dissabte, 28 d’octubre del 2006

EL JUVENIL ES PASSEJA PER EL NARCÍS SALA: 0-2

EL JUVENIL A, CONTINUA LIDER... 0-2 DAVANT LA U.E. SANT ANDREU.

Partit molt plàcid el que ha disputat el juvenil perico en el Narcís Sala, i que en menys de vint minuts ha deixat vist per a sentència amb dos gols obra de Xavi i Jesús, els golejadors fins les hores de l’equip aquesta temporada.
Al primer atac amb cara i ulls de l’Espanyol, una passada de Juanjo que ha completat un bon partit, i superant la defensa quatribarrada, Xavi recull la pilota i en el un contra un amb el porter Fran, el supera marcant el primer gol espanyolista. Al 18, una falta comesa per Ferran sobre Javi Cantero, per banda esquerra, castigada amb la primera tarja groga del partit, serveix per que Juanjo faci el llançament i Jesús Berrocal posi el resultat al marcador que seria el definitiu. Al minut 26, una gran jugada de Gerard per banda esquerra continuant un contracop, passada en profunditat a Jesús, que li guanya la partida al defensa, s’interna dins l’àrea però en comptes de xutar, dona una passada de la mort que després no troba rematador, per que la defensa local rebutja com pot la jugada. Una jugada començada des de la defensa, per Oscar Reyes, Xavi habilita a Jesús que es derribat clarament dins l’àrea de càstig, en un penal clamorós que l’àrbitre es menja descaradament. El jutge auxiliar que cobria l’atac blanc i blau s’ha fet un far d’aixecar la bandereta marcant fora de joc en moltes jugades, alguna de més...
Al 37’ una altre jugada de molt perill perico, en la que s’interna Xavi, surt el porter i el seu remat rebota a un defensa i quant la pilota es colava dins de la porteria local, acaba sent rebutjada per el conjunt del Sant Andreu.
La segona part ha començat amb un fort tret de Juanjo que ha sortit llepant el travesser de la porteria local. Al 50’ Jesús que ha rebut una passada de Gerard en profunditat, i en la lluita cos a cos amb el seu marcador, li guanya la posició i es marxa sol i marca, però l’àrbitre del matx invalida la jugada per falta del davanter perico. Jugada discutible. Al 55 jugada calcada de l’anterior i amb el mateix protagonista. Aquest cop potser si tenia raó el col·legiat. Al 56’ Xavi remata creuat fregant el pal dret de la porteria de Fran. A partir d’aquests moments, molts canvis per part dels dos equips, el ritme cada cop més baix, i un Espanyol que ha acabat especulant i deixant passar els minuts molt sòlid amb defensa (ja son quatre partits que no encaixa un gol) i sense passar cap tipus de perill en tot el partit llevat de dues accions relativament perilloses (una jugada que Isaac ha sortit rebutjant amb el cap fora de l’àrea, i un llançament, i poca cosa més) que ha sigut tot el bagatge d’un conjunt, la UE Sant Andreu que ha demostrat ser en el partit d’avui molt inferior al conjunt blanc i blau, que continuarà una setmana més sent el líder de la categoria .

UE. Sant Andreu: Fran, Ferran, Torre, Santolalla, Mario, Adri, Ruben, Marc, Dani, Morillo, Ismael: Han jugat també; Oriol(,Edu , Blas, Iglesias.

RCD Espanyol: Isaac, Ricard, Guille, Oscar Reyes, Javi Cantero (Fran 85’), Juanjo, Xavi, Carlos, Jesús Berrocal ( Jesús García 80’) José “Canario” (Charly Lumbreras 63’), Gerard (Albert García, 69’)

Gols: 0-1 (7’) Xavi 0-2 (18’) Jesús Berrocal

Àrbitre: Sr. García García. Tarjes grogues a Ferran, Oriol, Santolalla, Marc, per part local i per part espanyolista tan sols una al minut 80’.

Camp: Narcís Sala de Sant Andreu (Barcelona). Presencia destacada de seguidors blanc i blaus
.

RESULTATS D’AVUI DISSABTE:

El Cadet de Planagumà ha fet un gran partit derrotant al Cornellà per 5-0. A la mitja part el conjunt perico, que s’ha mostrat tot el partit molt superior i ha gaudit de moltes més ocasions per incrementar el compte, se n’ha anat amb una avantatja de 2-0.

L’Infantil A, ha guanyat al Sant Gabriel per un contundent 0-4, al José Luís Ruíz Casado de Sant Adrià.

L'Infantil B ha guanyat aquesta tarda al Terrassa B per 5-1 a la Ciutat Esportiva


L’Aleví A, de Villarroya ha sigut la nota negra de la jornada al empatar a dos en front el Granollers a la Ciutat Esportiva. Amb aquest resultat deixa de moment la primera posició a la classificació de la Divisió d’Honor Aleví.

L’Aleví B ha guanyat els primers punts a domicili del que va de temporada al imposar-se al Farners, al Municipal de Santa Coloma de Farners, per un contundent 0-4 mostrant així la continuïtat evidenciada després del triomf la passada setmana per 11-1 a Sadrià, davant el Sant Feliu de Guíxols.
El benjamí A ha guanyat 3-1 al Gimnàstic Manresa a la Ciutat Esportiva.

El Benjamí B ha perdut 2-4 davant el Sant Cugat Esports aquesta tarda a la Ciutat Esportiva.

El pre - benjamí ha guanyat al camp del Ibèria per 3-11 a la UE Sants.

L'ESPANYOL FEMENÍ B de Titi Camuñez ha obtingut un bon resultat de la seva visita a Lleida empatant a un gol. Recordar que porta cinc partits consecutius sense conèixer la derrota, d'un total de sis partits.

L’equip Infantil B femení ha perdut 3-1 a Sabadell en front el conjunt local, que era l’equip A, mentre que les jugadores blanc i blaves eren les més petites de la base femenina perica.

Foto d'arxiu: josep maria. Isaac ja fa quatre partits amb el juvenil que no encaixa cap gol


NO OBLIDEU CANVIAR EL VOSTRE RELLOTGE , PER QUE A LES TRES SERAN LES DUES, PER AJUSTAR-LO AL NOU HORARI D’HIVERN, I DEMÀ TOTS A LA CIUTAT ESPORTIVA A ANIMAR AL NOSTRE FEMENÍ.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M