kaluja, Josep Maria Rosselló, Moustapha Younes, o hi ha algú més ?


- “ Ens reuniren amb, Barris, Domingo López, i Montserrat, hi acabarem d’ arrodonir el llistat definitiu”


- ¿Que penseu que ha possibilitat , aquest canvi en el Director General Executi, que en principi semblava molt distanciat amb el projecte i molt recelós per donar el OK definitiu?
- En primer lloc per que em complert tots els punts que ens han imposat, per tant no hi havia arguments per rebutjar-lo i segon per que el recolzament i la publicitat que ha suposat el comunicat de l’APMAE donant suport al projecte ha sigut un punt d’inflexió al tema”


- ¿Quelcom, més ...?
- “Donar les gràcies a tots els que han contribuït i han recolzat el projecte”


Moltes gràcies a vostè, per haver-li tret uns minuts del matí. Gràcies des de Sentiment Perico a l’Associació Esportiva Blanc i Blau en general i a vostè en particular per el temps concedit.

FOTO: Tomàs Barris. Agraim a PERICOS ON LINE I A JORDI PUYALTÓ EN PARTICULAR, i al propi Tomàs Barris, per la seva dedicació envers al RCD Espanyol.

ELS PARTITS MÉS IMPORTANTS PER VEURE AQUEST CAP DE SETMANA


Els partits més destacats d’aquest cap de setmana per veure, els fidels de Sadrià:

EL FEMENÍ A EN FRONT EL SEVILLA CF, partit entre el campió i el subcampió de la categoria. En els enfrontaments amb el conjunt andalús, en els tres últims anys, l’Espanyol ha obtingut la victòria a Sadrià en tots els partits;6-2, 2-1, 2-0 en lliga i en la Copa 4-1. El conjunt del Sevilla (abans Híspalis) ha quedat en dotzè lloc fa tres temporades, cinquè l’any següent, i subcampió la temporada passada amb el final que tots recordem. De l’anterior temporada cal destacar la baixa de Mª Benito “Chave” actual jugadora del Rayo Vallecano, i les altes son Sandra García del desaparegut Estudiantes, Ana Mantas del Granada i dues jugadores que tornen després de haver-ho deixat per motius laborals.

La plantilla del Sevilla CF. està formada per les següents jugadores:

1 LUCÍA Muñoz
13 INÉS Herrera
22 “KOYA”Victoria Barea (filial)

3 Rocío LÓPEZ Díaz
4 AMPARO Gutiérrez
5 VIRGInia Velasco (torna a l’equip.)
6 Alexandra López “ALE”
11 Coral Dorado “CORI”
14 SANDRA García Giradles (Estudiantes)
18 ANA MANTAS (Granada 2006)
23 “KRISTI” Cristina Benavides
24 María SUAREZ

7 “WILLY”. Ana Mª Romero
10 VANEsa Gimbert
17 María JAEN (Torna a l’equip)
20 ALÍCIA Fuentes
21 SILVIA Doblado
27 SONIA Garrido
28 “MARY PRY” M. Mar Fernández
29 ANA LLAMAS

8 SANDRA Jiménez
9 Mª Auxiliadora Jiménez “AUXI”
25 Rocío RIOS
31 NADIA Caballero
Entrenador: Sebastián Borrás



Dissabte, el més destacat es el partit del Cadet A, a les dotze en front el CE Cornellà. Un Espanyol- Cornellà en futbol base sempre es un bon plat per els sibarites seguidors dels nostres equips de les divisions inferiors. Malgrat que el conjunt properament veí del nostre club, no ha començat molt bé la temporada en la Divisió d’Honor Cadet (ocupa la desena posició amb un sol partit guanyat i dos d’empatats i quatre gols a favor i quatre en contra), esperem es vegi un bon partit, i l’equip de Planagumà pugui continuar obstentant el liderat que ara mateix ocupa per diferència de gols.

Per qui vulgui més futbol el dissabte a part dels encontres esmentats a l’agenda setmanal, recomano anar al Narcís Sala de Sant Andreu, on l’antic Ferran Martorell juvenil, ara CE Sant Andreu, disputarà un emocionant encontre amb el nostre juvenil de Divisió d’honor, més si cap després de la victòria davant el Barça diumenge passat. Amb set victòries de vuit encontres, els jugadors entrenats per Perarnau, defensaran el liderat del grup tercer de la Divisió d’Honor juvenil davant un conjunt que ocupa la novena posició amb tres partits guanyats, dos empatats i tres perduts, 10 gols a favor i 12 en contra, però que al Narcís Sala només ha deixat escapar dos punts a la segona jornada en front el Binèfar, i per tant està imbatut. L’Espanyol té un punt més que la Damm, i cinc més que el Girona que es tercer, mentre que el Real Mallorca, que va perdre amb la Salle Mallorca, es troba igual que el FC Barcelona a set punts dels pericos.

fotos d'arxiu: josep maria.






divendres, 27 d’octubre del 2006

L’Espanyol autoritza a la Associació Esportiva Blanc i Blau d'atletisme a lluir els colors i dur l'escut del club.

www.rcdespanyol.info/
El RCD Espanyol i la Associació Esportiva Blanc i Blau d'atletisme han arribat a un acord pel qual se'ls autoritza a utilitzar els colors i l'escut actual del RCD Espanyol única i exclusivament per posar-los a les samarretes oficials que utilitzaran solament els seus atletes en les competicions oficials d'atletisme. L'autorització es concedeix de forma gratuïta pel RCD Espanyol, com a suport moral a la pràctica de l'atletisme i com a mostra d'agraïment al gran sentiment espanyolista que els membres de l’Associació Esportiva Blanc i Blau han manifestat i manifestaran en el futur.L'autorització es concedeix pel termini d'un any i ha estat signada pel Director General Executiu del RCD Espanyol, Sr. Pedro Tomás Marqués i acceptada en representació de l’Associació pel Sr. Juan Calero Hernández.


Intentarem tant aviat com ens sigui possible, ampliar detalls, sobre aquest tema.

COMENTARI

Vagin-se d’una vegada tots els integrants d’aquesta corrompuda federació

No ha trigat gaire en demostrar-nos el doble raser que es fa servir en aquest pou sense límit de corrupció, de duresa amb els febles i de submissió als poderosos. Sr. Villar, marxis d’una vegada que tots els pericos ja n’estem farts de vostè i de tota la colla de gàngsters associats que l’acompanyen, tant a la federació com a aquests fraus que porten per nom el de comitès. Hora seria que algú recorris a la justícia ordinària per desmuntar tota l’embrolla que tenen vostès organitzada en els estaments rectors del futbol nacional.

El cas de
Cecilia Espinosa, es el motiu mes clar de la doble vara de mesurar que sempre han fet gala aquesta gent. Un error en la fitxa, d’una noia que venia de enterrar el seu pare, i com a homenatge simbòlic la van fer jugar uns minuts en el Puebla- Atheltic, que inclòs va passar inadvertit a l’àrbitre del matx, va donar l’ocasió al delegat basc per impugnar l’encontre per alineació indeguda(de passada perjudiquem al femení de l’Espanyol, ¿oi, Sr. Villar?).

¿Ho veuen? ... ¡Què fàcil es guanyar un partit als despatxos quant s’ha perdut al camp, si et dius Athlétic de Bilbao!... o què fàcil es no perdre’l si et dius FC Barcelona, en cas contrari, amb agreujants molt més significats, amb mala fe provada, amb tot el cinisme i la poca vergonya que el FC Barcelona va alinear jugadors suposadament lesionats, quant a les dues o tres hores ja s’entrenaven amb els seus equip... i van jugar incomplint las normatives FIFA que prohibeixen ser alineats en cinc dies, i per tant tan en el partit d’anada COMO EN EL DE TORNADA, van ser alineats indegudament aquells dos “lesionats”, i no va ser reconeguda aquesta infracció per els integrants nomenats per el corrupte, (no així per el membre independent del comitè), tant a competició com a apel·lació. No vull ni pensar les greus pressions i xantatge que haurà n estat sotmesos els membres del consell directiu del nostre club... tractant-se de personatges com dels que estic parlant.

Tot i això, com que jo no em dec a ningú, ni estic sotmès a cap imposició ni penso acceptar cap norma ni llei de silenci, i no vull contribuir en la meva modesta aportació a la complicitat en actituds immorals i quasi delictiva que han fet gala tota aquesta colla de impresentables que manen al futbol nacional amb la complicitat dels interessats, i dels covards i porucs. Per tant des d’aquest minúscul mitja de lliure expressió, continuaré mostrant amb contundència, el meu pesar per les injustícies, i la lluita per la igualtat davant les normes i les lleis per a tots. Per tant, dit això, només em queda dir per penúltima vegada: ¡Sr. Villar, vergonya sé que no en té... però vagin-se abans que acabi com han acabat els seus iguals a Itàlia !. Marxi ja...




CLASSIFICACIÓ DESPRÈS DE PROSPERAR EN PRIMERA INSTÀNCIA LA IMPUGNACIÓ DELS AMICS DE VILLAR.


...................................P PJ PG PE PP GF GC
1º Levante .................15 5 5 0 0 .20 .1
2º Athletic...................13 5 4 1 0 .15. 4
3º Espanyol.................12 5 4 0 1 .20 .8
4º Rayo Vallecano.......10 5 3 1 1 .13 .6
5º Sevilla.....................10 5 3 1 1 .11 .6
6º Oviedo Moderno......7 .5 2 1 2 .10 13
....

dijous, 26 d’octubre del 2006

AGENDA CAP DE SETMANA I GOLEJADORS.

Partits del cap de setmana.
Sadrià.


28 d’Octubre
Cadet A- UE Cornellà 12.00 hores
Infantil B –Terrassa 16.00 hores
Aleví A – Granollers 14.30 hores
Benjamí A – Gimnàstic Manresa 15.30 hores
Benjamí B – Sant Cugat Esports 16.45 hores

Diumenge 29 d’Octubre
Juvenil B - Jabac Can Jofresa. 10.00 hores
Femení A – Sevilla FC 12.00 hores.
Femení Infantil A – EFO , 87 C “A” 9.30 hores


Desplaçaments 28 d’Octubre

UE. Sant Andreu - Juvenil A . Narcís Sala, 18.00 hores.
Sant Gabriel – Infantil A. J.L.Ruíz Casado (Sant Adrià del Besós) 12.00 hores .
Farners CE “A” – Aleví B. Municipal Santa Coloma de Farners 11.00 hores
Masnou – Benjamí C Municipal d’Esports de Masnou 9.00 hores.
Lleida – Femení B. Annexes Camp d’esports Lleida.18.00 hores.
Sants – Pre Benjamí. Camp de Futbol Ibèria. 10.00 hores
Torroella F F – Cadet Femení Mpal. Sant Fruitós del Bages.11.30 hores.
CE Sabadell – Femení Infantil B. Poliesportiu Arrahona Merinals (Sabadell) 9.30 hores


Diumenge 29 d’Octubre. Desplaçaments
UD Levante - RCD Espanyol Estadi Ciutat de Valencia. 17.00 hores
FC Barcelona B – RCD Espanyol B Mini Estadi 17.00 hores TV (C33)
Girona B – Cadet B Torres de Palau (Girona) 12.00 hores.

GOLEJADORS


Primer equip
Tamudo 2
Moisés 1
Jonatas 1

Espanyol B
Yagüe 3
Bussy 3
De Pablos 1
Zamora 1
Ángel 1
Fede 1

Juvenil A
Jesús Berrocal 4
Xavi 2
Albert García 2
Quique 2
Charly Lumbreras 1
Juan 1
Fran 1
Zamora 1

Juvenil B
Oriol Sans 4
Chuli 4
Sergio 1
Oriol Ricarte 1
Carlos Salgado 1
Marc de Val 1
Lluis Crous 1
Lucas Porcar 1


Cadet A
Quique 8
Álvaro 6
Molina 2
Oscar Sielva 2
Juanjo 1

Cadet B
Sani 6
Román 3
Gabri 3
Albert Blázquez 2
Miki 2
Edu 1


Infantil A
Gil 6
Xavier Lacambra 3
Xavi Solé 2
Rufo 2
Cristian 1
Joan Angel 1
Diego 1
Marc 1
P. p. 1

Infantil B
Óscar Medina 3
Alex 3
Casado 1
Albarrán 1
Carles 1
Oscar Arroyo 1
Jacobs 1

Aleví A
Pol 3
Juan Pablo 2 , Miquel 2 , Jordi Cano 2, Jack 2
Marc Gelmà 1
Sergio 1
Iu 1
Oriol 1
Paco 1

Aleví B
Carlos 3
Marc 2
Aitor 2
Roger 1
Alex 1
Navarrete 1
Pablo 1
Gabriel 1
Miqui 1
Albert 1



FEMENÍ A
Adriana 6
Marta Cubí 5
Carol 4
Sara 2
Ane 1
Aida 1
Noemí 1

Femení B
Raquel Corral 8
Marta Corredera 4
Andri 2
Debora 2
Reche 2
Carme 2
Kenti 1
Natalia Rubio 1


L’Espanyol B, malgrat aconseguir igualar el marcador del partit d’anada i guanyar per 1-2 va sucumbir a la tanda de penals, (no sé que passa en aquest club, amb el tema dels penals, en totes les categories) on el CE Sabadell es va mostrar més segur, fallant només un llançament mentre que el conjunt espanyolista en va errar dos (Juanjo i Fede)
Pedraza va fer el 0-1 i quant el marcador era d’empat a un, Fran Erencia va fer pujar al marcador, el resultat que igualava l’eliminatòria.

FOTO: josep maria. Aquest penal si que va acabar entrant dins (Infantil -Tàrrega)

LA SORT DEL CAMPIÓ

¡¡¡Quin patiment!!!

Un cop més un altre final d’infart, arribant al minut 91 amb resultat desfavorable d’1-0 per el desastrós joc, i el poc entusiasme exhibit durant tot l’encontre, quant el àrbitre Carlos Delgado Ferreiro, s’ha erigit en protagonista, aquesta vegada a diferència de Pino Zamorano, afavorint els interessos blanc i blaus; primer per assenyalar unes suposades mans dins l’àrea del defensa Amaya. L’encarregat de llençar el màxim càstig ha sigut en absència de Tamudo, Luís García, que ha llençat i el porter del conjunt madrileny ha endevinat la intenció. El col·legiat basc ha ordenat la repetició del penal i amb la posterior expulsió de Raul Molina que havia sigut substituït i estava a la banqueta. Luís García no ha desaprofitat el segon intent i ha establert el resultat mínimament decent d’empat a un, que ha sigut el definitiu.

El que no ha sigut gens decent ha estat el mal joc que ha obsequiat l’equip (i menys mal que no el donaven per TV) durant gairebé els noranta minuts. Valverde ha tornat a fer les ja clàssiques rotacions, alineant a Sergio Sánchez i Moha en els laterals, amb Torrejón i Lacruz al eix de la defensa. Una parella de pivots formada per Ito i Jonatas, amb Fredson a la mitja punta, Coro i Riera per bandes, quedant Pandiani com home més avançat.

Sols al principi del matx ha semblat que l’Espanyol es prenia el partit amb seriositat. Un remat de Jonatas Domingos rebutjat per el meta local, i el còrner posterior que ha estat rematat per Marc Torrejón al travesser de la porteria madrilenya. I prou... a partir d’aquí un tediós espectacle exacerbat per el terreny de joc relliscós a conseqüència de la pluja que ha caigut. Una errada de Moha al minut 35 ha estat a punt de costar molt car, quant Diego Torres s’ha quedat tot sol davant Iraizoz. Sis minuts després ; penal per mans de Torrejon després d'una centrada per banda dreta que colpeixa al braç i l'àrbitre considera penal, que no desaprofita Diego Torres per avançar al Rayo Vallecano en el marcador.

La segona part s’ha iniciat movent fitxa Ernesto Valverde: Chica ha substituït a un desafortunat Moha, i veient que l’equip no reaccionava ha substituït a Fredson i a Ito per Moisés i Luís García. Al minut 64 s’ha demanat un possible penal en l’àrea espanyolista. En l’últim quart l’Espanyol ha intentat demostrar que volia fer quelcom per empatar el partit, però seguint la mateixa tònica de desencert i falta de velocitat en el joc. Dos jugades de Riera per banda, que ni Luís García ni Pandiani arriben a poder connectar el seu remat, un possible penal a Riera, una falta fregant la calç de l’àrea rayista, i poca cosa més, fins que al minut 86 Gorka ha parat una pilota que portava camí d’acabar en tragèdia copera. I d’aquest punt s’ha passat a la jugada comentada del penal assenyalat en el temps d’afegit.

Fitxa tècnica:

Rayo Vallecano: Javi Muñoz, Llorens, Amaya, Yuma, Diego Torres (Armentano, min.67), Raúl Molina (Amores, min.57), Enguix, Iznata, Albiol, P. Baquero (Cubillo, min.73) i J. Álvarez.

RCD Espanyol: Gorka Iraizoz(6), Sergio Sánchez(4), Lacruz(2), Torrejón(5), Moha (2) (Chica, min.46) (5), Ito (4) (Luis García, min.59) (5), Fredson (3) (Moisés, min.59) (6), Jônatas (4), Riera (5), Coro (4) i Pandiani(4)

Àrbitre: Carlos Delgado Ferreiro (C. Basc). Per part del Rayo, targeta groga a Enguix (min.44), J.Álvarez (min.53), Llorens (min.55). Per part de l'Espanyol, a Lacruz (min.84). Tarja vermella a Raul Molina en el m. 94 que estava a la banqueta.
Gols: 1-0, Diego Torres pen. (min.42); 1-1, Luis García pen.(min.96).
Estadi: Teresa Rivero, 4.000 espectadors

dimecres, 25 d’octubre del 2006

DEBUTA EL CAMPIÓ, A LA COPA, AQUESTA NIT: 20:45



Debuta a la copa 2006-07 el campió
Dimecres 20:45 hores. Escenari: Teresa Rivero (antigament Vallecas). L’Espanyol, l’actual campió, debuta a la competició que ens ha donat les nits més meravelloses en els últims anys, hi ho farà davant un equip històric vingut a menys els darrers temps, el Rayo Vallecano. Un equip que en les seves files milita Raul Molina, que la ineptitud dels nostres gestors van fer més conegut i famós que per els pocs i dolents partits que d’ell vàrem veure. El conjunt madrileny ha eliminat a Pontevedra, Lugo y Puertollano i figura en sisè lloc del grup primer de la segona divisió B, amb cinc partits guanyats dos empatats i dos perduts; 12 gols a favor i 7 en contra. L’entrendador rayista Pepe Mel disposa de tota la plantilla en condicions menys Zazo.

El Rayo Vallecano va ser fundat un 29 de maig de 1924 sent Julián Huerta el seu fundador. Ha estat 12 temporades en primera divisió, 31 a segona, 3 en segona B, 11 temporades en tercera divisió. En 1999-00, el novè lloc obtingut ha sigut la millor classificació de tota la història, en la que va anar quatre jornades líder. La 2000-01 amb Juande Ramos va arribar fins els quarts de final de la copa de la UEFA que havia entrat per el joc net.

El RCD Espanyol viatja amb les novetats de Jonatas, Jonathan Soriano, Fredson i Sergio Sánchez amb relació a l’última llista del dia del Rácing. Els convocats son: Gorka Iraizoz, Kameni, Sergio Sánchez, Lacruz, Torrejón, Moha, Coro, Fredson, Ito, Riera, Jônatas, Pandiani, Chica, Luis García, Moisés i Jonathan Soriano

FOTO D'ARXIU: Malgrat que molts mitjans de comunicació no vulguin recordar imatges com aquesta, som l'actual campió d'Espanya.

Per la seva part l'Espanyol B intentarà donar-li la volta a l'eliminatòria de la Copa Federació (1-2, favorable al CE Sabadell) avui a la Nova Creu Alta, a les 20.00 hores, amb la presència de quatre juvenils a llista de convocats.

dimarts, 24 d’octubre del 2006

NOTA OFICIAL DEL CLUB.

Informació sobre la NO retransmissió televisiva del partit de Copa, Rayo-RCD Espanyol

Informem que, tot i els esforços del RCD Espanyol amb Audiovisual Sport (empresa propietària de l’explotació dels partits de Copa del Rei), per fer viable la retransmissió del partit d’aquest dimecres 25 d’octubre a Vallecas, l’enfrontament de l’actual campió de la competició no serà retransmès en directe per cap modalitat, ni de pagament, ni en obert.Segons el portaveu d’Audiovisual Sport, el Sr. Rafa Herrera, la política de la seva empresa a la Copa és retransmetre els partits en la modalitat de pagar per veure, quan l’eliminatòria sigui entre equips de primera, o bé, quan juguin els equips que els espectadors compren més.La segona opció és que segons els drets que tinguin o obtinguin les televisions autonòmiques, aquestes faran en obert els enfrontaments als que tinguin accés. Aquest és el cas, entre d’altres, de l’Alabès-R.C. Celta, que emetrà la Televisió de Galícia; o Canal 9 que oferirà el Portuense-València i el Castelló-Vila-real.En el cas del Rayo Vallecano-RCD Espanyol, Telemadrid no ha manifestat cap interès en emetre’l i Televisió de Catalunya ha decidit fer el Badalona-F.C. Barcelona.

RCD ESPANYOL SAD.

COMENTARI



¡¡¡ MURRI TAMUDO, MURRI !!!

LA LLEGENDA CONTINUA ...

Raúl Tamudo Montero, ( nascut el 19-10-1977 va complir per tant 29 anys el passat dijous i com a regal d’aniversari li van oferir els seus companys el millor partit del que va de temporada) s’ha convertit en un jugador que no deixa impassible a ningú. Alabat i elevat a la glòria dels altars pericos com de moment el segon màxim golejador de tota la història blanc i blava, i a la caça de Rafael Carlos Pérez González “Marañón”, i criticat i vilipendiat com a pocs, per a considerar-lo responsable de tots els problemes que es viuen dins del vestidor des de les últimes temporades.

Cert que el seu caràcter a vegades ha deixat que desitjar, amb les relacions amb les penyes, certs mitjans de comunicació.... però aquest noi se li paga per jugar a futbol i no per fer de relacions públiques, i no en poques vegades de la seva intuïció, de la seva intel·ligència sobre la gespa, i d’aquest saber fer que molts jugadors demostren amb els anys aplicant-hi el seu ofici, i que ell ja tenia com a condicions innates com vàrem pogué veure des d’aquell dia que amb l’aigua al coll, va debutar al Rico Pérez d’Alacant aconseguint in extremis el gol de la victòria perica, ha salvat a la Institució de quelcom, que tots sabem.

S’ha de dir que molts dels problemes deriven de tota la polèmica que en el seu moment va haver-hi amb el ex tècnic del club perico, Paco Flores. El de Santa Coloma mai va perdonar als que van reprovar i censurar al tècnic que fins les hores havia guanyat l’única copa perica en seixanta anys, i amb raó o sense raó la sortida de Flores va provocar un cisma a l’espanyolisme que encara avui s’hi deriven conseqüències. Però la decisió va ser (encertada o no), la que va ser (a la meva opinió el ex tècnic va cavar la seva pròpia fossa esportiva), però va marcar la vida esportiva de Raul Tamudo.

En el seu haver, s’ha de dir que sempre Tamudo quant ha celebrat els gols ho ha fet anant corrent a unir-se amb una abraçada simbòlica als nens que recullen les pilotes, com a gest de recolzament al futbol base i com a record dels seus orígens.

Com es lògic, la seva forma física ja va minvant, per que no ens enganyem Tamudo ha sigut un dels jugadors més castigats de tot el futbol nacional; sempre ha jugat, (per les pròpies característiques particulars i per la dificultat en trobar davanters que hagin triomfat i a l’hora hagin sigut compatibles en el seu estil de joc) sol en punta d’atac, i sempre ha sigut el jugador que s’ha emportat totes les entrades fortes dels defenses rivals. Tamudo per això ha arribat a aquesta alçada de la seva carrera professional molt castigat per les lesions, però el que no es pot negar mai, que un Tamudo en plena forma encara avui continua sent un malson per les defenses contraries, que tan sol amb faltes i amb extremada duresa poden en ocasions frenar-lo.

Com que el temps posa a cadascú al seu lloc, per sobra de les critiques mes o menys justes en certs temes de la seva personalitat, de les fòbies injustes, i dels mes o menys reprovables comentaris que es fan sobre el comportament dins del vestidor en vers als tècnics diferents que han circulat per Montjuïc els darrers temps, la història dirà que Tamudo va salvar en nombroses vegades de baixar a segona i amb els seus gols en moments claus, que es van guanyar dues Copes del Rei, amb la seva presència i els seus gols als primers minuts de les finals i que per tota una generació de pericos ha estat el nostre ídol malgrat que en el futbol i en la vida res és etern, i l’època de Tamudo estigui arribant al seu final, final que es mereixeria tenir lloc com a màxim golejador de l’Entitat.

Sempre el recordarem i amb ell qui va fer passar a la posteritat amb la famosa frase, (Eudald Serra a Catalunya Radio) “murri Tamudo, murri, ha esta murri Tamudo” i el propi Eudald, ho va tenir que tornar a dir sis anys després....”ho tinc que tornar a dir.... ha tornat a estar murri Tamudo” mentre l’equip tornava a tocar el cel, proclamant-se al Bernabeu, Campió d’Espanya
.

Historial de RaulTamudo
Temporada partits jugats, minuts jugats ,gols

1996-97 ..10.411’ ..2
1997-98 ..4 ....86’ ..0
1998-99 19 1315’.. 8
1999-00 34 2466’ 10
2000-01 30 2513’ 11
2001-02 35 2979’ 17
2002-03 29 2181’ 10
2003-04 32 2510’ 19
2004-05 30 2614’ 11
2005-06 29 2358’ 10
2006-07 ..6.. 382’ ..2

(foto d'arxiu). Tamudo supera a Toni, en la inoblidable final de Mestalla

dilluns, 23 d’octubre del 2006

L'EQUIP DE SANTY FERNÁNDEZ, SEGON.




L’Espanyol femení guanya 0-3 a Zubieta a la Reial Societat, i ja mira el partit del proper diumenge davant el Sevilla.

rcdespanyol.com

FITXA TÈCNICA:
Reial Societat: Olatz, Nagore, Leire, Izaskun, Otzi, Ainhoa, Aintzane, Itxaso, Maite (Anne, 60’), Gurutze i Laura (Naiara, 77’).
RCD Espanyol: Cristina, Ane (Dolors, 88’) Marta Torrejón, Miriam Diéguez, Laura Falces (Aida, 46’), Lara (Raquel Cabezón, 46’), Noemí, Carol, Marta Cubí, Sara (Natalia, 84’) i Adriana.
Àrbitre: Sr. Araiz Berriatundúa.
Gols: 0-1: Carol (min.16); 0-2: Adriana (min.73’); 0-3 Carol (88’).

RESULTATS JORNADA


FC BARCELONA - LAGUNAK 0-2
LEVANTE UDF - ATLÉTICO FÉMINAS 5-0

OVIEDO MODERNO - RAYO V. 2-2
TRANSPORTES ALCAINE - TORREJÓN 0- 1
SEVILLA CF - ATHLETIC CLUB B. 2-4
CEOSA SPORTING H. - PUEBLA 2-1

CLASSIFICACIÓ
........................pj pts.pg pe pp gf gc
1 LEVANTE.........................5 -15- 5- 0-0-20-1
2 ESPANYOL......................5 -12 -4- 0- 1-20-8
3 ATH. BILBOKO................5 -10- 3- 1- 1-13- 6
4 RAYO VALLECANO...........5 -10 -3 -1 -1 -13-6
5 SEVILLA.........................5 -10 -3 -1 -1 -11-6
6 OVIEDO MODERNO..........5 - 7 -2 -1- 2-10-13
7 FC BARCELONA...............5 - 6 -2 -0 -3- 6 -7
8 PUEBLA..........................5 - 6 -2 -0 -3 -6 -12
9 LAGUNAK.......................5 - 6 -2 -0 -3 -9 -17
10 ATLETICO FEMINAS.......5 - 5 -1 -2 -2 -3 - 8
11 AD TORREJON..............5 - 4 -1 -1 -3 -4- 10
12 SP. HUELVA..................5 -4 -1 -1- 3- 6- 15
13 TRANSP. ALCAINE.........5 -3 -1 -0- 4- 2- 6
14 REAL SOCIEDAD...........5- 2 -0- 2 -3- 4 -12

EL FEMENÍ B GOLEJA 15-2 AL MANACOR


Gran partit del Femení B, ahir a la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol, davant el Manacor, conjunt ascendit a Primera Nacional, i que malgrat no conèixer encara la victòria, els darrers dos encontres havia plantat cara a CE Europa i a Breda amb respectius empats.
A l’Espanyol s’ha tingut que tornar a posar de portera la defensa Inma Peñalver, debut a les absències de Nuria (al primer equip de suplent de Cristina, per la lesió d’Erika, i de Irina Torrent que va patir un accident, del que gairebé està recuperada, però no en condicions per jugar).
L’Espanyol B va passar com un vendaval sobre la gespa artificial del camp número 3, ja que de bon principi les dues primeres pilotes que Raquel Corral, la màxima golejadora de l’equip (amb vuit gols) las ha ficat dins les malles de la porteria defensada per Antonia Vives. Kenti, que s’ha fet amb el lateral dret de l’equip ha fet un gran encontre i a més a anotat el tercer, deixant ja sentenciat el matx. D’aquí fins el termini de la primera part, més joc i més gols. Debora, amb dos i Corral, per dues vegades més han ampliat la compta, fins que li ha tocat a Marta Corredera, que també ha repetit. S’ha arrivat al descans amb un contundent 9-0.

La segona part ha continuat en el mateix to de la segona, i només la contundència del marcador i la més que normal relaxació ha permès al conjunt manacorí aconseguir dos gols. Però abans d’això Andri, Reche havien fet pujar el 11-0, quant Cris, ha assolit el gol de l’honor balear. Carme en dues ocasions , Reche, i Marta (tercer de la seva compta), han completat la golejada, mentre que Eva ha aconseguit el segon i definitiu gol del Manacor.

Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol B: Inma Peñalver; Kenti, Malena, Reche, Andrino, Elena, Marta, Raquel Corral, Tabi, Gemma, Debora :Suplents; Carme, Anna, Natalia, Jessi, Lorente.
CD Manacor; Antonia Vives, Bel, Ana, Tania, Ruth, Sebas, Marta, Cris, Teresa, Martinez, Bea .

Gols: 1-0 Corral 2-0 Corral 3-0 Kenti, 4-0Debora 5-0 Corral 6-0 Debora 7-0 Corral, 8-0 Marta Corredera 9-0 Marta C. 10-0 Andri 11-0 Reche 11-1 Cris 12-1 Carme 13-1 Reche 14-1 Carme 14-2 Eva 15-2 Marta.

Camp nº 3 Ciutat Esportiva de Sadrià. Partit jugat a la mateixa hora que Espanyol i Barça disputaven el derbi de juvenils, el que ha restat públic a l’encontre.



foto d'arxiu: josep maria

CLASSIFICACIÓ PRIMERA NACIONAL GRUP 3è. Jornada 5

1 ESTARTIT............5 13 4 1 0 25 3
2 GIRONA .............5 13 4 1 0 15 6
3 SOLEDAD ...........5 10 3 1 1 18 6
4 EUROPA .............5 10 3 1 1 13 8
5 TORTOSA-E. .......5 9 3 0 2 14 10
6 SAN GABRIEL......5 9 3 0 2 12 9
7 ESPANYOL B .......5 8 2 2 1 22 8
8 BARCELONA B. ....5 7 2 1 2 11 12
9 LLEIDA................5 6 2 0 3 8 13
10 BREDA ..............5 4 1 1 3 9 13
11 LLERS ...............5 4 1 1 3 9 19
12 COLLERENSE .....5 3 0 3 2 8 14
13 MANACOR .........5 2 0 2 3 6 26
14 PARDINYES........5 0 0 0 5 3 26





diumenge, 22 d’octubre del 2006

FINAL D'INFART A MONTJUIC: 2-2


FINAL D’INFART A MONTJUÏC

L’Espanyol, en un final agònic, ha salvat un punt quant molta gent ja havia abandonat les graderies decebuts i convençuts de la derrota perica en front el Rácing de Santander.
L’Espanyol ha tornat als espectacles que ens ve oferint en la lliga aquesta i l’anterior temporada. D’entrada, Valverde ha alineat a Velasco i Chica als laterals, i a la dupla del mig camp Zabaleta i Moisés. Coro i Luís per bandes, quedant de la Peña i Tamudo com a referències més ofensives. L’Espanyol ha tingut els mateixos vicis i defectes d’anteriors partits. Nul·la creació al mig del camp, on Iván de la Peña que baixava al mig del camp moltes vegades ha completat un partit per oblidar, on Moisés era massa lent per pujar la pilota, i sol Zabaleta amb el seu coratge i lluita s’ha salvat de la desfeta general. Pilotes llargues, centrades al segon pal on no hi havia ningú...pilotes per alt a Coro que non'ha tocat ni una.., i a sobre, el més segur dels últims partits, la defensa avui ha tingut errades de consideració. Com la que ha tingut Jarque al minut 26, al perdre una pilota en zona defensiva davant Zigic, i que ha permès a Munitis fer el gol que donava l’avantatja al conjunt càntabre.
El conjunt perico en una horrible primera part, ha trobat petroli, quant a l’últim minut, abans d’enfilar els vestidors, ha assolit l’empat al marcador, en la primera ocasió que ha gaudit. Una centrada per banda dreta de Velasco, embolic a l’àrea, Moisés remata amb poca convicció i la pilota cau morta als peus de Tamudo que anota i dona esperances per la segona part a la parròquia blanc i blava que s’ha donat cita a l’Olímpic.
La segona part s’inicia amb dos canvis. Un, amb la sortida de Walter Pandiani per Coro, i l’altre, un canvi tàctic; intercanvi de posicions als laterals, passant Chica a la dreta, i Velasco a l’esquerra. Als quatre minuts disposa el conjunt local d’una de les poques i clares ocasions de gol; Pandiani, no encerta amb el seu remat, i nopot superar al meta Toño. Zigic dona la rèplica un minut desprès, i posa el ai en el cor, dels seguidors pericos, al rematar de cap, tot sol, una pilota que surt fora. Al minut 60 un altre cop el mateix protagonista, el gegant Zigic ho torna intentar a la sortida d’un llançament de cantonada tret per Munitis. Al 73’ un xut de Pandiani a les mans de Toño, mentre que al minut 78, símptoma que la cosa no funcionava i cada copa anava a pitjor, Zigic torna a rematar tot sol de cap, lliure de marca, en altre error de la defensa blanc i blava.


Valverde amb l’entrada de Riera per Iván i de Julián per Zabaleta que ha acabat exhaust, i lesionat, ha intentat donar més profunditat al joc, i amb homes de refresc, però l’únic que s’ha vist ha sigut un Espanyol trencat entre línies, amb tres davanters centre, amb una mitja que cada vegada que agafaven la pilota els jugadors càntabres ja tremolàvem els seguidors, i producte d’una d’aquestes, ha vingut el contracop visitant on se n’ha anat per cames Munitis amb la pasivitat de tot el mig del camp, i a la sortida de Kameni a la desesperada, centra la pilota, però colpeja amb la major mala sort del mon amb la cama de Chica, i ha acabat al fons de les malles en el que era un cop mol fort i ha fet que molta gent marxés abans d’hora de l’Estadi.

Faltaven encara tres minuts més l’afegit i ja sabem que això a Montjuïc es tota una eternitat, tan per bé com per lo pitjor. I en efecte , quant ja érem en temps d’afegit, una pilota llarga que semblava no tenir conseqüències, Raul Tamudo la lluita i li pren la cartera al porter, aquest l’agafa fora de l’àrea, però s’aixeca i l’àrbitre molt bé, dona la llei de l’avantatja i el propi Raul que ha pogut continuar la jugada es disposa a afusellar quant es derribat per Pinillos, i Undiano Mallenco senyala penal i tarja vermella. El mateix capità blanc i blau llença el penal, i marca el seu gol número 100 en un moment molt més que oportú.

FITXA TÈCNICA:


RCD ESPANYOL: Kameni (5), Velasco (4), Chica (5), Jarque (4), Torrejón (5); Moisés (4), Zabaleta (6) (Julián, min.75) sc.; De la Peña (2)(Riera, min.61) (6), Luis García(4), Coro (3) ; (W.Pandiani, min.46) (5) Tamudo (7)

REAL RACING CLUB: Toño, Garay, Munitis, Zigic, Pinillos, L.Fernández, Colsa, Rubén, F.Melo (O.Serrano, min.76), Scaloni (Balboa, min.88) i Antonio Tomás (Vitolo, 68).

Gols: 0-1 Munitis (25’), 1-1 (Tamudo 45’) 1-2 Chica, pp (87’) 2-2 Tamudo p. (91’).

Àrbitre:
Alberto Undiano Mallenco. Be, i encertat en la jugada clau. Per part del Racing, ensenya targeta groga a Colsa (min.16), Munitis (min.27), Toño (min.50), A.Tomás (min.65), i targeta vermella a Pinillos (min.90). Per part de l'Espanyol, a Moisés (min.62).

Estadi Olímpic Lluís Companys. 17450 espectadors que com sempre han patit fins el final.




La figura del partit: RAUL TAMUDO. En un partit molt dolent, en que tan sols ha destacat, l’ímpetu de Zabaleta, la lluita de pocs més, i el desencert general, el 23 perico ha convertit en or, el poc que ha tocat. Per tant, Raul Tamudo es el jugador estrella del partit.


FOTO: rcd espanyol.com
foto: arxiu


















DERBI DE JUVENILS: L'ESPANYOL GUANYA AL BARÇA

L’Espanyol Juvenil s’ha emportat el derbi de la Divisió d’Honor.1-0

L’Espanyol ha sigut molt superior a un FC Barcelona, que ha evidenciat el per què va havia perdut set punts en el que va de temporada.

El conjunt local ha començat dominant i Jesús ha sigut el primer en intentar-ho, si be la gran ocasió ha sigut al minut vint, quant l’àrbitre indica penal per falta dins l’àrea sobre Charly, que el capità de l’equip Oscar Reyes ha llançat a la dreta del porter, aquest ho ha endevinat i ha rebuijat, mentre que Charly Lumbreras no ha encertat en el remat posterior que ha sortit fora, davant la desesperació de la parròquia perica que ha vist com es malbaratava una ocasió única per posar-se per davant en el marcador.

L’àrbitre ha estat molt contemplatiu amb les accions dels jugadors visitants, i Jaime s’ha jugat en varies ocasions la segona groga i per tant l’expulsió. Al minut 31, gran jugada de Jesús que centra, i a la seva rematada no arriba Charly Lumbreras, per molt poc. Sis minuts després remat de Xavi, que surt desviat. Al minut 43, una de les més perilloses jugades d’atac perico. Un remat, que rebota en un defensa culé, i s’aixeca colpejant al travesser, davant la desesperació de Jesús que no pot acabar de entaforar-la dins.
A la segona part, quant ja érem als voltants del primer quart d’hora, Javi Cantero fa una gran jugada, que Jesús que ha tornat a fer un gran partit, remata de cap, i el porter Imanol fa una gran intervenció evitant el gol. Un minut després, arriba l’únic gol del partit; jugada per la banda esquerra de Carlos, passa a Charly, i aquest en profunditat al forat li deixa la pilota a Jesús que tot sol s’anticipa al meta, tocatn el just amb la punta de la bota, i la pilota mansament entra al fons de les malles blaugranes.

Al 66’ Manteca, ha pogut fer el gol de l’empat, però per dues ocasions Isaac, ho ha evitat. Al minut 74’, Charly remata fora una centrada molt bona de Jesús. Al 76, Jiménez Acosta, li perdona la segona targeta a Botia, per tocar la pilota amb la ma, a pocs metres de la frontal. A falta de nou minuts Quique té una molt clara ocasió al remat tot sol una pilota centrada per Juanjo des de la cantonada, però el seu remat de cap surt un parell de pams per sobre el travesser de la porta molt ben defensada per Imanol que ha sigut sense dubtes el millor jugador del conjunt blaugrana. Al 84, última jugada de cert perill per part visitant que ha acabat amb un tret desviat. I encara al minut 89, ha tingut Imanol que sortir als peus del contrari, abans que el davanter perico, després de la jugada de Quique, pogués rematar sol dins l’àrea.
Quant l’ àrbitre ha senyalat el fi del partit tots els pericos em respirat, per què malgrat que el Barça no ha dut molt perill, un gol es una renta mínima, però en aquest cas ha sigut suficient per elevar a set punts l’avantatja en la classificació, i recuperar el liderat que provisionalment portava la Damm, des de ahir.

Fitxa Tècnica:RCD ESPANYOL: Isaac, Ricard Canela, Guillem, Oscar Reyes, Javi Cantero, Juanjo, Xavi García (José Mendez “Canario”88’) Guille, Charly Lumbreras (Quique, 78’), Jesús Berrocal (Victor 90’), Gerard (Carlos 43’)

FC BARCELONA
: Imanol, Robert, Peter, Botia, Jaime (Rueda 42’), Xavi, Coto, Sergio (Cristian 55’), Manteca (Borja 73’), Toribio, Bojan

Gol:
Jesús Berrocal 1-0 (61’)

ÀRBITRE: Jiménez Acosta (col·legi Baix Llobregat). Amonestat per part blanc i blava a Juanjo i a Carlos i per part blaugrana a Botia, Robert, i Jaime.

Camp nº 1 de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Matinal pràcticament estiuenca.
En altre ordre de coses, dir que el Juvenil B nomès va pogué empatar a zero, a la seva visita a Badalona, i que el Cadet A va apallissar al Girona per 3-7.

Els femenins de Base, van guanyar tots dos en la jornada matinal de diumenge: L'Infantil A per un contundent 15-0 davant l'Esparraguera, i el Femení infantil B per 10-0 al AT Vilafranca B



El femení de Santy Fernández s’enfronta avui a les dotze hores a Zubieta (Sant Sebastià) a la Reial Societat.
L’equip basc va pujar a superlliga, després que es confirmés la retirada de l’Estudiantes de Huelva per motius econòmics. Entre les seves files compte amb quatre jugadores internacionals amb la selecció d’Euskadi (Gurutze del Amo, Naiara Elgorriaga, Maite Lizaso y Evelyn Santos), que van disputar l’últim encontre davant Argentina.
El seu balanç a la lliga es de moment dolent, de quatre partits, dos empats i dues derrotes. Esperem que la ratxa continuï al menys una setmana més.

Plantilla: 2006-07
Entrenador: Iñigo Dominguez

Olatz Yeregi,
Elixabete Sarasola
Leire Aizpuru.

Nahikari Etxaniz
Oihana Galdona
Ainoa Mateos
txaso Nabaskues
Leire Landa
Nagore Lizardi
Maite Lizaso
Naiara Elgorria,
Maider Egea
Evelyn Santos.
Gurutze Del Ama
Larraitz Lucas
Itxaso García
Anne Mugarza,
Aintzane Encinas
Laura Gómez

foto d' arxiu: Josep maria




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M